<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kispalko
Szemét kormány, és a kö..ög multik. Hozzánk házhoz hozzák a tehén tejet amit az nap frissen fejtek.

Nah ez az :D

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Én személy szerint nem láttam mostanában. De a gazdáját amennyire ismerem elég leharcolt állapotban lehet. Túlterhelve, meg agyonhasználva nem nagyon volt. Ellenben gondját biztos nem viselték. Tehát szerintem új világítás, plató, festés, gumik kellene rá. De ha komolyan érdekel utánakérdezek.

Mi valamivel nagyobban gondolkoztunk azért kellene 80.11-es. De ha tudnál róla több infot, képet esetleg az nem lenne rossz. Milyen állapotban lehet?

pickány
és milyen árban?? van e rajta müszaki ??? jo állapotban van e ??? ha olcso megéri elmenni érte

de mi meg itt gondolkodunk van közelben egy hw6011 es pot kocsi 400 ezerért papirokkal csak nincs rajta müszaki.......

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

Eeeesik az eeeesõõõõ hajlik a vesszõõõ....
hajnal óta 10 mili. Trágya kint, lehet menni szántani amint fater hazaér a kormánylemezekkel.

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

MBP 6,5-öt tudok talán egyet, csak az a baj messze vagy. Komárom-Esztergom megyében lenne.

Apropó ha már itt vagyok:
Trágyát szórunk :D elméletben holnap kezdünk sekély szántásba búza alá. (nem, még nincs elvetve). Utána mélyszántás.
A héten kellene eldönteni hogy kell-e a John Deere, vagy csak jövõre akarjuk. Mert idén még kiadják hitelre, de jövõre már csak KP mert idõs lesz a gép. Egész jó árba adnák, csak épp még eke kellene utána. 2 millát kérnek bele, a többit el tudnánk tolni köv õszre, de ennyire nem akarjuk magunkat eladni elõre. Nehéz eset, nem merünk nagyon beleugrani.

LOLler, ennyire könnyû lenne szegényke? Ez is látványosan kapar itt-ott :D

pickány
Scamp itt egy video ezt nézd meg mert multkor te irtad hogy a mi newhollandunk "tapsikol" a 3 méters tárcsa elött :D ....

itt egy 110 lovas landini :D

pickány
engem meg egyébként mbp vagy hw6011 es pot érdkelne!!!!!! ha már feljött a téma :D:D:D:D:D:D:D:D:D

pickány
Srácok mindenki a sulit nyomja !!!!!!!!!!!

hali srácok! olyan érdekelne engem, h zöldség tálcázó gép( vagy legalább is ehhez hasonló a neve)h ilyet hol lehet venni, és kb mennyibe fájna?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h valaki nem tud eladó 8t-ás vagy valamivel nagyobb pótkocsit(HW 80.11, BSS, de más típus is érdekel)? Piros rendszámos kellene.
Felújításra szoruló, leselejtezett is érdekel. Sõt leginkább olyan. Köszi elõre is.!

Ficiumnak annyit tudok segíteni h 820.2-nél az ülés elõtt van a kardánkihajtás szabályozója kicsit jobbra pedig az elsõkerékhajtás kapcsolója. Jobb oldalt pedig kézigáz, kardánkapcsoló és hidraulikakar. Remélem segítettem valamennyit

ZTM
No már nem aktuális!
A kapálógépre nézve öngyilkosság lenne sebességfelezõ nélkül, szóval el van vetve az ügy...

ZTM
Azt szeretném megkérdezni a szakértõktõl és aki ért hozzá hogy 4LE-s kapálógéphez érdemes-e ekét venni?A talaj ahol használnám laza-közepes kötötségû tehát pont jó, azt nem tudom milyen mélyen szántana az eke, most arra lennék kíváncsi hogy egyáltalán elbírja-e viszonyításképpen, 5,5Le-s kapagép szépen megy vele, de biztosra akarok menni!

Ez így van.A 2009-est jó kommunista szokás szerint már le is tiltották.Ne hogy már emelkedjen ez is...mi lesz a takarékos állammal akkor,meg hogy nem emelünk (jövedéki)adót.

[IRAM] leader

ezek az árak tájékoztató jellegûek, annyi a szántás amennyit az adott szolgáltató kér érte, aki meg igénybe szeretné venni majd eldönti hogy kéri e vagy sem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Vannak elég komoly árak is.

Szántás 16-20 cm,csak hogy más is tudja 13800-15500 Ft

[IRAM] leader

kb 6 éve szántottam annyiért...de mondom ez sok mindentõl függ.Természetesen ha 20 Ha -ról van szó,akkor egyedi alku trágya is lehet.

[IRAM] leader

Itt van nesze. Csak kurva kicsi az oldal közepén,de ha kinyomtatod élõ/olvasható lesz.

[IRAM] leader

kispalko
a szántást váltvával 12000-13500 Ft/ha áron láttam egy oldalon

ZTM
Nagyon szép!

Biopower JD:

pickány
szabdföld ön hol ?? mert most keresem már 30 perce de semmi :S

Nézd a hivatalost,a szabad föld honlapján szokott lenni.A szántás...hát mélység és domborzatfüggõ nagyon.Nagy általánosságba 14-16E közt van.
+ áfa persze.<#hehe>

[IRAM] leader

kispalko
itt nálunk vetés 4000-4500 Ft/ha a szántást nem tudom

pickány
ki mennyiért szokott vetni ???? 3 méteres csoroszlyás gépre gondlok és búzát

és ki mennyiért szokott szántani 3 fejes váltvaforgatos .....???

ZTM
Ha már úgy is beírtad mi a különbség a 2 kötzött?Mármint hogy melyik az érdemesebb?

Nem azért,kövezzetek meg, de szerintem inkább Cambridge-henger :)

azért az a kis gyûrûshenger 3 m széles
robi11
hát jah:D

De legalább elbírja a gép <#hehe>

[IRAM] leader

mikke02
hy valakinek vanak képei mtz 50 röl?

[Favorites]:Ikarus 260, MTZ,JD,Valtra,NH, Volvo 460SE[car] [My PC Spec]:Intel Pentium 4 2,8 GHZ, 1 GB Kingmax RAM, ATi HD3650 VGA.

robi11
uhh jó kicsi gyûrûs:D

2 éve vettük a Farmer Expo-n Debrecenben
pickány
nagyon menõ az a henger :D:D:D:D

Most már jó, volt 1-2 óra amikor nem töltötte be õket, gondolom a képfeltöltõ miatt

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Pedig a direct linket szúrtam be.
Nekem betölti igaz a netem miatt lassan de bejön.
kispalko
nem jönnek be a képek

Múlt hét csütörtöki és pénteki boronálás utáni pihenés:

Szombati vetés:

Aztán szombat este még le is gyûrûztem:

marko952
<#wow1><#wow1>http://www.youtube.com/v/D3zHB3gcbMU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

Üdvözlet az Uraknak!
Információra lenne szükségem. Van egy olyan játék ami földmûveléssel foglalkozik, ahhoz készítek kiegészítéseket.
Új növényeket raktam bele, ahhoz kellene nekem a termésátlaguk egymáshoz viszonyítása. Ezek a növények: búza, napraforgó, szója, takarmányborsó, rizs, kukorica.
Mondjuk a búza=10/hektár. Mi lenne a többi növény értéke?
Megköszönném a segítséget!

Ott azért van hely, nem kellene elpakolni a karokat, meg lehetne oldani szerintem. Nah alvás reggel próbálok tárcsázni...:D

Elnézést, elrontottam, beakartam ágyazni a videót, de nem jött össze.
Itt a link: Vágóasztal szállítás

Ha már a Belarusokról van szó:
Vágóasztal szállítás