24942
  • marko952
  • crossfighter
    Üdvözlet az Uraknak!
    Információra lenne szükségem. Van egy olyan játék ami földműveléssel foglalkozik, ahhoz készítek kiegészítéseket.
    Új növényeket raktam bele, ahhoz kellene nekem a termésátlaguk egymáshoz viszonyítása. Ezek a növények: búza, napraforgó, szója, takarmányborsó, rizs, kukorica.
    Mondjuk a búza=10/hektár. Mi lenne a többi növény értéke?
    Megköszönném a segítséget!
  • Scamp
    Ott azért van hely, nem kellene elpakolni a karokat, meg lehetne oldani szerintem. Nah alvás reggel próbálok tárcsázni...:D
  • csonkesz
    Elnézést, elrontottam, beakartam ágyazni a videót, de nem jött össze.
    Itt a link: Vágóasztal szállítás
  • csonkesz
    Ha már a Belarusokról van szó:
    [URL=<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SVjm08PvdHE&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SVjm08PvdHE&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>]Vágóasztal szállítás[/URL]
  • gibic
    UMM - 2009.10.25.
  • eugabesz
    Jah....és ráadásul fordítva is működik ...kva nehéz volt megszokni
  • eugabesz
    Igen,betette az ülés alá :)Amúgy ha ott lenne a géz kar,hová tennéd a kihelyezett munkahenger működtető karját??Mind a 3-at??
  • Scamp
    Nem azért, de az ülés mellé szerintem komplikáltabb elvezetni a kézigázt. A műszerfal oldalán harmad annyi rudazattal meg lenne oldva :D
    Egyébként 820.2-t nem ismerem, de annak a hidraulika fixálókeretét mozgató kar is bentre került?
  • SHADOWEYES7
    rába steigeren ott van pl
  • eugabesz
    Amúgy is alapból mindig egy bizonyos fordulaton megy a tarktor,mert bizony leállítani sem a kézigáz levételével lehet,hanem a műszerfal közepén/alján levő piros kis gomb kihúzásával.A mellette levő fekete gomb meg a kormányoszlop billentő pl.
  • eugabesz
    nem lehet,egyrészt túl komplikált lenne odavezetni,másrészt meg ki az a hülye,aki odateszi a kézigázt??
  • JD4650
    rakj fel pár képet róla, de lehet hogy videó kéne, ezt innen nem lehet megmondani
  • Ficium
    Köszönöm a válaszokat.
    Az lehet, hogy nekem a kézigáz a műszerfal jobb oldalán van?
    De akkor mi a középső kar az ülés mellett?
  • eugabesz
    A két kar az ülés alatt..a bal oldali a kardán főkapcsoló,a jobbal pedig lezárod a teljesen felemelt munkagépedet,hogy ne engedje le.

Az ülés mellett a kis kar a munkagép emelésére szolgál,aztán a kézi gázkar és mellette az ablak felé a kardán kuplung (elindító/leállító)
  • gibic
    Ethofer.Kft
  • gibic
    Vas - Győr-mosom-sopron megye. Pereszteg és tágabb környeete. De igazából nehéz meghatározni mert elszórtan vannak nekik a területeik. kb 5000ha.
  • KACSAMADÁR
    ÉS ez mere fele van ha szabad kérdeznem?
    Mert itt is van egy GSD csak ez nem az a GSD
  • gibic
    Hali, nem GSD. Ők is itt tevékenykednek. De ezek az ethofer gépei.
  • JD4650
    a 820ast nem ismerem, a régiben az erőszabályzó kar, a kézigáz és a kardán kapcsolója van az ülés mellett
  • Ficium
    Sziasztok,
    Sajnos leírás nélkül nagyon nehéz, ezért a segítségeteket kérem:
    Mi az a két kar az ülés alatt?
    Mi az a 3 kar a üléstől jobbra?
    MTZ 820-om van.

Köszönöm.
  • KACSAMADÁR
    Hali
    Ezek nem GSD-s gépek ??
  • nagylaci23
    Sziasztok!
    Légyszíves aki tud írjon helyeket, ahol lehet venni használtan ciklonos lucerna darálót(ami a lucernabálából, tud lucernalisztet csinálni). 100ezer ft környékén érdekelne. vagy esetleg más gépet amivel meg lehetne csinálni ezt!
    Előre is köszönöm!
  • marko952

Videókat tesóm csinálta.
    2009.08.15
  • gibic
    Annyira nem vettem szemügyre, de szerintem igen. Ezek a 2. szezonjukat végzik már.
  • JD4650
    ilyen hybrid systemes van ott is? Ez tegnap kezdett, de a vihar miatt csak 1 irányból tudja aratni a kukoricát, úgyhogy a 400t biztos nincs meg:)
  • JD4650
    mi már végeztünk, 90-100 között lett valahol, nem tudom pontosan, másét sem tudom, mindenki arat még. Vannak jók 120-130q de van ami meg felsült ott 60-70q van "csak". 20 km-el arrébb meg volt 35q is... egyáltalán nem volt eső
  • gibic
    UMM - 2009.10.18
  • gibic
    Itt a cégnél 2 is van ilyen saját.:) De jelenleg csak az egyik megy, az is napi 400tonna kukoricával lefoglalja a szárítót.:P A másik meg megint meghalt, szétment a teljes hajtásrendszer. Nem épp üzembiztosok, ráadásul pont megint az döglött meg amit tavaly egyszer már fel kellett újítani, akkor leégett.:S Amúgy kukorica átlag mennyi arra? Itt 100-120q de inkább 120.:) De ár az béka segge alatt 20-24000-t kínálnak érte.
  • JD4650
    itt meg AAA kombájn van nyúzópróbán:D
  • pista89
  • gibic
    Én se maradok adós akkor képekkel.:D Jelenlegi munkálatokról pár fotó:):

Ez a horsch új vetőgépe, itt van tesztelésen, ha beválik akkor ez lesz a következő sorozatban gyártott vetőgépe:

• eugabesz
    Csak keresni kell :)
  • Marci91
    Földje válogatja.
    Apám máma kényelmesen szántott.
  • pista89
    biztos, hogy nem
  • mikke02
    Csá szar az idö de szerintetek lehet ekézni?
  • Ficium
    Sziasztok,
    Köszi a válaszokat.
    Hol tudok leírást szerezni MTZ 820 2001-eshez?
    Köszönöm.
  • Scamp
    Faterral beszéltem a jó előbb. 50 mili esett le vasárnap óta, szerintem kicsit várat a vetés magára.
  • JD4650
    ja igen, a mi permetezőnk ennek a ellentéte, nem tandem futóműves, és a holland keret van rajta. Gyárilag hidraulikus nyitású és benne van a keretbillentés is.
  • eugabesz
    Már nem probléma...már a hűtőben figyel.Amúgy is ki a túrónak kell az a rágós bak húsa
    A vadőr a barátom lett tavaly óta,mert 2007-ben volt ellenük egy perünk vadkár ügyben.Igaz Ő csak megbízott vadőr,a per nem nagyon érintette,de személyes ügyének érzi azóta a mi parcelláink védelmét.Még villanypásztort is telepítettek a gázos vadriasztó mellé.