<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Mi valamivel nagyobban gondolkoztunk azért kellene 80.11-es. De ha tudnál róla több infot, képet esetleg az nem lenne rossz. Milyen állapotban lehet?
de mi meg itt gondolkodunk van közelben egy hw6011 es pot kocsi 400 ezerért papirokkal csak nincs rajta müszaki.......
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

hajnal óta 10 mili. Trágya kint, lehet menni szántani amint fater hazaér a kormánylemezekkel.
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Trágyát szórunk :D elméletben holnap kezdünk sekély szántásba búza alá. (nem, még nincs elvetve). Utána mélyszántás.
A héten kellene eldönteni hogy kell-e a John Deere, vagy csak jövõre akarjuk. Mert idén még kiadják hitelre, de jövõre már csak KP mert idõs lesz a gép. Egész jó árba adnák, csak épp még eke kellene utána. 2 millát kérnek bele, a többit el tudnánk tolni köv õszre, de ennyire nem akarjuk magunkat eladni elõre. Nehéz eset, nem merünk nagyon beleugrani.
itt egy 110 lovas landini :D
Olyan kérdésem lenne h valaki nem tud eladó 8t-ás vagy valamivel nagyobb pótkocsit(HW 80.11, BSS, de más típus is érdekel)? Piros rendszámos kellene.
Felújításra szoruló, leselejtezett is érdekel. Sõt leginkább olyan. Köszi elõre is.!
Ficiumnak annyit tudok segíteni h 820.2-nél az ülés elõtt van a kardánkihajtás szabályozója kicsit jobbra pedig az elsõkerékhajtás kapcsolója. Jobb oldalt pedig kézigáz, kardánkapcsoló és hidraulikakar. Remélem segítettem valamennyit
A kapálógépre nézve öngyilkosság lenne sebességfelezõ nélkül, szóval el van vetve az ügy...
[IRAM] leader
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader

+ áfa persze.<#hehe>#hehe>
[IRAM] leader
és ki mennyiért szokott szántani 3 fejes váltvaforgatos .....???
[IRAM] leader
[Favorites]:Ikarus 260, MTZ,JD,Valtra,NH, Volvo 460SE[car] [My PC Spec]:Intel Pentium 4 2,8 GHZ, 1 GB Kingmax RAM, ATi HD3650 VGA.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Nekem betölti igaz a netem miatt lassan de bejön.
Szombati vetés:
Aztán szombat este még le is gyûrûztem:
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
Információra lenne szükségem. Van egy olyan játék ami földmûveléssel foglalkozik, ahhoz készítek kiegészítéseket.
Új növényeket raktam bele, ahhoz kellene nekem a termésátlaguk egymáshoz viszonyítása. Ezek a növények: búza, napraforgó, szója, takarmányborsó, rizs, kukorica.
Mondjuk a búza=10/hektár. Mi lenne a többi növény értéke?
Megköszönném a segítséget!
Itt a link: Vágóasztal szállítás
Vágóasztal szállítás