10
  • noss
    biztos szükségünk van erre?
  • kandeláber
    index.hu
  • pauly
    Inkább a Hír TV egy vicc...
  • InfectedMann
    Szánalmas, hogy nálunk minden fényévekkel korábban kerül bevezetésre!
    De azért örülök, hogy 'csak' egy évet kell várni!

u.i.: Szerintem a Hír TV sokkal hitelesebben tájékoztat mint az M1, M2. A Magyar Televízió meg a hitelesség. LOL. Viccnek is rossz.
  • Sliderx
    Épp ideje lenne már átállni a digitális műsorszórásra. A régi TV-k meg mehetnek a kukába.
  • Hellion
    Pont valamelyik tv-ben hallottam, hogy el is marasztalták az mtv-t, hogy nem tájékoztat rendesen. Amugy meg te sem vagy 50 éves. Az mtv-nek meg van köze a kommunistákhoz, onnan megy a pénz hozzájuk.
  • Kagemusha
    Hellion:
    Ha mar itt tartunk: az en velemenyem szerint meg a Hir TV elfogult es a Magyar Televizio 1 es 2 nem, az szolgalja a hiteles tajekoztatast. Nekik ugyanis nem velemenyezniuk kell a torteneseket, hanem TUDOSITANI! A Hir TV objektivitasa meg NULLA!
    Mellesleg 50 eves vagy, hogy itt kommunistazol? Lovesed nincs (nekem sem, de en nem is szidom, amit nem ismerek), mi az, csak jartatod a szadat!

kandeláber:
    Ezt hol olvastad?
  • Hellion
    Mibajod a Hír TV-vel? Az tudósit a legjobban. Legalább nem csak az a szemét kommunista "közszolgálati" lesz. -Ami nem is a közt szolgálja-
  • kandeláber
    Látom, a leglényegesebb pont belekerült: kötelező adni az ATV-t meg a Hír TV-t országosan.
  • Carbine
    Bezzeg, amikor a fizetésük emeléséről volt a vita, akkor nem tököltek ennyit.