542
IBS - International Business School
-
#182 ironman beszteszt :D mikor jön ki dvd-n? -
Seeley #181 Hancock-ot Jason Bateman vitte el a hátán, a srác a Kingdomba már letette amit kell, érdekes itt is Peter Berg irányította, nagy oltás az egész.
Idei év összegezve: voltak jók és rosszak, az év meglepetés filmje az Iron man (RDJ for prezident, Tony Starkot szeretjük, a kis crossover a Hulkal meg..hmm). Az év filmje a The Dark Knight. Még top-ban a Mamma mia, mert musical, amit nem szeretek és mégis 2x néztem, és várjuk a James Bond-ot, ahogy a paraszt folytatja az ellen irtását, pont ott ahol abbahagyta.
Összegezve szerintem szép évet fogunk zárni, tragédiákkal, sikerekkel, volt itt minden, de az évadértékeléshez még korán van. -
Seeley #180 Áhh, inkább ne beszéljünk filmekről..én mozibuzi vagyok, filmértékelő...és nem ezen a szinten szeretek értekezni, bocsi, nem nagyképűség, de nekem így fáj, mindne leírt mondatod. -
#179 :)))retrok jók soxor. hancock-ot ajánlom, az tetszett benne hogy nem blőd superman frencsájz, hanem érdekes és jopofa :)) a legend a maga nemében érdekes szitut mutatott, jokat fantáziáltam mit müvelnék a kihalt budapesten :D
és a constantine sztem is jo film :)) -
Biglol #178 A Hancock-ot nem lattam. A kritikak elegge lehuztak.
Az az elso film, amit a kritikak miatt nem neztem meg...
De sort keritek ra.
Az I AM LEGEND, pedig 2 discs special edition-ben van meg. Fem dobozban.
De csak, hogy egy kis tamadasi feluletet adjak: Az sokszor megnezett DVD-m itthon a Constantine. Nem tokeletes, de minden masodik heten megnezem.
Mondjuk a Point Break-et is rengetegszer lattam. Mikor meg Keanu Reeves meg ismeretlen szinesz volt, mar neztem a filmjeit. (A Matrix-ot hagyjuk.)
Igy vagyok a Patrick Swayze es Gary Busey filmjeivel.
Igen, eleg retro. -
#177 te aztán keményen megmondod a frankot :)) nekem az I am legend, és a cloverfield is bejött :) bár nem volt akkor nagyon más a mozikban, de sztem akkor is jo kis filmek voltak :) a hancock egyenesen tetszett, supermanbe oltott dr house :P -
Biglol #176 Ezen nem veszunk ossze, ugyanis meg nem lattam a legujabb reszt.
A Batman & Robin mondjuk tenyleg... Lol Swarci mindent tud. Neki a 60 nap alatt a Fold korul Jackie Chan-nel :) volt a LEGNAGYOBB szereplese. Az a gondor haj...ULTRAFAIL!
Attol nalam Jack Nicholson a sztar. Nekem nagyon bejott Jim Carry Talany Vaganya is. :)
Tenyleg jo lenne mar egy igazi mozi film. Mostanaban csak az I AM LEGEND-re mondtam, hogy elmegy.
Volt az a hulye nevu film is, ami nyu jorkban jatszodik es kezi kameraval vettek fel. Valami Huxley-bol kilepett rovar kergette oket.
Kifele jovet a mozibol az arnyekos oldalt jottem. Nehogy valaki meglassa, melyik filmrol jovok ki... -
Seeley #175 Jack Nicholson egy vicc, Heath ledger Jokeréhez képest, és ezt nem az általános hájp mondatja velem, de majd te is meglátod. Bale batmanje meg zseniális, a többiek menjenek haza és a jelmezt hagyják az öltözőkben... -
Biglol #174 Ohh, Seeley!
Ez ugy....megerintett.
Egy Batman rajongo tisztelhetunk benned?
Nekem most erkezett meg az amazon-rol a Batman Legacy (Batman, Batman Returns, Batman Forever, Batman & Robin) es a Batman Begins egy kulon DVD-n.
2 nap alatt itt volt a UPS-sel.
Rongyosra nezem oket. Az elso reszt gyerekkent kette neztem.
Nekem ez a favorit. Jack Nicholson peldakep
13.00-tol megyek megnezni a The Dark Knigh-ot. Nagyon kivancsi vagyok! -
Seeley #173 indeed
off: The Dark Knight meg 10/végtelen...I BELIVE IN THE BATMAN (NOT HAVREY DENT!!), huh, a Beginst 5x láttam moziba (és azóta számtalanszor dvd) ezt vagy 10x fogom, mestermű..the very best... -
#172 az összesböl :) -
Biglol #171 Miert?
Konkretan melyik hsz-embol vontad le ezt? :):)
Pls, valaszolj, mert mennek enni es jegyet foglalni a The Dark Knight-ra! -
#170 már látom téged imádni fognak ;) -
Biglol #169 Ezen jot nevettem, thx:
"a velemeny olyan, mint a s egg.."
LOL, ezt meg nem hallottam.
Amugy van egy par segg, amire kivancsi lennek:):):)
Olyan segget lattam ma, szeretem a hosszuhaju lanyokat, foleg ha ram mosolyognak. ;)
Szeretem a vendegeloadokat es az uzleti szferabol jott oktatokat.
Pl: Beszelgettem a KSH volt igazgatojaval. Halali jo fej volt es jo peldakkal magyarazta a statisztikat es demografiat. :fel: -
Seeley #168 Nézd a te véleményed a tiéd, nekem más..
a vélemény meg olyan mint s egg, mindenkinek van, de senki sem kiváncsi a másikéra...ennyi.
szerintme nem szar az épület, nekem tetszett, de lehet velem vana gond, nem mindne rossz ami régi..pl. a Rudas fürdő éjjeli hangulatát is imádom, amikor kevesen fürdőznek, és nem tették a füórdőt hipertrendivé, hanem örzi a hagyományokat, kezdve a török megszállástól..van aminek megvan a fíilingje..
és szvsz az IBS épülete kívül-belül jó és minden évben gondozzák és újítják...de ez az én véleményem..a téma meg túlragozva...
Hát ha a közös házinál van olyan hülye valaki h saját maga megcsinálja az egész csapatnak az így járt....de amúgy hamar híre megy mindenkinek, hogy mennyire képes dolgozni és ha lazsálsz akkor megnézheted hogy mennyien akarnak majd a csapatukba... -
Seeley #167 Én marketingre szakosodtam..amúgy vannak jó vendégelőadók, meg szerencsére a tanárok jó rélsze nem szigorúan vett tanár, hanem tudja mi megy a való életben és a példák is életszagúak... -
Biglol #166 Ha mar ilyen szepen osszejottunk a vendegeloadokrol mit tudsz?
Hallottam, hogy szep lesz majd angolul azoknak az embereknek uzleti tervet prezentalni...
Nem tudsz valamit a penzugy es szamvitel eloadokrol? -
Biglol #165 Mar az elejen is gyanitottam Seeley, hogy nem a "dzsakuzzi"-ert es a szanuaert fizetek. Ez igy van jol.
Lenin is a tanulasrol szovegelt allandoan(hiaba ez a keleti blokk).
Erre annyit lehet mondani, hogy Miami-ban is vannak hajlektalanok es az utca masik oldalan rozsaszin Hammerek polgari "szolgalatban".
Kozkivanatra: AZ EPULET SZAR.
Tema lezarva.Reszemrol.
Elhiheted nem ez volt a nagy vagyam, hogy a nagybetus budapesten nezzem az epulet szinvonalat. De itt megis csak olcsobb ez a diploma, hehe.
Vegszonak a temahoz: Anyukad neked nem mondta (Nekem igen), amikor mindenki 2-est kapott es te vittel haza egy 3-ast , hogy mi ez a sz*ar?
(Szo szerint: Sz*rom le, hogy mindenki 2-est kapott. Engem az erdekel, hogy a fiam egy k*rva 3-assal jott haza!)
Innen egy lepes az, amikor szep magyar parokat latok es beszelgetek veluk: Elfogadjuk olyannak egymast amilyen. Nem all fel, log, kover..
Komolyan te hol eltel eddig(kerdezik ok)
Aki leszarja ezt az egeszet, annak mindegy. Viszont nagyon is fontos szamomra, azert torodom vele. Az IBS-en tanulni nekem megtiszteltetes.
A kritikus szemleletemnek koszonhetek sok mindent. Azt is, hogy itt tartok, ahol.
Hidd el, vagyok olyan szivos es makacs, hogy nem gyozol meg a nezeteim ellenekezojerol.
A kozos hazi feladatot alig varom. Multkor lattam ebbol az lett, hogy egy csaj kidolgozta egyedul es a tobbiek lemasoltak.
Jo csapatba kell kerulni.
-
Seeley #164 Mivel két óra között van fél óra szünet simán lemehetsz egy kávéra/üditőre, továbbá biztosan lesznek lukas óráid is, számíts rá...és akkor jó ott összeülni. nekünk egyik törzshelyünk volt, főleg a közös házifeladatok megbeszélésénél....
Azért durva hogy leszarozod az épületet..én Amerikában is tanultam..ott sincsen nagyobb luxus, de minek is kacsalábon forgó palota? Azért voltam magánórán a közgázon..tedd csak szépen össze a két kezed a színvonalért... -
Biglol #163 Nektek mar a szar is jo. :)
A plazma tv-ket pedig a az alabbi cimre tessek postazni.
A link a cimemhez.
A menza jol fog jonni. A pubba ket eloadas kozt ugyse mesz, akkor minek?
Inkabb az oktatasrol beszeljunk. De keruljuk a "nem loghatsz, mert megszopod kocsog , fene az apad penzet!" hsz-eket.
Szerintem suru lesz a 8-ai program. Magamat viszem es kesz. :) Igy is elfaradok.
Megkaptam ezt a lapot a T.O-tol. Azt irja: 14.00-tol tanitas. Ja, beulunk beszelgetni, bemutatkozunk...
Wander:
"Ha eppen bajod van." Milyen bajom lenne? Be**arok a vizsgaktol, vagy menstrualok hirtelen? :)
"Sok diak osszetenne a kezet olyan epuletert." A WC-re goindolsz, ha sz*rni kell?? -
Seeley #162 Nah igen, és a felszereltség is nagyon jó..plazma tévék, simán tudsz mindenhol prezentálni, géptermek, Pub, menza odaát..szvsz jó a környezet. -
#161 majd nem fog hidegen hagyni ha éppen bajod van :DD és sok diák összetenné a kezét olyan épületért :D
saloom, szép, grat :)) (én eskü láttalak már valahol sztem) -
Biglol #160 Saloom:
Eltalaltad. Nem voltam es nem leszek.
Erre irtam, hogy ez Magyarorszag.
A mosdok szama (amig nem leszek toilet kacsa-fetisiszta)hidegen hagy.
De kosz az infot.
A 87%-os final mark-om melle en is oda tennem a szmajlit. GRAT! -
#159 most mást tanulok még, és BABL volt. már nincs ilyen szak, nem magyar akkreditált hanem még a teljesen angol rendszer szerint, kizárolag angol diploma. -
#158 babl? babs nem? És sikerült állást szerezni? :) -
#157 BABL, 87% final mark... -
#156 Lediplomáztál, vagy otthagytad? :) -
#155 voltam tavaly ilyenkorig -
#154 Saloom te is IBS-es vagy, vagy voltal? -
#153 biglol, minden szinten van minimum 3 férfi és 3 nöi mosdo, folyosok mindkét végén, meg van ahol középen is, mint pl a földszinten a bejáratnál. az épület meg olyan amilyen, teljesen korrekt, ezek szerint nem jártál még a bme-n pl :P -
Biglol #152 Ven, mint az rszagut.
Nem azt irtam,hogy gaz.Oreg, ennyi.
Ez Budapest.
Hogy haladsz az angollal? -
#151 sztem nem gáz az épület... -
Biglol #150 Grat. En majd a heten elintezem. Ideiglenes diak is kell.
Kivancsi vagyok az oktatas milyen lesz. Bizzunk benne, hogy nem az epulet szinvonala. :)
Amugy en mar nem tudom miben bizzak. Ott voltam az IBS-en, az ajtora ki volt irva NOK. Bemegyek es csak egy WC volt. -
#149 Nah ma megvolt a beíratkozás :))) -
#148 Szövegértésem nagyon jó, magnózás is, csak a nyelvtanommal nem vagyok elégedett :/ és gondolom teszten sok kihagyós-bepótlós feladat van -
Seeley #147 tehát akkor már felvettek...gondolom a szintfelmérő azért kell hogy belőjjék a szintedet..
de passz, huh, mindig mindennt kavarnak..a legegyszerűbb ha holnap face2face felteszed a kérdéseidet..de ha beiratkozni kell menned (befizetve a zsét) akkor már bent vagy, no para tehát :P -
#146 most kell beíratkoznom majd igen, holnap megyek Nemzetközi kapcsra jelentkeztem. -
Seeley #145 Miért, még nem vettek fel? nem most kell beiratkoznod? -
#144 De gondolom ha nem sikerul az angolra bejutnom azé' nem fognak kivágni :D -
Seeley #143 Ne is figyelj rám, én csak egy szerencsétlen magyar vagyok...úgy van minden ahogy hiszed és tudod, meghát mások szerint jó az angolod, meg magyarod is, akkor meg? who cares?! ;)