<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

múltkor amikor ott arattam a traktorosok nem mertek
kiszállni a traktorból mert ott vannak szabadon....
1Németjuhász , 1 Farkas kutya féleség.........
khm...khm...
mezõkre biztos lesz valami gép ami szar már tudok is egyet múltkor voltam keselyõsön aratni
ott volt kiégve egy 900-as szériájú john deere kombájn :))
ott volt régen a TSZ
khm...khm...
Gasongas nem lakok ott ahol Shadow mert õ
Törökszentmilóson lakik én meg Gyomaendrõdön csak sokat szoktam arra járni mert az nem távolság....
köszi Dave azt hittem hogy valami más mert azt hittem hogy az sima powershiftes....köszi
khm...khm...
1 ilyen 516-os nekem is kéne. XD
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
de arra is kiváncsi lennék hogy tudták oda vinni....... xD
1épként lehet hogy két más 50-esrõl beszélünk mert még nem
nagyon láttam pedig ott azon az utcán szoktam letérni....
Na majd 7végén megyek arra úgyis....
khm...khm...
lekaptam ,lefotóztam na...;)
Egy jó kis Zetor xD :
MF :
Na ehhez az utolsó képhez kérek segítséget!
Van egy haver aki hasonló géppel dolgozik mint ez
elsõ évben már olyan rossz volt hogy az már a netovábbja a MF-nek......
Na mindegy övé is ilyesmi csak az oldalára az is rá van írva hogy
Dyna-6 na ezt nem tom hogy mit jelent hogyha ti tudjátok lécci mondjátok már el!
Elõre is köszönöm!
khm...khm...
élni és égni....
Mezõgép - BN
Azt elárulom hogy engem is kerülget a hányinger hátha elmúlik amielõtt
Shad feltenné arról az 50-esrõl a képeket....
khm...khm...

Mezõgép - BN
Ha téged is elütne a vonat igen szarul néznél ki Te is, de szerintem azért nem Téged nevetnélek ki ....
De ha így érthetõbb, akkor a fegyver sem õl, azt az ember teszi.
élni és égni....
te is azt mondod hogy ritka szarul néz ki mert egy "roncstelep"
elõtt áll vagy valami olyasmi ugye Shad mert az udvarba is törött járgányok vannak...
khm...khm...
Elnézést kérek megint.
élni és égni....
Persze itt vannak a korszerû, magass nyomású Diesel motorok, meg a turbófeltöltõ, sõt már a szabályozott turbó, meg a csocsi ragyi váltók ( bolygómûves, Wilson elv), de én mindig is becsültem azokat a gépeket, amik bizonyítottak.
élni és égni....
már ne is haragudj de ez a saját 50-esem van a mi Tsz-ünkbe egy jó kis Zetor már raktam fel róla képet
de az teljesen fullos jó tágas tér belül Grundig rádió már csak egy normális antenna kéne rá mert ez ami rajta van megvan hajolva meg minden kutyaf*-sza
khm...khm...
Nem akorm én semmi új csodajárgányhoz hasonlítani a régi 50-eseket, hanem csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy vannak még jópár évtizedet megélt gépek, amik még mindig teszik, amit tenniük kell. És ez becsülendõ!!
élni és égni....
Teljesen jó állapotban,saját csak aksit kell majd cserélni mert ez mindig lemerül + eszi a desztilált vizet is.....
khm...khm...
Nem akarlak bántani ezzel, de én így gondolkodom.
élni és égni....
Mezõgép - BN
élni és égni....
élni és égni....
leégés ellen itt egy jótanács: Az aksit vedd ki a fülkébõl és csinálj neki dobozt az önindító mellé, vagy cseréld ki a kábeleket vastag heggesztõkábelra...ez nekünk bevált
Mezõgép - BN
Bár az sem jó, ha sok a termés, mert akkor telített a piac.
Akkor meg azért nincs ára.
Mostanában azt vettem még észre, hogy minden felé gombamód nõnek az intervenciós raktárak. Állami támogatással természetesen.... Pedig az a pénz jobban kellene a mezõgazdaságba. De persze akkor nem az gazdagodna, akinek így is van már...
Elnézést de ezen mindig berágok, mint a hatos anya.
élni és égni....