<b><font color=green>Mezőgazdasági fórum</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabor 892
valaki régebben belinkelte azt a tucanos videot, és nem találom...valaki segiiitsen😊

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

itt nem esett semmi. Kész a Deere, márcsak bekell kötni pár vezetéket amik elszakatak. Tank is tele (400liter😊) Holnap go tárcsázni, aztán hozzák a 40 kocsi ganyét😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

tellerlacika
még a dominátorba is bagózok nem csak az MTZ-be😄 de az én gépeim mindíg tiszták és rendbe vannak tartva

H-Dunaföldvár

ZTM
aztán ne üljél MTZ-be ha cigizel
XD

nandorb
az penz kidobas en is ballagaskor szivtam es azt mondtam soha tobbet 1este 10cigit elszivtam es utana 2hetig kohogtem, jobban fog az idegesegg amikor cigizel es azt hiszed jot teszel magaddal

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

tellerlacika
hát én meg most múltam 18<#vigyor2><#vigyor2> meg is montam apámnak hogy mostmá ne piszkálódjon a cigi miatt. mostmá szét fogom szívni az agyamat😄😄 na jó azért nem

H-Dunaföldvár

DJKonya

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

DJKonya

gabor 892
shad tudsz vmi jot esetleg idöjárás szempontjábol jelenti?<#szomoru1>

ZTM
<#szomoru1><#szomoru1><#ticking>

SHADOWEYES7
<#szomoru1>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

DJKonya
sose felejtem el

gabor 892
most néztem megegész pontosan 125mm esö esett

SHADOWEYES7
uhh :S

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

DJKonya
darabosra törtem a bokám😛 pontosabban külsõ belsõ bokatörés, békéscsabán 4 órás mûtét meg miskolcon még egy, majdnem 1 évig nem tudtam semmit se csinálni csak feküdtem meg zabáltam, de mióta megint dolgozgatok faterral meg minden azóta fogyok mint veszprémbe a gumimaci

SHADOWEYES7
mi történt veled?<#wow2>

ZTM
én + nemtok hízni pedig eszek én mindent és még itt is ülök a gép elõtt napokat(kivéve miko vmi foglalkozás van a határban)

ZTM
nem soká 15-leszek(szeptember)

DJKonya
én is 14 vagyok pázze😛 180magas 74 kiló( :-/) ebbõl sok izom meg hályacska is, bár már fogytam 30 kilót mert én nagyon meghíztam a balesetem miatt

SHADOWEYES7
14 vagy? 😊

az én fiam dettó annyi, csak nem nagyon érdekli a mezõgazdaság, pedig nyomhatná a gépekkel 😊

ZTM
felénk reggel fél 5 felé esett vmennyi(és tegnap fényképeztem az E 514-est...)

ZTM
Hy.

Szal nálam ,még 5évig is bírná az ülés mostani alakommal 14éves létemre.. 50kg és 175cm magas 😄D

valóban kényelmesebb lehet az a kék MTZ de nekm 1 MTZ az kocka és piros...😄
(a .3-asok már nem annyira gyünnek be...)

gabor 892
hát reggel felemeltem elsö bálát a földön folyt belöle a viz nem lehett látni semmit csak hogy az mtz után van 20cm-s csapás még jo hogy turbossal huztuk a 2 poto mer kapart az is elég rendesen a tarlon...mostm eg mindenhol áll a viz, rozsot meg kb ezek után lelehet szártépözni ahogy van

tellerlacika
napraforgónak azért nem jó mert ha van 30fok és akkor esik a olyankor szaporodik legjobban a gomba multkor mikor hidegek voltak akkor nem is annyira piszkálta amúgy itt egy csepp esõ sem volt

H-Dunaföldvár

Nah jó én megyek füvet nyírok kissé mert gány az udvar így egy hét után...

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Hát igen, azok megsínylik a dolgot.

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

SHADOWEYES7
csak a napraforgónak már nem tesz jót :/

Itt most befejezte. Nem volt két mili sem. Kinn a földeken még talán ennyi se. Pedig a kukorica nem bánná a dolgot.

DJKonya
hát igazad van, ma egy kicsit nemjókor jött az esõ😞 két jó csajjal sátraztam😛 erre elmosott az esõ, olyan vihar volt bakker ppfff...

SHADOWEYES7
basszátok meg ennyi esõ nem volt -2 év leforgása alatt mint idén<#wow3>

gabor 892
nálunk tegnap leszakadt az ég...kbre 80mm esö esett le 3ora alatt...látni kellett volna ami ittvolt!!nagytraktorral csak összkerékbe lehetett lejönni olyan sár volt,szántani volt kinnt, mi meg hordtuk a bálát de végre lefogyott

SHADOWEYES7
mentem volna tárcsázni, erre már 10 mili esett :S

'Reggelt!

Akkor neked nem jó hanem hasznos munkát 😄

Itt esõ készülõdik, már csöpög...

SHADOWEYES7
így szokás elköszönni 😊

tellerlacika
neked is jóéjt ja és köszi szépen De te hallottál már olyat hogy"jó munka"??? na csácsá

H-Dunaföldvár

Nagybratyóékkal két külön "gazdaság" vagyunk 😊 Õ szokott vállalni bérmunkákat elég sokat mint vállalkozó, mi nem igazán.

Nah jol van én megyek aludni.Jó éjt! Jó munkát mindenkinek holnapra!

tellerlacika
hát jaunokatesom 75 kilóra állítja az ülést én meg 60ra mert a 82est 2en hajtjuk 1025ötöst meg csak nagybratyó

H-Dunaföldvár

Az a helyzet hogy nem sok ülést láttam amin van 140-es 😄
Nállunk faterra van állítva a 82-es (120, ez a max) mert többnyire õ használja, én az 50-est ülöm bár most tárcsázásra nyilván én veszem birtokba azt is.

tellerlacika
hát nálunk is nagybratyó csak 75 kiló körül van de az ülést 40re állítja a hülye

H-Dunaföldvár

Mondjuk nagybratyó 140 kiló...
Nekünk csak egy 50-es meg egy 82-es van egyenlõre...
A 82-esben 4000+ az üzemóra az 50-esben meg senki sem tartja számon 😊 de abban már csak a fém van 😄

tellerlacika
hála istennek a mi üléseink jól bírják

viszonyításképpen MTZ1025.2 3256üö 2004es kiadás
MTZ82 3341 üö 1994es kiadás
azé' van különbség😄😄

H-Dunaföldvár

Jóh igen...😄 én is szívesebben ücsörgök a 82-esben egésznap 😊 Igaz még gyári az ülés de az sem rossz.
Nagybátyám vett ülést a 952-esbe de egy szezon alatt szétülte, meg a gyárit is...

tellerlacika
hát ja de mostmár azért faszább üléseket tesznek bele pl a mi 1025ösünkbe gyárilag grammer ülés van és annál jobb nem is kell a 82esünbe meg lett véve elektromos légrugós ülés és az is nagyon fain😄

H-Dunaföldvár

Nem épp a legerõsebb de örökélet meg két nap.A fülkének van egy fílingje mikor aranyeresre rázza az ember hátsóját 8-10 órás földutázas alatt 😊

tellerlacika
hát én azt mondom hogyha tettek volna bele egy komolyabb hidraulikarendszert meg eg egy komfortosabb fülkét pöpec gép lenne
viszont árba és fenntartási költségbe verhetetlen gép

H-Dunaföldvár

Van egy 34 éves 50 lovasunk 😊 3-4 éve kelett csapszeget,dugattyút,hüvelyt cserélni a második és harmadik hengerben, plusz most kell bele egy kardán kuplung, Ennyi. Jah meg slip szelep kicsit könnyedzik, de rendíthetetlen 😄
Szerintem ezeknél még nem gyártottak jobb gépet mióta ki lett találva.

tellerlacika
meg környezetkimélõbb is ha nem folyatja az olajat

H-Dunaföldvár

tellerlacika
hát ja vigyázni is kell a gépre mert nincs pénz minden évbe újat venni azért mi ia odafigyelünk rá de ahol könnyezik azokat azért nem szedjük szét de ahol már csöpög akkor már tömítéscsere. a mienk 4éves és 3256 üö van benne de még kifogástalan a motorja a kuplungja ment szét egyszer a nyelestengelyen öszetörött a csapágy meg egyszer visszapufogott mert a garanciások szarul állítottak szelephézagot

H-Dunaföldvár

Igen ez így van 😄 Nagyfater ugyanezen a véleményen van 😄 Õ kicsit késõb lépett be és 98-óta nyugdíjas.
Meg saját tapasztalat, ha valahol elfolytjuk akkor folyik máshol 😊

SHADOWEYES7
hja, ez igaz, de nekem a 50-es vázban a 80-as motorral levõ traktoromon, 2 csepp olajat sem találnál

de nem azért mert nincs benne 😄
hanem odafigyeltem rá, és mindíg eltömítettem a csöppenéseket és fojásokat