Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekünk olyan egerünk van amit nem lehet megfogni 😄 kiraktunk ijen ragacsot közepén kolbásszal, és a nyavajás forgácsot hordott rá és kiette a közepébõl a kolbászt, a fogóból is kieszi...az üres ragacsot meg úgy kerüli ki hogy felugrik a falra és végig szalad ameddig csak bír...vmi ranger kiképzést kapott vagy nem tom...

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Nem is olyan régen 😊 Elképzelhetõ hogy ártott a minõségnek. Amúgy kicsit utánna keresgettem, ami itt magyarországon található 180 lovas Fiat az eredetileg 160 lovas szívós, ezért meg tönkre olyan hamar a váltó...sajnos a hajtásláncot meghagyták, csak a turbót rakták rá utólag, kifejezetten itteni piacra. Lehet nem sokakat érdekel, ez csak úgy eszembe jutott 😄

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

nandorb
erre vki nemtud valaszt adni? Par van a tyukolban es hat ezeket a macskakat konnyu megfogni szabadon szaladgalnak neha eljonnek latogatoba hozzank enni.😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Azoknak már sztem illene legalább ráugrani az egérre 😄

Van az kevesebb is mint 5 centi sztem 😊 Amúgy igen, vmi hasonló dolgot magyaráztak nekem is, de jobban elvoltam foglalva a nyomkodásával 😄

Expresszen pedig akadnak jó állapotú 106 108asok, van ami szintén osztrákból származik, itt vas, zala v épp gy-m-s megyében. Csak az áruk az ami kicsit húzósabb. Bár nemtom mennyiért kínálják az IH-t

thomme
Hát még annyira nem komoly,de azzal a ténnyel szembesülni kell hogy Mo-n naon ninvsenek hozzá cuccok de ez Osztrákba van és kurva jó állapotba!
Nem non volt használva de mikor voltunk akkor kipróbáltuk és jó ! Csak nem sok ismertetõt kaptunk.Dominatort pedig nem akarunk mert erre fele nincs jó állapotú eladó !

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

háát, nincs nagyon elterjedve, ezért az alkatrész vagy nagyon drága, vagy nincs is, és mivel nem 1 új típus, sztem nem bír ki 1 szezont felújítás nélkül.
mennyit kérnek érte? Lehet hogy inkább 1 jó 108-as Dominátor lenne a jobb

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

nandorb
Mit gondoltok hogy kb.6honapos macskak kepesek egerek fogasara?

thomme
Csá !
Valaki nem tudna egy kis felvilágosítást adni az IH 1480-as komburól ?
Mert ilyent akarunk lelet venni csak nem vagyunk tisztába a dolgokkal 😄

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

SHADOWEYES7
alõfizetéssel a több mûholra ál rá és kb:5cm pontosságal vezet
elõfizetés nélkül kevesebb mûhold van és kb:15cm pontosságal vezet

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ZTM
Kösz a válaszokat.

Egyepként az "ukrán" MTZ ami erre van mindíg bokánrúgja a vezetõjét a kuplungal😄

ukrajnában gyártották, de ugyan olyan mtz mint a piros, sõt lehet jobb is

NH megvette annak idején a Fiatot

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

ZTM
Az olyan színû MTZ-kre mondom ezt.

ZTM
Ez az MTZ nem rendes Belarus asszem mert sógorom magyarázott vmit hogy hoztak be belõle magyarországra szép számmal náluk is volt 1 de eladták meg most is van 1 a faluban.Nem is tom mit mondott vmit az öszerakásról talán.

Más:az NH és a FIAT milyen kapcsolatban áll egymással?

az biztos nem mer már nincs

gabor 892
apád fasza az nagyit

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

Ez is ilyen havi elõfizetéses progival mûködik? Amiket láttam anno azok havi szinten kicsit sokba voltak.

ja és még nem is újságoltam hogy korszerûsítés lesz.akarnak venni 2 82es MTZt.vmi régebbi típust.(remélem vmi szarokat vesznek:S)az 550esekbõl meg lehet megpróbálnak párat eladni.

egész jó állapotba van még ez a vejmár.sulié már talán nem is indul😄😄

hát képem az nekem sincs de ha vmi kérdésed van vmelyikrõl akkor biztos vki tud segíteni

nekünk is itt a fa az udvarban, elég lesz legalább 3 télre 😄

ZTM
Kb.

😄

SHADOWEYES7
de kell mééééééggggggg 😊

egyszer ha már nem engedik a gyéritést akkor leshetek 😮

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

van neked elég az udvarodba 😄

SHADOWEYES7
Pedig január végén megint megyek én is fátgyéríteni XD

ritkítás során mindent kivágtak😄

SHADOWEYES7
mitörtént?

ZTM
Mióta láttátok kicsit megváltozott az erdõ😄

én tudtam volna , de xp reinstall után elszállt mindenem így csak a kamerás képek vannak meg a telefonos képek már nincsenek meg 😞

ZTM
Vki tudna MTZ-50(jó az 52,552,550) mûszervalról és "kezelõkarokról" képet dobni?

Elõre is köszönöm.

Nagyít pedig 😄 Szvsz a nyugati gépek jobbak mint az MTZ így hát ritkán ülök bennük 😄
Mikor még meg volt az 50es akkor többet ültem MTZ-be 😄
Ennek nagyít-e

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
nem vetni kell a kezdetleges GPS-el hanem permetezni vagy mûtrágyát szórni vagy tárcsázni(ha nagy tárcsát húzol)

komoly GPS-már a kormányhidraulikára van kötve és akkor tényleg csak láblógatás van

SHADOWEYES7
Én 2009 tavasszal ilyet akarok venni 😊

hasznos és betérülõ befektetés fõleg a nagy tábláimon akár permetéskor akár mûtrágyaszóráskor

Pesszimista az az ember akinek mindig igaza van, de sosem leli benne örömét 😄😄😄

Egy MTZ-t nem láttam aminek az üvege nagyít 😄 Pedig én ülök bennük nem csak nyugati gépekben 😄

Nem tom vazze de felétek minden cucc ilyen ratyi? 😄 Itt a tsz-nek volt GPS egy szezonban kipróbálásra, nem hagytam ki hogy megnézzem magamnak. Sztem jó, nem volt benne kacsázás. Mondjuk abban sem amit szabadszemmel vetettek. Lényegében csak kicsit könnyítette a munkát. Aki évente 400 hektárt elvet annak mondjuk nincs rá szüksége(az TSZ-es dolgozók többnyire ilyenek), de egyébként sztem jól használható.

A soroló nincs fenn neten, csak a gazdakört meg az UMM-t lehet megnézni késõbb is, ezeket rendszeresen linkelem.😊

Üdv!

"Kicsit" késve, de pótolom az ígéretemet: "MTZ Használati Útmutató"
Alábbi linkrõl letölthetõ:
MTZ

T.:Márk
thomme
Csá !
V.ki nem tud egy olyan oldat ahol végig lehet nézni a Soroló magazin összes részét ?

nandorb
nem biztos az,ha szakember kezeli akkor nem.

Na nekem ugy all az egyetem ha valameik barom debil lany oda iratkozik akkor nem megyek mezogazdasagiba😞 mert nem akarom oket latni,elleg volt 4-evig latni

Reális gondolkodásnak hívnám 😄

Itt akárhányan vetnek GPS-el még kacskaringósabban vet mint saját kézzel , ez is azt jelenti hogy macerás beüzemelni...

+ amíg beüzemeli a srác a GPS-t addig más saját kézzel már bevet 0,5HA-t..

nandorb
nem o peszimista latod,o nemtudta bealitani oszt hagyta a francba

Van amire pozitívan válaszolsz?😄

Az ember egyenesebben viszi a gépet mint a GPS , és a GPS beállítása is macerás.

bld
Üdv mindenkinek
Lenne egy kérdésem, használtok-e GPS-t vagy bármilyen sorvezetõt és ha igen mik a tapasztalatok?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"