90029
-
rumkola #49020 KO-nak max a tizen-huszon éves kockagyerekek hívják, akik nem látnak távolabb a saját monitoruknál, de azért osztják az igét :DDD -
#49019 Ja!
Es ha pl. 15 éves távlatokban nézzük a dolgokat, akkor valóban nem sok a fél havi lemaradás, mire előrukkolnak az első DX11-es kártyával.
Annyi azonban bizonyos, hogy amíg ATIAMD-nél ennyire áll a zászló addig ütni fogják a vasat, mert nagyon nem mindegy, hogy Szilveszter-kor mennyinél lesz a számláló. ;)
Aztán mire nV előrukkol majd jövőre a DX11-el, ATI meg majd egy mondatban leközli a 6xxx-es kártyák várható specifikációját. :D
Ezt máshol úgy hívják, hogy: K.O.
:) -
#49018 Amig az Nvidia ostoba nyilatkozatokat prezental, addig az AMD leszallitja lassan az egymilliomodik DX11-es kartyat... -
#49017 Maga a Media Player Home Cinema nem képes lejátszani?!
De gondolom a 4870X2-őd sikerült elpasszolnod. Ez az upgrade ár, vagy a szóló kártya ára. Eléggé nagy szórással látom az 5970-es Sapphire-t.
"felkészültem a Stalker:COP-ra (DX11). :)"
Helyes-helyes!
Nem apróztad el a felkészülést. Ha minden jól megy akkor jövő elején Nálam még egy 5870-es upgrade lehetséges. Bár a COP-ot már 2x vittem végig, most a harmadik van folyamatban. Remélem mire hozzánk ér, addig vmit még ügyeskednek vele az Ukránok, mert háááát DX11-ben azért megeszi a HD5xxx-et. Bár a 9.12-es Cata-val határozottabban jobban fut a game.
-
vasziszdasz #49016 Csak K-lite codec pack van fent, playback only módban installálva. Abban van MPC, azt használom. A régi kártyámmal még jó is volt, csak ezzel nem. Remélem csak vmi driver probléma, nem a kártya szar.
150k volt, felkészültem a Stalker:COP-ra (DX11). :) -
#49015 -
#49014 :D jó a logó banner -
#49013 A Vantage nélkül azért még lehet létezni. ;)
(Én már csak és kizárólag game benchmark-okat használok és Unigine Benchmark-okat a 3DMark helyett, szerintem nagyságrendekkel értelmesebb benchmark-ok.)
Milyen lejátszót használsz a HD videókhoz?!
Ill. van-e vmi codec pack telepítve, ami tulajdonképp felesleges is lenne?!
"Sapphire 5970 OC"
OMG!
Szép példány.
Mennyibe fájt a jószág?! -
vasziszdasz #49012 Ugyanakkor játékban nem tapasztaltam ilyet, húzva nincs a cucc, ventillátor pörög, túlmelegedés kizárva. -
vasziszdasz #49011 Nekem meg 3dmark vantageban a textúrák fele hiányzik, a HD videolejátszás meg akadozik, állandóan leáll és újraindul a driver. Friss Win7 install + 9.12 driver. Fasz kivan az ATI-val is. -
#49010 Nvidia: hosszútávon lényegtelen az AMD elsősége
"így az Nvidia lemaradása a DirectX 11-es videokártyák piacán már régen nem 60 nap: jelenleg 88 napnál tartunk,"
"gyártó esetében az innováció a legfőbb mozgató motor. A cég minden harmadik vagy negyedik év alkalmával forradalmi technológiai megoldásokat szállít a piacra: most a Fermi személyében ismét eljött az idő a legfrissebb újítások bemutatására." -
#49009 hol irtam, hogy az AA nem lassit (vagy hogy kevesebbet lassit) ? -
rumkola #49008 hát igen, pont fordítva mint ahogyan írta :) -
#49007 Szerintem sokkal kevesebbet lassít mint az AA. -
#49006 1-2 kivételtől eltekintve az AA és AF beállitások igenis rékényszeríthetőek 1-1 játékra, ami alapbol nem használta. Mondjuk AA-t egyébként is tud a legtöbb játék, sajnos az AF-el már nem bánnak ennyire bőkezűen a fejlesztők (lassít és sokan észre se veszik).
márpedig autósjátékoknál nagyon fontos szerintem!
zolee145: nemtudom, nem vagy driverprogramozó :) de amugy szted miért van ott a beállitási lehetőség (ami ismétlem: korábban működött szépen!) ? -
Dobronski #49005 Én Guild Wars-ban tudtam olyan javítást csinálni driveresen, hogy GW-sek majd beszartak rajta... -
#49004 90%-ban nem fog.
-
#49003 Nekem továbbra is az a kérdésem, hogy lehet-e valami olyat rákényszeríteni egy játékra amit nem tud/nem akar, és még az működni is fog rendesen? -
#49002 a saphire gyak a legnagyobb ati kártya gyártó
viszont ez a kártya a ddr2vel nem egy nagy cucc -
SH3 #49001 Most kapok új gépet (nem egy izom NASA atomerőmű lesz) Sapphire Radeon HD 4650 1GB GDDR2 (PCX) Ez most vmi ATi Radeon kártya? Mert ez a Sapphire nagyon nem ismerős. Vagy vmi tescós másolat?:D vki világosítson már fel h ez mennyire alkalmas mai játékokra.(már nagyon nem vagyok otthon pc témában lévén egy régi gépem volt csak msn net stb.re ps3mon játszom.) -
#49000 Nincs azzal semmi gond, ha te elvagy az igénytelen, homályba vesző texturákkal, én azért ragaszkodnék a korábban működő, képjavító eljárásokhoz.
(a dx10es hasonlatod akkora badarság, hogy szóra sem érdemes) -
#48999 Ezt a driverből kényszerített dolgot soha nem értettem. Ha valamit nem tud a játék mit akarunk mi rákényszeríteni? Esetleg rákényszeríthetnénk a dx10-et is a TDU-ra.:D -
#48998 cat9.12 hotfix
bosszantó, hogy a CCC-ből kényszerített AF továbbra sem működik, ráadásul mostmár a HDR is villog összevissza :( (TDUval játszanék)
9.11 óta rossz az AF, 9.10-el viszont más bajok vannak (dirt2)
régebben évek alatt volt ennyi gondom ati-val, mint most az utolso 2 honapban :((( -
#48997 na vegre megtalaltam a videokartyamat :D
HD 5770 (2.0) -
Blum #48996 Jó kifogás sose rossz... -
#48995 A Sapphire piacra dobott egy DisplayPort adaptert, az "Eyefinity-problemak" kikuszobolesere:
Nem eppen olcso: ~ £ 78 -
#48994 Az asszony szereti a borostát... -
#48993 Hé Solten mi ez a piros ruha és a borotvát is elajándékoztad? -
#48992 Király Linda?
KranaZoli: igy van, a felirat "kesztermek" volt :)
Dobronski: az "Z" betu, csak az alkalmazott font ilyen erdekesen jeleniti meg. Irni meg nem felejtettem el. Asszem'... :) -
#48991 -
#48990 Régivel volt kép, unistalláltam a catalyst alap drivert és a windowsban is visszaraktam a felbontást. De miután újra beszereltem az újat szintén semmit nem hoz be a monitor. -
#48989 Szokott sípolni, de én már rengeteg beszart cuccot láttam (sok volt köztük a VGA is) amire nem sípolt semmit, csak szimplán nem ment. -
#48988 Sípolni szokott az alaplap, ha valami fizikai hiba akad - szoftveres [operációs rendszer alatt tapasztalható] hiba esetén ugye nem tud jelezni.
-
#48987 Nem szokott visítani, ha valami fizikai baja van? Pl amikor beraktam a régi gépbe a 9500-as Radeont sípolt a bekapcsolásnál. Akkor mondták, hogy kéne neki egy kis áram is (az előtte lévő nV-nek még nem kellett, mondjuk gyengébb is volt jóval). -
#48986 Nem, de a Catalyst fel sem volt rakva csak a display driver.
Megnézem az illesztést még1x, ha nem jó akkor visszacserélem a Vgat. -
#48985 Előző VGA-val visszaállítottál mindent a Catalyst-ban és a Windows-ban alapra?
Próbáltad elindítani a géped és a csökkentett módba lépni? [vakon is lehet]
Tedd vissza a régi VGA-t, ha azzal gond nélkül elindul a géped, akkor valami az új VGA beillesztésével, és a tápkábelekkel, ventivel lesz.
-
#48984 Áramforrásból mind2öt rákötöttem, de vmi nem jó mert a monitor nem hoz be semmit? (keresi a jelet csak analog/signal) Vkinek van valami ötlete mi a lehet a gond? -
Ronin07 #48983 Köszönöm szépen a gyors választ! -
#48982 Normális, már Vista alatt is volt megosztott, nem lassítja a kártyát. -
#48981 Áramforrásból kell mindkettő, a monitort tökmindegy melyikbe dugod.