<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok

&#8220;Ezen a világon semmirõl sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.&#8221; (Benjamin Franklin)

nandorb
de most ez 1025-os?

Lehet elorol meg 1 kep hatulrol kb. 5-10meteres tavolsagokrol?

Erdekel vmi. remelem nem baj?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

ZTM
Kösz a választ.

Tök jó a felirat:D

SHADOWEYES7
gázolaj szûrõt összeszívta már mivel annyira el volt tömõdve vagy víz megfagyott benne

azt én raktam rá a MTZ 1025 feliratot
a Shell kutakon lehet kapni számokat meg betûket valami 100ft/db (öntapadósak)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ZTM
Mi az amit kiszedtél?Az a dombor felirat ott volt már(motorháztetõ olsalán MTZ 1025)?

hmmm...érdekes lehet amúgy, nah én lépek mert aludni is kellene vmikor. Jóccaka

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Igen azt de már úgy unom!
Kísérleti táblákat vettek?

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Jó volt a kaja!Most csak ásványvíz volt tavaly pedig üdítõk meg sütemény is! <#vigyor>A legjobb a PR37NO1-es!Mi mindig kapunk vetõmagot kísérletre!Jaj a vetést már úgy utálom!Minden kerülõ után kiszedni a magot aztán újratölteni!Van vagy 8 fajta amit elkell vetni na olyankor szidom a pioneerosokat!<#idiota><#vigyor3>
Nekem tavaly tetszett, külön tartották a Dupontod kaját, 2007-ben apám egyedül ment erre tavaly úgy küldték a levelet mintha fater özvegy lenne...

Hál istennek nálunk fater csak olyat szed szét amit össze is tud rakni :D:D:D Többnyire bármit ha emlákszik hogy hogyan szedte szét :D

Legalább a kaja jó volt? :D
Mi megyünk szerdán, kíváncsi vagyok miket mondanak.Máskor ilyenkor már javában járkált a díler hogy mennyi vetõmag kell...vmennyit vetünk Pio-t is, van belõle ami olcsó de jó is, csak nehezen adja le a vizét. Ebben a szezonban a Furio viszont jobb lett...

De én ma voltam faterral Kétegyházán pioneer-on!A Du pontos fószer mondta hogy olcsóbb a vegyszer 10%-al!Jah mondom a csomagolás is kisebb 30-al!Folyik az agymosás ott is!<#buck>
nandorb
hat figyelj mink most teljessen at tertunk szen,fa,csutka tuzzelesre a melegvizet meg a bojler biztossitja.:D

Ehhez ert a fater de mikor vmi elromlik akkor szetszedni meg megy de utana osszerakni kimas csinalja mint en.Kikelett cserelni szenkefeket a furogepben szsetszedni ment de utana osszerakni nem tiszta szerencse mikor szed szet vmit. akkor sose szol hogy nezzem de az osszerakast kinek masnak kell vegezni mint nekem.Mikor elmegy a tv-n a program akkor kimas a hibas mint a Nandor bezzeg a Nandor nem is nezi a tv-t,tobb mint 3 honapja.

Mien hateret szeretne a tarsasag mivel van par nagy felbontasu minoseges HD kepem.Kb. mirol szoljon es majd SHADownak atutalom persze ha egyezik:D

zseniális traktor!
Az az érzésem hogy ezt a környékbeli földeken nem csinálná meg:

VIDEO

Figyelj... ha szerelni kell hát szerelni kell, nincs mese :D

nandorb
te aztan nem viccelsz:D De mert nem garazsban tartod?Vagy ott volt csak kihajtottad javitas miatt??

Birnal dobni uj kepet a telepedrol:D

SHADOWEYES7
megvolt a hiba amiért csak alapjáraton ment a motor

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Vmeikõtök kapott Pioneer-os meghívót? :D Mi jövõhéten megyünk faterral Pioneer - Dupont ebédre, kiesszük õket a vagyonukból. Furcsa volt hogy eddig nem jelentkezett a diler, de ezekszerint elõbb ebéd és csak utánna jön árut teríteni.

a miénk nyáron sem indul be 20-30 mp alatt
de ha egyszer beindul... nem lehet megállítani:D

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

2x20 mp sem sok...sztem... igazából mi is szoktuk addig tekertetni ha kell...mégis könyebb megpróbálni így mintha rögtön rohannánk a bikáért... És akkor még a hidegindítót nem is próbáltuk.

20-30 másodperc tekerés szeresse!!15 mp max ha mégse akkor bikát nekí!!
gabor 892
önindito nem füstölt?:D

DoPpEnTyÛ---többet ésszel, mint ész nélkül...

Annyiba hogy abból a pénzbõl életed végéig elélnél. Szerintem egy reális, kivitelezhetõ célt tûzz ki magadnak. Ne akard megváltani a világot.

most néztem végig a gazdakör régebbi adásait amiket elmulasztottam egésszen dec.19-jan.2-ig és elgondolkodtam 1 picitkét.100000 tehén és 500000 sertéssel van kevesebb az országban. Ha most mint befektetõ gondolkozom, mennyi pénzbe kerülne kb 1 ekkora sertéstelep megépítése és üzemelése?
Figyelembe véve, hogy az utóbbi 1-2 évben épült amerikai vágóhídnak elég nagy a kereslete a sertéshúsra és magaabb árat is kínálnak érte?
hat mar most euro de meg altalaban mindenki sk ban gondolkodik
Gazdakör - 2009.01.08

Na nándi küldjük a földgázunkat a vajdaságba, kb 2millió m3 gázt kaptok ma.

valamennyi lejött, nem maradt benn annyi víz hogy kárt tegyen benne. Vittem rá 3 kanna forró vizet és kiolvadt. Közben a JD-nak leengedett a jobb hátsó és a bal elsõ kereke, elég szépen áll :D:D

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Már euro van nálatok nem?:P

csak azert mert megis uj gep tobbet er mint a felujitott zetor 16145-os, meg kenyelmileg is jobb gondolom en.de ugy nez ki nalunk sk ban olcsobb az mtz mint nalatok. nalunk a 130 pacis 900000sk

nandorb
Akkor meg legyunk emberek,nem vagyunk kis pocsok hogy minden szaron kiakadjunk.

En szoltam SHAD-bacsikanak hogy tegyen digitalis orat es latod meg mindig ez megy.Megszoktam otthon hogy a digitalis pontossaban megy:D

SHAD# ha kell vmi hater a topiknak keress fel az MSN-n es kuldok parat at vannak megint...

Nem nehéz felfogni, bocsi tényleg, csak már késõ is van, és az imént cseszték fel az agyam ugyhog valahol most kicsit ki kell engednem :) Értemén hogy mirõl beszélsz :)

nandorb
Nem erted ugylatom a gazzal melegitjuk a vizzet miebben a vicces ennyit nehez felfogni?

Shedo tegyel mar digitalis orat ez mar idegesit:(

SHADOWEYES7
:DDdd

Jóvagy? Inkább te :D aki gázba fürdik az tehetséges :D

nandorb
most te vagy a Jani?:D

nandorb
A hazra egy olyan szisztem megy hogy ami melegiti a radiatorokba a vizzet ugyszinten a boiler helyett megy.1000euros cucc nem olcso,de viszont van meg1 megoldas a melegedesre a kalyha szen is van fa is csutka is ha meg tenyleg krizis ut be akkor meg veszunk olcson kukoricat Vajdasag baszott ra legjobban de a politikussok aztan nagyon.

Én vízzel :D:D:D

SHADOWEYES7
gázzal fürödtök?<#wow2>

nandorb
jolvan mink gazzal furdunk nyaron is meg nyaron is eszunk sultet,fozzunk miegyebb:D A paprikat is ott sussuk nemtom szoktatok-e csinalni?

SHADOWEYES7
mert a fenyõfát sem nyáron lopják az emberek hanem karácsony elõtt

nandorb
Csak azt nem ertem meg hogy nyaron mert nem kepessek lopni?

nandorb
nem hallotad az egesz meset ugy latom:(

Ukrajna nem fizzette a gazt igy az oroszok elzartak nekik de viszont toluk megy az europai orszagoknak igy hat elzartak az EUropanak es loptak maguknak.Vagyis ingyen eltek.

SHADOWEYES7
de fel lehet jelenteni írj a [email protected] e-mail címre ott bátran felnyomhatod ukrajna elnökét

bár nem ukrjna a hibás már mert az oroszok zárták el a gázt ukrajna felé

SHADOWEYES7
dehogy nincs, de van 3 kandalló is,meg hátul a kiskonyhába sparhelt szal nekem nem GÁZ ha nincs gáz

nandorb
Kezd el fogyni mi?:DNektek meg mindig jo,van rezerva gaz,nalunk meg amenyire van,van.Ukraina elnoket hol lehet feljelenteni?

De biz isten feljelentenem lopasert menyen HAG-ba a juscsenkojuk felelni a tetteiert.Ha draga a gaz akkor futsonek szennel,faval amit talalnak nem kell lopni.

SHAD -nektek egyaltalan nincs bevezetve a gaz?