Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

khm...khm...
Ilyennel csapat a haverom (úgy rángat mint az apjaf***a sajnos volt szerencsém kiprobálni)de legalább tudom hogy miért van benne biztonsági öv 😄D

khm...khm...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ez a forgózsámoly se fog többet forogni...
De hogy lehet valaki ilyen ************* hogy így felborítja...
khm...khm...
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
khm...khm...
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
meg az a csákó mûvelt olyat is a rábával BERÚGVA hogy a betonúton LEENGEDTE a tárcsát és kitárcsázta a fákat XD
Rába -> motorcsere Csávó -> Kirúgva .... 1éven keresztül a zts tárcsázott a 4Mes tárcsával 1000 HA-t :S am megcsinálták a rábát meg a tárcsát...
khm...khm...
Ha alkoholisták kezelik akkor mindent el lehet rontani, új gépnél annyi a külömbség, hogy olaj nem folyik el annyi mint a Rábánál, és ha nem nézi meg a csóka a szintet akkor sincs baj , de a Rábánál napi szinten kell ellenõrizni, mert könnyen megszorul a motor benne......
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
khm...khm...
jóhamar végzett a fû ganézásával 😄
khm...khm...
vagy inkább nem fényképeztem volna le hogy megy a csákó sz*rni...
khm...khm...
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Akkor szerencse hogy nem mentem szerdán szántani mert ott maradtam volna az 50essel<#idiota>#idiota>
khm...khm...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
képeket nem tudsz az aratásról??? kíváncsi lennék😛
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
László az axiálos ih-k jók. Igaz itt a 4x4-es 2366-osok se tudtak elmenni a földeken akkora a víz. 😄 De most már megy a munka, megindultak talajt csinál, mûtrágyáznak, még van vetni való.