17
-
Kingfisher #17 Hát Hong Kongban mikor az örömlány megpuszilta, elég undorodott képet vágott. Aztán lehet a sok paradicsomnevelgetés Szicíliában megpuhította. -
Kian #16 Valóban Jason Statham lett volna a legjobb választás. Ami pedig Mr. 47 és Diana kapcsolatát illeti, hát az tényleg nem több barátságnál. (Bár a Blood Money végén megmenti 47-est, de közben szépen le lett k*rvázva...) -
Prof William #15 Őcsém makkora fordulat lenne. :) Alig pár ezer filmben lőtték már el eddig hogy a np aikben megbízol az elennel van. Persze megjavulhat der akkor emg lelövik. :) Mint ahogy gondolom itt is Hitman meg megy bosszútállni. :) -
#14 Ugyan, egy szerelmi szál miért ne férne bele? Látthattunk mi már gyengéd érzelmeket a Hitman játékban :)
Nekem az b. a csörömet, hogy ennyi információ alapján ennek semmi köze nem lesz a Hitman történethez.. bár lehet csak nem akarják a játékot nem ismeröknek lelőni a poént.
Félek hogy csak annyi lesz a film, hogy egy kopasz, valami régi fogadás alapján vonalkódot tetováltatott fejjel gyilkolássza az ellent. Ez nem Hitman, ez egy komersz bérgyilok film. Összeesküvés, kísérletek, klónok, tökéletes gyilkológépek.. ez kéne! :) Szerintem. -
Acheron #13 Én még mindig asszondom hogy Jason Statham lenne a legalkalmasabb a 47-es ügynök eljátszására....de mostmár úgy is mind1!Azért előre nem írok le semmilyen filmet,majd meglátjuk! -
#12 jó lesz ez majd megltjátok. főleg a végén a csattanó :) gondolom majd a csajról kiderül hogy kém. -
seleni #11 hát így is furcsa a sztori, de mi lett volna akkor, ha Uwe Boll rendezi? -
Loverman #10 főleg producerek szokták az ilyen kérdéseket eldönteni..
-
neptum #9 téleg ő let volna a legjobb a szerepre -
Hellsing47 #8 47-es szerepére a legalkamasabb ember Jason Statham..ez mindenki észrevette..kivéve a rendezö :-/ -
#7 Ronny sztem ezerszer ő mint ez az Olifánt:DDDD -
KUBUka #6 Mondjuk várható volt, hogy ha film lesz belőle, szerelmi szálat is építenek a karakterre...De ez már több a sokknál. Egyébként tényleg megfigyelhető a játékba, hogy Diana meg a tarpali közt vmi van. Nem szerelem, hanem vmi..barátság vagy mit tom én. De ez akkor sem illek bele!!!! -
#5 De nem is arról hogy romantikázik. Ehh... -
Ronny #4 Diesel ide teljesen alkalmatlan lenne. Ő a kigyúrt és egyszerű külvárosi figurák megszemélyesítésére ideális, de Hitman nem erről szól. -
#3 Totális Bukás!!!! Öcsém ááááááááá kajak elegem van az amerikai filmgyártásból úgy ahogy van,Ha a butaság fájna..,egyszerűen felháborító miket művelnek a filmel..nem veszik észre hogy ez egy iszonyatosan kommersz szar történet??? Egy Vin Diesellel megspékelt durva akció filmel és eredeti storyval kaszáltak volna,És Hitman érzelmektől mentes gyilkolásai hol lesznek???? A Sava-Borsa a storynak Fuck -
Csaba007 #2 Kísértetiesen hasonlít a sztoti a Bourne részekéhez!! -
Kindred Blades #1 Már látom is magam előtt a romantikus sétát este, a folyó partján, s ahogy 47-es kopasz tarkóján csalafintán megcsillan a hodlfény. Bőrkesztűs ujjai között rózsaszálat tart, tekintete csodálattól csillog, ahogy az angyali nőre néz, aki mintha az álmaiból mászott volna elő...
... nemá, basszus, komolyan ezt akarják a nyakunkba varrni?!