Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
H-Dunaföldvár
(öregapám)
Hát ha vki ismeri a traktorokat akkor öregapám az igen. 1952 be lépett be a téeszbe és 1992-ben nyugdíjazták szal õ biztos hogy nem beszél zöldségeket
H-Dunaföldvár
Ott voltak a vadi új mtz-k és folyt belõlük az olaj, az eladó nem akarta elhinni mivel új gépek voltak, meg mutattuk neki hogy ott az olaj alatta és erre közölte hogy tényleg de nem érti a dolgot mivel le volt eresztve belõle az olaj mindenhonnan...szóval nincs mtz olajfolyás nélkül...ha nem folyik ott nagy baj van 😄
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
H-Dunaföldvár
egyébként én azt hittem kiment a tömítõ gyûrû a szöghajtásból és enged, de a telepen minden olajat átnéznek,és úgy adják ki a gépeket 😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Meg jártuk a dunántúlt...szépek arra felé a kukoricák. Nyaralni voltunk dehát paraszt gyerek, az paraszt gyerek még a nagyvíz melett is 😊
Remélem mindenkinek sikerült befejezni az aratást mert láttam arra felé pár helyen még zabot arattak és láttam pár tábla repcét is :S
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
amúgy az olaj tönkreteszi a gumit
valaki vagy valami levizelte shadow traktorjának kerekét
azért kérdeztem meg nem e a tevoltál
😄
😄
2.a traktor az még akko elment miko elindultam kifelé a házból..
amúgy vmi Zetor de a típust nemtom..
3.kösz😄D
4.ott nem szerelt senki ott ált a faszi a kombájn lépcsõjén az ürétés közben és a trakeszossal beszélt...
5.Milóg neked mert sztem semmi...(nem mostani gyerek ez a kombájn...)
Nem volt szép látvány xd
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Véletlenül +kaparintottam a fényképezõt
(bocs a minõségért messzi voltam...(majdnem teljes közelítésben vettem le szinte mindet)
<#hawaii>#hawaii><#finom>#finom>
gázt adott...
ezeket +vennétek nekem😊))<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>
ekét+vetõt stb. majd kérnék a közeli válalkozásoktól...😊))
H-Dunaföldvár
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
IFA plató kerekekenXD
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
Amúgy minek írtok olyan géprõl amirõl még nem is hallotatok? Tucano-ból 450 a legnagyobb. 480 max Lexion lehet...
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB