24942
  • HUN Fittikém
    sztem nem mindenki :D :
    http://www.youtube.com/watch?v=aCBYL5jZ_K8
  • SHADOWEYES7
    Mindenki várja a jóidőt,meg a tél elmúltát.
  • Scamp
    Viszont marha nehéz kibogozni hogy mit is akarsz írni.
  • nandorb
    Eh de jo gyakorlatom van jo megfazott a kezem meg a kaposztakat raktuk bele a zsakokba,pedig azt hittem,hogy mert esik az eso nem fogunk semmit se csinalni
  • pickány
    a kg onkénti ára az most olyan 400 ft körül van én legalábbis igy tudom
  • lally
    ...
    "kalpagom_IS (!)
    megemelem előtted" ... !!!

(-nálam, ez: A Maximális ELISMERÉSek egyike ).
    -kvázi; Gratuláció !
  • nandorb
    en se no de mindegy most mar kezdodnek a nagy hideggek ma gyakorlat van es ha nem esne az eso akkor kint faiskolaban munkalkodnank
  • nandorb
    most neked mi bajod van beszurtam viccet erre te felvagy haborodva es csak ugy megjelentel itt
  • gabor 892
    de csak azt gordok magamnál:D
  • lippet
    Az igen! Újszaka kb. 20 cm friss hó!:D
  • SHADOWEYES7
    Vagy a témához szólsz mérnök úr,vagy byez.
  • HUN Fittikém
    te se vagy ép ész.
  • lally
    Igazad van, Te; mr.*The Shadows*_S-Eyes_7 !
    -> "Si_JóFog"-atlanul IS (!),:
    *Já_Znáju*. -mondanám: Óh-rosszul (, de; mágyár-)Oroszul.

• Scamp
    Már nem azért, de akkor most magyarul is légyszíves :D
  • SHADOWEYES7
    Siófok környékén is értik ezt? :)
  • HUN Fittikém
    sztem is
  • lally
    #18744-ben alkotott *MARHA-Nagy_(-on sikeres)*_dumádÉr',
    ... Kopaszodó-fejemről vett kalpagom_IS (!) megemelem előtted, Te; Nvidia-> Nandorb !- alias: Borbás Nándor.

• nandorb
    a multkor volt egy kurva nagy kod a haver meselte hogy kocsival alig mentek 40-el meg keru fordul megaltak mert nem lehetett latni este 10kor ereszkedett le es csak masnap 9-10szalt el.
  • JD4650
    Nálunk csak addig esett amíg odaértem a buliba. A busz ment 5-el, pedig semmi sem volt az úton, aztán meg az egészet az arcomba fújta a szél, hiába fordultam be, megfordúlt a szél is :D
  • nandorb
    lol,hat fenykepezo nem volt?
  • gabor 892

tessék b+ :D
  • joebacsi
    Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Ha valaki élelmiszeripari termelő/feldolgozó vállalatnál dolgozik, és van rálátása az egész cég helyzetére, akkor megkérném, hogy töltse ki ezt a kérdőívet.
    Ha esetleg ismertek ilyen személyt, akkor kérem, hogy küldjétek el neki a címet.
    Körülbelül negyed óra alatt kitölthető, nagyon hálás lennék érte :)

köszi előre is mindenkitől!
  • nandorb
    kepet
  • Scamp
    Kg-onkénti árat tudsz mondani? :)
  • gabor 892
    itt is esett elég komolyan
  • lippet
    LooL, itt szakadt a hó:D
  • pickány
    hát az elöhasura csak tippelni tudok de mi most adtunk el 4 darab üres üszöt egybe 450 e ért és ezek voltak olyan 250 300 kg max szerintem még árába adtuk el öket az elöhasu az is kb ennyi plusz rájön a benne levö borju ára tehát mifelénk olyan 160 170 ezer körül mennek de most nem akarják vinni.
  • HUN Fittikém
    sok.
  • nandorb
    az eso is volt penteken reggel-tol estig esett jol megaztam a suliban
  • Scamp
    Itt is volt kisebb szél de aztán abba hagyta, viszont leesett 19 mili eső végre, kelhetnek a gabonák :)
  • nandorb
    lol,mennyi alreged van mar?
  • nandorb
    Tegnap este volt nagyon eros szel felenk,mindent vitt a pince ablakot is sikerult kinyitnia ahol a permetszerek vannak szerencse nem csinalt ott kart hanem az internet halozatban.Ma meg esett a ho par szem epp a haver volt nalam es neztuk hogy megfagyott a motorja meg szerencsere bebirta gyujtani:) Ja ma Legavgtunk 1bakk Pulykat mert most mar vadulnak kepesek embert tamadni.Na ennyi.
  • gabor 892
    ez nem az összkeréktöl sir, hanem ha felnyomod a felezöt akkor csinálja ezt, tökmind1 milyen sebességbe van! ezeknál amibe ilyen válto van az összes igy riii
  • HUN Fittikém
    az marad alregnek.

(ez lessz a főreg)
  • SHADOWEYES7
    mivan Pistával?
  • HUN Fittikém
    zetor 3.-ba már bőgött öszzkerékbe :)

(caseih9400 vagyok)
  • SHADOWEYES7
    itt a kapcsoló

• Scamp
    Én is mindig az elejét felejtem el kikapcsolni. Csak mikor elindulok akkor jut mindig eszembe hogy az még be van húzva.
  • SHADOWEYES7
    az bizony öreg hiba, én meg a összkerékhajtást nem kapcsoltam ki hanem az úton jöttem rá,hog ymi ez a sivító hang
    a 1025-ösnél jobb oldalt van 1 kapcsoló ami kapcsolja az elejét ha kell automatán bekapocs/ direkt öüsszkerék hajtás van még na én abban hagytam benne
  • ZTM
    Fasza felező be volt kapcsolva vagy hogy mondjam??:D
    Ami sógoroméknak van 920.3-as műúton sírni szokott a felezőtől nem is kicsit:D