<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Folyamatosan keresnek fel bennünket, nagyobbnál, nagyobb bevásárlóközpontok, és egyéb szuperóriás ingatlanok tervezése és kivitelezésekben segítsünk, valahogy mikor már sikerülne nyélbe ütni az üzletet, valamilyen oknál fogva mindig visszalépnek... :(
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
A reptér melletti telepen álldogált egy 120LE-s meg egy 165-ös New holland, meg egy 936-os fendt. Egy hónapja voltunk arra és a két Nyuszi ugyanott állt. 400 ha-ra elég lenne az a két 95-ös MTZ meg a 936-os fendt is nem? :D Nah meg három Claas Megája van a csókának.
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
amíg nincs nagy terület addig felesleges nagyobb
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Desta targonca,béka,zöldségmosó,Mazda E2200-as 1,5tonnás kisteherautó...
Szinte alig tartok majd meg belõle vm...
Tegnap jöttem haza nagyapámtól, teljesen besokaltam. Elment szanatóriumba 3 7re és minden a nyakamba szakadt, végül hazajöttem. Nem érdekelnek nagyapám ügyesbajos dolgai. Teljesen agyára ment a betegség meg az öregség. Nem tud már tisztán látni semmit. Megy a saját fafeje után, leszarva mindenkinek a tanácsát, vélleményét! Ócsakavasakkal nem lehet dolgozni!
Õsszel eladok minden gépet, és veszek helyette valami megbízhatóbb, nagyobb és erõsebb gépet néhány munkagéppel eggyütt.
Lehet nyugodta tanácsokat adni, szeretettel fogadom mindenkitõl!
A nyaramat piackutatással fogom tölteni, annak érdekében hogy össze tudjak rakni apámnak 1 üzleti tervet, amivel végre sikerül meggyõznöm, hogy érdemes befektetni a mezõgazdaságba...

köszönöm hogy van aki mellettem áll! Bár ez nem mondható "harcnak"! <#wink>#wink>

köszönöm hogy van aki mellettem áll! Bár ez enm mondható "harcnak"! <#wink>#wink>
A traktor remélem birni fogja (new holland L85) majd ugyis rakok videot :D:D:D:D:D:D:D
egyébként át akarjuk alakitani 2 szál vastag zártszelvényt veszünk ami 6 méter és abbol egy erösebb fõváz kijön simán és arra rakjuk V alakba a tárcsasorokat meg tudunk szerzni nagyobb targoca gumit mert most "zsukk" kerék van alattta
De most a kombányal kell foglalkozni :D:D:D !!!!
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
Ajaj var a munka lekell nekem is permetezni mindent...
szombaton lepermeteztem vmi permetszerrel a fakkat meg burgonyat rovarirtoval...
szal a leveltetvek elpakoltak meg egy resze, ami nem kelt ki az epp vasarnap kelt ki szal jo kibasztak velem...most megyek ujbol lepermetezni mert a vegen nem lesz belole semmi se...
retek
borsó
zöldség
répa
bab
málnát ültettem
ribizlit
barackfát
almafát
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
marardjon nyugodtan a link hiszen még a bannerba is beszúrhatnám mivel a témánkhoz kapcsolódik
láttam sok videódat a youtube-on :)