Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki tudja mi az a retkes jel, ami az eredménytáblán a rangszám és a név között van némelyik embernél?
Haha... tudod hogy értem... szerintem én ezzel nem baxok ki senkivel nem úgy mint pl macskássy kolléga😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

<#banplz>

A szó elszáll, írni meg nem tudok...

Evil
Ez jó <#idiota><#idiota><#idiota> Nem cheat kell hanem Hack <#idiota><#idiota>

gamecopyworld.com

áh kizárt

Nekem nem cheat kell hanem lvl 55 hack 1.7hez... ne szokásom csítelni

Prince23
Tuti valamilyen cheat formát használtál...

mNzJean
Neked mi kell Csít ? Priviben megadom a címem személyesen átveheted .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
Lessz ebbõl itt baj.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Szerinted nem próbáltam?😄 De nem találtam mûködõt...Vírust meg az én gépem még nem ölte meg... nah mind1 még keresgéljek, hagyjuk a témát nehogy megsértsek valakit!😄

Ezt mondtam hogy nem kérek ilyen hozzászólást... bocsi, hogy nekem nincs idõm 1 óránál többet codozni... Segítséget kértem, ha nem segítesz akkor ne olts legalább azt megköszönném.

Evil
Huu de büszke lehetsz magadra, anyira low vagy hogy csalás nélkül már játszani se tudsz és itt dicsekedsz vele..

És teis xxxpaulxxx ha valami csalást keresel akkor inkább használj googlet ha már nembírsz becsületesen játszani.
Én kétszer felhúztam lvl55 re és egyáltalán nemhaltam bele.

Valami admin igazán jöhetne és kitörölgethetné ezeket a hozászolásokat akármien Hackról is van szó. Ezeknek nem itt van a helye akárcsak a wareznak. És senkise kíváncsi rá hogy menyit csalt, lopott össze, mert hogy eredetije sincs az tuti.

pfff 245 kill 1 death... ez kész😄 Ügyes volt az az 1😛

aim powa.

már irtam az even-nek napokba kapod a hardver ban-t 😊 cserélhetsz gépet 😄😄

macskássy
hi

macskássy
hí kia bajnók<#oooo><#violent><#whatever>
imghttp://images.netbag.hu/20080803/22173921378.JPG[/img]

Te meg ne próbálj meg oltani<#mf1>
Undorítót magára a whra értettem... az is undorító volt amit én használtam😄

Hassel606
"én csak egyszer használtam wht" Akkor nem volt undorító, pöcsurú? Legalább ne ítélkezzél.<#mf2>

Elég undorító... én csak egyszer használtam wht amikor már nagyon idegesített hogy 1 szeró tele volt whzókkal:S
Amúgy válaszolna valaki az elõzõ üzimre?😊

de lol még azt is mutatja, hogy milyen távol van <#violent><#rinya>

wh akar lenni <#circling>

Bogdogege
<#taps>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

ffxi
ez mi?

Fákjúal!

hali!
srácok rem vki tud segíteni...
az a gondom, hogy nagyon lassan indul el a cod, ha letiltom a net kapcsolatot, akkor hipp-hopp bent van, ellenben ha engedélyezve van az internet kapcsolat akkor sokáig tart míg betölt...
ez ellen mit tegyek?<#worship>

NEOreg3
wow, ezt meg melyik perkkel csináltad?<#wow3>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

na... ennek mi az értelme? <#falbav>

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

macskássy
hi,<#gun><#rolleyes><#hawaii>

Ez csak egy megállapítás volt. Gondoltam, hogy felmegyek kicsit lövöldözgetni lazításképpen. 2-3 szerverváltás erejéig még bírta az idegrendszerem. Végül feladtam. Elkeserítõ, hogy ennyi csaló van. 😞

bigapó
xfire használók segítségét kérem. lepattant az új változat, nekem ezt írja Version 1.95 Build 33230. szóval, eddig mindig belépett automatikusan, megamaradt az ablakméret-beállításom is, ez az új verzió óta nincs! hiába pipálom be például az autologint, akkor is újra be kell lépnem, ráadásul a nevemet se menti le...

mit tudok vele kezdeni azon kívül, hogy várok a következõ verzióig?

The Matrix has you...

Most ezt remélem nem azért mondtad, merthogy én "csítelnék"😄

én pont most hagytam abba a cod-ot, mert elegem lett a csíterekbõl.

Jó tudom... most sokan oltanának de nem szeretném, hogy így legyen...
Az lenne a kérdésem-kérésem, hogy tudna e valaki nekem mutatni 1.7hez lvl 55 hacket? Régen megcsináltam... csakhát windows újratelepítés volt és minden elveszett... Most meg elment így az egésztõl a kedvem mert annyira nem vagyok jó, hogy fél nap alatt megcsináljam.... elõre is köszönöm😊

bigapó
akkor ma sem találkozunk, mert akkor nekem már tente van, reggel 5-kor meg meló😞(

mindegy, ebben az életben vagy a köviben (respawn után😊)) még találkozunk😊)

The Matrix has you...

Hát sajnálattal hallom. Tudnátok ajánlani valami normális szolgáltatót aminek a szervere látszik x-fire-en?
bölömbika
Sajna nem minden szerót talál meg az xfire autómatikusan!A Böllér team-osok is panaszkodtak,hogy szolgáltatót váltottak és nem látszanak az xfire-n,(Ök sem tudják ez mitõl van )pedig mindíg tele volt a szerver,most meg pang az ürességtõl!

Aero cool cyborg,Asus m4a87td,AMD Phenom 2 X6,Asus 6950 1Gb,Kingston DDR 3 8gb 1600mhz

Az rendben van, de ahol keresed a szerókat, ott nem látszódik.
kedvencek-->jobb klikk-->egyéni IP kedvencekhez

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sziasztok, mit kell csinálni hogy az xfirén látszódjon a szerver? Ha az Ip-t beírom úgy megvan de a szerverlistában nincs. Köszi.
Dick Riddick
Hát igen, a kispapa sorsa már csak ilyen /remélem nem az anyuka hordja a nadrágot meg a golyókat <#nevetes1><#nevetes1>/.
És a nevében is thx. <#integet2>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Hassel606
Szegény haver, gondolom, mit szenvedhetett a szüléssel! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Amúgy grat neki, így ismeretlenül is.😊

Dick Riddick
Kis változás van, havernak tegnap reggel megszületett a babája, úgyhogy délutántól megy az ereszdelahajamat. Méghozzá keményen! <#pias><#pias><#pias>
Sorry hogy lemondom, majd bepótolom /meg hát félek is/ <#vigyor3>

Dick Riddick
Én két dolog miatt hagytam abba a hc-t.
Az elsõ az volt hogy a fél banda mindig táborozott. Szerintem még grillcsirkét is vittek, meg kis kosárkát. És ezek lõnek le engem 10x, mert én vagyok az egyetlen aki van olyan ökör hogy feladatra megy.
A másik pedig az élvezet. Normál játékban olyan párbajok vannak hogy ihajj, ez hc-ben lehetetlen. Lehet hogy a hc életszerûbb, de egyszerûen jobban élvezem a simát.

csuszi
team ngz (banner, aláírásom😊). meg ha olyan kedvem van akkor suraki. elvileg ma éjjel is lesz ott ütközés ricsivel meg szepivel😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Minstrel
én is hc-zek már pár hónapja, mióta helyreraktam a pb-t. aztán mikor klánnal war-ozni mentem, akkor szívtam a pam mod meg normál mód miatt.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Magyar szerón szoktál HC-zni? Origid van? Hol szoktad tolni?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

HUNMemphis
Az biztos hogy 2x meggondolod átrohanj-e az úttesten a Crossfire mappon.Mire átérsz 3 helyrõl sprickól a vér.Én szeretem a HC-t reális.Sokszor az néhe átbasz de jó.
Mikor pattan fel az ember ha egy 249 SAW mellebetalál?Szerintem akkora lyukat üt mint a Dragonballba a mittoménkin a mittomén melyik sárgahaju Songo izé...😄
Voltam párszor NON HC-be is és röhögtem hogy nem tudok lelõni senkit.SAW-el mentem akkor is.
Persze vannak fura dolgok HC-ben is.De annyi biztos hogyha AK-47-el,G3-al,M14,RPD,SAW,M24-el lõnek meg ottmaradsz többnyire.<#nyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

viszont megtanulsz vigyázni magadra..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...