Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
khm...khm...
khm...khm...
Szépen minden sarkát a fülkében 😄DD
Bár ha most kimennék és elkérném a kulcsait most is meglenne de nincs kedvem menni mostanába sehova..épp ezért nincs 2hete új fénykép.
khm...khm...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Szombaton napközben a változó égkép mellett, idõnként erõsebben megnövekszik a felhõzet és záporok, zivatarok kialakulására készülhetünk. Néhol hevesebb zivatarral is elõfordulhat, jégesõvel és lokálisan lehulló nagyobb mennyiségû csapadékkal kísérve. Gyenge lesz a változó irányú szél, de záporok, zivatarok környezetében erõs széllökések is lehetnek. A hajnali, reggeli órákban 16°C körül alakul a hõmérséklet, míg a legmelegebb idõszakban 27 és 31°C közötti értékek várhatóak.
Vasárnap az ország déli részén számíthatunk több felhõre, és elsõsorban ezeken a területeken fordulhatnak elõ záporok, zivatarok. Az északi, északkeleti légmozgás idõnként megélénkül, zivatargócok környezetében erõs széllökésekre lehet készülni. A legmelegebb órákban 26 és 30°C közötti hõmérsékletet mérhetünk.
Hétfõn szárazabb légtömegek érik el térségünket, így ezen a napon csapadékra nincs kilátás. Jellemzõen gyengén felhõs égboltra tekinthetünk fel, gyenge, mérsékelt marad a keleti, északkeleti légmozgás. A hajnalban 13-16°C között, míg délután 27°C közelében alakul a hõmérséklet.
Kedden eleinte sok napsütésre készülhetünk, majd a délutáni óráktól kezdve délnyugat felõl felhõsödés kezdõdik. A késõ délutáni órákban a délnyugati határszél mentén lehet számítani jelentéktelen záporok, esetleg egy-egy kisebb zivatar kialakulására. A gyenge déli, délkeleti szél mellett 28°C közeli maximumértékek valószínûek.
A szerdai napon erõsen felhõs, borús lesz az égbolt hazánk felett, többfelé elõfordulhatnak záporok, zivatarok. A jelenlegi számítások szerint a délnyugati, déli területeken egy-egy hevesebb zivatar is kialakulhat jéggel és nagyobb mennyiségû csapadékkal kísérve. Gyengül a nappali felmelegedés, a legmelegebb órákban az ország nagy részén 20 és 25°C között alakul a hõmérséklet, azonban az északkeleti területeken 28°C közeli értékek valószínûek.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
nem az ülés melett ,jobbról lenn kicsit hátul?
vagy baloldalon a három kar közül valamelyik?
Kedvenc gépem😊😊
egy kérdés azokhoz aki már dolgozott 106sal vagy jól ismeri:hol van ezen az ürítõ csiga nyitó kar?
(van nekünk csak nem ilyen faszságokra költjük , telefonnal meg már nem lehet fizetni vipet -.-)
khm...khm...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
igen szép a kertem nagyon, de csak úgy hogy locsolok szinte mindennap
jönnek a nagymelegek fiúk, reméljük a búza már elvegetál ha nem lesz esõ :S
pont most virágzik, reméljük a szemkötés is jó lessz
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Lehet hogy ahol van víz, ott normálisan megnõ, de ahol a földjeim vannak oda kút kell és öntözni, szárazságtûrõ növényekkel kell foglalkozni,vízigényes kultúrákat már én is látom, hogy amíg nincs megfelelõ felszerelés és kút, addig nem tudok érvényesülni. Meg gépesítést a Gyógy- és Fûszernövényeknél nagyon jól meg lehet oldani. Jobb áron lehet értékesíteni mint az energiafüvet.
Másfelõl gondolj bele a környezeti hatásokba. Ha pellettálod a füvet korom keletkezik és az meg lerakódik a kéményben, ha meg csak bebálázva bedobod a kazánba, akkor meg kisebb az égés hatásfoka.
az addig kibírja míg kijárod az egyetemet. Aztán mehet bele utána minden-. Azzal nem nagyon kell törõdni
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Õsszel a betakarítások után szeretném letelepíteni az elsõ alanyokat. Addig meg jó lenne megkötni a szerzõdéseket...
Ha tud valaki vm érdemleges információval szolgálni, légyszives közöljétek velem! 😊
Am bogarasodik az a szép búzánk:S:S:S
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
kell bele tapado és DASH mert ha másmilyet teszel bele akkor kiégeti a kukoricát 😊
24 - Exile -Nov.23
olyat szeretnék kérdezni,hogy van egy alterego nevezetü gyomirto vegyszerem.1 liter kell elvileg 1 hektárba.(kukoricara)
na már most a tapado kell-e bele?mert a dobozon nem irja:S
de az elado meg azt mondta hogy kell bele és nem mind1 hogy milyen:Ss
ezzel kapcsolatba szertnék kérni felvilágositást.:S
amugy most is a google-t nyomom hátha vmire rájövök 😊
de ha vki tud akkor segitsen nagyon szépen kérlek :]
24 - Exile -Nov.23
Kedden a délies légmozgással egyre melegebb légtömegek érkeznek fölénk, így erõteljes nappali felmelegedésre számíthatunk. A sok napsütés mellett idõnként megnövekvõ felhõzetbõl csapadék nem várható. A nappali legmagasabb hõmérséklet általában 25 és 31°C között várható.
A szerdai napon - a jelenlegi számítások szerint - a hét legmelegebb napjára készülhetünk. Ugyanakkor egy érkezõ gyenge hidegfront hatására a nap folyamán egyre többször és többfelé fordul majd elõ zápor, zivatar, azonban nem lesz jelentõs és országos csapadék. A szél nyugatira, északnyugatira fordul és megélénkül, helyenként megerõsödik. A legmelegebb órákban többfelé 30°C fölé kúszik majd a hõmérõ higanyszála, általában 29 és 33°C közötti értékeket mérhetünk.
Csütörtökön napközben változó felhõzetre számíthatunk. A legmeghatározóbb idõjárási elem a szél lesz, ezen a napon országszerte élénk, idõnként erõs északkeleti légmozgás várható. A reggeli 11-15°C hõmérsékletek után a kora délutáni idõszakban 26°C körüli hõmérsékletet mérhetünk majd.
Pénteken ismét melegebb légtömegek érkeznek fölénk, így a legmagasabb nappali hõmérséklet 27 és 31°C között alakul. Az egyébként mérsékelt déli, délkeleti légmozgás idõnként megélénkül. Napközben megnövekszik majd a felhõzet, és elsõsorban a déli területeken alakulhatnak ki kisebb záporok, egy-egy zivatar.
Szombaton már többször erõsen megnövekvõ felhõzetre készülhetünk, és többfelé várható zápor, zivatar kialakulása. Gyenge marad a nyugati, délnyugati légmozgás, de zivatarok ideján átmenetileg erõs széllökések elõfordulhatnak. A legmagasabb nappali hõmérséklet 27 és 31°C között valószínû