Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A szó elszáll, írni meg nem tudok...

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
És teis xxxpaulxxx ha valami csalást keresel akkor inkább használj googlet ha már nembírsz becsületesen játszani.
Én kétszer felhúztam lvl55 re és egyáltalán nemhaltam bele.
Valami admin igazán jöhetne és kitörölgethetné ezeket a hozászolásokat akármien Hackról is van szó. Ezeknek nem itt van a helye akárcsak a wareznak. És senkise kíváncsi rá hogy menyit csalt, lopott össze, mert hogy eredetije sincs az tuti.
imghttp://images.netbag.hu/20080803/22173921378.JPG[/img]
Undorítót magára a whra értettem... az is undorító volt amit én használtam😄
Amúgy válaszolna valaki az elõzõ üzimre?😊
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
srácok rem vki tud segíteni...
az a gondom, hogy nagyon lassan indul el a cod, ha letiltom a net kapcsolatot, akkor hipp-hopp bent van, ellenben ha engedélyezve van az internet kapcsolat akkor sokáig tart míg betölt...
ez ellen mit tegyek?<#worship>#worship>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
mit tudok vele kezdeni azon kívül, hogy várok a következõ verzióig?
The Matrix has you...
Az lenne a kérdésem-kérésem, hogy tudna e valaki nekem mutatni 1.7hez lvl 55 hacket? Régen megcsináltam... csakhát windows újratelepítés volt és minden elveszett... Most meg elment így az egésztõl a kedvem mert annyira nem vagyok jó, hogy fél nap alatt megcsináljam.... elõre is köszönöm😊
mindegy, ebben az életben vagy a köviben (respawn után😊)) még találkozunk😊)
The Matrix has you...
Aero cool cyborg,Asus m4a87td,AMD Phenom 2 X6,Asus 6950 1Gb,Kingston DDR 3 8gb 1600mhz
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
És a nevében is thx. <#integet2>#integet2>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Amúgy grat neki, így ismeretlenül is.😊
Sorry hogy lemondom, majd bepótolom /meg hát félek is/ <#vigyor3>#vigyor3>
Az elsõ az volt hogy a fél banda mindig táborozott. Szerintem még grillcsirkét is vittek, meg kis kosárkát. És ezek lõnek le engem 10x, mert én vagyok az egyetlen aki van olyan ökör hogy feladatra megy.
A másik pedig az élvezet. Normál játékban olyan párbajok vannak hogy ihajj, ez hc-ben lehetetlen. Lehet hogy a hc életszerûbb, de egyszerûen jobban élvezem a simát.
MJ rulz Pink Team The Only One
http://topgearhungary.blogspot.com/
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Mikor pattan fel az ember ha egy 249 SAW mellebetalál?Szerintem akkora lyukat üt mint a Dragonballba a mittoménkin a mittomén melyik sárgahaju Songo izé...😄
Voltam párszor NON HC-be is és röhögtem hogy nem tudok lelõni senkit.SAW-el mentem akkor is.
Persze vannak fura dolgok HC-ben is.De annyi biztos hogyha AK-47-el,G3-al,M14,RPD,SAW,M24-el lõnek meg ottmaradsz többnyire.<#nyes>#nyes>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...