Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Ha már csalásnál járunk akkor az mit mondjon aki tisztességesen játszik Origi CoD-dal ráadás rendes PB-s szerveren?
Az oké hogy valaki tud sõt az is van hogy baromira érzi a mapot és minden kis szarra képes odafigyelni de az már idegesítõ mikor 33 6-os statra lecsiterezik.Elmennek..........sze.....néni......be.Szóval tiszta gáz hogy PB serveren képes csíternek nevezni.Csak azért mert amíg õ csõlátásban szenved és csak elõre jobbra balra lát én mindenre figyelek.Sõt olyan is va nhogy látom de már túl késõ rárántani a fegyót hát még pontos lövést adni.
Jaah és akkor jön azzal hogy húúú bazdmeg 36 éves vagyok!Hát bennem több a tartás mint abba na sírós hülyében.Pedig én 17 vagyok és erre büszke vagyok.Ennyi nem kell ahhoz 18+-nak lenni hogy jól CoD-dozz.

Áh szánalom semmi tartás nincs senkiben.Talán akad 1 2 ember aki képes elfogadni ha a másik jobb.Az is poén hogy ha kitalálom MA Sniperezek és beadok 24 fejest és 12 test lövést akkor Õ is elkezd Sniperezni és úgy is elbassza mert 2 percenként fegyvert vált.Fúúj hányok az ilyentõl.Tanuljon meg 1 fegyvert használni és kész.11-el próbálkozik maponként.Nah mind1 jóéjt<#sir>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
Próbáld meg visszaállítani egy korábbi idõpontra a gépedet.Hátha beszereztél valami köcsög virust vagy bármit.Egy próbát megér.
Lehet az is hogy piszok került a VGA csatlakozó közé ami kilazulhatott.Bármi megtörténhet.Az is hogy holnap felkeszl és eltûnik a probléma.Velem már megesett.Ne mtudtam rá magyarázatot adni.<#nemtudom>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Hassel606
Üdvözöllek a táborban...😞 Ugyan ez a gondom nekem is. Bár nvidia kártya, de a lényeg ugyan az.

HTS s3rg1nh00
nézz utána jútúbon.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

off:

Tavaly nyáron vettem egy teskándi (?) sráctól egy 8600 gts-t, és eljött a pillanat mikor szükség lenne a garancia papírjára. ( cégre lett véve, nála maradt a számlával ) Az andráshidai Shellen találkoztunk.

Ha jár ide, vagy valaki ismeri, privizzen rám pliz, elkevertem az e maileket meg a számát is..

danke zér!

ON

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

lac coo
Hogy is tudok numerikus billre valami funkciót beállítani ? THX ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Örm
Hello!
A COD 4-ben a One Shot One kill pályán a 2. Intelt ami egy ajtó mögött van, hogy lehet megszerezni? Nekem állandóan zárva van az ajtó! Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

lac coo
Sapphire oldalán találsz VGA driveret, onnan tudod frissíteni !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Továbbra is azt csinálja a játék,h pár perc alatt kifagy😞
próbáltam már,h a kép frissítés megegyezzenek a Windowsban beállítottakkal ,de nem történ változás.Ugyan úgy kifagy mint eddig.Befagy a kép majd várok 1 kicsit és kikapcsol a monitor a hang megy tovább alatta...se alt+tab,se semmi...Gondoltam már arra is,h videokártya (sapphire 2600HD pro) probléma lenne,de hát más játékoknál nincs ilyen...
Frissítettem a PB-t is hátha a miatt csinálná,de semmi...

Letöltöttem már pár drivert is hozzá,de mivel az új catalystok már nem támogatják az AGPs kártyákat,csak régebbi drivereket enged fel😞

Vmi ötlet?😞

mNzJean
Háát ,megbeszéltük hogy megcsinálod ,mert nekem nem sikerült.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

csuszi
hát beszarok...nyomi wada baszogat😊
megint kiszavaztak, csak most nem jött össze a szavszám😊
dzsénike vote off a serveren...😉

MJ rulz Pink Team The Only One

berlinboy6329
Na elindult a szeró,de most meg [email protected] szeró lenne,de nem megy a jump mod...

Tegnap este ujraindult gondoltam benézek,erre a "setting up game" után error és fekete képernyõ...A baj az volt h nem tetszett neki a codjumper modom amit még a szeróról szedtem le..Letöröltem,h akkor szedje le mégeyszer magának,hátha ugy jó lesz....Letörlöm a modot belépek és beenged...Átváltom a játékmodot DMre mer a CJ mod csak abban a modban aktiv és DM lett helyette....A modot felismeri,mert mikor belépek akkor a "waiting for other players" alatt ott van h "mod:codjumper"...Viszont nmintha nem ismerné fel a játék a modot...Amilyen játékstilusra állitom az olyan..Nem akarja letölteni a CJ modot se,viszontfelismeri a szerver mikor töltöm a mapot.....Vki help?(szóljatok ha nem értetek egy kurv@ szót se...)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Dick Riddick
Dopping-teszt megvolt?
Neked is közölni kell fél évre elõre hogy hol is fogsz tartózkodni, mi? <#nevetes1><#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Látod lehet, hogy van benne igazság 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Üdv Urak!
Problémám adódott! :-(
Játék közben leállt a gép , újrainditás után iw3mp.exe müködése leállt hibaüzenetet kapok...:-(:-(
Újratettem a játékot..ugyanaz....jaj..jaaaaaj.jaj..!!!Megoldás???
csuszi
suraki a régi...minden nap kiszavaznak mer aimos wh-ás gyökér vagyok😊

csuszi
surakin voltam sehun senki innen, csak néhány ingyéfreg😞
😄

<#nyes>

A szó elszáll, írni meg nem tudok...

az cumi..

berlinboy6329
Thx,csak ám se fehasználó nevem,se jelszavam.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

www.fgcklan.hu bal oldalt megkeresed a Belépés gombot, ott beirod a felhaszn, és pw-t. és ott alul lesz egy gomb, Szerver Ujrainditása, arra katt... és ujraindul

berlinboy6329
Nem az enyém a szeró de fgcklános

ezt nem progival kell, nincs konzol parancs, mivel lefagyott a szerver, ezért nem reagál semmire, egyébént ha fut a szerver a szerverkeresõbe (/rcon quit) al tudod ujrainditani, de csak akkor ha fut... A webadmin nem a szero FTP-jén van.... Melyik szolgáltattol bérled a szervert?

berlinboy6329
ÁM progi nélkül nem lehet?valami egyszerû konzolparancs v vmi....Asse tom miez a webadmin,kelle h legyen a szeró ftpjén meg ilyenek...

webadmin felületen katt a ujrainditás gombra, vagy start gomb...

berlinboy6329
Hi all!

Kifagyott szervert admin ujra tudja indítani?ha igen hogy kell?

NEOreg3
és mégis honnan tudjuk milyen volt a te serialszámod?😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

leszeded a bot mod-ot és utána add bot, vagy vmi ilyesmi...

Roger6
Sziasztok!

Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hogyan tudok botokat rakni a multi részbe?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Segítségre szorulnék elvesztettem a seriálsámom és most nem tok játszani.Pls valaki írja le nekem ide.Mert <#help>-re szorulok.
newszepiking
jobb.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

mNzJean
<#wilting>

nah mentem aludni császtok
<#wave>
NEOreg3
igen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nektek eredeti a codotok?
most nem játszok szal nem tom.
 Evil
Esetleg mit ír ki amikor kidob? Képet róla vagy írd le, mert így tuti nemtudunk segíteni.

igenis fõnök befogom.
igy már jobb? -_-

sracsa! milyen hibát ir ki amikor kidob? mi áll a fekete képernyõn

Császtok tanácsra szorulnék mi a szart csináljak a punk buszterrel mindig kicsesz minden szeróról.
És márt rohadt dühös vagyok.<#falbav>
mNzJean
Az folytatódik ,de amikor uj rangot kapsz akkor ismét elõröl kezdi, a HC serverek nem mutatják ezt a csíkot ott ne keresd.

hát azt értettem az alatt hogy megtartani a rangom ha kilépek egy szerverböl és belépek egy másikba akoraz a csik ami alul van és öléseknél megy egyre feljebb az ne tunjön el, hanem filytatodjon (márha ez lehetséges)
Prince23
Hi mad
gyere codozni tl-re... most mek én is, lehet

ja, csak türelem, mindenki olvassa a kérdést, elõbb utóbb jön valaki aki segíteni tud..

generálj új kulcsot

multi opts ban írd át

NE LÉPJ KI!!

konzolból csatlakozol egy szerverre és halj meg egyszer, hogy megváltozzon a cfgd..

írd fel az új kulcsot, hogy ha telepíteni kell akkor ugyanazzal tudd visszarakni +players mappa

newszepiking
mindent megcsinálsz amit mondanak, nem ugatsz vissza a felettesednek, és úgy általában vigyázol magadra.<#wow1>

mNzJean
Ha esetleg kicsit érthetõbben fogalmaznál akkor talán tudnánk válaszolni a kérdésedre.<#fejvakaras>

hello
Remélem nem gond ha mégegyszer megkérdezem.
Hogyan tudom megtatrani a rangomat ???
newszepiking
én meg azt vallom hogy választási lehetõsége mindenkinek van. úgy meg pláne hogy nem haszonszerzés, vagy valami anyagi jó irányába mutat a dolog, hanem abba hogy elbaszom-e más játékát vagy sem.
ez pedig szerintem nem az általad jogosan említett témakör, hanem egyszerû igazságérzet és empátia. ha pedig az sincs, az már rég baj.
és azt mondom, ez az egész nem jelentene problémát, ha mindeninek vállalnia kellene a nevét.

Dick Riddick
Mit vársz 14-15 éves srácoktól? Ezt látják nap mint nap. Aki csal, lop, hazudik, annak megy a szekér. Az a furcsa hogy pár éve már én is játszok, de soha eszembe sem jutott a csalás. Volt olyan game ami igen vacakul ment, de akkor is élveztem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

newszepiking
bizony-bizony, 10 a játék, 5 volt a csít, az már 15 rugó, amire apu is felkapja a fejét remélhetõleg...meg a derékszíj csatos végét.