Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt az egyik daráló, a másikról rosz lett a kép de holnap hozom azt is 😄
Ez a nagyobbik:
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
A daráló témahoz majd én mutatok képeket azon dobtok hátasokat 😄
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
Az idén meg érettségizünk és ezekbõl a tantárgyakból összevonva lehet érettségizni ami szakmai ismeretekként szerepel majd papíron.
H-Dunaföldvár
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
mit tanulsz te amúgy,malter keverést?!
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Majd tolok képeket .
H-Dunaföldvár
Egy felújított 106osért 5milla körül kérnek el. Nagy divat lett a 106osok és a rábák felújítása mostanság. Nem is baj mert nem mindenki tudja megfizetni a 30 millát egy új kombájnért vagy trakiért. És kár lenne ha kivesznének a rábák. Nekem is van videom ahogy fater szánt a rábával meg egy téeszes rába. Már csak fel kéne dobni jutúbéra.
Am tudna vki vmi jó vidoószerkesztõ progit ajánlani kezdõknek?
H-Dunaföldvár
azdie-ez kinek ment?
A levegõ hõmérséklete -3,-4 fok. Enyhe szellõ fujdogál, és esik a hó...nah mennye most ki aki nagyon unja magát...elég volt a reggeli etetés 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Nah de üdvözlet mindenkinek 2009-ben 😄
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Sör,bor,vodka,jager XD ebben a sorrendben.
Sör meg Soproni volt.😄