Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Ilyet néha az 514-es is akar csinálni de simaúton...mondjuk nehéz neki a kukorica adapter...😄
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Gábor arra értette, hogy ekével nem tudsz olyan munkaminõséget elérni mintha felásnád. Csakis idõt nyersz vele, meg nem döglesz ki a munkába.😄
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
sima gumis recés kerék
szabadonfutó gumis recés kerék
köszi
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
hát remélem bevállik 2-3 benzin(kapáláskor 1 is elég volt de már az elõtt is kapáltam a próbakapáláskor) és 1 olajtankolással az egész földet felszántom +még a kissebb darabokat a ház mögött mert hát ugyen nem csak elõl van....
szártépõzés
Mert ha nem akkor csak pénzkidobás:SHa meg túl gyors lenne a gép infógyûjtésem során találtam 1 olyan szerkenyût aminek az a neve hogy sebességfelezõ,bár az ára borsos(26000Ft).ami azt illeti bírnia kéne mert gondolom 5,5 és 4 LE között azért még sincs olyan sok külömbség.
És általában 5,5 LE gépekkel hasogatják a földet nem kis minõséggel.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
volna😊
Papám meg mamám azt beszéli nem bírná a sort kihúzni se mikor ültetjük a krumplit meg hogy szántani se mert látták hogy a szemben lévõ kertbe nagyobb gép húzta a sort az emberke meg megizzadt hát nem csoda mert még kapák voltak rajta nem kerekek nem csoda ha az nem bírja húzni.....
mikor csak kaparászik....
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
a F1 autók 800 lóerõsek ergó nem 800 ló kell az elhúzásukhoz
az MTZ ha 80 lóerõs és húz 1 lajtát nem 80 ló kell az elhúzásukhoz mert ha úgynézem akkor mondjuk már 6-8 ló elhúzná<#idiota>#idiota>