Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Nem kell iesmin vitatkozni.Mert meg becsuknak minket mert tul sokat tudunk...
Na hagyjuk a temat mert ennek a temanak nincs se eleje se vege ha meg elkezunk rola beszelgetni akkor meg mi is politikussoka valunk.
Ienek a politikussok a nep megvalasztja mindig azt az orszag elnokot aki legszebben hazzudik.Ez ellen semmit se lehet tenni.
Abból már ellehet majd indítani 1 vállalkozást.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
nem akarom elvenni senki kedvét a gazdálkodástól de az éveink meg vannak számlálva,nincs nekünk akkora tõkénk,hogy életbe maradjunk ha bejönnek a külföldi nagytõkések
még a gatyát is megveszink rólunk,hiszen minden eladó csak ára van igaz?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
talán azt hiszitek õt megrendítené ha nálunk szétfagynánk,vagy leégne a búzatáblánk aratás elõtt?!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A jelenlegi gazdasági helyzet és a mezõgazdaságot ért botrányok miatt már azon is elgondolkodtam, hogy agrár miniszternek megyek...
Nekem meg személyem szerint közel áll a szívemhez a mezõgazdaság nagyapámon keresztül.Jelen pillanat 20ha földem van Dabason, amit nagyapám mind az én nevemre íratott, miután visszaigényelte õket. De én most, hogy elkezdem az egyetemet párhuzamosan elkezdek fénysebességgel földet vásárolni a 2011es Földmoratórium miatt.
Amíg az egyetemre járok leegyszerûsítem a vetésszerkezetet gabonafélékre. Majd ha az egyetemet befejezem rohamléptekkel elkezdem fejleszteni a kertészetet. De valószínûleg az egyetem mellett megépítem a gazdaság húzóágazatát biztosító zöldség/gyümölcs feldolgozómat, amit majd a késõbbiek folyamán saját alapanyagból fogok ellátni.
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
tanya-cegléd
ez meg egy dánszentmiklósi hûtõház:
hûtõház
mekkora a kapacitása, mennyibe kerülne, mi tartozik a teleppel 1együtt az árba, van-e lehetõség a közelében nagyobb földvásárlásra, bérlésre?
mennyi idõ kocsival Budapesttõl?
Amúgy a W-vel volt már pár probléma, pl váltó a 3. nap, kis kosz került a rendszerbe és lefulladt a kukoricába meg hasonlók😄
egyébként feltöltöd valahová mondjuk ide és ha feltötted akkor az
Szerintem eladja a tulaj ha valaki megfizeti.
Nagy építményrõl van szó!
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
Nemtudom a TX66-os milyen felépítésû😄
2 gond volt vele eddig (múlt évben lett véve nemtom pontosan miko de nyár elõtt) az 1ik hogy 1x kilazult az olajcsõ é elfolyt 600L olaj,a másik hogy nem 1x nem bírta a szecskázó fordulatszámát felemelni magyarul nem lehetett szecskázni.De minden hibát kijavítottak.40 milláért vették hogy sok-e érte vagy sem azt nemtom.
1etlen elõnye az E514-essel szemben hogy 2 ülés van benne 😄
Engem fõleg Pest,Bács-Kiskun,Jász-Nagykun-Szolnok érdekel. De fõleg ott érdekelne, ami közel Budapesthez(max 80-100km), logisztikailag és infrastrukturálisan könnyen megközelíthetõ legyen,jó minõségû termõföldek vannak, zöldség,gyümölcs, gyógy- és fûszernövények termesztése céljából. Másodlagos szempont a takarmánytermõ területek, a késõbbiek folyamán 1 állattartó telep és a vetésváltás miatt. A területek vm részén alkalmas terület legyen állattartó telep ,tárolók,hûtõházak létrehozására.
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
Állami földet én erre még nem láttam errefelé, ha itt venni akarsz, akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, 700.000 alatt nem kapsz 1 hektárt😄
Hogy érdemesebb földet vennem?
A)több kisebb/nagyobb tagból összevásárolni 1 nagyobb tagba
😎állami földet venni nagyobb területet
ez 1 jó kis téma, legalább mindenki beleadja a saját véleményét 😄
Egy házidolgozathoz szeretnék segítséget kérni, a baromfi védelme és elpusztítása a téma, hogyha esetleg valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék mert nem sok hasznos információt találtam.
Üdv