24942
-
#20975 Sziasztok !
Valaki közületek nem tudna esetleg egy négyes váltvaforgatós ekét lehetőleg 2,5 milla alatt.Felszereltség nem számít !Lehetőleg Vogel Kuhn Kverneland legyen de ha van más akkor az is jó -
#20974 kombinátor 3.60
a tárcsa 3.30 -
#20973 Szépek! De ezek milyen szélesek? -
#20972 én ettől a cégtől vettem kombinátort és tárcsát
a kombinátor az pont ilyen
a tárcsa meg ilyen
-
#20971 Csak az a baj vele hogy aranyáron adják. -
#20970 Gyűrűshenger Egy ilyen:
Bocs ha nagy. -
#20969 göröngyös földön semmit sem ér(kemény csapadék nélküli években) mert a fogak közt átmennek az ököl nagyságú rögek,szerintem ha már fogas akkor legalább 2-sor rögtörő henger kéne utánna -
#20968 nem hanem hogy ne ugraljon mert nem kenyelmes szerintem meg veri szet a gorongyoket ha nagyon kemeny hogy a traktor ugraljon konnyebb hogy lenyomja inkabb a suly es szepen apritja -
#20967 Valóban nehezebb lesz de nem az a cél hogy kikössék a trakit.(gondolom én) -
#20966 Szögvas? Na azt se lehet könnyű vinni. -
hencike7745 #20965 az utolso boronasor helyett tobbet erne elejere 2 sor simito -
JD4650 #20964 nálatok még ez is jó lenne:D -
gábor892 #20963 igy magába mint a képen, nemsok mindent ér -
#20962 lehet nehezzebb is ha rapakolsz sulyokat:D -
#20961 ennél még nehezebbek mert nem csak sima lapos vas a váza a fogasnak hanem szögvasok :D:D:D:D -
#20960 Értem.
Valami ilyesmi boronák:
-
#20959 boronás azaz nehéz fogasos :D -
#20958 Ez a kombi amiről beszélsz boronás vagy rugókapás? -
#20957 csá mi meg ma csináljuk tovább a kombinátort azon belül meg a rögtöröket teljesen uj műanyag perselyeket kapott egy saját "porvédővel " erősitett lesz a váza aztán festés ja és uj perselyhez uj csapok is járnak a szemem má ki van a heggesztéstől :D aztán szikkadhat a föld és gooo kombinátorozni :D -
Scamp #20956 Ezen ne lepődj meg, az egyetem meg a főiskola már csak ilyen :D
Nekünk a 82-es ujra lett csapágyazva a kuplungtól hátra felé kompletten :D A kúpkerékből kifolyólag...vagyis az volt az egyik ok... -
#20955 Ma voltam az egyetemen elokesziton es erre puff a kemia professzor nem jelent meg...ilyen szemtelenseget... -
#20954 Ma voltam az egytemen elokesziton es erre puff a kemia professzor nem jelent meg...ilyen szemtelenseget... -
Miky90 #20953 A héten nekiálltunk az egyik MBP pótkocsinak.Megy majd műszakira és fel lesz újítva.Leszedtük a plató aljáróla lemezt és kiderült hogy el van görbülve a váza a felépítménynek.Meg meglepődtünk milyen nevetséges merevítők vannak benne.Azon kívül még a fékek meg lesznek csinálva, le lesz festve, újra lesz kötve a világítás.Meg majd ami közbe adódik:D:D -
Miky90 #20952 Ezt most nem értem miért lenne fehér füstje ha rossz a porlasztó vagy az adagoló?Vagy csak én nem hallottam ilyenről.Azt nem inkább a hangjáról lehet észrevenni?Az meg már régen rossz ha nincs olajnyomás mert akkor indítás után pár perccel besül a motor és akkor már úgyse veszed meg.:)
És igen annak nagyon csúnya hangja van amikor lelazul a kúpkerék vagy rosszul állítják be a hézagot a kúpkerék és a tányérkerék között.Tapasztaltam én is az ősszel nálunk is az egyik MTZnek ez a baja.Hát vmi szörnyű volt amikor 9.be elvettem a gázt.Most úgy néz ki el akarják adni de nem tudom ki venné meg.:DFőleg úgy hogy már vmiért a 3.at meg a 6.at se veszi be. -
#20951 -
#20950 Te még mindig ezen lovagolsz? Vagy csak ennek tudod a linkjét? -
#20949 BANN-t neked szepen meglett mondva hogy ne reklamozzal... -
pista89 #20948 Jó helyen van...-.-
Kit érdekel, hogy frissült?
Ennyi erővel én is belinkelhetném folyamatosan az oldalamat, mert raktam fel rá egy képet...-.- -
zetor7011 #20947 frissitve az oldal -
pista89 #20946 Kösz, akkor alszok fél 8ig hisz akkor kezdődik a soroló :D -
gibic #20945 Amennyiben gépek meg hasonlókat vársz, javaslom aludj! Főleg vevőtalálkozók, és konferenciák, meg az Alföld tej bővítéséről van benne riport, meg a végén reklámba az ikr új szuperkorai kukorica hibridje. -
#20944 Ja! Úgy az érdekes ha leszeded és egy nagy hülyeség! -
#20943 heh,ugy nem lesz erdekes ha vki. megmondja mirol van szo... -
pista89 #20942 -
#20941 -
pista89 #20940 Mi van benne? Nem akarok úgy járni mint múlthéten, hogy felkelek 7kor és semmi értelmes nincs benne :D -
gibic #20939 UMM - 2009.03.01 -
Scamp #20938 "A kartelgáz igazából inkább az, amikor Big Daddy Laci, O.J. Sámson, Steve és persze Döglégy Zolee telefingják a turnébuszt." - www.annazsofi.hu :D -
#20937 Szívesen -
JCB BMW #20936 ha az akkura gondolsz akkor 155Ah az 32ezer FT
ja és köszi a gyors választ