<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabor 892
szerinted megállt? szerintem a többiek is ugy látták hogy forognak a kerekek:D

DoPpEnTyÛ---többet ésszel, mint ész nélkül...

Amennyi pénzt ott kapnak támogatás gyanánt, abból már tud egy ilyet csinálni. Amúgy a hazai telepek amelyek még a szocializmusba épültek, szintén tudják produkálni ezeket a teljesítményeket, és semmivel sincsenek lemaradva csak a támogatás mértékével.
ui: fejés elõtt minden fejõház tiszta, miután átment rajta 500 tehén azután még azis tiszta szar szóval.:D

hat nem jo traktoros ienkor nem szabad megalni. jo nagy sungot adni neki es a difit oszzekapcsolni.
hát ott clening az atyaúristen is!Ez egy minta gazdaság!
nandorb
hat nem faert mentek oda? Mikozben arra tartatok kibirtok vagni parat az utmenten pont ossze is jonne szt. annyi:D

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

angol tehenészet

tessék, 1 kis tanulmányi video, most találtam a youtube-on, egy épületben a növendékek és a tehenek is:D
Olyan tisztaság van a fejõházban, hogy fejés közben a padlóról is ehettek!
gabor 892
Hát így válaszolva az összeshez, nagyobb géppel nem megyünk ki mert nincs rá lehetöség, meg fák között összebaszni senki se akarja a traktort, meg azért nem mentünk a csapa mellett mert ha igy belecsuszik a potkocsi akkor az lazán felburul ugy kivan már járva,,,

amikor megvan fagyva akkor fasza, ha süppedõs sár van, akkor nem lehet nyomba menni.

Amúgy meg Nándi, nem tom hogy manõvereznél a rábával vagy a Big Buddal a fák között...

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

ZTM
Visszatérve a darálókra:

nandorb
miert adtad el?

SHADOWEYES7
mondjuk most,hog ynézem nincs sok választás asok helyen
egyébként miért nem nagyobb géppel mentek ki? :)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
nem akarok beleugatni de én nem a nyomba mentem volna :)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Jó a vidi. Van saját erdõtök?
Nekünk decemberbe hoztak egy pót fát, de nem tudott betolatni, ezért inkább orral betolta, de megszenvedett a 82es mire beküzdötte az udvarunkra a csurig pakolt HW-t.:D

Frayer
Hogy lehet ilyen zöld színû betûvel topik nevet megadni?

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

SHADOWEYES7
Ja ja eladtam már :)

SHADOWEYES7
Nándi ha ennyire gyökér vagy a fórumon ide be se gyere,miért kell értetlennek mindenhol!

gabor 892
ja

nandorb
de a big bud-hoz kotnetek 5potot akkor mar volna baj:D

gabor 892
egyszerre válaszolok mind2ökötre:D szal Scamp szal esélyt megadjuk ez természetes:D de elöre meglett mondva a gyereknek hogy jönnie kell szal felvolt készülve:) aham fiat volt,
Nandi ha rábával mennénk le akkora potot könénk utéána hogy fel se vinnéxd

Nincs Rábája...már nincs...:)

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

nandorb
tik mindig elakadtok?Kerd mar eccer el SHADOW-tol a RABA-t arrol csinajja vidit hogy huzza:D

Nem akarok nagyon beleszólni de mi lenne ha indulásból két traktorral mennétek a dunapartra? Vagy ez ilyen "adunk egy esélyt az MTZ-nek meg ne sértõdjön" akció? :D
Egyébként ez egy 180/90-es ami kisegített? :)

Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

nandorb
gyenge ezentul majd tankkal szantunk traktorral meg haboruzunk:D

gabor 892
maradok a keréknél:P

Azon problémázott az elõbb nandorb hogy õ attól fél hogy leesik a gumiheveder. Én azárt linkeltem a képet mert ez egy Challenger gumihevederének felépítése, azok a tarélyok ott középen, akadályozzák meg hogy lecsússzon a heveder :D

gabor 892

Ezer bocs, tényleg átsiklottam az elõzõ hsz felett. Milyen gép van a mûveléshez elõször is?

gabor 892
nem értem:D

gabor 892
ennyi területre szerintem inkább zöldség mint rendes sz.földi növény

nandorb
tegyel kukoricat:D

Ennél nagyobb képet sajna nem találtam, de a lényeg látszik, ezért nem esik le a gumiheveder :D

nandorb

MaxPayne
kérdésemre nem kaptam meg a konkrét választ :) vázolom hogy 18 vagyok, most végzek el egy FVM Mezõgazdasági sulit és van fél hektár földünk amin eddig kukorica volt csak ültetve de szeretném átvenni ennek a földnek a karbantartását és szeretnék termeszteni rajta de nem tudom hogy kertészeti növényeket vagy szántõföldi növényt termeszek rajta és melyiket éri meg termeszteni jobban?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Az 100% :D

nandorb
en attol felek mi ha az a hernyotalp gumi leesik vagy vmi hasonlo

gabor 892
de igy jobban láthato a csuszás:D

A seggberugást is meglehet szokni :D Sztem egy-két nap és szokható :) a sebességért mindent :)

nandorb
majd az etiketejjat lefenykepezzem

Ítéld meg :)
5,5 KW, minimum 360 Kg kukorica/óra, ha elég száraz akkor lemegy legalább 400 Kg, persze ahhoz az kell hogy gyõzd rakni :D

nandorb
attol fugg mennyi teruleted van meg hogy vannak-e gepeid,a tobbi nem annyira fontos...

MaxPayne
Hali, új vagyok itt a topikban és egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek. Mostanában mit érdemes termeszteni? kertészeti növényeket vagy szántóföldi? mi éri meg jobban és milyen növény?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

gabor 892
sose szoknám meg:)

gabor 892
mindjart osszerakom az erdöjárás 3. vidijét aztán meglehet pillantani:) 1 ora.D

huh de hideg volt ma kint, pláne ha erdön van az ember.
Majd akkor én is dobok már képet a darálóról meg mindenrõl ami kell!:D most úgyis jobban ráérek fórumozgatni:D
nandorb
akkor mienk nagyobb?Mert az a zold az oregapameke volt:D o nekik volt tehen,lo,sertes, meg minden sorba

Annyira azért nincs kihalva :D Volt mikor egy napig nem írt senki :D

Itt az egyik daráló, a másikról rosz lett a kép de holnap hozom azt is :D
Ez a nagyobbik:

thomme
Húúú igen ki van halva a fórum :p

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!