32784
11273047011472975925.png
  • Bugi Misi
    ha olyan pro vagy mint helyesírásban akkor sokáig kereshetsz xD
  • AttilaPro
    an hegy kérdés lenne ne mtudok egy Klán nevet keressni nekem létccives fontos lenne nekem ? PRO avygok cod4 ben pro avgyok ?????????????????

• AttilaPro
    sziasztok
  • talpi
    Sziasztok!
    Kis segítségre lenne szükségem. Tegnap lehalt a COD 4. Nehezen lépett, be és lefagyott belépéskor.
    Sebaj uninstall. Igen ám, de az újra installnál nem engedte feltenni a pacheket, hivatkozva arra, hogy fent van. Win 7 64 bit. Eltávolította a fiam a regeditből az összes ilyen bejegyzést, de nem használt, viszont rendszeresen összeomlott az intéző. A patcheknél azt javasolta, hogy uninstalláljam, de amikor ezzel próbálkoztam akkor azt írta ki, hogy nem találja a patcheket, az újboli patch telepítésnél ugyanez. Mi lehet a baj? Frissítsem be a Win 7-et a telepítővel?
  • uscGhost
    Nekem új
  • Bugi Misi
    régi
  • uscGhost
    xD

• Malakai
    De oda.
  • vk90
    Hali! Valaki meg tudja mondani, hogy Windows 7 alatt hova rakja a módokat a játék? Nem a mods-ba.
  • MeoH #32494
    Jol emlekszel, ott van/volt.

Brian1: Sztem a parancsban is lehet vmi kettos massalhangzo...
  • brian1
    VKI EL TUDNÁ MONDANI HOGY KEL SZERVERE MAPOT TENI DE ÚGY HOGY AZ ELIS INDULJON MERT RAKTAM BE DE NEM BÍRTUNK RAJTA JÁTSZANI????
  • ewuk
    Srácok! Árulja el nekem valaki, legyen szíves,, hogy a cod 4 dobozában, hol van a kód? Én úgy emlékszem hogy a cd fölé volt ragasztva egy kis fehér papírra és nem a hozzá kapott leíráson, mert ma kinyitottam a dobozom, és nem volt benne kód amitől szomorú lettem és nem tudom mit keressek, a kézikönyvét vagy egy kis papírt, azaz tűt a szénakzalban?
  • csaba4444
    akkor azt mond meg multiban hogyan tudok botokat betenni??
  • csaba4444
    kössz amúgy megoldottam...:D
  • Jaka923
    Menj el a katonát evő kutya mellett és kész.
  • csaba4444
    valaki tudna segíteni? olyan gondban vagyok hogy be kell lopakodni egy területre de sehogy se tudok mert észrevesznek és a kutyák mindig megölnek valaki pls egy jó tanácsot vagy ha valaki tudja mit kell csinálni árulja el
  • tobias88
    Köszi, a punkbusterre írt változtatás segített
  • Malakai
    Ezeket próbáld meg: [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1177512594&no=32396]#32396[/url]
  • tobias88
    Ráadásként a netes teszt se mutat semmit 10.jére sem
  • tobias88
    Feltettem a game-t 1 év után nosztalgiázásból de multinál az összes szerveren "losing key packets 9005" hibával kidobálgat. Pb-t is letöröltem már, modemet is kihúztam, de semmi se segített...

5let?
  • steweee
    sp-ben az enemy intelligence laptopok mire jók ? amiket lehet gyűjtögetni a pályákon. mi van ha megvan mind M? érdemes ezzel foglalkozni ?
  • FSpofon
    buster
  • wanted9309
    Sziasztok h lehet region of the undead-ban a szerveren lévő zombik számát állítani? A zom_count tal megpróbáltam de nem csinál semmit mér van ez?
    Ha valaki tudja az írjon pls
  • fodorpetii
    hi, köszi szépen feltettem azzal nincs is gond csak ezt írja ki mikor már betöltött és választhatnák csapatot: Punkbaster permanent issued on this game server for player ... GLOBAL PUNKASTER guid ban 50a15a0a
  • uscGhost
    Ezeket a kérdéseket szerintem a clans.hu embereitől kellene kérdezned.
  • wanted9309
    A másik kérdésem meg az lenne h van rajta alapból egy zombi abban h lehet állítani a zombik születési idejét és azt h több zombi legyen?
  • wanted9309
    Sziasztok!
    Lenne egy olyan problémám hogy rendeltem egy szervert a clans.hu ról és szeretnék rá módot tenni. Tettem is rá egy x12 nevű zombi módót de miután ujraindítom a szervert azt írja h nem fut. Megnéztem a server.cfg-t az újraindítás előtt és után és ujraindítás után teleírta mindenféle olyan dolgokkal ami már volt benne.

Ja és amikor ez a mód fut akkor a szerver nem tud elindulni.

Miért van ez?
  • FSpofon
    ott már nem is mutatja rendesen a magyar servereket
    xfire-t rakd fel abból tudsz kettőt kattintva csatlakozni
    vagy innen másold ki a server IP címét, és konzolból a connect ip:port parancssal tudsz belépni.
  • fodorpetii
    hi, hogy tudok magyar szerverre menni? fenti linken rámegyek és azt írja hogy nicns hozzárendelve a cod4. köszi
  • uscGhost
    Hali! Egy kis help kellene!
    Na szóval a problémám hogy 5-10 perc játék után exe hibával leáll a multi, már raktam újra 4x különböző cd kulcsokkal a gépet is 1x újraraktam de még mindig nemjó. Fél éve még tökéletesen működött, csak letöröltem mer kellet a hely most meg felraktam újra és már 1 hete ezzel szarakodok de nemtudom mit tegyek. Valaki segítsen pls
  • Ic3 m4n
    bannolt a kulcs, ha warez, akkor másik topic, ha nem akkor valaki már használta
  • arni87
    A mrChao nevet átírtam a sajátomra és a config mp fájlban is.
  • arni87
    A szervere már sikerült csatlakozni, viszont mikor visszaraktam a saját mentésemet akkor ezt írja ki:An error occused while reading the stats data. Your stats have been reset. Másik kulccsal telepítettem fel mint korábban,mert az előzőt nem tudom.

A másik gép mentését használva: MrChao PunkBuster permanent ban issued on this game server for player 'MrChao'... Global PunkBaster Guild ban 50a15a0a.
  • Ic3 m4n
    serials.ws
  • Soldiers
    és hogy tudok új kulcsot generálni??
  • MeoH #32468
    Vedd meg vagy generalj uj kulcsot, mert ez bannolt
  • Soldiers
    ez már elindult egy mikrofont kellet csak bedugni de most ezt írja amikor csatlakoznék egy pályára

tojast PunkBuster permanenet ban issued on this Game Server for player 'tojast'... Global PunkBuster GUIND BAN 50a15a0a ezzel most mit csináljak??
  • Ic3 m4n
    sp? mp kéne nem? :D
  • Soldiers
    Hali srácok nekem a multi nem megy iw3sp.exe hiba ezért leáll ezt a hibát írja ki mit lehet ez ellen tenni??
  • Ic3 m4n
    milyen hibát ír ki?