Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evil
Mivel neked kell azzal kiválasztani a játékot és a játék indító exe jét az iwmp.exet kiválasztani 😊 Frissíted és kész is 😊

Ha szerzek másik CSkulcsot akkor menni fog ??
Sordoran
Valaki tudna segíteni? Nem tudom az istenért se frissíteni a PunkBustert. Leszedtem hozzá amik a FAQ-ba vannak írva, nem jó. Manuálisan is próbáltam, az se mûködik, 1 perc játék után ledob mindig! Esetleg valaki nem tudna valamit segíteni? Jah, és a pbsetup.exe egy játékot se talál a gépen, vagyis nem tudom kiválasztani mit frissítsen.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

The Protector
Lehet jelentkezni a klánunkba.TGF!!.A Nagykaliberû spermalövõ klán(N.S.K) tgf-et hírdet.Egyeztetés itt privátban.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

HTS s3rg1nh00
nem.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ÉS tudtok adni olyan IP-t amelyikre feltook lépni és játszani rajta??
MeoH
Seta bolt, meg vesz eredeti. Vagy pedig warez topic, nem hiszem, hogy itt vki ad neked cd-keyt.

fuck mmo's..i.,

kas123
1.eredeti szerverre (ahová csak eredeti játékkal lehet felmenni) akarsz letöltött játékkal felmenni
2. az admin banolt téged (a cd kulcsodat ban listára tette (arra a szerverre azzal a cd kulccsal nem tudsz felmenni többet)
3. ugyanaz mitn a 2. csak nem az admin hanem a punkbuster (a vírusvédelem) banolta a cd kulcsod (valszeg mert csaláson kapta)

bemész a boltba és ott megveszed a játékot 9.990 ft-ért vagy online megrendeled valahonnan a játékot 9.990+postaköltség-ért

Helo mit is jelentenek ezek pontosan?????:

"1. Orgi szerverre akarsz menni warez játékkal.
2. Bannolták a cd kulcsod Admin által.
3. PB bannolta a cd kulcsod."

És hol találok másik CD-kulcsot?? Mert nem találtam. 😞
Tudtok több cd-kulcsot is akkor légyszives irjatok ide egyketõt ami nem ugyanijen mint ez : DL2J-8PY4-4Q22-GE48-88D2
elöre is köszi.
próbáld meg, hogy vissza az eredeti kód amivel telepítetted a játék, aztán mentés be, játék indít (elvileg, jó a mentésed), majd cd kulcsot átír, ezután ne lépj ki a játékból, hanem próbálj meg felmenni egy szerverre - console, connet és egy IP - aztán ha sikerült becsatlakozni és jó a mentésed ki is léphetsz...

rem jó lett

<#wow1><#ravasz1>

A szó elszáll, írni meg nem tudok...

darki81
Üdv. Ha valakiknek kell TS szoba CA-val, az kaphat 😊
IP: nmre.sytes.net:8768
PW: lofax

no para ^^

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

cserélj kulcsot... *mad ma jó fej és segít*

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Morfi
1. Orgi szerverre akarsz menni warez játékkal.
2. Bannolták a cd kulcsod Admin által.
3. PB bannolta a cd kulcsod.

Warez topikban próbálkozz.

Helo én amikor be akarok lépni 1 szerverbe mindig kiir valamit és nem enged be PL ilyeneket:
1.Key Code in use. Pleasatry reconnecting later.
2.You have been BANNED fromthis server by Server Admin
3.nevem PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player'nevem' ...Global punkBuster GUID BAN 50a15a0a
4.server disconnected

ha tudtok segitteni, hogy az alábbi szövegeket miért irja ki akkor légyszives válaszoljatok, hogy mit kell még beálittanom vagy mit álitottam be rosszul nemtudom mit tegyek.

Aszthiszem hogy a 3.szöveget azért irja ki mert nem eredeti a játékom.
De a másik hármat miért?????
 Evil
Kicsit többet elárulhatnál hogy mien szerverõl is van szó.. Valami server hosting? Fgc stb? Te hostoltad lan?

Morfi
Esetleg a szerver config fáljába beírod, és pálya váltáskor már érvényben is van.

Evil
Szasza20
meglett! <#vigyor2>

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

berlinboy6329
persze beléptem....

Most emgkérdeztem egy szerón,tele volt adminnal h h kell õk azt mondták h g_ nem kell elé,csak simán set password...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Szasza20
Magyarítást hol találok hozzá, vagy van egyáltalán már?
Elõre is köszönöm

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Evil
Mûködnie kell annak "set" nélkül is lazán.

Evil
Elõtte beléptél az rcon passwordal? (/rcon login pw )

Másik lehetõség, ez esetleg saját hostolt szerver játékon belül? Mert akkor elég a /g_password pw consolba.

/rcon set g_password "jelszo"

berlinboy6329
Hi all!Hogy kell jelszót rakni szeróra?Kipróbáltam a /rcon g_password öt de nem sikerült..kipróbáltam ""vel is meg anélkül is de nem csinált semmit,ugyanúgy be tud jönni bárki....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

HELLO MINDENKI, BIZTOS MINDENKI LÁTOTT MÁ OLYAT H COD4ZOOM CSALÁS H RÁKÖZELIT CSAK SIMÁN DERÉKBÓL na most nekem van egy jó configom csak az a gond vele hogy tul messzi! TEHÁT ALAPHEJZETBE MIKO FOGJA A CSÁVÓ A FEGYVERT A FEGYÓ TÚL KICSI KARJA SOKKAL HOSSZANN MINT ALAP CONFIGNÁL tehát a feliratok meg a gps nem de minden más kicsinyitett, ez szeretném normálísra megcsinálni de nemtalálom a configba holt lehet állítani, amugy ha valakinek van valami ötlete vagy tipje az irja ide a fórumba, cserébe megosztom vele a configot!(nekem fps-t 92-rö 130ra tornázta és pontosabbak a lövések stb...)
AntiHero
Eladóm 1db eredeti Cod4. (használt) Érdeklõdni P.Ü.-be.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

nah végigtoltam singleben a játékot, azt hittem hosszabb lessz :o

Értem, kösz <#wave>

Evil
Mert abnormálisan erõs, gyorsan lõ és sok töltény van benne és távolra is dögerõs, nem rángat annyira stb. Szóval vagy mindenki azzal megy és elveszti a többi fegyver az értelmét (egyúttal a játékélmény is leromlik). Vagy játszik mindenki normális fegyverekkel és nem szerez elõnyt a játék úgymond egyenlõtlen kidolgozásából. Emiatt lett mind Clanbasen mind Esl en kiszedve.

Miért utálja mindenki a p90-est?

Sordoran
kössz mindenkinek <#vigyor3>

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

jóó kis videó lett! <#eljen>

Evil
Ezzel csak az a baj hogyha kikapcsolodni akarok akkor inkább végigjátszom ezt a részt újra és úgy sokkal élvezetesebb mint egy ilyen gyenge minõségû videót(mármint youtube miatt) végignézzek 😊
Javaslom az Arcade modot úgy igazán élvezetes lehet egykét map (sokadig végigjátszásra is) 😊

Dick Riddick
Nekem tetszett. Jó zenét választottál. Frankó volt ahogy a keresztútnál berobbant a gránát, a zene is akkor robbant be. Jó volt.<#eljen>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Jó lett, grat!<#eljen>

Sordoran
annyira nem észrevehetõ sztem, 30 FPS-re állítottam a Fraps-et, bár néha beesett alá amikor fájlt váltott, 25 GB anyagot szedtem ki hozzá
és csak WMM-rel tudtam megcsinálni

kicsit szaggat<#idiota>
bigapó
szerencsére nagyon ritkán találkozom szembetûnõ csalással, meg amikor ki is írja, hogy éppen kidobott valakit a pb. van olyan ami nagyon gyanús, de inkább nem szólok, persze fõleg külföldi szerókon nyomom, bár mostanában találtam pár jó magyart is.

The Matrix has you...

Sordoran
Sziasztok! Végignyomtam a Single-t és ennek megünnepléseként, csináltam egy videót! Remélem kis kikapcsolódásként megnézitek <#hawaii>

mNzJean
De voltak ,csak nem ennyi , mivel a bf2 nem annyira a 13 évesek játéka volt talán valamivel érettebb közösség játszott vele ,de azért ott is voltak bukások. A bf2 es közösség sokkal jobban elitélte,megbélyegezte a csalókat .Amikor a codban menõ névnek számít a "haxor" ,meg "aim" ,"bot" "hack" ,ráadásul senkinek sincs fix neve , ha be is bukik valaki egy szerveren csak azt látjuk ,hogy a pl"ma nem megy" meg a " beadja? " vagy az "fáradtvok" nevü playert kidobta a pb, de nincs neki az a beégés mint amikor a saját nevén bukik.Mindenesetre egy jól beconfigolt serveren jelentõssen kissebb az esélye ,hogy csalóba botlasz.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Dick Riddick
<#nevetes1>

bigapó
hamár szóbakerült bf2, ott nem voltak csalók?

mindig csak a cod-os réteg húzza a rövidebbet?

The Matrix has you...

zaki
Te hülyegyerek, legalább ne legyél büszke magadra, ha már szétcsíteled magad.... Szánalmas vagy.

csuszi
gyûjtöm õket😉

MJ rulz Pink Team The Only One

mNzJean
Nézd meg ,hogy a képernyõfrissítés gyakorisága , a játékban megegyezzen a gépeden alapból beáálított értékekkel ,nálam akkor csinálta ugyanezt amikor ez elállítodott.

Dick Riddick
Meg a büntetõpontok, mi? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

csuszi
mostanáig surakiztam...két spant elkergettem, ez az új szórakozásom😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Hm oankor mi van ha egy oan félóra játék után befagy az egész,megáll majd a monitorom is kikapcsol,de a hang megy alatta tovább?!
Oan mintha át váltana más felbontásra vagy nem tudom:S Már frissítettem videókari drivert is,de semmi...tanácstalan vok<#nemtudom>
mNzJean
Ne ítélj elsõre 😄 jó játék ez csak más mint a bf2 .