<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vki tudna nekem segiteni??
mert már jó pár napja keresek naggyából eredménytelenül claas dominator 105-rõl képeket. amit a google kidob már meg van én olyasmire gondolok h ha vki tudd egy pár olyan oldalt ahol találhatok a kombájnról képeket megköszönném:D
gabor 892
itt is reggel ota szal szal kiváncsi vagyok hogy huzzok fel hnap a dunapartol a fát:D

DoPpEnTyÛ---többet ésszel, mint ész nélkül...

itt már esett dél elött is, kb fél órája állt el

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

caseih9400

khm...khm...

caseih9400
küld ide:)

khm...khm...

gabor 892
esik bazz

caseih9400
itt az egyik cégnél egy volt rendõr hordja a magot :D

khm...khm...

SHADOWEYES7
hálistennek nálunk nem ennyire elvetelümltek,bár lehet azért mert a rendõrök 20% mezõgazdász :)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Jaaah, van itt is az egyik tüzépes csávónak egy JCB Fasttrack. Két nehézpót és megy mint a veszett :D

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Mániájuk belekötni mindenbe :D Sztem vezetõi engedélyt kérhettek tõle, azért képesek bemenni egy Octaviaval a rossz földutakra.

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Nem is feltétlen rendõr :) Az ilyet a munkaügyisek szokták ellenõrizni :)
Fateréknál többnyire félévente egyszer kiszállnak a telepre és mikor vki beszáll egy gépbe õk már ott vannak és kérik a papírt. De néha a földközepére is kimennek.

caseih9400

khm...khm...

gabor 892
sors ironiája:D én is irigykedem:D

caseih9400
dehogynem :D én lehet hogy az életbe nem vezetek majd 8430ast ..ezmeg már 6évesen vezeti :C

khm...khm...

gabor 892
ne irigykedj:D

elvan a gyerek ha játszik:D:D(fõleg még ha hagyják is)

caseih9400
<#wow3>
http://www.youtube.com/v/kolJrd-AkbY

khm...khm...

Ma óvárról hazafele 100km alatt 3 trafi, szárföldön meg a case trakit igazoltatta a rendõr, gondolom nem gyorshajtás miatt, inkább mert kicsit széles volt a tárcsa mögötte.:D

csak 1 kamionos gyökér

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

caseih9400
hagyjad feltörte valaki neki az acc-át :O:C

khm...khm...

cidázzál cindaz

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

caseih9400
kapsz te mindjárt úgyérzem egy banánt a szádba

khm...khm...

Cindas
nem tudsz olvasni? amúgy meg senki nem kérdezett...

a rossz minõségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

ezmi ? :D

jcb trakesz megy 86al azt már láttam :D

Cindas
kapd be tövig te rohadék

a rossz minõségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

"Eredetileg munkát nem végezhetsz velük (mármint a munkagépekkel, pótkocsival szállíthatsz) csak ha van Mezõgazdasági gépkezelõi papírod."

csak azt nem írtad ide hogy nincs az a rendõr aki a saját földeden számon meri kérni hogy van e gépkezelõi papír vagy nincs, amúgy meg fingjuk nincs róla mi az

Én is mindentovábbi nélkül rohangálok kövesúton, csak rendõr ne legyen aki belémköt :D

Jóccakát

Nah én megyek, haverokkal összeröffenünk egy kis filmezésre...További szép napot és jó munkát holnapra :)
(Holnap szántunk faterral, õ kezd reggel, délben megyek váltani, majd lesznek képek és videó :)

Jóéjt!

caseih9400
Csak úgy halkan megsúgom hogy Bihariék a 6kombájnal Mezõtúr fõutcáján szoktak rohangálni rendszám nélkül , a 3 cseli szintúgy.

khm...khm...

De azt sztem igazából csak a nagytelepek alkamazottainak ellenõrzik.

ÕÕÕ...munkavédelem vagy hogy a rákba híjják :D

nandorb
lessz sok level komposzt

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Az télleg ciki ha a forgalmiban egy zöld piros egytengelyes kocsi szerepel temeg egy kék kéttengelyessel vagy :D
Esetleg megpróbálod bemagyarázni hogy negykorú lett a kocsid :D

de azt hogy van-e zöldkönyved vagy nincs, azt sztem nem a rendõr végzi, hanem az erre a célra kijelölt emberkék

amúgy az rosszabb ha van rendszámod, de nem arra a kocsira (szóval le lett véve egy másikról) mintha nem is lenne:D
engem egyszer találtak meg eddig, amikor kifogyott a gázolaj a fõutcán és nem bírtam arrébb menni sem:D

Persze a házad meg nem kezdheti el oltani amíg bele nem egyezzel :D hameg épp benn égsz a házban akkor meg így jártál :D

Amúgy lehet hogy van abban vmi amit mond mert a lõfegyverekre van egy olyan jogszabály hogy ha engedéllyel birtokolsz fegyvert akkor közterületen nem lövöldözhetsz csak végsõkig indokolt esetben(még konzervdobozra sem lõhetsz egy elhagyott mezõn), de a saját telkeden annyi sörösüveget lõsz szét amennyit csak akarsz.

ez már megint hülyeség, ennyi erõvel ha kigyullad a tarlód, akkor azt nem olthatja tûzoltó, mert magánterület, amint begyulladnak az útszéli fát már kezdik is az oltást<#eplus2>

Mondjuk rendõre válogatja...
Én nyáron végigdöngettem az 514-essel Árpádhalmán a fõutcán. Se rendszám se jogsi...mondjuk rendõr sem volt :D
De itt inkább a szemhordókat ellenõrzik. Volt akinek kicsitöbb volt a kocsin annak bírság, volt akinek épp elõtte nap lejárt a mûszaki annak meg levették a rendszámot. De tavaly elõtt megálltak a TSZ kapuban és ahogy jöttek ki a kombájnok sorra büntették meg õket mert fenn volt az asztal. Az a baj hogy fel sem mérik hogy micsoda macera felvenni egy asztalt a föld végén.

caseih9400
akármit mondassz/mutatsz a 310es jó gép ! még akkoris ha az itteninek is volt már PS csere :D

khm...khm...

caseih9400
a kossuthon ?:D

khm...khm...

nandorb
mennyire fuj felenk a szel a csak ugy hullanak a falevelek

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

ZTM
felénk nem ellenõrzik a traktorosokat legalábbis még nem láttam.

ZTM
értem akkor is max bírságot kapok nem?

SHADOWEYES7
hálistennek itt le sem szarják,csak ne csinálj balesetet
én kersztül kasul járom a várost soxor a Lajtát is itt húzom keresztül a városon :D

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ZTM
ezt úgy értem hogy nincs zöldkönyvem és belefutok 1 munkaügyisbe vagy aki kérheti és bajok lesznek.:D

Hidd el felénk megcsinálják...volt akit megláttak a földúton menni és bementek hogy leigazoltassák...nagyon tudnak néha unatkozni a szervek...

a szabály szerint nem húzhatsz, de ezt nem nagyon figyelik, csak jogsi legyen

ZTM
amúgy meg magánterület.bár nemtom ez számít e valamit a földmunkával kapcsolatban.