24942
-
#19775 Ezt nevezik röhejnek -
#19774 Csá !
Ezt hallgassátok.Hétfőn voltunk Sármelléken at Euro West Kft-nál a trakynk rendszámát intézni.A faszi mondja.hogy vegyünk Poettinger ekét 3+1-et 10000 euróért.Mondja a fater,hogy a Vogel²Noot 4-es ekét erősebb vázzal 9500 euróért ad erre a faszi : mi is találunk valami jó árat neki. -
#19773 ezt ki csinálta? -
pista89 #19772 Szavazzatok sedópapára -
pista89 #19771 még nincs holnap :O -
Gaben87 #19770 Boldog új évet az összes magyar gazdának!!! -
Scamp #19769 Mindenkinek kollégának termésben, termésárakban, borban, búzában, örömökben és boldogságban, sikerekben és sikérekben gazdag 2009-es esztendőt kívánok :) -
#19768 Boldog újévet!!!!!!! -
#19767 Bő bort bő búzát, piros farkú malackát
szekerednek kereket, poharadnak feneket,
úgy igyon a gazda belőle eleget!
B. U. É. K -- B. U. É. K -- B. U. É. K -
Scamp #19766 Teller Lacikának boldog születésnapot :) -
Scamp #19765 A mi 50-esünk is vagonokat tologatott mielőtt hozzánk került :) -
gibic #19764 Itt bükön az kutyatáp üzemben is egy MTZ tologatja az üres vagonokat be a telepre:D -
-
gibic #19762 Mert a gyermei tésztagyár termelteti és ők veszik át, de csak attól akitől szerződés van. Máskül nehéz eladni. -
Scamp #19761 Nah jól van, én megyek és alszok. Holnap szilveszter, nem fogom bírni az estét ébren :D:D -
Scamp #19760 Mondjuk Shad egyedül van egy gépre és 150 ha-ra.
Nállunk fater jár dolgozni meg én a héten végig suliba (koleszban) vagyok... -
Scamp #19759 http://www.agroinform.com/aprohirdetes/103176/MTZ_820_2.html
Ez de csúnya :D -
hencike7745 #19758 jah nalunk meg 2 gepre vagyunk 3 man, de a 3 dik csak beugros -
Scamp #19757 Mi is nehezen vagyunk, mi ketten vagyunk egy gépre. Talán jövőre alkotunk vmi nagyobb dögöt :) -
hencike7745 #19756 jah de mink nyomassuk a dolgokat igy is sokszor nehezen erkezunk,ezert kene egy nagyobb gep
-
Scamp #19755 Ilyeneket nem csinálunk olyankor. Tavaly volt olyan hogy szórtuk, de az utolsó kocsival nem vittük ki mert esni kezdett. Nem szenvedünk inkább vele. -
hencike7745 #19754 jah mi meg szortunk tragyat olyan idobe h 2 traktorral huztunk 1 szorot mert nekijott az eso oszt mar csak 2 szorora valo volt azt meg nem akartuk otthagyni -
Scamp #19753 Az uccsó kis darab az nagyon kemény volt, azt letapostuk trágyaszórásnál és nehezen vitte. -
hencike7745 #19752 jah szerencsetek volt, nalunk nincs ho de a homerseklet nem megy -1 fole, de nalunk is meg szantottak ma. -
Scamp #19751 Kész vagyunk :) Jó volt, könnyen ment, a hó alatt nem volt megfagyva a föld :) -
hencike7745 #19750 scarp meglett a szantas??? -
#19749 nem biztos,hogy minden malom foglalkozik vele hiszen sokszor csak a héjáért ekll amit párnába tömködnek vagy mi :D
nálunk itt helyben van a malom és mégsem veszik a durum stb.. búzát -
Scamp #19748 Az a baj ezekkel a felvásárlókkal hogy sosem tudni hogy meik évben mit vesznek meg, itt volt aki idén azt mondta hogy nem vesz gabonát. -
El Ray #19747 az nem is olyan rossz :) én hál istennek könyen urizálok, mert közel van az ócsai malom(kb 2-6km), ha átvesznek tönköly/durum búzát akkor lehet hogy sima búza helyett inkább azt fogok termeszteni :D
-
#19746 olyan 4000-4500 forint körül mozog stabilan a durum,és tönköly ára
nálunk befuccsoltak vele vmi oknál fogva -
#19745 Ja meg tartozzom nektek 1rakas keppel ez van mindig csak igergetem de ezzek a hidegek nem engedik ki az embert.:( -
El Ray #19744 Üdv mindenkinek újra!
Gibic: Gödöllőre fogom beadni a jelentkezésemet vmkor újév után
Vk tud nekem adni vm viszonyítási alapot mennyivel fizetnek többet tönköly és durum búzáért? mennyi a termése a hagyományos búzához képest? -
#19743 Talaljatok neki vad macskat:D En ma hogy szedtem ossze a tojasokat a tyukolban figyeltem fel hogy ugrandoznak az etetonel.Reggeben a patkanyok voltak azok vazze lebetonoztam egy reszt ahol jarkaltak masnap nezzem nincs mar a beton sehol se.Kutyat megjobb nem ereszteni rajuk.Tobb mint 10evvel ezzelott a fater akarta oket kionteni pont vmi kinti weccenel,csak nem sikerult mert a fold elitta a rengeteg vizzet.En meg esz mindig mondogattom hogy majd bedobok par pakolas merget abba a vecebe hogy megdogoljenek.A szomszed a garazsjaban tart mindig vmi takarmanyt onnet jonnek mindig.A suliban meg aztan ne beszeljunk ott dogivel vannak.A szerb haverjaimmal mentunk oda villaval agyon utni parat a birkaknal meg ugyeletes voltam.Tiszta horror az egesz.Ahogy a tanarnom mondta lehet ugy kiirtani mindet hogy egyet megfogunk es jo par napig eheztetjuk majd odaengedjuk ahol jarkal es az egesz csaladjat elkuldi a p**saba.De hogy be-e vallik igazabol nemtudni de azt is hallotam hogy 1m-kepes ugrani es az ember nyakat megtudja harapni.Van nekunk vmi jo csapda igy ezekre a patkanyokra is csak nehez vmi jot adni nekik mert nemtudni hogy mit szeretnek. -
Scamp #19742 Nekünk olyan egerünk van amit nem lehet megfogni :D kiraktunk ijen ragacsot közepén kolbásszal, és a nyavajás forgácsot hordott rá és kiette a közepéből a kolbászt, a fogóból is kieszi...az üres ragacsot meg úgy kerüli ki hogy felugrik a falra és végig szalad ameddig csak bír...vmi ranger kiképzést kapott vagy nem tom... -
Scamp #19741 Nem is olyan régen :) Elképzelhető hogy ártott a minőségnek. Amúgy kicsit utánna keresgettem, ami itt magyarországon található 180 lovas Fiat az eredetileg 160 lovas szívós, ezért meg tönkre olyan hamar a váltó...sajnos a hajtásláncot meghagyták, csak a turbót rakták rá utólag, kifejezetten itteni piacra. Lehet nem sokakat érdekel, ez csak úgy eszembe jutott :D -
#19740 erre vki nemtud valaszt adni? Par van a tyukolban es hat ezeket a macskakat konnyu megfogni szabadon szaladgalnak neha eljonnek latogatoba hozzank enni.:D -
Scamp #19739 Azoknak már sztem illene legalább ráugrani az egérre :D -
Scamp #19738 Van az kevesebb is mint 5 centi sztem :) Amúgy igen, vmi hasonló dolgot magyaráztak nekem is, de jobban elvoltam foglalva a nyomkodásával :D -
gibic #19737 Expresszen pedig akadnak jó állapotú 106 108asok, van ami szintén osztrákból származik, itt vas, zala v épp gy-m-s megyében. Csak az áruk az ami kicsit húzósabb. Bár nemtom mennyiért kínálják az IH-t -
#19736 Hát még annyira nem komoly,de azzal a ténnyel szembesülni kell hogy Mo-n naon ninvsenek hozzá cuccok de ez Osztrákba van és kurva jó állapotba!
Nem non volt használva de mikor voltunk akkor kipróbáltuk és jó ! Csak nem sok ismertetőt kaptunk.Dominatort pedig nem akarunk mert erre fele nincs jó állapotú eladó !