Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha... szóval sikerült pont egy olyat kifognom, amit egy nyomorék is használ(t)? 😄 Kösz a segítséget! 😊
Bugi Misi
a CD kulcsod GUID bannolva van tehát semelyik szeróra nem tudsz felmenni amin van PB cserélj kulcsot és menni fog

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

tajthy95 köszönöm a válaszod. Remélem mûködni fog
Multihoz nem kell crack, csak patch. 1.7-es patchet használnak a szerverek 99%-ban, de ahhoz szükség van az 1.6-ra. Szal 1.6-ot telepítsd, aztán 1.7-et.

Amúgy nekem is gondom van, én is ma tettem fel, nekem meg olyan gondom van, hogy x-rõl elindítok egy szervert, betölt a map, majd kilép olyan szöveggel, hogy guid bannom van. Mindegyik szerveren ez van kivéve ahol offolva van a PB. Mi baja van?
Sziasztok olyan probémá lenne hogy letöltöttem a cod 4-et és az istenért se tudok multiban játszani tudom hogy a nem eredeti játékokhoz kell crack de nem tudom melyikre van szükség hogy biztosan mennyen a játék. Kérem a segítségeteket. köszönöm
Mindenkit szivesen várunk szerverünkre: 94.199.183.212:32713
zotya10002
Mindkettõtöknek a legfrissebb legyen!

:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

renton7
még egy kérdés, patch kell hozzá?

renton7
még nem próbáltam, csak érdeklõdtem, hogyan lehet, Köszi megpróbálom

hát gondolom a multiplayerbõl indítasz egy szervert és megadod a barátodnak az ip címedet.
vagy felrakjátok a hamachit, csináltok közös szobát, beléptek, csinálsz 1 szervert és lanból felcsatlakozik rád a haverod.
van pár lehetõség, nem értem, h hol akadsz/tok el.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

renton7
sziasztok. egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet cod4-ben olyan servert csinálni, hogy ketten a haverommal tudjunk játszani.
elõre is nagyon köszönöm.

RoboKutya78
most nem a topik volt a lényeg tee... hanem a szitu hogy mutassam mire gondot a srác meg ha nem zavar az elsõ video cod 4 nem ismered a mapokat?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

soo277
Akko mennyééé a cod5topikba!!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

RoboKutya78
Erre pl büszke vagyok hogy meg tudtuk csinálni a régi kolléga csapattársal
a cheat funkció bekapcsolása mellett rengeteg c4 volt a víz alatt.😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
fun videokra nem gondolsz bizonyos dolgokat csak így leget megcsinálni gondolok pl a claymore láncra 😊vagy a c4 dobálgatásra.sienge meg ha nem megy akkor ezt lehet alkalmazni
Pl

Én multiban soha nem játszok.
Szólóban meg kipróbálnám 😊

MeoH
megoldas 1xru: ne cheatelj... Multiban paraszt dolog, soloban meg minek.

fuck mmo's..i.,

Megpróbáltam sajna nem mûködik.
Ezeket állítottam át 0-ról 1-re:

seta cheat_items_set1 "1"
seta cheat_items_set2 "1"

RoboKutya78
a config fileban van egy cheat kapcsoló ha jól emlékszem a 0 át 1 re tenni és elvileg akkor lesz jó
ha a multis mapokon szeretnél esetleg robbantgatni c4 el pl akkor a pbt is ki kell kapcsolni

Sziasztok csalás problémával küszködöm...

Végigvittem a játékot, de úgy sem mûködik.
A "~" (Alt Gr+1) kombinációba nekem nem jön le a konzol, hanem a mellette levõ "0" gombbal jelenik meg a konzol.
De hiába írom be a csalások kódját, semmi reakció.
A beállításoknál engedélyezve van a konzol.

Van még valami feltétel, hogy mûködjenek a csalások?

wantonly
Meggyõztetek, akkor az elsõ részét fogom megvásárolni, én is ezt néztem ki, de gondoltam elõbb utánaérdeklõdöm.

Köszönöm a válaszokat! <#worship>
lolSL
cod4 a jobb választás, csak a magyar tört servereket kerüld el és akkor csalókkal se nagyon fogsz összeakadni.
mw2-ben már túl sok random dolog van ami az emberek tudásán felül segít killeket szerezni, vagyis sokszor meghalhatsz úgy hogy nem egy jobb játékos lõ le, hanem vmi random killstreaket rádszarnak az égbõl

MeoH
+1 Cod4. MW2 sztem tul csicsas mar, halom perk, tul sok fegyver es kieg hozza, meg idiota KSek, es vhogy az uj palyak sem jottek be. Nekem nagy csalodas volt, szerencse nem vettem meg. Lehet, hogy MW2 az ujabb, de sztem a Cod4 jobb, es hosszabbtavon sokkal tobbet nyujt (megjelenes ota tolam vele, es meg mindig az egyik legjobb FPS multiban szamomra.)

fuck mmo's..i.,

RoboKutya78
nem akarom lehúzni az mw2 sokig gondolkodtam megvegyem e de jött a megváltás a BFc2 és a vietnám és letettem róla
Játszottam az mw2 vel mikor ingyenes volt meg próbáltam törtel is játszani
de nem adta meg azt az élményt amit a cod4
az a sok szívódzás amit a csapattal csináltunk hogy egy szerverre fel tudjunk menni az katasztrófa ha sikerült akkor valaki biztos kifagyott és csak a kör végén tudott meghívással visszajutni.
ez a steames megoldás vette el igazán a kedvemet tölle

RoboKutya78
ja és ha warokról álmodsz meg klán beállésra akkor is a cod 4 et ajánlanám

RoboKutya78
azt is mondhatnánk ha nem akarsz beleunni az egy idõ után egyhangúvá váló mapokba akkor inkább a csalók mert cod 4 hez legalább vannak értelmesnek mondható kiegészítõk és mapok egyaránt nem mint mw2 amit legjobb esetben egy év játék után felteszel a polcra mert még eladni se fogod tudni egyhamar.

Bugi Misi
1 rész Dedikált szerverek kis seb ping több a csaló
2 rész nagyobb ping kevesebb csaló

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

wantonly
Tanácsot szeretnék kérni. A II. VH-s Call Of Duty-k nem tetszenek, de a Modern Warfare nagyon bejön, viszont nem tudom, hogy az elsõ vagy a második részt érdemes inkább megvenni? Melyik jobb multi szempontjából, mennyien játszanak vele, milyen a közösség? Az elsõ rész GOTY verzióját látom mindenhol, a második rész drágább és rendelni is kéne, szóval nem tudom melyik legyen.
Bugi Misi
lehet 1 újratelepítés megoldaná de amúgy passz

Sziasztok!

Elõre is elnézést, ha valakit felbosszantanék, de nem találtam sehol egyértelmû magyarázatot a problémámra.

Nem eredeti játék, de minden stimmel, szépen felteszem a patchet, Xfire, ma már játszottam is két mentetet, de a szerverekhez történõ csatlakozás hagy némi kívánni valót maga után.

A töltõképernyõ megjelenik, és a csík végigmegy a helyén, amikor teljesen betöltötte a map-ot akkor fekete képernyõ és kidob, server disconnected.

Ezután reconnect három-négyszer,akkor csatlakozik és utána fent maradok és nem dob le.

Végülis legalább tudok játszani, ám ez a folyamatos disconnect aztán reconnect nagyon idegesítõ, és nagyon sok idõt elvesz.

Mit lehetne tenni az ügy érdekében? A válaszokat elõre is köszönöm!
JohnnyNapalm
bocs, de nincs ilyesmire idõm
itt segítenek neked részletesen

és azt h kell??:$
megadod az msn-ed és segítesz?:$
JohnnyNapalm
tört játékkal xfire-ön keresztül tudsz multizni

ujjabb probléma:S
key Code in use. Please try reconnecting later
ezt adja be ha rámek az egyik szerverre...:/<#help>
JohnnyNapalm
csak Punkbuster-t kell telepíteni
meg a patcheket 1.7-ig ha még nincs

helló!
olyan problémám lenne, h én most keztem el multiban nyomni, és amikor elindítom, akk ez fogad: unable to initialize PunkBuster. PunkBuster is disabled.
<#help>
soo277
Itt találsz hozzá!
csak az a baj,hogy 1.5 höz való!!<#rinya>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Bugi Misi
én se találtam sehol de régen ingyen lelehetett szedni valahonnan csak most már minden fizetõs lett

Magyarositást honnan lehet letölteni mert csak egy fizetõs helyen találtam?
JohnnyNapalm
na újraindítottam a gépet, és most nem basz ki 2 perc után
még nem kiabálom el, de úgy néz ki jó
azért köszi a segítséget

JohnnyNapalm
dehát ma telepítettem fel az egészet teljesen frissen😄

Bugi Misi
sztem rakd újra

JohnnyNapalm
üdv
néhány perc játék után iw3mp.exe leáll
régebben sokat multiztam, ma raktam fel a játékot megint, sorrendben patcheket, mikrofon is van bedugva
mi lehet a probléma?

Bugi Misi
van a fülhalgato meg a mikrofon bemenet tegyél mint 2 jack dugot hátha jó lesz

Bugi Misi

bency
SOSE IRD egy topikba hogy nem eredeti,mivel ott van hogy WAREZ OFF!!! Ne is várd hogy segitsen valaki igy.

:) Semmi okosság :P

Jaka923
Vedd meg!

Hellótok. A cod4 et neten akarom játszani, de mindíg kidob a "punkbuster" Mem cheatalok semmi szabáj elleneset nem csinállok csak nem orginál játék. Mit csinálhatnák ellene?
Misi az ezredes
Ha nincs pik pak lehetne csinalni hozza...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...