IBS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi, az szopóka 😄
és olyan ösztöndíj, hogy havi juttatás bizonyos eredmény felett, van?
és olyan ösztöndíj, hogy havi juttatás bizonyos eredmény felett, van?
köszi az infókat!!!!<#smile>#smile><#worship>#worship>
Nem, nagyon nem így van 😊
4,7 átlag, minden vizsgát elsõre 75%ra min. szóval good luck have fun 😄
4,7 átlag, minden vizsgát elsõre 75%ra min. szóval good luck have fun 😄
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Az ösztöndíjról lenne kérdésem. Ugye úgy van, hogy az évfolyam legjobb 15%-a kap tandíjmentességet? És ezenkívül ösztöndíj van? Tehát pár ezer forint juttatás a jobb tanulóknak, a 15%-on kivülieknek is? Mennyire nehéz bejutni a legjobbak közé? 😊
köszi a választ!
köszi a választ!
Keszulni sztem igazabol mar nem erdemes, mert sok ujat ugy sem tudsz mar megtanulni 😊 Átfogo tudás kell, nyelvtani, szókincs és ennyi
Szóbelire meg beszélni beszélni beszélni 😊
Szóbelire meg beszélni beszélni beszélni 😊
és kb-ra mit kell,vagy mennyit kell tudni a szintfelmérõn?
Mindenkit felvesznek, az más kérdés, hogy ott a szóbeli meg írásbeli angol 😊
Sziasztok!
úgy tudom,hogy 141 ember jelentkezett ibsre összesen,ebbõl 80an elsõ helyen jelölték meg,én is.Szerintetek mennyi esélyem van?Szóbelik nélkül van 320pontom na meg a nyelvvizsga,de ugye azt nem kell itt beszámolni...remélem felvesznek!!!...<#rolleyes>#rolleyes><#wink>#wink>
úgy tudom,hogy 141 ember jelentkezett ibsre összesen,ebbõl 80an elsõ helyen jelölték meg,én is.Szerintetek mennyi esélyem van?Szóbelik nélkül van 320pontom na meg a nyelvvizsga,de ugye azt nem kell itt beszámolni...remélem felvesznek!!!...<#rolleyes>#rolleyes><#wink>#wink>
Naja amugy ha kell valakinek valami help, akkor az is jo ha MSN-re felvesztek (Priviben elkuldom akinek kell)
uh asszem 1300 euróba kerül..de szerintem nem megyek mert a sportból annyit nem tudok kihagyni max az elsõ évet magyarul csinálom igaz akkor utána tanulhatok...de ez egyéni probléma😄
Mennyibe kerül pontosan? Ha tudsz angolul akkor felvesznek angol szakra és ott is van elég angol, szal onnantol kezdve pénzkidobás.
most kaptam egy e-mailt, h nyáron rendeznek vmi summer schoolt ami lényegében felkészítõ a sulira v vmi hasonló ha jól értettem.volt ilyenen valaki? mert én gondolkodom rajt csak 4 hét az sok idõ...
te most voltál elsõéves? hogy telt az év? bejön a suli?
hogy konkrétan IBS-en belül milyen a két szak az passz, de gondolom hasonlóak mint bármely pénzügy és számvitel és gazdálkodás és menedzsment.
hogy konkrétan IBS-en belül milyen a két szak az passz, de gondolom hasonlóak mint bármely pénzügy és számvitel és gazdálkodás és menedzsment.
Valaki tudna tájékoztatást adni a BAFIN szakról? BABS és BAFIN között gondolkozom, de nem tudom mennyire lenne gázos a bafin...
Most speciel IBS week van, programok amit szarok le, mivel enyhén sok midterm meg beadandó, tanulnivaló van 😊 ( most is Foundation of Financeval szenvedek). nem kell sok pont, hogy bejuss 😊. Gazd men. csak 2. évtõl lesz neked is mint mindenkinek, mert eloszor az elsõ év Common First Year 😊
látom mindenki kuka lett, én azért írok 😊 beadtam a jelentkezésemet, elsõ helyre az IBS gazd menedzsment angolul jelöltem meg 😊 ha minden jól megy, lesz kb 380-400 pontom, szóval elvileg tuti IBS-es leszek jövõre. már nagyon várom 😊
valaki jár hasonló cipõben?
már itt tanúlók, mi a helyzet a suliban mostanában? volt/lesz vmi komolyabb esemény?
valaki jár hasonló cipõben?
már itt tanúlók, mi a helyzet a suliban mostanában? volt/lesz vmi komolyabb esemény?
Ezt mindenképp látnotok kell!!!
http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=nickysantoro666
http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=nickysantoro666
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni a már IBSre járóktól, hogy az angol szintfelmérõ milyen nehézségû, kb olyan e mint ami a honlapon van?
A szóbelin bemutatkozás, beszélgetés van vagy más jellegû?
Voltam én is nyílt napon januárban, nagyon tetszett, be is adtam a jelentkezésemet BABS-ra úgyhogy remélem érkezem jövõre! 😊
Azt szeretném megtudni a már IBSre járóktól, hogy az angol szintfelmérõ milyen nehézségû, kb olyan e mint ami a honlapon van?
A szóbelin bemutatkozás, beszélgetés van vagy más jellegû?
Voltam én is nyílt napon januárban, nagyon tetszett, be is adtam a jelentkezésemet BABS-ra úgyhogy remélem érkezem jövõre! 😊
van, médiageci vagyok.
Ahoj ibs-esek és leendõek!
Júliusban végeztem, csak bekukk újra...:-)
állás: hát a tévé,a mit akartam, a sorozatok és filmek, amiket imádok...panaszra ok semmise lehet 😄 hajrá
Júliusban végeztem, csak bekukk újra...:-)
állás: hát a tévé,a mit akartam, a sorozatok és filmek, amiket imádok...panaszra ok semmise lehet 😄 hajrá
én pl. egyáltalán nem vagyok oda a matekért, de nem amiatt jelentkeztem nemzetközi kapcs.-ra hogy ne kelljen annyit tanulni,hanem mert ez érdekel...
szerintem nem az a lényeg, h tudjon valaki deriválni,integrálni vagy bármi ilyesmit,hanem az üzlet, a vállalkozások felépítését kell részletesen ismerni
a matekot legszívesebben meghagynám a pénzügyeseknek... 😄
szerintem nem az a lényeg, h tudjon valaki deriválni,integrálni vagy bármi ilyesmit,hanem az üzlet, a vállalkozások felépítését kell részletesen ismerni
a matekot legszívesebben meghagynám a pénzügyeseknek... 😄
ja és lehet akármilyen spiler valaki matekbol, fõleg magasabb, egyetemi szinten, probálja meg angolul ugyanazt a szintet hozni 😊 ha érti is amit csinál, akkor is a nyelv miatt nagyon meg tudja szívni... és ez az esetek 80%-ban igy van 😊
igen a müegyetemesek nagyra vannak a matekjukkal, meg hogy ibs-en gagyi a matek. namost, lehet, de nem is kell több, felesleges. meg senki nem is kiváncsi rá. aki otthagyja a sulit azt vagy tul sokbol vágják ki félévkor és ujrajárni már nem akarja a (fél)évet mert sokba van, vagy az angoltudás hiánya miatt potyognak ki emberek. akármilyen harmadik lehetõséggel nem találkoztam egyszer sem 😊 én babl-on végeztem, már nincs olyan szak, és igen, van jo melo jo pénzzel 😊
Azt megkerdezhetnem, hogy tesod miert hagyta ott? Oktatas szinvonala, emberek? vagy mas?
A másik, meg ha egyáltalán nem szereti a matekot, van ilyen is és inkabb artos vagy kapcsos lesz.
Vannak páran akiknek nem megy, mert egyszerûen nem ezt tanulták (pl jó pár ázsiai) és nem vágják a dolgokat,
pff aki az IBSes matekot se birja... Tesom jart oda egy darabig, meg egy haverom most fog ott diplomazni... Hat matek az kb megall a gimis szinten. Integralas, derivalas, hatarertek, ilyesmikrol szo sem volt.
Szerintem jó lesz, ez megjósolható 😊 Akik nem mindig érzik jól magukat a külföldiek közül 1-2 ember, magyarokra nem jellemzõ 😊)
jah nem is azért írtam 😄 hanem azért mert majd kiderül milyen lesz az új iskola, új emberek, nagyváros 😄
Jó lesz az nem kell fosni 😛
Saloom te már lediplomaztal nem? Sikerult jó allast talalnod? BABSon vegeztel ha joltudom? Mar ha vegeztel 😛
Saloom te már lediplomaztal nem? Sikerult jó allast talalnod? BABSon vegeztel ha joltudom? Mar ha vegeztel 😛
én is beadtam a jelentkezésemet a nemzetközi kapcsolatokra. majd meglátjuk mi sül ki belõle... 😊
és hol lehetne megnézni? 😛
jelentkezés beadva, ha mindegy jól megy jövõre én is IBS-es leszek 😊 a gólyatábor videók nagyon ütõsek, már alig várom 😛
és az a szintfelmérõ az milyen típusú?mármint hasonlít arra ami fent van a suli honlapján vagy teljesen más? pl. van levél v fogalmazás írás, olvasásértés?
Nem kell parázni siman felvesznek sztem, és nem ugy megy h én akkor most angolra megyek 😊 Szintfelmérõ írásban, majd szóban, utánna common first year majd utánna a szak 😊
sziasztok! az, hogy 2008ban a ponthatár 160 volt, nem azt jelenti hogy ha valakinek 161 pontja van fel is veszik, igaz? mi az a pontszám, amivel szerintetek biztosan felvesznek ide valakit? Education kb. 260-at mondott vki, tehát 300 felett biztos a bejutás?
Ma jöttem rá, legjobb vicc hogy ezt nem hangsúlyozzák: Ha angolul akarsz tanulni, akkor nem számítható be az angol nyelvvizsga többletpontként. Én gazdálkodás menedzsment angolulra szeretnék menni, de a felsõfokúm 50 pontja nem számít :s
Ma jöttem rá, legjobb vicc hogy ezt nem hangsúlyozzák: Ha angolul akarsz tanulni, akkor nem számítható be az angol nyelvvizsga többletpontként. Én gazdálkodás menedzsment angolulra szeretnék menni, de a felsõfokúm 50 pontja nem számít :s
Azthiszem igen, hát én nem voltam angol nyelvterületen és nincs gondom, itt belejön az ember 1 hónap után 😊
A gólyatábor az kb. augusztus vége felé szokott lenni,nem?
csak mert lehet h nyáron kimennék vmi angol nyelvterületre,mert az sosem árt,fõleg egy angol suli elõtt.
csak mert lehet h nyáron kimennék vmi angol nyelvterületre,mert az sosem árt,fõleg egy angol suli elõtt.
Egy-két ismerõssel erõsen gondolkozunk, hogy jelentkezunk golyatabor szervezõnek... 😛
Jaja, pont ezeket az indokokat soroltam én is...de még van egy hónapom eldönteni h mit is akarok.
A nemzetközi kapcs, ha érdekel akkor menjél arra, de átlagosan elterjedt, hogy aki nagyon nem bírja a matekot az megy arts-ra vagy nemzetközire 😊
Gazdaságmenedzsmenttel végülis sok helyre el tudsz menni, mert nem egy valami koncentrál, hanem körülfogja a témákat 😊 elvileg... 😛
Gazdaságmenedzsmenttel végülis sok helyre el tudsz menni, mert nem egy valami koncentrál, hanem körülfogja a témákat 😊 elvileg... 😛
Láblógató szak alatt azt érted h könnyû, és nem sokra lehet vele menni?Mert azért ami nemzetközi,az jobban vonzza a jelentkezõket,meg elég felkapott szak lett az utóbbi idõben.
Te melyik szakra jársz? m a másik amin gondolkodom az a gazd. menedzsment, csak az nekem túl tág fogalom, és nem nagyon tudom h pontosan mit is takar.
Te melyik szakra jársz? m a másik amin gondolkodom az a gazd. menedzsment, csak az nekem túl tág fogalom, és nem nagyon tudom h pontosan mit is takar.