Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint középen, ahol a tagok végei vannak. ott szokott maradni néha megdolgozatlan terület. Legalább is a mienk csinált olyat, mert van egy kis X tárcsa is amit régen nem használunk. 😊

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

ZTM
ok felénk olyankor qurva hideg lesz am igazad lehet ja és még 1 tapasztalat ill vmi más a lényeg okosabb lettem😄: X tárcsákkal az a baj hogy könnyen hagynak el.

6-7 között indulok. Egyébként félföüggesztett csak nem látszik hátul a kerék. Amúgy meg V tárcsa ugyhogy kell kormányozni de nem borzasztó a helyzet 😊 Viszont szépen dolgozik.
X tárcsákkal az a baj hogy könnyen hagynak el.

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

ZTM
oké jeeee de csak 5 után leszek😞(((( mikor mész?reggel 5? mondjuk hideg lesz....inkább 7-8 felé menj.....😄

tényleg miko indulsz?

ZTM
komoly szerszám ha jól látom függesztett vigyázz hanyat ne vágja magát a 82-es😄 biztos jól tárcsáz kb x tárcsa tehát nincs szükség kissebb nagyobb ellenkormányzásra(vagy igen:S?)😄

Amiket felteszek képeket az mind telóval van 😄 Elméletileg a videó se sokkal roszabb minõségû de holnap reggel kipróbálom azt is tárcsázás közben 😄

Holnap reggel pedig nyomás tárcsázni 😊

ZTM
😄 mind 1 az én telóm is szart készít😄 de a fényképezõn csak hang nélkül lehet vidit készíteni😞(

nandorb
nemtom mennyire terhelt a nettem esetleg holnap reggel de nem hosszu meg lehet hogy szar minosegu a teloval ment

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

ZTM
jaaaaaaaaa ha akarod felteheted a vidit

jaaaaah ééértem máááá 😄

nandorb
gyakorlatrol ami ma volt a suliban😄

ZTM
te mirõl beszélsz?

nandorb
minekunk kellett leszedni a susnyat rola

Micsinálnak a kukoricával?

nandorb
ugyes vagy en nemtom erdemes-e felrakni valahova azt a vidit mikor forditjak ki a kukoricat a potkocsiba😄

Aláírom amit sógorod mond 😊 Sosem fogod külön megtanulni minden traktor javítását iskolában...

Egyébiránt ma megérkezett az új istálló csak épp 2300 darabban 😄

ZTM
1.akkor jó
2.jaja
3.igen hozd le ide szombaton 1 nap alatt lefestem fekete pirosra és még + is szárad csak hozz festéket és ecsetet😄
4.az lehet én mondjuk hiszek neked (de ne feledjük el a sógorom mondását
idézem:a traktor és kombájnszerelést csak tapasztalattal lehet igazán elsajátítani mert minden traktor más és az iskolában nem lehet bemagolni!!!)

igazad lehet de ha már érettségivel van akkor minek legyek technikus😄
na mind1

sõt 9, mert matekból nem hiszem hogy emeltre megyek

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

de akkor is csak 145+10 nap😛

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Igazából azért mert mocskos kocka vagyok és tudtam a válaszokat, bár a jogi része megfogott XD

nandorb
plane ha fiatal tanar ellenorzi

lippet
neked meg érettcségiXD

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Nah szal...

82-esrõl azé hiányzik az a rész mert kiszakadt a csavarja és még nem hegesztettük vissza. Eddig hibátlanul mûködik anélkül is. A homlokos 50-es kicsit barna kicsit rozsdás, de megy és a mienk... 😄
Az 514-est fesse akinek van rá ideje. A másik 50-esnek pedig azért ilyen szép a színe mert tavaly festettük mûszakira.

Ahhoz hogy egy traktor központiát kezelni tudd felesleges az ECDL, ahhot inkább józan paraszti ész kell és egy kis logika. A GPS pedig olyan mint a tetris és a kressz könyv együtt(szájbarágós videó játék 😊 ).

Nandor: A teszthez találsz puskákat szinte minden közép suliban vagy közép sulis gyereknél aki volt ECDL-en.Mondjuk nekem puska nélkül sikerült.

ZTM: Ha mindenképp érteni akarsz a számítógépekhez akkor inkább olvass fórumokat, internetes oldalakat és informatikai könyveket. A számítógép igazi izgalmas részét hogy hogyan kell szétszedni összerakni és hogy mi mihez illik és mit csinál többnyire nem tanítják sehol egészen fõiskoláig.(Tudom mert Mérnök Infós vagyok a Kecskemétin)

ja neked még 179<#bee1>

ZTM
kösz mindenkitõl a letolást csak azé mentem ECDL-re mert érteni akarok a computerekhez akár asztal géprõl akár trakiba épített nem is biztos hogy leteszem(nem kötelezõ😄)én az érettségire hajtok mert utánna könnyebb lesz elhejezkedni ne basszatok azé mert én máshogy gondolkodok mint ti😞 (am most keztem a 9/a-t még az 1. évbõl 179 nap van hátra😄)

nandorb
jah csak attol fugg mien szintre megy az ember mert en a profira akkarok menni de ahogy nezzem a tesztet nem konnyu:S

lippet
õõõ az az ECDL kurva sokat ér😄 lassan óvodában tanítják!XD

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

szöcske vagy a középiskolában?XD Szinte minden traktorban van kompjúter, csak ahhoz annyi kell hogy megtudj nyomni 3 gombot, nem kell hozzá tudás.

nandorb
hany eves vagy? mennyi van meg a szaksuliig kivetel ha mar az vagy

ZTM
én is mehettem volna technikusira de én baszok rá én traktor és kombájnt vezetni és szerelni ill a hozzávaló szerszámok kezelését szeretném elsajátítani tehát mentem az ECDL-re😄 azzal van éretségi és kitudja mire én 20 éves leszek lehet már minden trakiba helyet kap 1 számítógép vagy esetleg 1 gps és egyéb számítástechnikusi dolgok szal ezeket is kezelni kell😄... utánna jön a növénytermesztõ gépész jee!! még 4 év fúúúúúúúújjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!

aztán felébredsz és meglátod a kertben az 50-estXD

nandorb
hol fogsz dogozni nekem ez az utso evem a kozepiskolan utana 4ev egyetem ha nem fogok menni foiskolara ami pentek szombat vasarnap van.de meg meglatom nem is tudom mire mennyek

caseih9400
hovaszarjak? én akkoris Cselin fogok dolgozni mikor az egyetemen döglesz csájé

khm...khm...

nandorb
nem vagyok az szoval elbasztad.....
En mezogazdasagi technikus vagyok ha meg befejezzem az egyetemet 2evig az uj szabaly szerint kapok lakast meg munkat rogton az egyetem utan

caseih9400
gratulálok traktorista...

khm...khm...

ezért van a lazítóE😄

nandorb
mink ugy hivjuk talan akadt problema?

caseih9400
"traktoristák" <#idiota>

khm...khm...

nandorb
honnet tudjam nem en szantok hanem a traktoristak ja es nem jo allandoan 1melysegen szantani mert kialakul a eketalp ami nem ereszti fel a vizet, ezert szoktak minden evben mas milysegre menni hogy valtozon igy nem alakul ki

ZTM
és az jó?😄

nandorb
35-az igazi meg a esetleg a 40

caseih9400
az tarlóhántás 😄

khm...khm...

lehet szántani 50-essel 3-as ekével, csak nem mindegy milyen mélyan, a 20cm az nem szántás.

nandorb
jah ma volt gyakorlatom,2bunker magkukoricarol lekellett szedni a susnyat

ZTM
de de én honnan tudjam miko fényképezted errefelé most fejezik be a tárcsázást:S

ZTM
nincs ebbe semmi különösBélabának is így szaladt a 3-as ágyekével az 52-es az is így forgatta ki és a az is szántott a hátsókerekével is😄

caseih9400
olyanról nem hallottál hogy NYÁR?

khm...khm...