Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
fuck mmo's..i.,
2. az admin banolt téged (a cd kulcsodat ban listára tette (arra a szerverre azzal a cd kulccsal nem tudsz felmenni többet)
3. ugyanaz mitn a 2. csak nem az admin hanem a punkbuster (a vírusvédelem) banolta a cd kulcsod (valszeg mert csaláson kapta)
bemész a boltba és ott megveszed a játékot 9.990 ft-ért vagy online megrendeled valahonnan a játékot 9.990+postaköltség-ért
"1. Orgi szerverre akarsz menni warez játékkal.
2. Bannolták a cd kulcsod Admin által.
3. PB bannolta a cd kulcsod."
És hol találok másik CD-kulcsot?? Mert nem találtam. 😞
Tudtok több cd-kulcsot is akkor légyszives irjatok ide egyketõt ami nem ugyanijen mint ez : DL2J-8PY4-4Q22-GE48-88D2
elöre is köszi.
rem jó lett
A szó elszáll, írni meg nem tudok...
IP: nmre.sytes.net:8768
PW: lofax
no para ^^
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
2. Bannolták a cd kulcsod Admin által.
3. PB bannolta a cd kulcsod.
Warez topikban próbálkozz.
1.Key Code in use. Pleasatry reconnecting later.
2.You have been BANNED fromthis server by Server Admin
3.nevem PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player'nevem' ...Global punkBuster GUID BAN 50a15a0a
4.server disconnected
ha tudtok segitteni, hogy az alábbi szövegeket miért irja ki akkor légyszives válaszoljatok, hogy mit kell még beálittanom vagy mit álitottam be rosszul nemtudom mit tegyek.
Aszthiszem hogy a 3.szöveget azért irja ki mert nem eredeti a játékom.
De a másik hármat miért?????
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Most emgkérdeztem egy szerón,tele volt adminnal h h kell õk azt mondták h g_ nem kell elé,csak simán set password...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Elõre is köszönöm
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Másik lehetõség, ez esetleg saját hostolt szerver játékon belül? Mert akkor elég a /g_password pw consolba.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Javaslom az Arcade modot úgy igazán élvezetes lehet egykét map (sokadig végigjátszásra is) 😊
\"Heroes never die. They just reload.\"
és csak WMM-rel tudtam megcsinálni
The Matrix has you...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
mindig csak a cod-os réteg húzza a rövidebbet?
The Matrix has you...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
\"Heroes never die. They just reload.\"
MJ rulz Pink Team The Only One
Oan mintha át váltana más felbontásra vagy nem tudom:S Már frissítettem videókari drivert is,de semmi...tanácstalan vok<#nemtudom>#nemtudom>