24942
-
#21055 na mindegy elvitték már ma mind a 14 et !!
amugy mi van itt héjjjjjjjjjj!! mindgyá kezdődik a vetés szezon jövöhéten ha nem esik kombinátorozás és vetés video lesz
ébresztőőőőőőő!!! nagy a pangás -
Scamp #21054 Itt 30000-et adnak egy malacért...Viszont a 120 kilósokat 260-ért viszik kilóját. -
#21053 Á, ne is mondd, teljesen leégtem!
Más: valaki tudja-e mi a címe annak az újságnak, amiben mezőgazdasági gépek hirdetései szerepeltek (nagyrészt)? Fizetős volt, arra emlékszem de nem ugrik be már a címe. -
JD4650 #21052 írd át 450-re, akkor is elviszik -
#21051 helo valaki informáljon már arrol hogy mért viszik a malacot mint a cukrot ??? ma tettem fel 400 ft ért kg ját és 15 percenbelül 6 hivás jött ugy hogy azzonnal akár jönnek is és viszik öket :DD és most megilyettem hogy kevésért raktam fel öket :S:S:S -
#21050 Jövőhéten teszek fel,úgyis kaparom elő a műtrágyaszórót stb... -
#21049 Attila, lehetnek új képek a gazdaságodról? -
Micsu #21048 lol sikerült égned egy nagyot -
#21047 Aztán őket ismered-e
-
#21046 Na jó, most szerencséd volt, de írhattam volna akár Kecskemétről is, mint ahogy általában az lenni szokott.
Na, további jó éjszakát -
#21045 moderátor vagyok,így látom az IP-ed :) -
#21044 Az hát!
SHADOWEYES7: a lottó jönne így be! -
Scamp #21043 Jah ez megy neked:
Nem akarok nagyon lehangoló lenni de komplett váltó felújítás ott van 150-200ezer környékén, ha nem esik le szerelés közben a blokk...plusz akkor még a többiről nem beszéltünk. Használt elsőhajtásos híd 40-50ezer (expressz.hu) de újonnan nem merek tippelni. Szóval ha teljes felújítás akkor az is túl van fél millión szerintem :) -
Scamp #21042 Kicsit ritkán járok erre ahogy elnézem, de mivel még nincs szezon, nem igazán maradok le :D Nah majd hónap végétől talán felpezsdül az élet :D -
#21041 100% az -
#21040 Szarvasi-e vagy? -
#21039 Elnézést! Tényleg nem gondoltam volna, hogy ez ennyire komoly hely.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Másfelől #20995-től te is vetted a lapot.
nandorb #21026: Vegyél vissza, mert hozzád sem szóltam, így van?
Egyébként, csak hogy ON legyen:
Háttérben a szarvasi Táncsics tsz, előtérben egy kombinátor.
-
#21038 traktor?:D -
gibic #21037 UMM - 2009.03.08. -
#21036 Na milyen mázli! -
JD4650 #21035 mi vettük, csődbe ment a sertéstelep és annyiért hoztuk el -
gábor892 #21034 10-12ezer...érdekes xd -
#21033 Ja! Hogy új(abb)! Oké ezek szerint olvasni se tudok. Én a régi 82-esre gondoltam. A motor váltó kuplung az kijön anyiból az elsőhajtást meg nem tudom menyiért adják. De nem itt mondta valaki hogy vettek egy 82-est 10-20 ezerért de nem működött ée megcsinálták? -
#21032 nem akerék összetartással van baj?
kormányösszekötő rúdon kell állitani ha ott a gond
Kerékösszetartás
Felülnézetben a kerekek egymástól mért távolsága a mellső tengely elött és mögött nem egyezik meg. Ha a tengely előtt kisebb ez a távolság, akkor kerékösszetartásról, ha mögötte, akkor széttartásról van szó. A kerékdőlés hatására a kerekek a dőlés irányába igyekeznek elkanyarodni,gumikopást előidéznek és az ebből adódó igénybevételt csökkenti ill. ellensúlyozza az összetartás. A kerékösszetartás korlátozza a kormányholtjátékot, csökkenti a kerekek szétállási hajlamát, javítja a nyomtartást. Minden autón állítható, egyes típusokon a hátsó futóművön is. -
Scamp #21031 200-300ezerből egy 15 éves MTZ-t se javítassz fel, ha nagyon olcsón veszed... -
JD4650 #21030 új mtz-t azért nem raksz helyre 200-300E forintból, vagy nem kapod meg sz*rért hugyért -
El Ray #21029 van 1 VTZ 2048asunk, de azon azt se tudom mikor kapcsol be és ki az első kerék hajtás, még azt sem tudom, hogy ki e lehet kapcsolni :D
nem tudjátok véletlenül hogy a jobb első kerék mitől kophat jobban? ráadásként amikor megyek vele ki meg be az udvarban mindig fog a gumi... hátha ti rá tudtok jönni. Nekem az a tippem, hogy rosszul van beállítva a az első tengely, de lehet hogy tévedek. Ki tud ebben segíteni? -
#21028 Hát nekem az a véleményem nem biztos hogy érdekel de szerintem vegyél egy olyant ami nincs a toppon mondhatjuk úgyis hogy sz@rt olcsó pénzért és egy 200-300 ezer forintból fel tudod újítani az egészet. Mert lényegében az MTZ az egyetlen olyan gép amit a kisebb gazdák is meg birnak venni és ha kell tudják is javítani. Ha pl.: vennél egy használt John deere-t és ha abban megbolondulna az elektronika alig úsznád meg egy milió forintal a javítását. De ha nem hajtsák agyonra azt a szegény MTZ-t akkor nem is kell hozzányúlni. De egy összkerekesnél figyelni kell hogy ne hajtsa az elejét amikor kimész az aszfaltra mert annak csúnya vége lesz. -
JD4650 #21027 ha megtudod csinálni, akkor annyiban jó hogy ismerni fogod a gépet, viszont sztem inkább 1 kész traktort kéne venni, az jobban megéri -
#21026 felenk meg az ilyen fajtakat "Barmok"-nak nevezzuk... -
El Ray #21025 820.2 első hidat már találtam hozzá cakompakk guvival lehajtással 1ütt:D -
El Ray #21024 szerintetek mennyivel éri meg jobban új traktor helyett alkatrészekből összerakni 1 új MTZ-t? Esetleg totálkáros törött MTZ-t venni jó áron és azt felújjítani? Kíváncsi volnék a véleményetekre! -
#21023 Úgy látom hogy itt is van olyan ember mint kovács erix a landvirtschafts-os topikban. :( -
#21022 még 1x beszól valami idiótaságot és kirakom... -
El Ray #21021 nem lehetne Motoroj-t bannolni az oldalról? kezd már elég idegesítő lenni...
még 1 normális témába vágó hozzászólást nem hallhattunk tőle... -
#21020 Felénk a kombi Volvókat hívják kombinátornak :) -
#21019 ah az lenne a legkevessebb de a magyarra a temakat ha latnad 16van megadva es csak 4lesz...es olyan szinten mint a gimiseknek hat azert aljon meg a vilag... -
#21018 szerintem te ne legyél mezőgadász
menj el rendőrnek inkább,mert mivan ha elveri a jég a termésed akkor meg az idegklinikára visznek a bolondok közé? -
#21017 nem mindegy mert ideggel de nagyon...az idegeim meg hetvegen jonnek meg akkor irom az uborka termesztest 12oldalra... -
#21016 beszarok én neked,hát nem mind1 meik billentyűre teszed a nem bibis ujjadat?