<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most robogok tovább a tárcsával, Iván már izzad, én meg vele izzadok :D
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
Vicceseket is csinál egyébként :D ma olyat játszott hogy egy kis vizes búza megakasztotta a hasán a csigát, így nem vitte fel a szemet, ellenben telihordta a megakasztott csigát, 10-15 méteren át füstöltette a szíjat és emellé telenyomta a szelelõt is búzával. Jót játszottunk mire onnan kilapátoltuk kézzel. Csak a füstöt vettem már észre mikor elkezdett felszállni és büdös is volt, meg kék is...
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
[IRAM] leader
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

http://www.abload.de/img/dsc040852s4c.jpg

repce levan már vágva
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
de szépidõnk volt

2 hetente lesz új rész, a nyári menetrend szerint. Õsztõl ismét hetente.
Az a problémám,hogy az unokatesóm vett egyet és képzeld ,lassan megyen.Még ilyent én sem láttam <#eplus2>#eplus2>Olyan mint egy lassított felvétel.
Anyit már megállapítottunk,hogy a csakis a fõ meghajtó kis fogaskerék lehet a hibás,tudjátok ami a felszedõ szíjjtárcsával egyben van,de hogy a fenébe állapítsam meg mennyi az eredeti fogszám??Csak kéne egy rajz hozzá,hogx egyrészt tudni lehessen az eredeti fogszámot,másrészt lehessen rendelni egyet,esetleg cikkszám szerint.
Ja egyébként az õsrégi Hesston koppintásról beszélek<#eplus2>#eplus2>
[IRAM] leader
[IRAM] leader
ahhoz képest tûthetõ,hogy csak 2 soros az árpa+ aszály volt
23 órára végeztünk,hálistennek fújt a szél nagyon,éjfélkor leszakadt az ég reggelig 8 mili esett...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ebben a könyvben ahogy átnéztem szerintem minden benne van. Ezt sem szeretném feltölteni az egészet de ha valakinek kell belõle egy részlet azt szívesen beszúrom ide.
[IRAM] leader
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Itt le is tudod tölteni. Ez pont az 512-es beállításai,de szerintem jó ez 514-es hez is.
Repcét még nem vágtam 512-essel,nem tudja valaki megadni a beállításokat?
[IRAM] leader
de hát ez van amugy ezt a földet mondtam õsszel hogy késön vetettük bele a buzát és kisem kelt és már esett a hó azután meg még rengeteg elfagyott ahoz képest :S:S......
video meg képek 1 ora mulva kb
Sziasztok :)
[IRAM] leader