Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Az a legnagyobb baj hogy a városi ember mindent készen kap és nem tudja megbecsülni azt a munkát amit abba fektetett jó pár ember. Mintha a kenyér vagy a disznó hús készen teremne egy fán...
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
de most tényleg, duguljon el! bakker falun az ember dolgozik egész nap nincs megállás, és minden innen megy a gyárakba ami meg megy a városokba, mert városba nem igazán tenyésztenek szarvasmarhát, sertést, sem búza semmi, a városi ember lenyomja az irodába a 8 órát hazamegy elõveszi bármelyik kaját abba biztos van olyan ami falurol jöt... ha mi nem lennénk mi az istent falnának, dögölnének éhen de azér õk pofáznak hogy hát jön a traktorral besározza az utat meg minden....ááááá
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ma pótkocsit heggesztettünk...
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
domcsinak küdik ám... amikor éppen nem aart. Sztem kicsit gyorsan pörög a motolla.
am jó vidi😊
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
mi meg igaz nem most de akkor is kb 35 C lehetett árnyékban és pakoltuk a fokhagymát :SSSSSS ott volt egy rongy mindig h a szemem megtöröljem alkalmanként mert csipte az izzadtság a szemem:Sssss
kegyetlen volt.😄 de hát ilyen a meleg és munka 😊))
holnapra meg még többet mondtak:S
holanp is pakoltok-pucoltok?
UVB sugárzás nagyon erõs XD 😄 bár én sose törödtem a sugárzásokkal 😄
24 - Exile -Nov.23
képek:
mikor elkezdtük
itt már átvan rotizva kétszer meg elõtte motoros kaszázva
itt is mint az elõzõ képen szedjük össze a gyökereket meg a megmaradt gazt és a nagyobb földdarabokat
esetleg va valmi tanácsotok?😛
itt pedig már el van szórva azzal a tologatós fûmagszóróval, vagy sószóró azt nem tom de mi füvet szórtunk vele😄 meg átvan rendesen hengerezve😊
ma este jól belocsoljuk aztán holnap este is, majd az elsõ két vágásnál a tologatós fûnyíróval csapom le legmagasabb szinten, aztán hadrendbe állítom a
traktorom
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Szóval lehet ha megvan az elõszerzõdés, és ki van függesztve 2 hétig. akkor lecsap rá a bérlõ, és megveszi a vevõ elõl. most vettek meg ezek 650. millióért egy majorságot is. földekkel együtt.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
külföldinek azárt én sem szívesen adnám...bár a stróman az magyar. onnantól kezdve leellenõrizhetetlen a dolog.
bár hálistennek még felénk nem ügyöknek (Alföld)
Sajnos magyarországon szegénység van..ezt külföldiek ki is használják, és elszedik a magyaroktól a földeket..eddig még olcsón sikerült..de most már olcsón nem kapnak semmit.
.aki holnap jön az is osztráknak veszi...nem is fogok belõle engedni egy fillért se...Ausztriában már 5 éve is 2.6 millió Ft volt egy Ha..ha kell az osztráknak fizesse meg.
gondolj bele, nehogymár 5 milla / ha legyen majd a föld, mert akkor mi tuti tönkremegyünk, és csak a külföldi tõke tudja majd megvenni
én tõzsdézek...abba szeretnék befektetni még. ahhoz értek. :-))
két év múlva a földpiac is felszabadul-
Ez akár logisztikai célra is alkalmas, cégeknek, telephelynek..
van még egy 1.77 Ha -os föld - homok van a termõréteg alatt.
és egy 0.8 Ha -os szelvény is.
meg egy 0.6 -os is...
ha nem kel el nem baj...lesz még drágább is mert közel van ausztria.
de ilyen nagy területeket már nem nagyon találni..vagy mégis ?
1 milla /ha , jól megkéred az árát 😊
Van nekem 30 Hektár eladó szántóföldem ha valakit érdekel...20,6 Ha egy darabban, fõút mellett. 8.38 az beljebb van úttól.
40 millió Ft. Vas megye. Vámoscsalád ( szombathely - Csorna között.)
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan