24942
-
#22577 nah az már szép és jó kombájn:D -
JD4650 #22576 átlagot tudsz mondani?
nekünk búzából már az 50q is jó lenne, bár az ár az lóf*sz. Kukoricák szépek, 1 6 hektáros föld ami nem jó, de már 3. éve kukorica van benne -
eugabesz #22575 Én is kaszáltam,de nekem nem került egy macskába.
-
boyocska #22574 Repce aratás:
Éjjelig kint lesznek ha engedi az idő. -
Micsu #22573 élve? :)
egyébként jobb a termés mint vártam -
JD4650 #22572 nem kell de jánlott, kevesebb a veszteség -
JD4650 #22571 JD 9640 WTS -
#22570 Azt szeretném kérdezni hogy ha valaki repcét aratt ahoz kell repce oldalkasza? Mert nálunk a a 105-ős dominátornak nem volt. -
#22569 milyen kombájnal? -
gibic #22568 Szia shado!:) Rég írtál, már kérdezni akartam merre jársz.:) Itt gőzerővel vágják a repcét, árpát. -
Scamp #22567 Remélem jó a termés :D Ne legyenek veszélyben a következő félévben se a bulik :D
Arra hogy álltok terméssel és aratással? Erre nagyon el tudnak keseríteni minket az árakkal, egyedül csak a kukoricában bízunk nagyon. -
#22566 én vasárnap vágom az őszi sörárpát -
#22565 hat az kene nekunk is. mert ahogy az ido megy nap mint nap esik az eso,tegnap olyan volt hogy fel4kor lottek a jeg ellen a raketat,de kb. fel3 korul mar morgott az eg,meg csuda meleg volt...es fel hatkorul meg mikor hazaertem akkor mar az arkokban mindenhol alt a viz...nem mintha raszorulunk annyi viz-re
Vmi. szar beazott a vezetekeknel es amikor rajon ma is rajott 6-oratol kb. 30x is kivagta a fidet(olyan szisztem ami rovidzarlatkor elveszi az aromot)...full idegvagyok mert lekell mindig maszni az emeletrol hogy bekapcsoljam ujra meg ujra... -
Scamp #22564 Nekünk még három meleg nap kellene eső nélkül. :) -
#22563 ma néztük a buzát
de még olyan puha hogy körömmel szét tudtam nyomni a szemet annak kell még vagy 2 hét -
boyocska #22562 Máma beindult de nem ment sokat mert vizes volt A repce
-
#22561 hát nekünk a saját macskát is megrövidítettem egy kicsit vérzett de utána ugyanugy élt tovább attol hogy lecsipett eegy kicsit belöle nem kell agyonverni szerintem -
#22560 itt mindig esik egy kicsi. Már a szénánk fekete,meg egy pár helyen a gabona is kezd sötétedni :( De a kukoricák megugrottak :) -
#22559 Elásni a fa alá. -
#22558 hat nem ertem meg az idojarast tegnap is lottek de nagyon a raketakat a szomszedos faluban voltam ott eppen semmi sem volt haza mek erre az arkokban al jocskan a viz,es minden nap ugyanigy esik az eso...vmi. buntetest szan rank vki. vagy mivan? csak a faluban volt vihar meg a hatarban,a tobbi reszen semmi... -
Micsu #22557 miért mit kellett volna tennie szerencsétlennel? -
#22556 most értem haza 4 hektár lucernát kaszáltam le elég durva volt elkaszáltam egy macskát is :S:S:S de csak 2 lábát csipte le a gazdája meg fogta és agyonverte :S:S pedig tudott járni -
#22555 ma délután az eső minden kombány meg traktort haza zavart akinek nem volt ponyvás a potkocsi annak meg még meg is ázott a mag és soknak nem volt :S:S:S -
Scamp #22554 Volt benne szemét, túl nedves volt és nem csépelte ki rendesen, meg a rostán még állítani kell kicsit, de nem panaszkodunk :) -
eugabesz #22553 www.primag.hu -
nagylaci23 #22552 Üdvözlet Mindenkinek!
Légyszíves aki tud írjon nekem privát üzenetben valami elérhetőséget(link, telszám, e-mail) ahonnan lehetne venni zöldtrágyázáshoz olajretek magot olcsón! Előre is köszönöm! -
#22551 Volt egy kis melóm még a szőlőben,tetőzéskor levágott veszőket kihordani a rend végére..
Pár kép.:
1es számú szőlő.:
Szép termés lesz!
Reggel 9-kor készült.:
Opel Astra 1.4 Benzin
És utoljára egy látkép az Ürtávközlési Földi Állomás parabolájával.:
-
#22550 Látom szép tisztán vágja az 514-es! -
Scamp #22549 51 q/ha az árpának :) A vártnál jobb, a jónál roszabb :D -
#22548 és az átlagok??? mennyik lettek ? -
Scamp #22547 Nálunk ők őrzik a tanyát :)
Néhány kép még árpából, mert ígértem, telefonos képek, ugyhogy bocsi a minőségért.
kolléga :D
Ezek pedig maik:
-
#22546 De fajinak! Főleg az amelyik szemben van. -
#22545 helo itt is ment az aratás 1000 el
kombányt festünk meg lámpa tisztitás meg takaritás stb a buza még nagyon puha
amugy valakinek nem kell foxi kiskutya ? 10 000 ért árulom de forumosoknak lehet engedmény 8 darab van de 5 az elado
-
gibic #22544 Felénk is megkezdték az árpát, repcét gőzerővel vágni. Eső nem volt, igazi aratóidő.:P -
MTZ fan #22543 asztallal együtt van de ez nem a mi géppAPRKUNK
de a tulaj szerintem szárzúzóra vagy kaszára cserélné -
Scamp #22542 Gabona árakról ki mit és mit nem tud? :) -
Scamp #22541 Én egyszerű düllő úton :D Így hogy nincs akkor dőlés, nem olyan vészes, csak kellemetlen a borozda az út mellett. -
eugabesz #22540 Egy párszor már igen,de én akkora domboldalban voltam,hogy nem éreztem annyira állatinak..a "zabszem" effekt bőven meg volt -
Scamp #22539 Voltunk ma kint próbavágáson a búzában. 17,2 a vize. Levágtuk a mintának valót, fater kitelefonált hogy hagyjam a fenébe menjek hazzak, mert jön az eső is. Ahogy ezt kimondta elkezdett szakadni... Drifteltetek már kombájnnal? :D Állati érzés :D -
Scamp #22538 Látom nálatok is van vidámpark :D