<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Király gépek lesznek az 1szer biztos !
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
régi cseli
új MF
ez meg az új challenger, ami ugyan az mint a MF 8690

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
az új valtrák is félig fendtek meg MF-ek
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
DoPpEnTyÛ---többet ésszel, mint ész nélkül...
Fendt 936 Vario v 2.0, csak Sisu motorral:D
Vari-Opal
Vari-Titan
Zirkon-Saphir
Solitair 12 m
Primus
Albatros
Sy Korund
Karat 5 m
Compact Solitair
Rubin 3 m
Massey Fergusson gépek az Agro-Mashon
MF 1540
MF 3645-4F
MF 5445
MF 5465
MF 6480 + MF 965
MF 6499
MF 7495
MF 8690 > Ezt mindenképpen megnézni, 370les új csúcsfergie
MF 2170
MF 7260 Beta
MF 8947
MF 555 6 soros
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
30 vagyok. Nem ûrtechnikát szeretnék, hanem a szükséges minimumot. Mekem az MTZ tökéletesen megfelel, ha nem egy olyat veszek elsõre, ami ócskavas. Ebben kérem a segítségeteket.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Én gyümölcsöt, így kezdetben inkább kézzel szednék, hacsak nem ipari célra szánom a gyümölcsöt(konzerv,lekvár,lé), mert akkor célravezetõbb és olcsóbb is a végtermék.
Vannak terveid bõvítésre?Jelenleg hány éves vagy?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nekem nagyon szimpatikus a Te hozzáállásod (már régóta követem a fórumot). Én is azt szeretném, amit te: Magyar termeljen magyar embernek magyar földön.
Nos, kb. 4000 fa: dió, mandula, mogyoró, szilva, megy, õszi kajszi, alma. Sortáv 4m-tõl 10m-ig.
ui: nekem betegeskedik a fórummotor: nem mindig jelenik meg a "küld" gomb. (most se, csak a helye :) )
Attól függ milyen fajta gyümölcsös, függ a sortávolságtól. Milyen fajta gyümölcsöket termesztesz? az alapján el tudunk indulni...
Bár mondjuk a Claas Xerion az Claas Xerion !
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
Szeretnék mezõgazdasággal foglalkozni, mert nagyon szeretem!
Vettem 20Ha biogyümölcsöst Esztergom és Komárom között.
Van valaki a környékrõl?
Permetezõm és oldalazó tárcsázóm már van.
Milyen trakit vegyek? Elég dombos a felszín min. 80Le kéne.
Szükséges a 4 kerék? (mármint a meghajtás <#buck>#buck>)
Nagyon hajlok az MTZ felé. Lehet használtan venni olyat, amivel nem lesz baj? Mire kell figyelni?
Milyen gépet kell még venni? Kultivátornak van értelme?
Köszönöm a válaszokat! :)
Gazdakör - 2009.01.15
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.