Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
a tûrõhatáron belül van..
khm...khm...
khm...khm...
Mezőgép - BN
válasz: mert nem kombájnozot...
Mezőgép - BN
khm...khm...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
Am voltam az 50esnél... csak nem akar sikreülni ez a szántás :@
pedig vett a nagybátyám / fel is rakta az ékszíjat vittem bele petrót...
ááá....tököm kivan vele :S hát nem nem tudok belemenni abba a sz*r földbe?!:S
mentem 2kört és mentem befele mert semmi értelme nem volt :S
khm...khm...
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
Itt meg már van 2 cm hó.😮:S
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB