Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Épp csak benéztem, hogy érdemes lenne-e bevásárolnom egy ilyet a BF3-ig, esetleg az ingyenBFig, erre rögtön pofámba wallhack.

Akkor asszem nem kell, kösz.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Szép klánnév... <#worship>

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

BigReaper
nem fogja mashogy, csak van egy olyan parancs, hogy /cg_fov , ennek az értéke 65-tõl 80-ig terjed, ez lett elállítva, tedd vissza 65-re így: /cg_fov 65 és enter, mindezt a consol-ba kell beírni!

www.team-gigabyte.com

The Protector
Lehet jelentkezni a klánunkba.TGF!!.A Nagykaliberû spermalövõ klán(N.S.K) tgf-et hírdet.Egyeztetés itt privátban.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bujty
cs,nem tudja vki hogy létezik-e olyan szerver ahol player-ek játszanak botok ellen ?ha igen akkor megadnátok az IP címét?

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

Hmm
nálam már este van <#vigyor3>
mNzJean
majd este belakjuk😄

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

SURAKI server mé üres mindig?!<#szomoru1>
 Evil
Mástnem ittvan demoplayer ez tuti viszi és még tekerheted/lassíthatod a demot, telepíteni nemkell csak csomagold ki valahova, elindítod betöltöd vele a demot és kész. Ide felraktam, innen leszedheted.

mNzJean
aham . És arra a két szép <#felkialtas>-jelre ,hogy sikerült szert tenned ?<#hehe>

Morfi
Bashandslash az felénk is járt 😊

Tudsz arra is megoldást ha a main/demos ba van nagyon fontos lenne

Köszi

SZEVA

csuszi
1-2 embert összekever. összemossa a stattokat. nem a neved használja, az te is vagy😊

MJ rulz Pink Team The Only One

main/demos ba van

SZEVA

Evil
Mains/demos ban van vagy a mods/modneve/mods ban? 😊 Utóbbi elõtt elõbb elkel indítani a modot is a mods menünél a játékban.

SZiasztok lenne egy olyan problémám, hogy felvettem egy-két demot, és megszeretném nyitni pl.😞/demo demo1) és erre azt óirja ki hogy nem talélja (demos/demo1_dm1 not found) megnéztem a demo amit felvezzem benne van a demos könyvtárba de mégse nyitja meg. Nagyon fontos lenne/

Valaki tudna segÍteni?

SZEVA

Biztos szeret téged, a g**i! 😄

Fatboyz4ever!

mNzJean
Miért jó valakinek ,hogy az én nevemben játszik? Aki ismeri ezt a gyíkot adhatna egy elérhetõséget hozzá.

http://www.webstats.obinet.hu/player_235244537c2a42l6163k.html

hali
tudna segiteni valaki. a multiplayerben eddig jó volt minden de 1 szer csak az 1 ik szeron máshogy fogta a hapi a fegyot és azota olyan ^^
és hát zavar XD. hogy ezt vissza lehet álitani valahogy?
elöre is thx
http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=188184
igy fogja ^^
mNzJean
KL , ha jársz még ide privibe egy elérhetõséget tudnál adni? thx

kisgabo
egy gyorstöltés + duplatár is kiválló választás, mellé martydoom meg egyenes út az anyázáshoz, de kell.. 😊

Dick Riddick
Egyetértek, már régóta csak ezeket a perkeket használom. Annyi különbséggel, hogy nem bandoiler hanem bomb squad van bent, a nem-pamos szerverek miatt. Még a fegyverek is ugyanazok, csak nem sniper hanem g36 van a végén. Mind natúr, csak a g36-on van egy dot.
És nem hiányzik semmi más, tökéletes.

\"Heroes never die. They just reload.\"

én meg 29 db classal lépek be a szerókra. nekem annyi van beállítva.... 😄

elhiszed? ne higgy el mindent, ezt nem lehet megcsinálni

BigReaper
pedig mindenhez ezek a legjobbak, hidd el! XD a kis AKt meg fogni kell es akkor nem hord szet, ja es nem csípõbõl kell vele lövöldözni...😄

www.team-gigabyte.com

bigapó
mindegyikhez ugyanaz a perk? nálam az ak47-hez van steady is, mert széthord rendesen. meg a többi sem egyforma. minden fegyóhoz más van.

The Matrix has you...

BigReaper
nem lehet, maximum valami moddolt szerveren, moddolt cuccokkal, de az felesleges! Minden szerverre egy 5ös cfg kell: mp5, ak-74u, m4a1, ak47, és csipa! Mindenezekhez egy perkconfig: Bandoiler,Stopping power,Deep impact! Ennyi, ettõl nincs többre szükség!

www.team-gigabyte.com

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy egy ideje nem játszottam a COD4-el és ma próbáltam indítani, de valamiért nem indul el a multiplayer rész. Mindig azt írja ki, hogy hibát észlelt. A single player megy gond nélkül. Ja és steam-en kersztül hazsnálom. Ma letöröltem és lehúztam a steamrõl megint, de a probléma továbbra is maradt. Valaki tudja, hogy mi lehet a gond?
Hali! Nem rég játszottam egy TDM szerón és különös dologra figyeltem fel a chat-ben. Egy srác azt irta hogy megtudta csinálni azt hogy nem csak 5 class legyen amit betud vinni game-be, neki állitása szerint 15 class van amit valahol configba lehet átirni.... Szerintetek meg lehet csinálni? És ha meg akkor hogyan? mit kell átirni configba, mert szeretnék több fegyót vinni hogy ne kelljen ki be lépegetni ha mást akarok <#conf>?!!! elõre is köszi!!<#worship><#worship>
bigapó
az még egy korábbi verzió. ezek szerint nálad nem automata a frissítés, mert asszem nálam az. mindegy, várok a kövire, hátha abban már kijavítják.

The Matrix has you...

Passz.. nekem ez van fent és semmi baja 1.95 Build 33143

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Az xfire nekem is ezt csinálja. Már próbáltam mindent de nem sikerült megoldani. Csak úgy mûködik rendesen ha másik windows profillal indítom el.
Úgyhogy ha kitörlöm majd a profilomat akkor rendben lesz, de akkor mindent újra bekell állítani mindent.
bigapó
xfire-el kapcsolatban senkinek nincs halvány lila gõze se?

The Matrix has you...

ugy hogy megevszed a játékot.
vagy letöltesz mp cracket csak akkor meg te nem tudsz felmenni a saját szerveredre mert ledob a pb mert hackelt multiplayer exe-d van.

szal marad a bolt. vagy pb nélküli szerót inditasz és várod a Macskássi bálintokat

Hát ez jó 😄 Mûködik de csak eredetiket enged fel. Hogy tom azt megcsinálni, hogy az eredetit meg a crackelteket is fel engedje?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Evil
Amit beraksz a routernek a lejjebbi portfowardon találsz hozzá segítséget, alapban a 28960 at használja a játék, de ha beírod a 10000 ret azis jó neki.

Morfi
A port szám annyira nem vészes, de érdemes nem az elsõ 1-2000 port közül választani. nézz példát rá hogy a publikus játékok milyen porton vannak 😄

Roueter mögül meg kell egy portforward csinálni azzal a porttal amit az elõbb kiválasztottál.

Ja? és mi a port szám?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

És ha router mögött vok? :S

Evil
Automatikusan modosul szóval mindig az aktuálisat használja. Whatismyip.com itt megis nézheted, ezt kell megadni másnak hogy rácsatlakozzon és kész.

Hogy tudom a saját szerver indításánál az ipcímem átváltoztatni az aktuális dinamikus ip-re? Tudom változni fog és újra modosítani kell de az most nem zavarna. Valaki tud segíteni?

<#idiota>

költött volna apád inkább óvszerre mint pc re...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Fujiryu
ehh.Rajtad mindig olyan jókat nevetek 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

BigReaper
te léci az ilyen témához ne szólj hozzá, at16, ugye tudod miért!

www.team-gigabyte.com

ok köszi megpróbálom

PB-t próbáltad újratelepíteni?
Ha nem akkor tedd meg.
Meg lehet még nézni azt hogy: sajátgépen jobb gomb - kezelés - szolgáltatások - szolgáltatások - és ott van-e a listában!? Ha igen akkor automatikusba van-e állítva. (ha nincs akkor tedd abba!

písz!

Fatboyz4ever!

nekem vistám van nem tom miért csinálja.Erre van vmi megoldás ??

nálam is ez van, de csak xp-n, vistán ugyanaz a verzió nem állítódik el. Azóta csinálja, mióta magát frissítette.
Sziasztok!
Miért van az, hogy minden egyes kikapcsolásnál eláll a PunkBuster??(kikapcsolt állapotba áll vissza)

HTS s3rg1nh00
az egy dögcédula és azt jelenti a delikvens épp az ibolyát szagolja alulról.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D