542
IBS - International Business School
-
Szadipapa #342 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az IBS master képzéséről. Már rendelkezem egy főiskolai diplomával és szeretnék egyetemi szintűt is.
Egy viszonlag könnyebben elvégezhető sulit keresek, ahol angol nyelven megy az oktatás. Az IBS ilyennek tűnik.
Az angolt milyen szinten kell tudni ahhoz hogy vki abszolválni tudja a master szintet? Én most kb közép szinten vagyok ez elég lehet?
Bár egyelőre még nem jelentkezem a nyelv miatt még a szakamira akarok jobban rágyúrni, de azt nem tudom, h elegendő-e egy közép szint?
A pénzügyi vagy nemzetközi érdekelne leginkább. Mennyire szivatosak a vizsgák és főként milyen tipusú vizsgák vannak?
Meló mellett el lehet végezni? Ahogy láttam esti és hétvégi órák lennének...
Mennyi beadandót vagy prezit kell készíteni?
A 2k euróban minden benne van pl könyvek, ha nem sikerül egy tárgy annak az újbóli felvétele is??
Ha vki tudja a válaszokat annka köszönöm!
Üdv -
#341 nekem meg muszáj volt rohadjon meg... :/ -
#340 Tudsz németet tanulni, én is azt tanulom :) -
cudarz #339 hi! most jutott eszembe, németet tudok tanulni a suliban? -
Kegyu #338 hali! Nem tudjàtok h mikor lesz a szintfelmèrö? -
sdfg #337 Szia Ladybirdyy, igen, én szeretnék majd menni.
Elvileg már bent vagyok, már csak augusztusban lesz valami szóbeli felmérő angolból.
Én művészetmenedzsment szakra jelentkeztem. Van itt olyan aki szintén art-os lesz? -
Ladybirdyy #336 most néztem a honlapot,aug. 6-án lesz nyílt nap
megy valaki? -
cudarz #335 jaja, lesz vmi össznépi ponthatár-hírdetés :) mi megyünk a volt osztályommal. a talit azért nem akkor kéne, mert aznap aki oda megy szerintem a volt osztályával bulizik még, ahogy én is. de utána lehet bármikor. beülhetnénk valahova egy este :) -
#334 Hali!
Hát nemzetközi kapcs. nagyon behatárolt, sztem nehez vele munkat talalni. Gazd menen, első évben van matek, nyelvi alapozok, mikro-makro ökonomia, penzugy, könyvelés, szal alapozó tantárgyak.
Felmérés van év elején ( fognak sztem levelet küldeni)
Először egy írásbeli, ha azon átmész akkor szóbeli majd kezdheted angolul a tanulmanyaidat, ha atmentel ezeken.
Magyarul is lehet kezdeni, de egy év után van egy transfer vizsga amivel átmehetsz angolra, vagy egy nyelvvizsga ( szakmai asszem)
Ha megbuktal a szobelin vagy irasbelin, akkor is lehet transferelni első év után. -
kovacsanna #333 Sziasztok!
Én jövőre fogok érettségizni és majd az IBS-re szeretnék menni. Vagy Gazdálkodási és menedzsment vagy Nemzetközi Üzleti kapcs. szakra.
Melyik szak a jobb? Kb. milyen tárgyak vannak ezeken? :) Igaz, hogy a Nemzetközi kapcsolatok szakon szinte csak politikát és törit tanulnak?
Angolul szeretném elvégezni, az első év ígyis-úgyis magarul lesz? Lehetséges úgy, hogy az első évet magyarul és a többit angolul?
Köszi előre is a válaszokat! -
#332 Még a hulyeket is felveszik, minel többen fizetnek annál jobb :D Max kibukik -
the lass #331 sztem is jó ötlet a tal. a millenárisnál lesz vmi buli szerűség 23án,hallottatok róla?
én úgy tudom,h mindenkit felvesznek akinek 315felett lesz. -
#330 tali mehet :) vmikor, simán csak szoljatok. vhol az IBS környékén ha lehet XD -
#329 annyira azért ne várjátok :D Szopás is lesz bőven :) -
Kegyu #328 Hello leendő évf. társak!
nekem 400pontom lett szóvaé úgynézi csatlakozom hozzátok!;)
alig várom a gólyatábort!!!
A suli előtti taliban pedig benne lennék!
Ha van valami új infotok írjatok! -
#327 jó úton jarsz :D -
cudarz #326 or..rtörés?
or..gazmus?
or..topéd beavatkozás?
.
.
:D hirtelen ezek ugrottak be :D -
#325 nem kell félni nem fog fájni az or... khm nemmondtam semmit :D -
the lass #324 pedig most az egyszer lehet jobb lenne:D:D -
#323 Nem lövöm le a poénokat :P -
the lass #322 hűha:D amúgy ti tudtok valmit a gólyatáborról???a tavalyi milyen volt?
én sem ismerek senkit sem,úgyh azért fura lesz a sok új arc...de ahogy hallottuk sok a buli...jófejek állítólag az emberek..úgyhogy csak nem lesz gond..:S:)
-
#321 vagy elrabolnak váltságdij fejében :DDD -
#320 Csak vigyázz a folyoson rohano emberekkel akik fel akarnak kapni és véletlen fejre ejtenek xDDDD -
Ladybirdyy #319 én lány vagyok,igen :)
gólyatábor gondolom jó buli, már alig várom -
#318 Hát igen golyatabor utan az lesz a ritkaság, ha valakit nem ismersz :D
-
#317 és nem ártanak az új arcok se :D golyatábor jo lesz, utána megy minden karikacsapás. te lány vagy btw? ha nem akkor... na mind1 :DDD -
Ladybirdyy #316 na igen..nekem sincs egy most odajáró ismerősöm se..bezzeg akik már végeztek olyan legalább 10...de nem is baj jó lesz kiszakadni a megszokott környezetből :) nem árt az önállóság
-
#315 mi is ezt csinaltuk tavaly -
cudarz #314 nem ismerem, de jól hangzik. utca+zene csak jó lehet :D
nem tudom ti hogy vagytok vele, de én senkit sem ismerek a suliból. összefuthatnánk még gólyatábor előtt vmikor, csak jobb ha ismer valakit az ember..:) -
the lass #313 én a deák térnél fogok lakni..
nálunk(veszprében)most lesz utcazene..:P (L) ismeritek,hallotttok róla?
-
cudarz #312 óbudán lakom, onnan is fogok bejárni, hogy BKV vagy verda, az még elválik. ma jöttem meg utsó középsulis osztálykirándulásról, 1 hét balcsi, kegyetlen volt :D -
#311 egy kis adat: IBSről elemzés -
#310 akkor nem is rossz :)) 57 nm2, amerikai konyha-nappali + 1 szoba, két erkély, légkondi, fullos konyha, bútorozva, cirkoval, kábeltévé-internet-mélygarázs-pince, pár idiota szomszéd akik néha eléggé szorakoztatóak tudnak lenni :D, jó falszomszéd (nem para a hangerő), sulitol másfél percre, kb 150 méterre a szemben lévő utcában. zöldövezet, sok fa, udvar, nyugis kis utca. 120 + rezsiért két lánynak kiadó (ők vigyáznak rá legalább) :)) ha tudtok valakit ne legyetek restek, szóljatok :)
ezt az egy szar képet találtam hirtelen
itt -
Ladybirdyy #309 eredetileg koleszben gondolkodtam,de szerencsére a közelben kaptunk egy kis lakást így most oda keresek vki albérlőt
azért a saját szoba nagy előny:)
ismertetőben az volt h egyágyas szoba 75ezer, 2 ágyas 50ezer /hó euroban nemtom mennyi -
#308 tudja valaki mennyibe van most a kolesz? mert lehet kiadnám a kecomat, és ármegállapításhoz jol jönne :) -
the lass #307 hááát igaz...
én is gazd és men. jelöltem angolul...első helyen:)
koleszesek lesztek? -
Ladybirdyy #306 na igen, minden odajáró/járt ismerősöm ezt mondta :D -
#305 Tök8, hogy mit választotok, semmit nem ér :D
Első év után kell majd szakot választani, mikor már tudsz dönteni mit is szeretnel csinalni :) Addig közös első év, és szopááááás :D -
Ladybirdyy #304 nekem kb. 300 pontom lett,nem vittem túlzásba az érettségit :D itt úgyse számítanak a pontok,annyira
nemzetközi kapcsolatokat jelöltem meg ,de sztem magyarul csinálom az első évet mert kissé húzós lenne angolul főleg úgy, h az utóbbi egy évben szinte teljesen Németországban éltem és minden inkább németül mint angolul jut eszembe,bele kell jönnöm újra -
cudarz #303 gratu neked is! :)
gazdálkodás és menedzsment angolul, ez a BABS asszem.
és Te?