Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár az sem jó, ha sok a termés, mert akkor telített a piac.
Akkor meg azért nincs ára.
Mostanában azt vettem még észre, hogy minden felé gombamód nõnek az intervenciós raktárak. Állami támogatással természetesen.... Pedig az a pénz jobban kellene a mezõgazdaságba. De persze akkor nem az gazdagodna, akinek így is van már...
Elnézést de ezen mindig berágok, mint a hatos anya.
élni és égni....
de voltak olyan földek amik 100000 csillagos volt nem gyõztek jönni a traktorok
utánnam be is segített nekünk szegfû palkóék az ürítésben....
khm...khm...
Szerintem a hónap végén, ha nem lesz már sok esõ, és engedi az idõ, már derékig lezsnek az árpában (felénk). Bár tényleg kell hozzá, hogy ne legyen sok esõ. A termés meg szerintem sok-sok év átlaga latt lesz. Valahogy azutóbbi néhány év nem igazán hozott rekordtermést. Én így látom.
élni és égni....
én is azért most szórtam,mert kurvára mondta az esõt!!
egyébként itt a háznál 7-8 mili esett!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
minek reglonozták még a repcét????????
nemakarom elhinni ,hogy olyan állapotba van,hogy 1- 2 hét mulva aratás!!??!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Jó napot nektek 5-öst kaptam töri felelésre 😊))))))
Na mindegy mondom a rossz hírt ! :
Tehnap Laci bá beregonoztatta a repcéket , és hogy milyen jó
idõ volt tegnap gondolom mindenki tudja ------> semmit se ért 😞(
Shad neked nagy szerencséd van hogy megmûtrágyáztad tegnap elõtt a földeidet 😊))) hülye ez az idõ délben 30 fok
körül este meg nagy vihar :@
khm...khm...
Azért ezt látod, mert Te vagy a házigazda, és ott van a téma karbantartása neked, ahol nekem a házigazda.😊 Amúgy ha nincs házigazda jogosultságod, az üziket sem tudnád törölni szerintem.😊
élni és égni....
ha értelmesen nem tudsz hozzászólni akkorkusspy.....
aki belép ide sztem 10*9 ember poénnak fogná fel ezt a topikot bazz ne vicceljél már 😄
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
khm...khm...
Jövünk Szolnokról és majdnem bentvagyunk a belvárosba van egy csomó ház és ott zöldel egy és valaki bele fújt ilyen hülye spray-el fekete hullámos csíkokat gondolom nem a ház gazdája csinálta azt
khm...khm...
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
khm...khm...