Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyira azért nincs kihalva 😄 Volt mikor egy napig nem írt senki 😄

Itt az egyik daráló, a másikról rosz lett a kép de holnap hozom azt is 😄
Ez a nagyobbik:

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

thomme
Húúú igen ki van halva a fórum :p

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

thomme
Én is a sulitémához szólva.Én most meek középsuliba környezetvédelmire majd onnét keszthelyre az agrárra akarok menni .
A daráló témahoz majd én mutatok képeket azon dobtok hátasokat 😄

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

tellerlacika
A suli témához hozzászolva: én Szekszárdon növénytermesztõ gépésznek indultam. Aztán tanulunk Mûszakit, állatenyésztést növénytermesztést, állattenyésztési bioszt, takarmányozástant, kertészetet, meg vegyszerkémiát a rendes kémia keretein belûl. És a gyakszink meg az iskola állatartó telepén van ami vmi bronzkoszorús elismerést kapott.
Az idén meg érettségizünk és ezekbõl a tantárgyakból összevonva lehet érettségizni ami szakmai ismeretekként szerepel majd papíron.

H-Dunaföldvár

remelem jo evnek nezunk elebe, termesben gazdag ev legyen,csak aztan tudjuk eladni, es johet az erosebb gep.ja persze még földek is.
Uhh basszus én is ígértem képeket darálóról...mostmár setét van, majd holnap.

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

nandorb
meg itt a masik 2in1 morzsol is meg daral:

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

jódaráló -.-

nandorb
Kul.itt vannak kepek nemtom mert sikerult homalyosra de mindegy,ahogy toltom fel ugy rakom:

nandorb
eh,nem tanultunk anyira a kurva silozasrol mert vagytok oda?En az Allattenyesztes orat utalom mert nincs rendesen eloadva pl. jobban szeretem a novenyvedelmet,termesztest meg a gazdasagtant meg meg volt Gepeszet mert azt nem lehet megunni.De allattenyesztesen meg mar a fejem tetejen jon ki mert felig ertheto az anyag osszevissza diktalja le az anyagot nem birom megtanulni es akkor mi ertelme van az oranak?Meg lehet tanultuk de ugy hogy hozzott vmi kerdeseket adott egy szoveget hogy keressuk ki a valaszokat ennyi.Ez miatt nem ertek annyira hozza csak a lenyeget probalom megtanulni.

SHADOWEYES7
Tehén szerelõ.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Én környezetgazdálkodási agrármérnöknek tanulok, van pl mikrobiológiám, miért ez is hozzátartozik, enzimek, baktériumok....stb. Aki mg-t tanul annak elég szerteágazó ismeretei lesznek. Szóval már végképp nem tudom te milyen suliba is jársz? Mindenbõl egy kicsit tanultok?<#wow3>

SHADOWEYES7
mert faszságot beszélsz

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

hbd amúgy

alap 😄

nandorb
Meg nem silozasrol tanulok az iskolaban aztat allatorvosok,allattenyesztok tanuljak amit mink tanulunk az kis reszlet belole...Ennyi.

nandorb
hat vannak akik elvannak az idovel,most mi a problema mindig nalam kezdunk kiakadni?

<#idiota>

SHADOWEYES7
szerinted mikor silóznak te nagyon agybeteg?!
mit tanulsz te amúgy,malter keverést?!

<#wow3>

ha még csak 30 lenne... 50 alatt nem jössz ki úgy hogy tudjál aratni

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

tellerlacika
Na léptem nagymamihoz fátvágni mert holnap megyünk az újabb adagért.
Majd tolok képeket .

H-Dunaföldvár

tellerlacika
Köszike majd megpróbálok vmit okoskodni.

H-Dunaföldvár

Windows Movie Maker... Az összes videómat azzal csináltam , az XP-n fent van alapból.

tellerlacika
Nemnagyon nézegetem az ismerõseim😄 de majd megkereslek.

Egy felújított 106osért 5milla körül kérnek el. Nagy divat lett a 106osok és a rábák felújítása mostanság. Nem is baj mert nem mindenki tudja megfizetni a 30 millát egy új kombájnért vagy trakiért. És kár lenne ha kivesznének a rábák. Nekem is van videom ahogy fater szánt a rábával meg egy téeszes rába. Már csak fel kéne dobni jutúbéra.

Am tudna vki vmi jó vidoószerkesztõ progit ajánlani kezdõknek?

H-Dunaföldvár

nandorb
Ezt remelem nem mondod komolyan?😄Ki olyan hulye hogy akkor silozon mikor megert mar a termes?

Lehetne egy ilyen mûsor is. Pimp my tractor.XD

Jobban megéri zöldként lesilózni a gabonát, és feletetni mint hogy eladja a magot.😮

nandorb
nalunk nem olvad😄

azdie-ez kinek ment?

Itt még meg van a múltkori is, most esik rá az újabb 😊

Itt már azis elolvadt ami volt 😄 de jön egy újabb felhõ...😊

10:54

A levegõ hõmérséklete -3,-4 fok. Enyhe szellõ fujdogál, és esik a hó...nah mennye most ki aki nagyon unja magát...elég volt a reggeli etetés 😄

Hallod ez olyan mint a Discoveryn az az ember , megveszi a járgányokat szarállapotban olcsóér , azt eladja felújítva drágáér 😄

thomme
Nahát ezt zabálják ám a tehenek !!<#vigyor2>

azdie
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkora paraszt vagy, hogy a villanyt is ostorral kapcsolod le!

nandorb

Teljes körû felújításnak néz ki, gondolom nem olcsó. De ahogy néztem rengeteg hirdetése van fenn, mindenféle gép. Keres javít felújít és értékesít.

ezt én is néztem, kiváncsi vagyok mennyit kér 1 felújítottért

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Én is kissé tendálok az anti alkesz felé 😄 De nagyon nem is bánom 😊
Nah de üdvözlet mindenkinek 2009-ben 😄

Emlékszel: myvipen ismerõsök közt vagy? 😄

gabor 892
én meg nem ittam semmit csak 1 pohár pezsgöt, tanultam már a másnapbol és nem kérek többet😄

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

lippet
Te is? Mert én is=)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

nandorb
mert nem palinkaval kezdted?

Shado kérdezte ki hogy vészelte át a szilvesztert.😄
Sör,bor,vodka,jager XD ebben a sorrendben.
Sör meg Soproni volt.😄

itt õsszel a 7810-es JD húzott 1 80.11-est 😄