32784
-
arni87 #32463 Cs
Megpróbáltam átrakni az egyik gépen lévő mentést egy másik gépre amivel lanba játszunk, de azóta nem indul el a szerver. A punkbasternél ír ki valami hibát. Erre tudtok valami megoldást? Már újra telepítettem az egyik gépre a játékot,de az eredeti mentését sem ismeri fel. -
#32462 az 1 más probléma azt nem kérdezte xD -
#32461 Csak az aminok llamak -
#32460 80.249.169.3:28960
V.E.S. HC TDM itt általában sokan vannak és nincs moddolva
-
vipera97 #32459 Tudtok adni olyan IP-t ahol sokan vannak és nincs modolva na meg TDM -
#32458 köszi! -
#32457 nemtudom beléptem haverokkal a szerverre és ennyi. csak tölt le mapokat meg a modot.
Jah csak multi -
#32456 hali.
ez csak multi mod? és ha felrakod,az alapjátékot gondolom békén hagyja, ugye? külön ikonnal indul, vagy a játékon belül lehet választani?
köszi -
#32455 Hi!
Most raktam fel újra a mw-t, patch, PB, régi profile. Viszont nem talál szervereket. Oszt mé nem? Offolták a master szervert? Túzfal kikapcs volt. -
#32454 Én ezt már nyomattam párszor mikor beta volt. :)
SD jó a tdm unalmas... -
#32453 megjelent a galactic warfare végső változata
-
#32452 lesd meg az ftp serveren mert oda menti ha jól emlékszem. -
#32451 miniadmin, mert ott van pbss mappa....csak éppen üres. -
#32450 hol keresed a miniadmin könyvtárban a gépeden vagy a szerverszolgáltatód ftpjén?
-
#32449 üdv valaki megmondaná, hogy miniadmin3-al ha csinázok pbshotokat, akkor azokat miért nem találom meg a pbss könyvtárban?
Vagy valamit nem jól csináltam? -
koandras #32448 LAN on szeretnék játszani de kidob egy konzolt a game. Nem tudom mit kéne csinéálni, valaki esetleg segítene?. nem eredeti game... -
Ry0K3N #32447 A4 techről tudok nyilatkozni mivel ilyen rágcsálóm van lassan 4 hónapja, az árához képest meglehetősen fullextrás. Abszolút kézreáll precíz, súlyt tudod állítani, kapsz vagy 4 garnitúra tappancsot hozzá, aranyszínű usb vezeték ami szép hosszú. Amellett hogy jól néz ki teljesen meg vagyok vele eddig elégedve. -
#32446 Görgőről tudok, javították elméletileg, csak ne legyen régi szériás amit kifog az ember elméletileg.
@kifli: Hm-hmm.
@mindkettőtöknek: Kösz az inputot! :) -
#32445 rpg-hez való, mivel túl nagy a hátsó rész, egy hátrafelé húzásnál megnehezíti a dolgod...
rat-ről én jókat halottam :)
aki nem tudja úgy beállítani, hogy jó legyen, annak valami gondja lehet :D -
#32444 szidják a görgőjét, meg amugy se számít ajánlott vételnek -
#32443 Ha már téma rákérdek Roccat egerek, Kone ittenieknek mennyire áll kézre? :) -
#32442 Már csak te hiányoztál!! -
#32441 mw3 nem cod. -
#32440 Figyi Fspofon,MW3 topikba fikázod a codo-t 1000el, itt meg nyalod a pic.ánkat,kicsit gusztustalan egy fíreg vagy!! -
#32439 a rat-ek (retek :D ) amellett, hogy eléggé különc a kinézetük, előfordulhat hogy eszeveszett kényelmetlenek lennének, sokan panaszkodnak arra, hogy nem tudják ugy elpakolni a kezüket, ujjaikat hogy ne érjen hozzá valami biszbaszhoz -
#32438 cyborg rat 5 vagy rat 7 sem rosz
illetve logitech g9-et is csak ajánlani tudom... -
#32437 ezek közül bátran választhatsz, mindegyik kiváló egér:
Microsoft WheelMouse Optical 1.1
Microsoft Intellimouse 1.1a
Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
(a három MS-ben pontosan ugyanaz az optika van)
Logitech MX 518
Logitech G1 (külföldi webshop-ból)
Razer Abyssus
Razer Salmosa
Razer Diamondback 3G (külföldi webshop-ból, esetleg PH!-n most vannak alig használtak)
Razer DeathAdder v2
SteelSeries Kinzu
SteelSeries Ikari Optical -
whisper #32436 Sziasztok
Egy érdekes kérdésem lenne hozzátok. Most szeretnék egeret venni de 2 egérről érdeklődnék tudom ezt nem az egér vásár topic ,de mivel ilyen játékra lenne ezért itt teszem fel hátha valaki tapasztalati válasszal tud szolgálni! MX518-on gondolkodom mert régen az mx500 nagyon bejött és remélem hasonló jó lesz ,de most sokan ajánlják ezt a A4TECH XL-747H -et. valaki tudna nyilatkozni érdemlegesen ebben a témában?
Előre is köszi mindent
Ui.:MS-et nem veszek és razerre nincs pénzem. -
ApPa123 #32435 Jóregelt mindenkinek! Nemtugya valaki hogy milehet a baja mert nekem ojat csinál hogy beirom az ip-t és utána a pája elkezd tőlteni de miután betőltött röktön ki is dob!
-
ast00 #32434 van 1 kis gondom. elindítom a játékot multiban, és ezt közli:
-
tzolika92 #32431 It appears that Call of Duty 4 :Modern Warfare
did not quit properly the last time it ran.
Do you wnat to run the game in safe mode?
This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls.
Igen Nem Mégsem
Sziasztok.Segítséget szeretnek kerni mert fel telepítettem a Call of Duty 4 Modern Warfare játékot és ez jelenik meg és el se indul ezután. Segítségeteket előre is köszönöm. -
részletek
-
#32429 Az mw1 közössége sose váltott mw2-re, inkább abbahagyták. -
#32428 Akkor minek irkálsz baromságokat??? -
#32427 Amúgy mw2nek vagy mw1nek van jövője? Melyik bírja tovább? (nem akarom egyiket se úgy megvenni, hogy majd ha mw3 megjelenik eltűnik a teljes community) -
#32426 Hello! A játék megvételnén gondolkozom, ezért kérdezném, hogy mennyien játszanak vele? Mennyi idő szervert találni? Melyik jobb ilyen szempontból? MW1 vagy MW2? -
Freeeee #32425 Sziasztok
Eredeti játékomat újra felraktam,patcheket frissítettem,és a PB is friss. Menet közben lefagy,majd ha ctr+alt+del után visszaváltok megy tovább de megint csak pár percig. Routert kivettem,de így is ugyanaz. Van valakinek esetleg valami tippje hogy mi lehet a gond? Köszönöm. -
#32424 Akkor kell -
#32423 a 3 kombinációja -
#32422 Most akkor melyik:-DD ?