542
IBS - International Business School
-
salad #222 Most nem tudom eldönteni, hogy te vagy nagyon nagyon okos, vagy tényleg ilyen egyszerű az IBS :D -
#221 Igazából olyan mint amilyennek elképzeltem :) Eddigi szívás? Hát a legnagyobb az, hogy english language developmentből már nem hiányozhatok mivel az az egyetlen 8órási semináriumom, és előtte általában még részeg szoktam lenni, illetve egyszer bementem széthullva de bealudtam 5 perc után :D
Ez volt a legnagyobb szívás
Matekbol ma kiosztottak egy in-class tesztet 80%os lett szóval az bőven 5-ösnek felel meg, nem nehéz a matek csak azért figyelni kell : -
salad #220 Köszi a választ, örülök, hogy írtál!
Úgy látom, hogy neked tetszik az IBS-es lét. Miben más ahhoz képest, mint amilyennek elképzelted? Mi volt eddig a legnagyobb szívás?
Matekból mi kell pontosan első évben?
Ha annyit isztok, akkor már majdnem BME:D
Én 28-án megyek nyílt napra, kíváncsi leszek! A topikot meg kicsit fel kéne éleszteni, jól jönnének az infók:) -
#219 Azt kihagytam, hogy semináriumra bejárok, mert oda kötelező :) -
#218 Megkért valaki, hogy írjak a suliról :)
Nekem nagyon bejön, eddig könnyű viszonylag --> egy BMEhez kepest.. legalabbis nekem, de matekon sokan szenvednek, pedig teljesen alap szint
Holnap study skillsből 4 perces prezentáció, újságelemzés, majd valamikor szakítok rá időt :)))
Emberek jó fejek, nem az a sznob társaság, csak mondjuk sokat iszunk.. nagyon sokat :D
Suli is jó, pub kicsit drága a megszokott árakhoz képest, étterem rész nemrossz, nekem bejönnek a kaják, és szerintem nem drága ( 1000huf rántottsajt+hasáb)
Előadásokra már nem nagyon járok be, mert mindenki csak alszik meg pofázik, és nem igazan lehet érteni mit mond az eloadő, meg amugy is felesleges, ha van könyv vagy e-book.
-
#217 Nah hali! :)
Megvolt a golyatabor, jó volt, fekvőgipsz, hasbaszurkálással végződött nekem :/, de megérte elmenni ^^
(röplabda, boka...) -
Seeley #216 Voltam már párszor nála, amikor belebuzerált az órarendembe :D -
#215 na a gráf aztán egyfajta karakter .... :PP
olyan széles nyelvcsapásokkal képes az angolok seggét nyalni hogy döbbenet, de egyben szorakoztato is -
#214 na hivatalosan :D
Kedves új hallgatónk!
Örömmel értesítjük, hogy angol nyelvi írásbeli és szóbeli eredményei alapján a közös első éven angol nyelven kezdheti meg tanulmányait.
Üdvözlettel:
Dr. Gráf Zoltán Benedek
Hallgatói Központ vezető
-
Seeley #213 Gratulálok neked! :) -
#212 megmondtak :D, azért írtam h angol :) -
#211 ügyi :) mikor lesz eredmény? vagy ott helyben megmondják a tutit? -
#210 nah akkor megint beelozlek megvan a szobelim is ^^ szal angol ^^ -
Biglol #209 Jottem volna ujsagolni, hogy MEGVAN AZ IRASBELIIIII, JEEE
,de mar megeloztek.
Mindenkinek gratulalok, aki olvassa es meglett a vizsgaja!!!
A golyataborban nagy party lesz.
A kedvenc idezetem:
"Kedves új hallgatónk!
Örömmel értesítjük, hogy az angol írásbeli szintfelmérő teszt eredménye alapján részt vehet a szóbeli vizsgán is. "
-
#208 a másik, hogy a matek mennyire nehéz? gondolom azért nem egy BME szint :) -
#207 Gondolom ha bejár az ember, jegyzetel szépen, és minden héten tanul akkor nem lehet nagy gond. -
#206 az elsö félévet nem szabad ellazázni mert akkor basszák ki az emberek 35%át, akiket felvettek. ugyanis mindig többet vesznek fel mint amennyi hely van. 15-20% lemorzsolodás mindig van az első vizsgáknál :) tartsd észben :) utána már nem olyan könnyü kiesni.
világos nadrág, egy bőrcipő, és egy kulturált, kissé komolyabb ing. más nem kell. -
#205 mért dobnának? :D tanulni akarok nem kibukni... :) Jah és öltözék? nincs kedvem 6000000000 fokban öltönyben rohangálni :/ -
#204 nagy levegő, széles vigyor, no para, sóderlökés hevesen :) és tuti meglesz. ugysem most dobnak, ha dobnak, majd januárban. és a félévnyi tandij és jopénz ;) -
#203 sikerült az írásbeli, megyek szerdán szóbelizni. Valakinek valami jótanácsa szóbelire? :()))) -
#202 Placementről tudnátok mesélni? Hol voltatok, mit csinaltatok stb? :) -
#201 ezek mennek :) -
#200 japán rajzfilmek illetve eredeti nyelvü filmek angol felirattal :PP és sok dumálás -
#199 iwiw-en :) mostmár 6an vagyunk akik mennek 3 napra, és egy napot átugrunk ausztriába is :))) 2 kocsival megyünk. Viszont kellemes egyfolytában baszogatnak, hogy gyakoroljam az angolt, de egy bizonyos szint után nem igazán lehet 'tanulni' ill gyakorolni. Valami megoldás? :)) -
Biglol #198 Seeley en mindent megertettem.
Kiabalni te szoktal.Hiaba, en cask egyszeru varosi gyerek vagyok. Nem filmeszteta.
De jobb is, hogy "befejezted" velem a tarsalgast. Ezutan nem fog serulni a torekeny egod...
MAr most is csak magamban beszelek. De rossz nekem.:):):)
Mar az elso vegyetek vissza elsosok, mert nem mukodik a logas-nal megmondtam volna. Ki kerdezett? :):)
wordsworth:
En csak valaszoltam. Ugyanabban a hangnemben.;)
Nem sok emberket lattam beiratkozasnal, de olyanok voltak, mint en.
Nem tuntem ki a sorbol. :)
Vallalom, ha a velemenyem nem egyezik maseval. Egy kis lemorzsolodas nem art.
-
Seeley #197 :-) Örülök hogy jól elvegyülsz már most is, évkezdés előtt! -
#196 hatalmas piros pont :) saját szakrol arcok vagy a beiratkozásnál csak összedumáltatok? :) -
#195 Hmm Biglol kicsit tényleg nagy az arc :) Mindenkinek szive joga oké :) Csak én már összehaverkodtam pár IBS-essel (akikkel együtt fogok tanulni) és mindenki írtóre jófej, moderált, és szerintem nem müködik ez a stílus :P
Mellesleg már golyatabor előtt összejövünk egy házibulis ismerkedésre ^^ -
Seeley #194 jah, okéé..
de eleget népneveltem, majd megtudja... -
#193 de inkább befejeztem veled a társalgást, egyszerűen szánalmas vagy, remélem a suliban az arcodból visszaveszel, saját érdek, mert pár van hozzád hasonló bohóc még, de hidd el, azokat a többség kineveti :)
-
Seeley #192 ? -
#191 ne aggodj, csunya lesz -.- -
Seeley #190 te folyton próbálod itt bizonyítani mekkora faszagyerek vagy, de csak izzadságszagod jön át.
az meg hogy nem értetted meg a lényeget valaminél nem baj, csak ne kiabálj.
A Begins meg kidolgozottabb mivel annak az volt a feladata hogy megértesse a felnőttel hogy egy felnőtt férfit mi vezs rá, hogy bőregér rucuiban ossza az ellent, lekellett tenni az alapokat, batman hasadt személyiségét, a Sötét lovag meg lubickolt a stabil háttérben, persze neki sem volt könnyű dolga.
de inkább befejeztem veled a társalgást, egyszerűen szánalmas vagy, remélem a suliban az arcodból visszaveszel, saját érdek, mert pár van hozzád hasonló bohóc még, de hidd el, azokat a többség kineveti :) -
#189 ami tetszik azt megveszem :) ennyi. és repked a mokus bizony :)) hihetetlen... -
Biglol #188 Bocs a sok hsz-ert.
Megigerem nem lesz tobb ilyen. -
Biglol #187 Saloom:
En csak a trailer-t lattam az Iron Man-rol.
Tenyleg repked a mokus a filmben? imdb-nek nem hiszek.
Ennyire jo, hogy erdemes megvenni Blu Ray-en? -
Biglol #186 Ha nem akarod, hogy igy felvilagositsanak halando voltadrol es a lelkedbe tiporjak, akkor ne irj nekem ilyen hulyesegeket.
Ne felejtsd el. Ez csak egy valasz, arra amit irtal.
Tovabba, ha egyezne a velemenyunk a vilag unalmas lenne es nem lenne kin felhuzni magad. -
Biglol #185 Ha filmeszteta lennel, akkor errol egy bizonyos papirod lenne, amit egy felsooktatasi intezet allitott volna ki.
De jelen allas szerint nincs, ha jol tudom.
Ilyen alapon Tolem is 3 lepes tavolsagot tessek tartani, mert akkora fasza gyerek vagyok. Ugyanis a gyermekkorom JELENTOS reszet tv elott toltottem es moziban.
(Ma mar nem megyek el moziba, hogy minden szart megnezzek.)
Ugy vittek ki eroszakkal a napfenyre az imadni valo szulok.
Fu es egyetemen is tanultam annyi mindent, hogy mar olyan okos vagyok....
Ket film van. Jo es rossz. Az indoklas lehet rettentoen bonyolult, de a lenyeg az.
Otthon ertekelni musicaleket BUZIS.
Hagyjuk meg ezt a szakmai zsurire.
Palya szelerol nem kiabalunk be. -
Biglol #184 Seeley:
Na, megneztem az altalad imadott filmet.
Tapasztalatok:
Rendesek a 15-eves sracok, mert a k*rva 20 perces kolcsonnozzeee dvd-ejt bazzeg reklamok alatt a "Akkor eloveszem a kamerat.Ahhh, megvan.Jol van, tartom" beszolasokkal mulattak az idot.
Az akciojelenetek szamomra kevesebbet jelentenek. Pl:
Batman a "motorral" a falon fordult meg, mikor Joker kamionjat megforditotta.
Ekkor az emlitett kis sracok egyszerre ordultek fel= kollektiv rohoges.
;)
Ha nem kell osszehasonlitani az elso resszel, akkor batran merem allitani, hogy ez egy baromi jo film es Joker NAGYON JO.
Jo volt megnezni, a tortenet kidolgozottabb, mint a Batman Begins-ben.
Mint kitalaltad szemelyesen NEKEM Jack Nicholson alakitasa jon be.
Bizony ez a fiu neha tuljatsza a szerepet egy kicsit. A Varosi Korhazban o a legrondabb no. :):):)
A film osszessegeben megerte a penz. Egyertelmuen az ev filmje.
Faj minden mondatod= cry me a river.
Ez van. Szoptad. :):):):)
Filmertekelo= hetvegi filmnezo. -
#183 közben meg is találtam, bluray szept 30-án. hurrá :))