90029
  • KranaZoli #49628
    El kell indítani mind2 alkalmazást és az OSD beállító felületén tegyél pipát, hogy miket jelenítsen meg és miket ne.

Most nem vagyok asztali gép közelben. Keresgéld a 2db alkalmazásban. :D
    Ui. 2 alkalmazást telepít fel.
  • KranaZoli #49627
    9.12-es a legstabilabb driver. :D

Passz!
    Driver hiba lesz akkor szerintem. Kipróbálhatod korábbi driver-ekkel is. 9.10; 9.11.

Google-al még nem kerestél rá a jelenségre. Én röviden be szoktam írni a "bug"-ot Google-ba, ha van vmilyen problémám és szinte minden esetben Discussion Group-okban találtam Magam. :D
  • Sharks
    Valaki meg tudná mondani, hogy az msi afterburner programot hogyan tudom játék közben megnézni, hogy mit is mutat a VGA-ról?
    Thx
  • cseneles
    De ha eddig jó volt hd4850-el akkor nemértem ezzel mi a bibi? minőségi cuccokból áll a gépem nemhinném hogy valamibe belekötne.... melyik a leg stabilabb driver hozzá?
  • KranaZoli #49624
    Szerintem Ő a MPHC-n belül lévő codec-ekre gondol. 1ébként passz. Én is ezt használom és használnám, mint lejátszó.

De azért egy próbának talán érdemes a KM Player-t, vagy GOM Player-t.
  • KranaZoli #49623
    Nekem még nem tűnt fel a HD5850-es cicergése, de ennek ATI kártyáknál nincs jelentősége. Több cicereg, mint nem. Amelyik már nem cicereg az lehet, hogy hamisítvány.
    :D
  • cseneles
    nincs kódek fent csak ac3filter
  • cseneles
    az miben segítene?
  • arty
    szedd ki a pipát a DXVA-t használó kodekek mellől (internal filters az opciokon belül)
  • cseneles
    próbáltam a hotfix-eket az sem segített!!
    3d-alkalmazás alatt ilyen cicergő hangja van a kártyának....érdekes mintha nemlenne megfelelő test
  • cseneles
    Catalist 9.12 van fent friss oprendszer vin7 64bit....
    WMP Classic Home Cinema alatt szarakodik néha...ezelött a HD4850 hibátlanul teljesített mindent
  • KranaZoli #49617
    Még nem volt szerencsém ezt kipróbálni. Biztos driver hiba lesz, vagy esetleg más progival. (nemtom)

9.12-es Cata van fent?!
    Melyik lejátszó alatt csinálja ezt?!
  • KranaZoli #49616
    Szerintem biztos nem Phisyx, de szerintem HAVOK sem, meg semmi ilyen. Amikor ez a film készült ui. ha jól tudom ez csak egy részlet belőle akkor ezek még nem is léteztek. Ha jól tudom Sun gépeken készítették. Még fősuli alatt játszotta le Nekünk vmelyik tanár, vmilyen képfeldolgozást érintő tantárgy keretében. Most meg csak véletlen ráleltem jútyúbon a Pantera videók között. :D

Akkor Nekem leesett az állam tőle. Mai szemmel semmi extra nincs benne, de tetszik. A "tartalma" is jó. :)
  • cseneles
    HI ALL!
    Érdekelne valakinek volt-e problémálya HD5850-es kártyával??
    HD filmnézés-nél a kép néha szézesik, a windows driver illesztő hibát is néha kidob.. Játékok hibátlan 3Dmark06-ban 600pont ingadozás!
    Valakinek ilyen jellegű PROBLÉMA?
  • kifli
    húú ez fizix? mert akk elmegyek egy koncertre, és bedobom a színpadra a nvidialogos tangámat :D
  • Gibor
    Én inkább 5890 re gondolnék, mint a 4k s szériánál.
  • KranaZoli #49612
    Sorry az OFF-ért, de vmikor ekkor szerettem meg a számítógépes grafikát.
    Aki nem ismeri 1x megéri végignézni.

• MaSzKa
    adhatom is megint a gépemet
  • Sharks
    Valaki meg tudná mondani, hogy az msi afterburner programot hogyan tudom játék közben megnézni, hogy mit is mutat a VGA-ról?
    Thx
  • Blum
    kettőőőőtkéééreeeeeek apuuuuuu...
  • Solten
    Ja, a ficko valami felelmetes...

#49607: jon a kartyad, Blum
  • Blum
    5970 X4

• Zoli007
    Ej Em Dííííííí Rég röhögtem ilyen jót!
  • Sharks
    49599 - Ha erre is mondtok vmit, akkor megnézem game közben is.
  • Solten
    Valamifele uj kartyarol van szo... :)
  • rumkola
    1 másodperc alatt hűl kb. 10 celsiust
  • rumkola
    a 10.1-es csodadriver :D
  • Blum
    Le vagyok maradva,vagy mi jön 2010 januárban?
  • Solten
  • Sharks
    Legyen hát... És game közben hogy lehet előhozni? Sajna nincs magyarítás hozzá.
  • WorldTorrent
    am ez a 9.12 driver eleg sz*r , wowozok instaba jon sok moob es kifagyott a wowom:OO tobbszor is, felraktam azt a drivert amit kaptam a video kartyaval cd-n es ezzel nem fagy!
  • KranaZoli #49597
    Bezony, hogy le tud hülni.
    MSI Afterburner-el viszont game közben is meg tudod jeleníteni.
    ;)
  • Sharks
    Közvetlen a game után néztem meg, ezért nyilván, közben pár fokkal lehet, hogy melegebb volt, de gondolom, hogy annyi idő alatt még kiléptem, nem hűlt le 10 fokkal
  • KranaZoli #49595
    De akkor honnan tudod, hogy terhelés közben 50 fok?!
    MSI Afterburner-el meg tudod nézni terhelés közben is.
  • Sharks
    Köszi a gyors válaszokat srácok . Bevallom, csak kilépés után néztem meg cc-ben, mivel játék közben nem tudom, hogy lehet. Valószínű, hogy fölötte is volt közben bőven, mert az is előfordult, hogy megakadt a kép, még fagyás is volt hosszabb idő után (crysis warhead).
  • KranaZoli #49593
    Jaja, kevés.
  • Gibor
    Nekem idle 60 terhelve 90
  • Blum
    Teljesen normális.
  • Apocalipto
    :C Még kevés is...
  • Sharks
    Szerintetek terhelés közben normális az 50 fok egy 4870 Toxic esetében?