Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tellerlacika
amúgy meg a mi 4éves 1025ösünkön is folyik a hengerfejnél meg a kipufógónál ja és sebváltónál az olajszint ellenörzõ ablaknál is ja amúgy mivel ennek a váltója is olajnyomással megy a centrifugálszûrõt és a finomszûrõsort érdemes 500üö-nként takarítani

H-Dunaföldvár

tellerlacika
"az olajfolyás az mtz betegsége mióta gyártják õket"
(öregapám)
Hát ha vki ismeri a traktorokat akkor öregapám az igen. 1952 be lépett be a téeszbe és 1992-ben nyugdíjazták szal õ biztos hogy nem beszél zöldségeket

H-Dunaföldvár

Mtz olajfolyásra annyit hogy voltunk egyszer egy gép bemutatón, olyanon mint az axiál napok meg ilyenek...
Ott voltak a vadi új mtz-k és folyt belõlük az olaj, az eladó nem akarta elhinni mivel új gépek voltak, meg mutattuk neki hogy ott az olaj alatta és erre közölte hogy tényleg de nem érti a dolgot mivel le volt eresztve belõle az olaj mindenhonnan...szóval nincs mtz olajfolyás nélkül...ha nem folyik ott nagy baj van 😄

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

tellerlacika
dunaföldváron

H-Dunaföldvár

SHADOWEYES7
földváron?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

tellerlacika
hála istennek pénteken végeztünk jövõ hét pénteken lesz egy aratós buli a tszbe azt hivatalosan is vége földváron

H-Dunaföldvár

SHADOWEYES7
szöghajtás fel lett öntve, és túlöntötték az olajat, azért fojik kiott

egyébként én azt hittem kiment a tömítõ gyûrû a szöghajtásból és enged, de a telepen minden olajat átnéznek,és úgy adják ki a gépeket 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Üdv így egy hét kihagyás után újra 😊

Meg jártuk a dunántúlt...szépek arra felé a kukoricák. Nyaralni voltunk dehát paraszt gyerek, az paraszt gyerek még a nagyvíz melett is 😊
Remélem mindenkinek sikerült befejezni az aratást mert láttam arra felé pár helyen még zabot arattak és láttam pár tábla repcét is :S

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

tellerlacika
kivéve ha olajálló😄😄

H-Dunaföldvár

MaSzKa
ok 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

tellerlacika
komfortosabb a fülke amúgy a lengyelek rakják össze az alapja mtz

H-Dunaföldvár

ZTM
XD na mek aludni majd holnap...<#wave>

MaSzKa
kevesebbet mint 1 MTZ az biztos 😄

ZTM
oly de fasza vkinek van pénze japán minõségû kínai robotdögöket tartani??hány litert ehetnek 1 napXD

MaSzKa
ha robotkutya volt akkor lehet 😄

amúgy az olaj tönkreteszi a gumit

ZTM
nem!!sztem már ott is ereszti az olajat XD(nem akarok senkit +sérteni az MTZ-k olyanok kivéve a gyári amin még semmit se változtattak...)

MaSzKa
akkor elmondom magyarul😄

valaki vagy valami levizelte shadow traktorjának kerekét

azért kérdeztem meg nem e a tevoltál

😄

ZTM
nem értem a kérdés, tood egyáltalán mit írtál?

ZTM
Ez miben jobb a Belarusnál?

MaSzKa
tevoltál?

ZTM
<#ticking>mitha ezt az MTZ-t láttam vóna vhol...
XDXD

MaSzKa
a kutya aki ezt a mûveletet végrehajtotta az Bannolva lett?

😄

ZTM
XDXDXD

a faszira írtam hogy lóg ott hátul😄😄😄

ZTM
esetleg hasomló mert ezt nem viszik át 1 másik városba tankoni(Varsányban nincs benzinkút általában a vállalkozásoknak van tartálya erre a célra)

ZTM
1.nem mehettem közelebb mert papucsban voltam és messze volt...(amúgy ha lesz mobilom(rendes)akko azt viszem magammal és azzal má akárhova mehetek fényképezni😄D)
2.a traktor az még akko elment miko elindultam kifelé a házból..
amúgy vmi Zetor de a típust nemtom..
3.kösz😄D
4.ott nem szerelt senki ott ált a faszi a kombájn lépcsõjén az ürétés közben és a trakeszossal beszélt...
5.Milóg neked mert sztem semmi...(nem mostani gyerek ez a kombájn...)

lippet
Ma voltunk tankolni, s a benzinkúton pont ilyen állt melletünk😄
Nem volt szép látvány xd

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

ja és a kipufogónak még a nagy hõ is betesz azért.

hiába mossa le megszívta a nap.vszínû kint állt a szabad ég alatt.kipufogó is azért lehet olyan rozsdás.de jó az attól még.😊

nem a fényképezõvel kell ráközelíteni hanem közelebb kell menni😄😄😄traktorról meg egy képet se csináltál?csak hülyülök áém jók a képek!faszi ott szerel ürítés közbe vagy mér lóg a kombájn hátulján?

ZTM
mosd le a trakeszt,kipufogót festesd le (vagy te fesd le)és akko olyan lesz mint az új...<#pias>

MaSzKa
kémkedtél? 😄

ZTM
Hi.
Véletlenül +kaparintottam a fényképezõt
(bocs a minõségért messzi voltam...(majdnem teljes közelítésben vettem le szinte mindet)
<#hawaii><#finom>

gázt adott...

tellerlacika
adsz rá lóvét azt már meg is veszem neked😄

H-Dunaföldvár

ZTM
hi
ezeket +vennétek nekem😊))<#vigyor2><#vigyor2><#finom><#finom><#finom>

ekét+vetõt stb. majd kérnék a közeli válalkozásoktól...😊))

tellerlacika
áá nem adom el mert azért kell nekünk is de a habi kftnél vettük mi is

H-Dunaföldvár

SHADOWEYES7
add el, postai utánvéttel fizetem

SHADOWEYES7
pont az kell 😊

tellerlacika
hát van de tiszta ruszki az egész meg ez még a régi rugóshidashoz van nem is a merevhidashoz

H-Dunaföldvár

SHADOWEYES7
voltam ma F1-en, kimerítõ nap volt, holnap képek itt! 😊

SHADOWEYES7

pickány
ok thx

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

gabor 892
hát ez egy ap800as 3oldalra billent fasza kis potkocsi most asszem 5milio körül van az ára

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

lippet
Húú ma olyan pótot láttam, hogy csak naXD
IFA plató kerekekenXD

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

pickány
bocs erre

pickány
bocs hogy igy most itt ezt kérdezem de az a potkocsi amit a mtz huz tandem az milyen árban volt ???? meg milyen márkákju ha tudod mert nekunk valami ilyesmi kéne csak persze olcson

ZTM
ooo sry tudtam én hogy vmit rosszul csináltam nem néztem mi az csak a gépet ,a fülke tetején volt 1 tucano felirat + az oldalán és vmi 4-est láttam az ugrott be hogy 480(nem najon értek a claas típusaihoz...)

Sokat eszik és nem lehet utána bálázni rendesen, mert a dob szarrá tépi a szalmát😄

Amúgy minek írtok olyan géprõl amirõl még nem is hallotatok? Tucano-ból 450 a legnagyobb. 480 max Lexion lehet...

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

lippet