Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az oké hogy valaki tud sõt az is van hogy baromira érzi a mapot és minden kis szarra képes odafigyelni de az már idegesítõ mikor 33 6-os statra lecsiterezik.Elmennek..........sze.....néni......be.Szóval tiszta gáz hogy PB serveren képes csíternek nevezni.Csak azért mert amíg õ csõlátásban szenved és csak elõre jobbra balra lát én mindenre figyelek.Sõt olyan is va nhogy látom de már túl késõ rárántani a fegyót hát még pontos lövést adni.
Jaah és akkor jön azzal hogy húúú bazdmeg 36 éves vagyok!Hát bennem több a tartás mint abba na sírós hülyében.Pedig én 17 vagyok és erre büszke vagyok.Ennyi nem kell ahhoz 18+-nak lenni hogy jól CoD-dozz.
Áh szánalom semmi tartás nincs senkiben.Talán akad 1 2 ember aki képes elfogadni ha a másik jobb.Az is poén hogy ha kitalálom MA Sniperezek és beadok 24 fejest és 12 test lövést akkor Õ is elkezd Sniperezni és úgy is elbassza mert 2 percenként fegyvert vált.Fúúj hányok az ilyentõl.Tanuljon meg 1 fegyvert használni és kész.11-el próbálkozik maponként.Nah mind1 jóéjt<#sir>#sir>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Lehet az is hogy piszok került a VGA csatlakozó közé ami kilazulhatott.Bármi megtörténhet.Az is hogy holnap felkeszl és eltûnik a probléma.Velem már megesett.Ne mtudtam rá magyarázatot adni.<#nemtudom>#nemtudom>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Tavaly nyáron vettem egy teskándi (?) sráctól egy 8600 gts-t, és eljött a pillanat mikor szükség lenne a garancia papírjára. ( cégre lett véve, nála maradt a számlával ) Az andráshidai Shellen találkoztunk.
Ha jár ide, vagy valaki ismeri, privizzen rám pliz, elkevertem az e maileket meg a számát is..
danke zér!
ON
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A COD 4-ben a One Shot One kill pályán a 2. Intelt ami egy ajtó mögött van, hogy lehet megszerezni? Nekem állandóan zárva van az ajtó! Kösz!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
próbáltam már,h a kép frissítés megegyezzenek a Windowsban beállítottakkal ,de nem történ változás.Ugyan úgy kifagy mint eddig.Befagy a kép majd várok 1 kicsit és kikapcsol a monitor a hang megy tovább alatta...se alt+tab,se semmi...Gondoltam már arra is,h videokártya (sapphire 2600HD pro) probléma lenne,de hát más játékoknál nincs ilyen...
Frissítettem a PB-t is hátha a miatt csinálná,de semmi...
Letöltöttem már pár drivert is hozzá,de mivel az új catalystok már nem támogatják az AGPs kártyákat,csak régebbi drivereket enged fel😞
Vmi ötlet?😞
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
megint kiszavaztak, csak most nem jött össze a szavszám😊
dzsénike vote off a serveren...😉
MJ rulz Pink Team The Only One
Tegnap este ujraindult gondoltam benézek,erre a "setting up game" után error és fekete képernyõ...A baj az volt h nem tetszett neki a codjumper modom amit még a szeróról szedtem le..Letöröltem,h akkor szedje le mégeyszer magának,hátha ugy jó lesz....Letörlöm a modot belépek és beenged...Átváltom a játékmodot DMre mer a CJ mod csak abban a modban aktiv és DM lett helyette....A modot felismeri,mert mikor belépek akkor a "waiting for other players" alatt ott van h "mod:codjumper"...Viszont nmintha nem ismerné fel a játék a modot...Amilyen játékstilusra állitom az olyan..Nem akarja letölteni a CJ modot se,viszontfelismeri a szerver mikor töltöm a mapot.....Vki help?(szóljatok ha nem értetek egy kurv@ szót se...)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Neked is közölni kell fél évre elõre hogy hol is fogsz tartózkodni, mi? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Problémám adódott! :-(
Játék közben leállt a gép , újrainditás után iw3mp.exe müködése leállt hibaüzenetet kapok...:-(:-(
Újratettem a játékot..ugyanaz....jaj..jaaaaaj.jaj..!!!Megoldás???
MJ rulz Pink Team The Only One
A szó elszáll, írni meg nem tudok...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Kifagyott szervert admin ujra tudja indítani?ha igen hogy kell?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hogyan tudok botokat rakni a multi részbe?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
<#wave>#wave>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
igy már jobb? -_-
sracsa! milyen hibát ir ki amikor kidob? mi áll a fekete képernyõn
És márt rohadt dühös vagyok.<#falbav>#falbav>
multi opts ban írd át
NE LÉPJ KI!!
konzolból csatlakozol egy szerverre és halj meg egyszer, hogy megváltozzon a cfgd..
írd fel az új kulcsot, hogy ha telepíteni kell akkor ugyanazzal tudd visszarakni +players mappa
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Remélem nem gond ha mégegyszer megkérdezem.
Hogyan tudom megtatrani a rangomat ???
ez pedig szerintem nem az általad jogosan említett témakör, hanem egyszerû igazságérzet és empátia. ha pedig az sincs, az már rég baj.
és azt mondom, ez az egész nem jelentene problémát, ha mindeninek vállalnia kellene a nevét.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
\"Heroes never die. They just reload.\"