Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ha gondolod felrakhatok még pár wtses képet..
khm...khm...
bocs...télleg... igazad van... nem szóltam be... hagy örüljön csak magának a kisgyerek 😄😄
Mezőgép - BN
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
hadjad már magad.. én sem teszek be óránként Ferguson 8250-t... csak azért, mert az a kedvenc traktorom...pffff
Mezőgép - BN
khm...khm...
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Mi is ilyen párosítással arattunk, 9660+Olimac.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Még kivonunk 20at a szériaszámából és máris a legjobb gép jön elõ 😊
khm...khm...
kéne venni ékszíjat meg petrót az 50esbe....
khm...khm...
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ez hányas mert: 6480 - 157LE
5480 - 145LE