24942
-
#15083 megközelítőleg 50q de fajsúlytól is függ -
#15082 na egy uccsó kérdés=)
Claas Dominator 108 SL mennyi búza megy bele? -
#15081 naproforgohamu -
#15080 Köszi srácok! -
#15079 1-ik 6 tonnás kocsi , a másik 8 tonnás hivatalosan(már a terhelhetőségre gondolok ami a forgalmiban szerepel -
gibic #15078 ITT megtalálod a kérdéseidre a választ, jó böngészést.:D -
#15077 hosszra asszem ugyanaz magasságra nagyobb a 80.11es az erőssebb vázú laprugójai is erősebbek és nagyobbak meg a tengelyei is.a 80.11esre a dominatorral 2 üritést rá tok tenni a 60.11esere meg csak 1.5 ürités megy rá -
#15076 Szakemberek!=) Mik a külömbdégek a HW 60.11 és a HW 80.11??
Mindenre kíváncsi vagyok! Hossz, magasság, kapacitás...
Köszi!
-
#15075 nem tom=) -
#15074 javitja a fold minoseget -
#15073 milyen hamu?
minek az égésterméke ez? -
gibic #15072 KA-26
Agroszász KFT 2008 aratás -
#15071 má' bocs hogy ide írom de nem kell vkinek IWIW meghívó? akinek kell priviben. remélem nem zavart senkit se csak gondoltam felajánlom -
#15070 hát ja nekünk is van még 30ha de az már külön megy a kisraktárba me biztos hogy takarmányminőség lesz. 68mili eső után -
#15069 #15053
"...hoztak közben hamut is..." =) -
#15068 b+, nem tudom milyen minőségű lessz amit vágtok, de ez a qrva sok eső szerintem rontott a minőségen :( -
#15067 mi ez a fekete amit kiszórtok? -
#15066 mi meg reméljuk hogy hétfön vagy kedden tudjuk folytatni a bálázást mert itt kb 10 15 centi mélyen biztos felázott a talaj tehát rá se lehet menni aztán jöhet csak a zuzás meg tárcsa neki -
#15065 aha lerohadt rolam a gatya ma, délután ugy tünt hogy esni fog, de már talán nem fog me kitisztult,,,remélem mer hnap lehordjuk a maradék bálát és hétfön talán már tudunk aratni is -
#15064 ilyen jo ido volt arra ????? itt esik mielött felszikkadna egybol el kezd megint esni:(:(:( pedig még nem lett kész a szalma bálázás meg már tárcsázni is kellene de esö után igy jobb -
#15063 mai nap képei...
-
gibic #15062 UMM - 2008.07.27 -
nikiherceg #15061 Sziasztok! Mezőgazdasági könyveket hol lelhetek fel? (torrent alapúra gondoltam) Előre is köszi! -
#15060 na igy köl felpattani trakesszal valahova -
#15059 hát akkor nem ők voltak, pedig a falujuk közelében álltak:D -
JD4650 #15058 mesteruuréknál JD-ok vannak. Meg MF traktor -
#15057 Azt hiszem ma láttam mesterurekat:D 2x Claas Lexion 540 + 3x Claas Dominator 108 + 2x Deutz vmi:D Által a föld szélén ahogy láttam kocsiból:D -
Scamp #15056 Nem sok búza van már lábon erre felé de aki eddig nem tudta itt eladni az a környéken már nem hiszem hogy vevőt fog találni rá. Állítólag már csak a kenyérbúzát veszik a környékbeli felvásárlók, a takarmány az nem igazán kell...
-
#15055 rozs meg ott fog megrohadni a földön ha ilyen idő lesz:S -
gibic #15054 Meginnt esik........... -
#15053 nálunk megfektette a szél a napraforgot, ma is hordut a bálát de csak traktrorral szal marha lassan ment holnap már jön kamionn is, hoztak közbe hamut is azt kellett kihuznom mer igen sik volt a soför szal kész a mai nap -
gibic #15052 Ma voltam Szombathelyen, hát siralmas a határ! Akik naprát vetettek azok megszívták, az összes tábla fekszik, és el van törve a szára. Láttam 100%-osan megdölt búzát is, mintha szőnyeg lenne. De söpténál nem vártak tovább nyomják az aratást 2 claas-al, de azis eléggé megdölt, és jó kis sár van, a kerekeken lehetett látni.
Gazdakör - 2008.07.25 -
#15051 köszi szépen:D
-
Scamp #15050 Napot mindenkinek!
Kíváncsi leszek mi sül ki ebből az ügyből.
Így aratás után kivesszük a szokásos egy hetes pihenőnket ugyhogy holnap irány a balaton utánna lehet rászakadni a tárcsára és a trágyaszóróra... -
#15049 nekunk nincs mink fizzesuk az aratast es a tobbit mink nem vagyunk nagy befektetok -
#15048 Vasárnap országszerte sok napsütésre készülhetünk, melyet csak időnként zavarhat meg felhősödés. Egy-egy zápor már csak a nyugati határszél közelében alakulhat ki, másutt csapadék nem valószínű. Gyenge, mérsékelt északias légmozgás mellett 30-31°C közötti maximumokat mérhetünk.
Hétfőn napos, száraz időben lesz részünk, kisebb felhősödés csak néhol és rövid időre zavarhatja majd a napsütést. Csapadék sehol sem várható. Gyenge marad az északi, északkeleti légmozgás. A kora reggeli időszakban 16 és 20°C közötti hőmérsékletre van kilátás, míg napközben 30-33°C közé emelkedik a hőmérő higanyszála.
Kedden hasonlóan napos száraz időre készülhetünk, csapadék sehol sem várható. A északkeleti szél az ország középső területein gyenge lesz, a délkeleti tájakon néhol megélénkül, máshol mérsékelt marad. A hőmérséklet csúcsértéke éjjel 16-18, nappal 29°C körül alakul.
Szerdán tovább emelkedik a nappali felmelegedés, napos időre van kilátás, melyet csak néhol zavarhatnak meg felhők, csapadék sehol sem várható. Az északi, északkeleti légmozgás a Dunántúlon gyenge, míg az ország többi részén mérsékeltnek ígérkezik. A csúcshőmérsékletek éjjel 17-19, nappal 29-31°C közé várhatók. -
#15047 Péntek délután:
Délután sokfelé kell számítanunk esőre, az északi országrészben zivatarok is kialakulhatnak, máshol elszórtan kell számítani zivatarok kialakulására. A nyugati országrészben az északi, az északkeleti országrészben az északkeleti szél megerősödhet, illetve erős széllökésekre a zivatarok környékén is számítani kell. A hőmérséklet csúcsértéke a mai napon 22-25°C körül alakul.
Szombat reggel:
A hétvége első napján borult lesz a reggel, a napsütéses nyár még várat magára. A középső és déli tájakon lesz jellemző a csapadék, az ország többi részén gyenge eső, szitálás elszórtan kialakulhat. A középső északi tájakon az északnyugati szél megerősödik, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A reggel 16-18°C közötti hőmérsékleteket mérhetünk
Szombat délután az időjárás sok helyen nem kedvez majd a szabadtéri programoknak, főként a északi tájakon kell számítani zivatarra, felhőszakadásra, de máshol is előfordulhatnak kiadós esők. Az északi országrészben - főként a zivatarok környékén -, erős lesz az északi, északkeleti szél, a déli területeken mérsékelt marad. Napközben a hőmérő higanyszála 23-25°C-ig kúszik majd.
-
#15046 idojaras elörejelzést fel lehet már rakni ????? -
#15045 No Farmers No Food:jogos
Nincs Paraszt Nincs Kaja:ez a magyar is jogos:)) -
#15044 mer nektek hány kombájnotok van? ahol már több van ott már komolyabb háttér van ha kicsit elgondolkoznál...