24942
  • pista89
    csak jön már ide is tavasszal egy gépállat :)
  • JD4650
    Ott van gáboráknál, kérd kölcsön:D
  • pista89
    ilyen nyuszit elvinnék 1-2 körre :P:D
  • JD4650
    sztem is az volt:)
  • JD4650
    Megérkeztek a szekszárdiak is naprát aratni:D
  • gabor 892
    nem az en videomba?:D
  • gibic
    Gazdakör - 2008.09.09.
  • nandorb

ma levagtunk 3nosteny pulykat beloluk jah az egyik 8,9,10kg-sek voltak
  • Scamp
    Hát nem tom...láttam már 82-es mtz-t elhúzni egy 90-es New Hollandot.Egymás mögé kötötték őket és a NH csak kapart és közben haladt hátrafele.
  • nandorb
    ma gyakorlaton 7000euros erteku magkukoricavat kellett at susnyazni 1piros nagy potkocsinyit
  • pickány
    hát én lehet meg cáfolnám mert a 85 lovas new hollandunk össz tömege 4600 kg a forgalmiba irva és még rájön a 400kg orrsuly azért az az 5 tonnás összsuly nem a legrosszabb az elsöhidrol nem tudok sokat
  • Scamp
    Nem is...A TL6000-es széria nekem kifejezetten tetszik.New Holland traktor két nagy hátránya hogy Erejéhez képest könnyű és az elsőhíd nagyon hamar megadja magát.

A kombájnokat felénk egész sokan használják és nem nagyon hallok rájuk panaszt. Ha rosszat fog ki az ember akkor persze javíthatja világnak. De nem roszabbak mint mondjuk egy Claas, attól függetlenül hogy sokan ezen a véleményen vannak.
  • SHADOWEYES7
    már ha saját fotódat akarod feltölteni
  • SHADOWEYES7
    tölsd fel ide utánna a direkt linket a Kép beszúrása gomb megnyomása után másold be oda
  • ZTM
    Nekem véleményem a New Hollandról:sztem a trakik csúnyák nekeik de ez az én véleményem. NH kombájnokról:eléggé jó gépek bár nem vok szakértő de nekem tetszenek ,modern kombájnok de én még mindíg:E 514 4ever:D
  • Gaben87
    Heló mindenkinek!Most bukkantam rá hogy az sg oldalon van ilyen mezőgazdi fórum!Nagyon örülök neki:)Mi a véleményetek a new holland kombájnokról?Jah és képeket hogy lehet feltölteni az oldalra?!Előre is köszi!
  • gabor 892
    nálunk meg nem siloznak semmit:D
  • SHADOWEYES7
    az is jó :)
  • lippet
    Felénk silócirkot szoktak silózni:D Több mint 2 méter magas, s egy fű száll sincs benne.
  • ZTM
    ezt a kukit 2x kellett elvetni me 1.-re nem kelt ki és gyomírtózva is volt de hát ha így van elhanyagolva, nem volt kapálva se am másfelé má vannak tiszta kukik is.
  • SHADOWEYES7
    ja
  • nandorb
    erdekelnek benneteket a pulykaink? dobjak kepeket?
  • El Ray
    Hát nem mondom, ilyen gány kukoricákat sem látni gyakran mint amit ezek silóztak! Ilyen pörjés szart etetnek fel az állatokkal, na gratulálok! ezek is igazi szakemberek... Ilyen szar kukorica a mi környékünkön is csak 1 van, de az már 4 éve mindig más ember műveli és mindig ugyanolyan xarul sikerül benne a gyomirtás... ugyanakkora a kukorica benne, 1m körüli XD

Pont azt a táblát készülök megvenni meg a mellete levő parlagot, kb 30ha egyben a 2, jó alap lenne gyümölcsösnek. remélem sikerül meg1gyezni szüleimmel is, hogy támogassanak meg 1 picit... :)
  • ZTM
    am akié a föld az ott volt őt, ismerem, de a többi játékost nem:S nem hiszem hogy elhajtottak volna de ki tudja inkább távolabbról figyeltem a dolgok alakulását...
  • pista89
    "Ez a silózós gyerek egész végig szemezett velem:D"
    Örüljél hogy nem hajtottak el . Engem szerencsére a nyáron nem hajtottak el sehonnan , bár sztem el akartak
    mer figyelt egy nagyonmenő gyerek silózás közbe egy roncs mtzhez odahív és kérdezi hogy mit akarok a képekkel.
    Tanulva a tavaszi esetekből (hogy elhajtottak azér mer azt mondtam h a netre) azt mondtam hogy egy összeállítást csinálok dvd-re..azt válaszolta
    hogy "jaa azt hittem másmire..." Azt nem kérdeztem hogy mire mer utánna indította azt a szar 80ast azt húzott a picsába.
  • ZTM
    Hát itt + mi készül?:D

Hát persze.Silózni akarnak:D

Pöföktet a drága:D

jól nyomja:D

Közelebb merészkedtem örültök?:D

Jó kis kerékelrendezésXD

JD 6610:D

Má megy is haza:S

És ő is:S

Ez a silózós gyerek egész végig szemezett velem:D

Hát ennyi lenne sorry a sok képért am ezt most nem rég fényképeztem,az elején a gyerek nekiment a villanyoszlopnak a silózóval nem oly vészes csak a vágóasztal széle akadt be vhol eléggé kilengett de hát betonaljú ugyhogy.....mentek 2 kört azt má el is romlott a silózó:S
  • gibic
    Gazdakör - 2008.09.08
  • pista89
    ittm ár megint esett 2től kb fél 3ig.. 11mili összesen a reggelivel eggyüt.
  • gabor 892
    itt se volt semmi pár mili max. idö enyhült valamivel 27fok lehet nem 37:D
  • El Ray
    megnéztem a mai Gazdakör adását. Elégé elgondolkodtató az jelenetek vanank benne. Főleg a 2ha-ros bemutató almaültetvény és a Gödöllői Tangazdaság Zrt 300ha-ros gyümölcsös és feldolgozó üzeme ad ihlete ahoz, hogy mindenképp mintagazdaságot is létrehozzak.

Tud vk segíteni hol tudok beszerezni húsos som, fekete berkenye, homoktövis alanyokat?
  • nandorb
    itt epp semmi ugyanaz a forosag van
  • El Ray
    itt már rég elállt Budapesten 10 óta már nem esik, de cserébe jó nagy zuhi volt. Reggel hatkor a dörgésre meg a csörömpölésre ébredtem fel. Azt hittem jég esik, közben meg csak hatalmas cseppekben zuhogott...
  • Scamp
    Itt két-három órája kezdett el esni és most is nyomja...
  • pista89
    nem , 5-6mili volt csak.
  • pickány
    2 ik videom eddig ez jobban sikerált mint az elözö :D tegnapi trágyahordás
  • SHADOWEYES7
    lesz 10 mili?
  • pista89
    ömlik az eső...villámlik is rendesen..
  • Scamp
    Én is lépek, holnap Tárgyfelvétel van, állítom össze az órarendet és toppon kell lenni :)
    Jóéjt!
  • SHADOWEYES7
    jó8
  • tellerlacika
    na lépek csicsikálni jó éjt mindenkinek jó pihit és jó munkát holnapra