Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
did not quit properly the last time it ran.
Do you wnat to run the game in safe mode?
This is recommended for most people.
It will change your system settings but not your controls.
Igen Nem Mégsem
Sziasztok.Segítséget szeretnek kerni mert fel telepítettem a Call of Duty 4 Modern Warfare játékot és ez jelenik meg és el se indul ezután. Segítségeteket elõre is köszönöm.
Arab money
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Eredeti játékomat újra felraktam,patcheket frissítettem,és a PB is friss. Menet közben lefagy,majd ha ctr+alt+del után visszaváltok megy tovább de megint csak pár percig. Routert kivettem,de így is ugyanaz. Van valakinek esetleg valami tippje hogy mi lehet a gond? Köszönöm.
Triathlon for life
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Találtam egy képet az egyik képfeltöltõ oldalon!
Az biztos hogy cod 4 ,de hogy csinálta hogy olyan fényes a grafikája??

Régen lejátszott 1v3 as partim általam szépnek tartott találataiból egy kis szösszenet
Anno még aktív kics csapat volta a Vjsz klán James Vjsz Neyilontackó és egy vendégjátékos nocukor között lezajlott játék.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Xfirem : petirab
Szerverem : 193.138.125.87:28981 (Deathrun fut rajta)
Nagyon szépen köszönöm!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Mit kell tennem ahhoz, hogy ha újra telepítem a játékot, akkor az adott serverre történõ csatlakozást követõen ne kelljen újra feltornásznom magam a ranglétrán, hanem minden maradjon meg! Ha a telepített játék mappájában lévõ profile mappát mentem ki az elég?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Próbáld ki az /ui_drawCrosshair 1 parancsot.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nekem olyan problémám adódott hogy eltûnt a célkeresztem és mivel nem találtam a beállításoknál gondolom paranccsal lehet mûködésre bírni
csak nem tudom a parancsát ezért aki tudja az leírhatná nekem
elõre is thx!
Szeretném kérdezni, hogyan tudom a konzolt megjeleníteni, mert nekem a ~ billentyûre nem jelenik meg.
Kösz.
beteszteljük fullgamehostingot, azt meglássuk ott milesz...
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
1) pbsetup-al frissíteni.
2) pbsvc-vel ellenõrizni, újratelepíteni a szolgáltatást.
Win7 esetén:
3) Az "...\AppData\Local\PunkBuster\COD4\pb\" mappában a "PnkBstrA.exe" és "PnkBstrB.exe" fileokat "Windows Vista (Service Pack 1)" kompatibilis módba rakni és adminisztrátorként futtatni, a CoD4 mappában az "iw3mp.exe"-t pedig "Windows XP (Service Pack 2)" kompatibilis módba rakni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Kary vagy Karykeksz
www.fullgamehosting.com
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Látogassatok el a *HardStyle* Rifle Feeling szerverre!
12 játékos, egylövetû puskákkal: Springfield, Kar98, Arisaka
Iced, Shipment, Poolday, Toujane, Matmata...
Nagyobb létszámnál, nagyobb pályákat ad!
FFA, TDM és már CTF is!
Old Skool Cod2 érzés, *Hardstyle* tempóban!
80.249.166.44:28969
Üdv,
--MyopiC--
nagyon kéne a segítség...
További jó estét midnenkinek
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
nézegettem 600Mb-os Patcheket, mod kiegészítõket lehet letölteni....
azt írja ennek a csomagnak a leírása, hogy:
olyan programcsomagot adtak ki, amivel különféle modokat készíthetünk a CoD 4-hez. A csomag nem mondható kis méretûnek, de aki szeret saját tartalmakat készíteni a játékokhoz, azt biztosan nem fogja ez eltántorítani.
megnézem hátha elõrébb jutok.....
ha sima szervert akarsz tudomásom szerint nem lehet kikapcsolni a fegyvereket, mindenképpen valami az eredetihez hasonló modot kell alkalmazni amiben van fegyverszabályzás.
Error!
Couldn't load image "weapon_benelli_super_90_col"
Mit csináljak?????????<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>