Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
bebaszta mi lett volna,azert gyutte a chetre!😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

háttt nemtom mivoltvelem akkor 😄 2008 utolsó perce 😄

nandorb
lol,az idot nezzed mikor irta.

SHADOWEYES7
nem 2009?<#idiota>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

<#idiota> 2008 inmár

SHADOWEYES7
ja ja meg köszi 😄

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

megkaptadaz sms-em ?😄

SHADOWEYES7

Bõ bort bõ búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belõle eleget. B.U.É.K. MINDENKINEK!

nandorb
Elsõ napján ennek az évnek, szerencsemalacok megint útra kélnek.. Azt kívánom nektek, hogyha arra járnak, térjenek be hozzád, s maradjanak nálad . Buék !

gabor 892
oldalt kiirja😊 részemröl is boldogot + buék

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

tellerlacika
ÁÁÁÁ nagyon szépen köszönöm! Elõre is B.U.É.K mindenkinek, ha esetleg elaludnák. Scamp am honnan tudud hogy ma van születésnapom?

H-Dunaföldvár

thomme
De kapok bizony ! Mert évvégi akcióban vannak és így ennyi.

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

iggenhideg van kint oszzefagytam az erdon,
9500-ért te nem kapsz 4 fejes VN ekét.
Vagy ez csak ágy eke?

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Az év embere! - topik

thomme
Ezt nevezik röhejnek <#buck>

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

thomme
Csá !
Ezt hallgassátok.Hétfõn voltunk Sármelléken at Euro West Kft-nál a trakynk rendszámát intézni.A faszi mondja.hogy vegyünk Poettinger ekét 3+1-et 10000 euróért.Mondja a fater,hogy a Vogel²Noot 4-es ekét erõsebb vázzal 9500 euróért ad erre a faszi : mi is találunk valami jó árat neki.

SHADOWEYES7
ezt ki csinálta?

még nincs holnap 😮

Boldog új évet az összes magyar gazdának!!!
Mindenkinek kollégának termésben, termésárakban, borban, búzában, örömökben és boldogságban, sikerekben és sikérekben gazdag 2009-es esztendõt kívánok 😊

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

kispalko
Boldog újévet!!!!!!!

lippet
Bõ bort bõ búzát, piros farkú malackát
szekerednek kereket, poharadnak feneket,
úgy igyon a gazda belõle eleget!

B. U. É. K -- B. U. É. K -- B. U. É. K

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Teller Lacikának boldog születésnapot 😊

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

A mi 50-esünk is vagonokat tologatott mielõtt hozzánk került 😊

Itt bükön az kutyatáp üzemben is egy MTZ tologatja az üres vagonokat be a telepre😄

SHADOWEYES7

Mert a gyermei tésztagyár termelteti és õk veszik át, de csak attól akitõl szerzõdés van. Máskül nehéz eladni.

Nah jól van, én megyek és alszok. Holnap szilveszter, nem fogom bírni az estét ébren 😄😄

Mondjuk Shad egyedül van egy gépre és 150 ha-ra.
Nállunk fater jár dolgozni meg én a héten végig suliba (koleszban) vagyok...

jah nalunk meg 2 gepre vagyunk 3 man, de a 3 dik csak beugros
Mi is nehezen vagyunk, mi ketten vagyunk egy gépre. Talán jövõre alkotunk vmi nagyobb dögöt 😊

jah de mink nyomassuk a dolgokat igy is sokszor nehezen erkezunk,ezert kene egy nagyobb gep
Ilyeneket nem csinálunk olyankor. Tavaly volt olyan hogy szórtuk, de az utolsó kocsival nem vittük ki mert esni kezdett. Nem szenvedünk inkább vele.

jah mi meg szortunk tragyat olyan idobe h 2 traktorral huztunk 1 szorot mert nekijott az eso oszt mar csak 2 szorora valo volt azt meg nem akartuk otthagyni
Az uccsó kis darab az nagyon kemény volt, azt letapostuk trágyaszórásnál és nehezen vitte.

jah szerencsetek volt, nalunk nincs ho de a homerseklet nem megy -1 fole, de nalunk is meg szantottak ma.
Kész vagyunk 😊 Jó volt, könnyen ment, a hó alatt nem volt megfagyva a föld 😊

scarp meglett a szantas???
SHADOWEYES7
nem biztos,hogy minden malom foglalkozik vele hiszen sokszor csak a héjáért ekll amit párnába tömködnek vagy mi 😄
nálunk itt helyben van a malom és mégsem veszik a durum stb.. búzát

Az a baj ezekkel a felvásárlókkal hogy sosem tudni hogy meik évben mit vesznek meg, itt volt aki idén azt mondta hogy nem vesz gabonát.

az nem is olyan rossz 😊 én hál istennek könyen urizálok, mert közel van az ócsai malom(kb 2-6km), ha átvesznek tönköly/durum búzát akkor lehet hogy sima búza helyett inkább azt fogok termeszteni 😄
SHADOWEYES7
olyan 4000-4500 forint körül mozog stabilan a durum,és tönköly ára

nálunk befuccsoltak vele vmi oknál fogva

nandorb
Ja meg tartozzom nektek 1rakas keppel ez van mindig csak igergetem de ezzek a hidegek nem engedik ki az embert.😞

Üdv mindenkinek újra!

Gibic: Gödöllõre fogom beadni a jelentkezésemet vmkor újév után

Vk tud nekem adni vm viszonyítási alapot mennyivel fizetnek többet tönköly és durum búzáért? mennyi a termése a hagyományos búzához képest?
nandorb
Talaljatok neki vad macskat😄 En ma hogy szedtem ossze a tojasokat a tyukolban figyeltem fel hogy ugrandoznak az etetonel.Reggeben a patkanyok voltak azok vazze lebetonoztam egy reszt ahol jarkaltak masnap nezzem nincs mar a beton sehol se.Kutyat megjobb nem ereszteni rajuk.Tobb mint 10evvel ezzelott a fater akarta oket kionteni pont vmi kinti weccenel,csak nem sikerult mert a fold elitta a rengeteg vizzet.En meg esz mindig mondogattom hogy majd bedobok par pakolas merget abba a vecebe hogy megdogoljenek.A szomszed a garazsjaban tart mindig vmi takarmanyt onnet jonnek mindig.A suliban meg aztan ne beszeljunk ott dogivel vannak.A szerb haverjaimmal mentunk oda villaval agyon utni parat a birkaknal meg ugyeletes voltam.Tiszta horror az egesz.Ahogy a tanarnom mondta lehet ugy kiirtani mindet hogy egyet megfogunk es jo par napig eheztetjuk majd odaengedjuk ahol jarkal es az egesz csaladjat elkuldi a p**saba.De hogy be-e vallik igazabol nemtudni de azt is hallotam hogy 1m-kepes ugrani es az ember nyakat megtudja harapni.Van nekunk vmi jo csapda igy ezekre a patkanyokra is csak nehez vmi jot adni nekik mert nemtudni hogy mit szeretnek.