90029
  • vasziszdasz
    Az jó, mert utána néztem csak hogy raktáron nincs is más a 335-ön kívül. Htx!
  • Solten
    Oke, leirom meg egyszer: igen megbizhato. Mindketto. 550-esnek keves a teljesitmenye, a 720-as mar jo lesz az X2-hoz.

Kepek alapjan szepen elfer az 5870 a 335-ben (NYAK hossza megegyezik a 4870 X2-vel, a huto miatt elobbi picivel hosszabb).

• KranaZoli #49306
    Megnéztem pár videót. Nem kevés emberkének van(volt) ilyen bug videója. Akinek nV karija volt azt írták, hogy ki kellett kapcsolni a PhysX-et. Gondolom a driver-ben. (fingom sincs :)

Telepítheted Te is a PhysX alkalmazást, de gondolom nem tetted fel, ha nem futtatsz olyan játékot ami igényelné.

Én akkor is csak arra a következtetésre jutok, ha 1.) vas + szoftver okés 2.) több embernél jó, mint ilyen bug-os, hogy:

Próbálj warez-t!
    Lehet, hogy mindkettő eredeti game hibás. Valószínűsége nagyon kevés, de más nem nagyon lehet. Nem tart semeddig.
  • vasziszdasz
    Ez az, ilyen villódzó szarok vannak nálam is. Viszont már rég nem NV kártyám van (azon is szar volt), itt meglepődnék ha PhysX-et lehetne kapcsolgatni. :) Vagy ez vmi program beállítás hogy használjon-e PhysX-et?
  • vasziszdasz
    Lejjebb [HUN]Fatal írta hogy az 550-es nem túl jó táp. és a 12V-os 360W-ja kevés lesz. Ezért kérdeztem hogy akkor most csak a 360W miatt nem jó, vagy alapból Vargáné és Tsa szintű az egész cucc. A 720-as (504W összesen a három 12V-os ágon) akkor elég lesz?

Karácsonyi ajándék lesz a gép, fontos szempont hogy holnap meg is tudjam venni.

Már csak ház hiányzik a géphez, jelöltek: Cooler Master Elite 335 és Cooler Master Centurion 590. Ami fontos: elférjen benne a 4870x2 (elég hosszú, a Stackerben minden elfér, de most nem abban lesz). Előbbit megúsznám 10k-ból, utóbbi duplája. Előbbi 485 mm, utóbbi 510 mm hosszú, de az nem derül ki hogy ebből mennyit vesz le a vinyórögzítő állvány.
  • Gibor
    Steam 50k val szed eléggé gázos :S
  • KranaZoli #49302
    Nézz körbe jútyúbon, lehet lesz vmi megoldás is.

Ezeknél csak azt írják, hogy nV kártya esetén ki kell kapcsolni a Physx-et.

• vasziszdasz
    Legutóbb DX11.
  • Solten
    Amugy mindket Gigabyte megbizhato, jo tap, AcBel belesek.
  • KranaZoli #49299
    DirectX milyen van(volt) fent?!
  • Solten
    Chicony csak forgalmazza, Hipro. Nem veletlenul irtam hogy 80+ -os... Gagyi tapegysegnek eselye sincs az ekkora hatasfokhoz.
  • KranaZoli #49297
    1.) Minden okés minden vasaddal. OS és szoftverek is okés.

2.) A játék is rendben van, mert Te is láttál mind2őből elég képet és nem ilyen. :D

Mi a fene lehet ez?!
    Hát ez nem semmi fejtvény.
  • vasziszdasz
    Ezt a Chiconyt nem ismerem, csak billentyűzetből, eléggé teszkós, nem? Gigabyteból csak az 550W-os szar, vagy a ű720W-os is?
  • vasziszdasz
    Egy játéknál még elhinném hogy hibás. Nade hogy mindkét része...
  • Solten
    Ez van 15 ropiert, 80+ -os: link. Egy 350-esrol szuletett mar Logoutos iras, szetkapta a szaki. Megbizhato cucc a Hipro.
  • KranaZoli #49293
    Újra megnéztem a képeket...
    Azt próbáltad már, amit "viccből" írtam?!

1.) Most már komolyan írom, hogy vagy tölts le csak törést, pl.: CS-hez az 1.5.10-est;

2.) Vagy tölts le torrent-ről egy full warez verziót.

Őőőőő lehet, hogy valóban hibás a game. Ez lehet textúra hiba is.
    Én megprószálnám.
  • vasziszdasz
    Másik lehetőség: eladom az x2-t, beszámítok egy szóló 4870-et. Annak vajon már elég lenne a 450-es CoolerMaster?
  • KaszaN
    Szevasztok tudna nekem valaki mutatni egy ATi Tray Tools-t amiben van magyar nyelv? Köszi.
  • Jakesz
    sziasztok tudna új noti ügyben segiten i valaki?
    vettem egy hp compaq 615 és nincs rajta opr. tök üres kellene egy indito lemez de azt nem kaptam..
  • [HUN]FaTaL
    Az 550 superb nem egy túl jó táp, 360W, a 460as superb pedig 348W a 12V-os ágakon. Az x2-höz kevés lesz sajna.
  • vasziszdasz
    Phenom2 X4 955 proci
    Gigabyte GA-MA770T-UD3P alaplap
    2x2 GB 1333 MHz A-Data DDR3
    4870x2
    1 dvd író
    1 vinyó

Ezeket kell elbírnia a tápnak. A 8800GTX-et elbírta a 450-es azt tudom, de azt nem hogy az mennyivel eszik kevesebbet mint az x2.

Gondolom akkor ez is kevés lesz. A 2 12V-os ágra együtt 360W-ot írnak (a teljes fogyasztásra 450-et, de 550-esként hirdetik). Ez a 720-as már 504W-ot nyomat 12V-on, viszont ez 19k Ft, az előbbi csak 12k.
  • KranaZoli #49287
    Most, hogy írod már látom, hogy CS.
    :D

Én alig lennék bosszús, ha ilyen vassal ez lenne.
    Pontosabban: Van.

Részemről passz, mert írtad, hogy:

"3 videokártya (ATI / Nvidia vegyesen), 4 proci, 2 oprendszer volt alatta, mindegyiken így néz ki. Ram se lehet szar, most DDR3 van, előtte DDR2 volt, ettől is független. Ennyi minden nem lehet szar."

Viszont a játékkal sincs probléma. Mondjuk Én csak Warez-t játszottam. Próbáld ki, hátha töréssel jó lesz.
  • vasziszdasz
    A képek a CS-ből vannak.
  • vasziszdasz
    Nem, azzal (még) nem teszteltem, csak SHOC és CS.
  • KranaZoli #49284
    Mi eredeti?! A COP-ot is megvetted?!?! Nemá. :D
  • Solten
    450-500W saccperkabe (a teljes rendszernek).
  • vasziszdasz
    Eredeti game, eredeti oprendszer.
  • vasziszdasz
    Mennyi kéne minimum?
  • Gibor
    Eredeti? lehet a lemez szar és attól ilyen, mármint hibásak a fájlok, textúrák, vagy ha virágbolti akkor lehet hogy aza rossz, ez csak egy tipp de más szerintem nem lehet...
  • vasziszdasz
    3 videokártya (ATI / Nvidia vegyesen), 4 proci, 2 oprendszer volt alatta, mindegyiken így néz ki. Ram se lehet szar, most DDR3 van, előtte DDR2 volt, ettől is független. Ennyi minden nem lehet szar.

Már csak egy "reális" magyarázat lehet: vízér vagy miafasz fexik a gépem alatt. :DD
  • Solten
    Nem. Sovany lesz az X2-nek az a ~264W amit lead a CM RP 450 a 12V-os again.
  • Gibor
    Viccből írtam
  • vasziszdasz
    Nyilván... ^^ Bizonyára mind az E6600, Q6600, i7-920, i7-965-öt eleve szarul gyártják... Húzva egyik se volt, meg gyári hűtő se, TT Big Typhoon, most meg Scythe Mugen2, tehát túlmelegedés is kizárva.
  • [HUN]FaTaL
    9.11-el még ment. Elbaszták volna? Rakom is vissza akkor a régit.
  • Gibor
    Szerintem nem elég neki, nem biztos de szerintem nem.
  • vasziszdasz
    Kérdés: 4870x2-nek elég a 450W-os táp? Eddig 850-es volt alatta, ott nem volt kérdés. Fateromnak építek gépet, Phenom II 955 lesz mellette, és találtam ezt a 450-est a szekrényben, ha elég neki nem vennék újat. :) PCIE tápcsatija mondjuk egy szál se, de van molexes átalakító. CM RealPower 450, régebben ezzel tesztelték a PH-n a gépeket, annyira nem szar.
  • Gibor
    OMG, hozzá se tudok szólni, szeirntem proci
  • KranaZoli #49271
    Nincs húzva a géped?! (miért lenne :)
    Futtass le memória tesztelést. Lehet RAM hiba.
  • KranaZoli #49270

Ez mi az attyaúristen.

Ez naggyon dúrva. Se Clear Sky alatt, se COP-ban semmi ilyet nem tapasztaltam.

Első ránézésre tipikus VRAM hiba, de ha előtte is ilyen volt, akkor foggalmam sincs. STALKER COP felrakja a DX 2009.08. havit. Én ráfrissítettem amit MS-tól szedtem le.

Gondolom ez az 1.6.01-es német verzió, mert DX11 támogatás csak innentől van. Épp nemrég fejeztem be a mai COP adagom, volt zuhi is (mert többet esik az eső a játékban, mint a 3 Mátrix filmben együttvéve. :)

Hát megmondom őszintén. Ez dúrva.
  • vasziszdasz
    Már a Stalker 1-ben is ez volt. XP és Vista alatt is.