Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is nyomattam, van 1 nagyobb részletes trakim de nincsenek hozzá földmûvelõ eszközök és má a homok se a régi ugyhogy má 1 éve ott porosodik a padláson😄
nekem fém berettám van, de rugós, szóval csak akkor okoz halált ha 10 cm-rõl bele lõsz valakinek a szemébe és olyan helyen találod el az agyát hogy kivégzi😄
gázosban már fasza lehet😊
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
en hamarosan beszerzek 1igazit,onvedelemre mert nagyon szorul a hurok a nyakamon valaki el akar rendezni a sulibol
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nándi én ilyenekkel játszok, van 1 dobozzal😄😄
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
amúgy uncsitesóm vitte volna me õ még ilyenekkel játszik de ittmaradt:S
a pisztolyt meg jó lesz használni a verekedõ mácskák ellen XDXD itt az ablakom alatt napnta vonyítanak ezzel 1x eltalálom õket és má szaladnak is el😄
a 2 trakeszt lõttem XDXD fasz ugyanolyan azt volt a legegyszerûbb eltalálni 4 lövésbõl az a 2 sikerült ez szten egész jó ahho képest hogy ma lõttem életemben elõsször puskával 😄
a pisztolyt és a golyókat vettem.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
DJKonya: Déltõl kezdjük, a szárító fél6-ig van nyitva, utánna televágjuk a két kocsit így szedünk le 6 hektárt egy nap alatt.
Holnap kiderül hogy mennyi van meg reggeltõl estig mert 7-kor már bele állok. Meglátjuk mennyi jön össze.
Várakozáson felüli, 70q átlag meglesz ha így adja.
lehet, hogy hülye kérdés 😄 de melyik az eddíg ismert legnagyobb batár mezõgazdasági gép?
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Tudom hogy képeket ígértem a multkor de azzal kicsit várni kell :$
Halad a kukorica aratás, sietünk hogy a TSZ-el együtt bent legyen a mienk is. Ma volt egy nagyobb teknikai malõr de holnap 7-tõl mikulásig aratunk 😊
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
sztem olyan 150-200 LE között lehet.de elég simán viszi az 5 fejet.biztos vmi homokos talaj mert egész szépen dolgozik az eke.
jól látom hogy ezen az ekén hidraulikus ekefejbiztosítás van?
pont errõl beszélgettünk egyik nap a suliba a tanárral mert néztünk egy lexionos vidit és azt mondta hogy azért jó kombájnra a gumiheveder mert sokkal stabilabb lesz nem lesz olyan érzékeny a talajegyenlõtlenségekre.
#17270 nagybátyáméknál is volt egy hasonló eset még a nyáron csak ott a JD hátsó hídja fingott ki😄😄😄
mejik suliba?a templom mellé,vagy agimibe:?