24942
-
#5591 na írtam 1 pár sort xD -
#5590 Honnan a faszomból tudjam bazmeg ??? Nem voltam ott vetésnél...
És meg mondanád hogy mégis mit hazudok b+ ???
Mennyé inkább a picsba ..... 9 éves voltam akkor amikor jött a WTS...
Igen képzeld 2004-ben lett lefestve az 50-es és azóta még le se lett takarítva csak az ablakok meg a fülke....
jah és nem tehetek róla hogy szar festéket szórtak rá...
Ja és nem akarok RAJMI csak te akarsz keresni minden
áron olyan valakit akibe beleköthetsz....ja és ismerek egy gyereket
aki 14 ismétlem 14 évesen már váltós volt egy 108--as Claas-on !!
hogyha nem szokták szecskázni elárulnád hogy mi a lófaszért volt lehajtva a szecskázó mikor 7végén nála voltam ??? 1épként azt is elírtam mert szárzúzós az adapterünk és lehet hogy arra írtam a szecskát.....de 1épként SZECSKÁZOTT b+ !
Ezt nem igazán értem hogy minek írtad le a vödörnek a tíipusait :
"Vaderstad géppel (amiből a a rapid 18, a superXL meg 9-10)"
Amikor nekünk Vaderstad 300S-van meg egy Monosem 6soros
asszem de a tipusát még nem tom
!!!ISMÉTLEM NEM VAGYOK RAJMI2!!!
-
#5589 Hoppá shad.... mit csinálsz te otthon fél 11kor??? csak nem javszerolás van?? -
#5588 ejj..... neptunlaborban vok xD -
#5587 xDDDD
Ki is baszna a tanár :D -
#5586 utánozd a John Deere hangot szántáskor óraközben!!!
nem mered fogadjunk ?? :DDDD -
#5585 lógós :DDD -
#5584 suli... info ;-) -
#5583 tractor -
#5582 másnap olaj le, és uj olaj bele :) -
#5581 ejj..... pedig gondoltam rá... de elvetettem az ötletet :) -
#5580 hidraulika olajat öntöttem bele, nem volt mit tenni, szépen ovatosan beballagtam, engedtem le a tartályból kb:5-6 litert! -
#5579 Kíváncsi vok a megoldásra :D -
#5578 Meg itt van pár kép a szántáshoz is:
Jocival kint voltunk barazdítani (még tavaj)váltottam őt, aztán előtte fényképezetem párat... Ez a tábla 2,5km hosszú tiszta jó lehet aludni faszákat közbe
-
#5577 Ott az üllő meg a duplaperékcsonk a nyócvanason xD
-
#5576 jaja... itt a monsem... de nem olyan nagyszámm spcvel is tökéletesen el volt vetve minden :S -
#5575 öööööööööö
ha arra gondolsz hogy oldalra állítod a gépet, hogy egyhelyre follyon az olaj és akkor eléri a nívót..... xD de biztos nem, mert ez háááát... nem jó sztem
......
hydraulika olajat biztos nem töltesz át a motorba....
......
ha a hydro olaj nem lenne azt meg lehet oldani egy kis vízzel...
.....
de a motorolajat.....öööööööööö.....nemtom -
#5574 világitás minden rajta:))
10 mázsás??
látom a SPC-k eldugva -
#5573 itt a TORNADO szóró
-
#5572 a nívót sem éri már!! -
#5571 mit teszel ha kinn vagy a határban, és egyszercsak nincs olajnyomásod, elfelejtettél önteni bele reggel.
de nincs senki a közelben ,nincs mobil, és kb:20 kilóméterre van a falu!
én jártam igy és megoldottam!! -
#5570 Olyan mint a pina... eljinte óckodik tőle az ember, de aztán egyre jobban rákap az ízére ;-)
(ez lehet hogy egy kissé alpári volt) :) -
#5569 anno, még 1 szar digó gödörbe sem mertem bele menni. -
#5568 meglehet azt szokni, csak egyszer kell kipróbálni :)) -
#5567 :-DDDDDDDDDDDDD
Akkor már te is olyan faszán vagyányosan mered küldeni Shad....
Én nem szégyellem(vagy inkább bevallom)... félek a borulástól... volt itt olyan, akit berántott a pótkocsi a peresbe... nyomta neki oszt így járt...pót megugrott és go le a peresen...ennyi berántotta a mötözöt mit a sz*rt -
#5566 Nálunk van azért sima tábla is....
Lacibá szórja a műkakit, a 80assal, és úgy, hogy be van hozva neki a hydraulika lezáró kar a fülkébe egy karral.. és mindig lezárja, kivéva ha oldalba meg föl... akkor mindig a 3pont karján van a keze, mert ha elindul fölfele a 80as orra, akkor baj van.... és olyankor mindig ledobja a szórót és lassan emleli csak vissza....
Azért 80assal igen merész (asszem)10q-s szórót (magasítóval) megpakolni póposra. Igaz van még az elején egy üllő is plusszba :-)
mindjárt keresek valami képet -
#5565 nefossatok már, én a rábával kör silót tapostam mert a gazdálkodó kérésére körbe-körbe kellett megtaposnom ((15 000 /óra))
erre mondtam okk, csak üljön be mellém , beült elindultam elöbb keresztül oda vissza, utánna kormány alászed és körbejártam, a koma kinézett és látta az anyaföldet maga alatt ::DDD
nemkicsitit fosott :))
ifjonc koromba meg a nagy silót tapostam aminek ugye eleje ,meg 2 oldala van a K 700-as feltolta én meg tapostam, kérdezi a brigádvezető,hogy a tetején minek forudol ki a Rábával, mondom azért mivel nincs rajta FÉK :)) -
#5564 Nyugodj meg én is fosok. amikor szórtam elkezdett keresztbe menni a traktor na az szép volt. mondom szép lesz. Itt meg olyan föld nincs is a cégnek amibe nincs vmi baszott nagy domboldal. Aztán mire kiértem a föld végére már majdnem kifolyott a műtrágya pedig alig volt már benne. Szal jó kis dombok vannak itt. -
#5563 Ehh.. oldal az nálunk is van rendesen...elhiheted (Gödölői domságalja, É-i khg kezdete)
De itt már faszán küldik az öregek. de az őszintét megvallva amióta a katlanban Józsikával vetettünk, (vittem neki a magot és kicsit beültem hozzá) félek a nagyobb oldalakba, és ha tehetem, akkor ki is hagyom az ottani munkát... esetleg szántás, ha felfele forgatunk :S beszari vok :-) -
#5562 tudom, h mit mondasz hát kicsit ezt elkúrták, dehát mindennek van vmi hibája. Csak tod itt a cégnek olyan földjei vanank h még a tapsztalt traktoros is fosik a domboldalakba nem h én. :D Aztán ott megindulni szép buli. Kül igazuk van mert terep 3 12 km/h abba szórom a műtrágyát is aztán utána lazán átlehet dobni országutiba. -
#5561 jaja.... nekem úgy mutatták a "nagyok" hogy terep kettőből gyá... aztán 3 és utánna országúti 2... és minden ok ;-)
(mármint itt a középső gyors-lassú váltóra gondolok) -
#5560 nah... itt a másik... beleesel a saját csapdádba...... 2001 ben hány éves voltál????????????????????? csak nem olyan 9... esetleg 10????? Uhh...ne fárassz minket ilyenekkel -
#5559 Mondom h kva faxa 1 traktor arról meg nem tehet szegényke h faszul rakták össze. Inkább nem részletezem h mekkorát fogok vele szopni a nyáron ha viszem vele a 16 t-s kocsit. XD Nem tom ki mennyire ismeri a szinkron váltót, de ezek a buzik úgy csálták meg, h országuti 1-be 12-vel megy szal nem túl sok erő van benne szal nem fogok tudni elindulni vele csak terepbe amire meg a 2 váltót átpiszkálom addígra visszalassulok és kezdhetem előről. XD -
#5558 jah... mega faszom 50esed, ami (talán) 2004-ben lett lefestve.... ugyan már..... ne etess már ezzel a baromsággal... akkor nem így nézne ki.... nem lenne ilyen qva dzsuva meg összevissza lekopott festék rajta...
mikor lóg már bele a kezed a bilibe????? mert ideje lenne
NE LEGYÉL RAJMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5557 gyerek te mekkora hazudozógép vagy!!!!!!!!!!
Mennyél már a picsába a "WTS-eddel" meg a Vaderstad géppel (amiből a a rapid 18, a superXL meg 9-10)...
Hogy a picsába vetette el a traktoros a kukszot, ha csak egy forgót csinált, meg ha mély árok van??????????? elmondanád te nagyokos... Jah és elárulom hogy a kukoricát nem szokták szecskázni, mert szan szét zúzza a szecskázókéseket....
erről ennyit.... szerintem fogd be a szád... majd hiszek neked, ha küldöd a képet amin TE végod a cumót, és nem csak a WTS van rajta hátulról hogy ne lássuk hogy ki van a fülkében !!!!!!!!!!!
-
#5556 Shad te kárörvendő........................xDDDDDDD -
#5555 #5555 ték :) -
#5554 :DDD -
#5553 multkor hogy dicsérted az mtz-t amivel te dolgozol...pssssssssssszt:P:D -
#5552 Hát jah. Berakták ezt a genya klímát is 400 e-ért aztán lófasz nem is jó, folyik vissza belőle a víz. Szórtam vele a műtrágyát domboldalba aztán mondom mifasz csöpög az ajtóra. XD
Akkor rossz a kompresszora is. Szar a kilóméter óra is már és már 2 hete jön a szervizes. XD