542
IBS - International Business School
-
the lass #302 gratulálok mindegyőtöknek!
elvileg én is bennt vagyok:):)
hova jelentkeztél? -
cudarz #301 na emberek öröm bódottá stb. lett 414 pontom, sajna felsőfokú nem számít ide szóval 364. szeptembertől IBS :) -
#300 Hahah most lett vége minden vizsgamnak, és minden meg is lett :P -
the lass #299 :D..meg tudom érteni:P:) -
#298 néha mar unjuk is :) -
the lass #297 :)jó,h ilyen bulizós a társaság....:D:D:D:P
-
#296 Nem kicsit vagyunk bulizósak :DDDD Tudnék mesélni :D
Fizettünk érte, de már nem emléxem mennyit ( talán 20-25rugo), és nagyon jo volt :) -
the lass #295 mennyire vagytok bulizósak??
gólyatáborért fizettetek?ha igen,kb mennyi volt?
köszi a választ előre is -
#294 változo, de iskola kezdes elott parnaxap ( jaj de geci alkoholos volt a tegnapi buli :DÍ) -
Ladybirdyy #293 még nagyon nem aktuális,de a gólyatábor az hétvégén v hétköznap szokott lenni?vagy amikor találnak megfelelő helyet és időt? (csak a 7végi versenyek miatt kérdeztem) -
#292 nincs :) -
cudarz #291 köszi, az szopóka :D
és olyan ösztöndíj, hogy havi juttatás bizonyos eredmény felett, van? -
the lass #290 köszi az infókat!!!! -
#289 Jah első félévben egy elsős volt akinek sikerult -
#288 Nem, nagyon nem így van :)
4,7 átlag, minden vizsgát elsőre 75%ra min. szóval good luck have fun :D -
cudarz #287 Az ösztöndíjról lenne kérdésem. Ugye úgy van, hogy az évfolyam legjobb 15%-a kap tandíjmentességet? És ezenkívül ösztöndíj van? Tehát pár ezer forint juttatás a jobb tanulóknak, a 15%-on kivülieknek is? Mennyire nehéz bejutni a legjobbak közé? :)
köszi a választ! -
#286 Keszulni sztem igazabol mar nem erdemes, mert sok ujat ugy sem tudsz mar megtanulni :) Átfogo tudás kell, nyelvtani, szókincs és ennyi
Szóbelire meg beszélni beszélni beszélni :) -
the lass #285 és kb-ra mit kell,vagy mennyit kell tudni a szintfelmérőn? -
#284 Mindenkit felvesznek, az más kérdés, hogy ott a szóbeli meg írásbeli angol :) -
the lass #283 Sziasztok!
úgy tudom,hogy 141 ember jelentkezett ibsre összesen,ebből 80an első helyen jelölték meg,én is.Szerintetek mennyi esélyem van?Szóbelik nélkül van 320pontom na meg a nyelvvizsga,de ugye azt nem kell itt beszámolni...remélem felvesznek!!!...
-
#282 Azt hittem hogy a topik az irretábilis bél szindrómáról szól. -
#281 Naja amugy ha kell valakinek valami help, akkor az is jo ha MSN-re felvesztek (Priviben elkuldom akinek kell) -
Ladybirdyy #280 uh asszem 1300 euróba kerül..de szerintem nem megyek mert a sportból annyit nem tudok kihagyni max az első évet magyarul csinálom igaz akkor utána tanulhatok...de ez egyéni probléma:D -
#279 Mennyibe kerül pontosan? Ha tudsz angolul akkor felvesznek angol szakra és ott is van elég angol, szal onnantol kezdve pénzkidobás. -
#278 igen asszem ilyen nyelvi felkészítő dolog, én nem mentem -
Ladybirdyy #277 most kaptam egy e-mailt, h nyáron rendeznek vmi summer schoolt ami lényegében felkészítő a sulira v vmi hasonló ha jól értettem.volt ilyenen valaki? mert én gondolkodom rajt csak 4 hét az sok idő... -
cudarz #276 te most voltál elsőéves? hogy telt az év? bejön a suli?
hogy konkrétan IBS-en belül milyen a két szak az passz, de gondolom hasonlóak mint bármely pénzügy és számvitel és gazdálkodás és menedzsment. -
#275 Valaki tudna tájékoztatást adni a BAFIN szakról? BABS és BAFIN között gondolkozom, de nem tudom mennyire lenne gázos a bafin... -
#274 Most speciel IBS week van, programok amit szarok le, mivel enyhén sok midterm meg beadandó, tanulnivaló van :) ( most is Foundation of Financeval szenvedek). nem kell sok pont, hogy bejuss :). Gazd men. csak 2. évtől lesz neked is mint mindenkinek, mert eloszor az első év Common First Year :) -
cudarz #273 látom mindenki kuka lett, én azért írok :) beadtam a jelentkezésemet, első helyre az IBS gazd menedzsment angolul jelöltem meg :) ha minden jól megy, lesz kb 380-400 pontom, szóval elvileg tuti IBS-es leszek jövőre. már nagyon várom :)
valaki jár hasonló cipőben?
már itt tanúlók, mi a helyzet a suliban mostanában? volt/lesz vmi komolyabb esemény? -
mynameisalex #272 Ezt mindenképp látnotok kell!!!
http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=nickysantoro666 -
Kegyu #271 Sziasztok!
Azt szeretném megtudni a már IBSre járóktól, hogy az angol szintfelmérő milyen nehézségű, kb olyan e mint ami a honlapon van?
A szóbelin bemutatkozás, beszélgetés van vagy más jellegű?
Voltam én is nyílt napon januárban, nagyon tetszett, be is adtam a jelentkezésemet BABS-ra úgyhogy remélem érkezem jövőre! :) -
Seeley #270 van, médiageci vagyok. -
#269 Szal nincs munkad? vagy csak en ertelemezem felre :) -
Seeley #268 Ahoj ibs-esek és leendőek!
Júliusban végeztem, csak bekukk újra...:-)
állás: hát a tévé,a mit akartam, a sorozatok és filmek, amiket imádok...panaszra ok semmise lehet :D hajrá -
Ladybirdyy #267 én pl. egyáltalán nem vagyok oda a matekért, de nem amiatt jelentkeztem nemzetközi kapcs.-ra hogy ne kelljen annyit tanulni,hanem mert ez érdekel...
szerintem nem az a lényeg, h tudjon valaki deriválni,integrálni vagy bármi ilyesmit,hanem az üzlet, a vállalkozások felépítését kell részletesen ismerni
a matekot legszívesebben meghagynám a pénzügyeseknek... :D
-
#266 ja és lehet akármilyen spiler valaki matekbol, főleg magasabb, egyetemi szinten, probálja meg angolul ugyanazt a szintet hozni :) ha érti is amit csinál, akkor is a nyelv miatt nagyon meg tudja szívni... és ez az esetek 80%-ban igy van :) -
#265 igen a müegyetemesek nagyra vannak a matekjukkal, meg hogy ibs-en gagyi a matek. namost, lehet, de nem is kell több, felesleges. meg senki nem is kiváncsi rá. aki otthagyja a sulit azt vagy tul sokbol vágják ki félévkor és ujrajárni már nem akarja a (fél)évet mert sokba van, vagy az angoltudás hiánya miatt potyognak ki emberek. akármilyen harmadik lehetőséggel nem találkoztam egyszer sem :) én babl-on végeztem, már nincs olyan szak, és igen, van jo melo jo pénzzel :) -
#264 Azt megkerdezhetnem, hogy tesod miert hagyta ott? Oktatas szinvonala, emberek? vagy mas? -
#263 A másik, meg ha egyáltalán nem szereti a matekot, van ilyen is és inkabb artos vagy kapcsos lesz.