32784
-
#32421 meg specular map on:D -
#32420 meg nagy felbontásra van állítva a game -
#32419 Dual HD videókártya és több mint 2 giga ram? :D -
#32418 Sziasztok!!
Találtam egy képet az egyik képfeltöltő oldalon!
Az biztos hogy cod 4 ,de hogy csinálta hogy olyan fényes a grafikája??
-
Régen lejátszott 1v3 as partim általam szépnek tartott találataiból egy kis szösszenet
Anno még aktív kics csapat volta a Vjsz klán James Vjsz Neyilontackó és egy vendégjátékos nocukor között lezajlott játék.
-
#32416 ok -
Mezogazdasz2 #32415 Sziasztok!
Xfirem : petirab
Szerverem : 193.138.125.87:28981 (Deathrun fut rajta) -
CyrSyS #32414 Üdvözlet!
Nagyon szépen köszönöm! -
#32413 Players mappát mentsd le. -
CyrSyS #32412 Szép napot minden kedves játékosnak!
Mit kell tennem ahhoz, hogy ha újra telepítem a játékot, akkor az adott serverre történő csatlakozást követően ne kelljen újra feltornásznom magam a ranglétrán, hanem minden maradjon meg! Ha a telepített játék mappájában lévő profile mappát mentem ki az elég?
Előre is köszönöm a segítséget! -
HegiD #32411 Hello : -
#32409 zombie módban a botok slotot foglalnak? -
#32408 te csinaltad? -
HegiD #32407 -
em -
#32405 nem szeretem a HC-t és kösz sikerült -
#32404 Ugye nem egy HC szerveren voltál pl? :)
Próbáld ki az /ui_drawCrosshair 1 parancsot. -
#32403 cscs
nekem olyan problémám adódott hogy eltűnt a célkeresztem és mivel nem találtam a beállításoknál gondolom paranccsal lehet működésre bírni
csak nem tudom a parancsát ezért aki tudja az leírhatná nekem
előre is thx! -
#32402 Options > Game Options > Enable Console : On -
Miska38 #32401 Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogyan tudom a konzolt megjeleníteni, mert nekem a ~ billentyűre nem jelenik meg.
Kösz. -
#32400 na mindegy, ahogy néztem az összes clans.hu-s egy laggos szar...
beteszteljük fullgamehostingot, azt meglássuk ott milesz... -
rikito #32399 sziasztok lenne egy olyan problémám hogy amikor beakarok meni 1 multi szervere disconecctet kapok akár mékre megyek fel van patch-elve crack is van és a single tökéletesen fut ja és mikor megyek a multiba akkor nagyon lassan tölt be de mikor lekelt tölteni vmi kiegészítést akkor 1.2mb/s el jön le szal fogalma nincs próbáltam a grafikát állítgatni semmi változás remélem tudtok segíteni . -
#32398 van itt valakinek clans.hu-s szervere? -
#32397 ilyen hibám nekem is volt de leszedtem a pb frissítést és már jó is lett -
#32396 Pár dolog, amit ki lehet próbálni.
1) pbsetup-al frissíteni.
2) pbsvc-vel ellenőrizni, újratelepíteni a szolgáltatást.
Win7 esetén:
3) Az "...\AppData\Local\PunkBuster\COD4\pb\" mappában a "PnkBstrA.exe" és "PnkBstrB.exe" fileokat "Windows Vista (Service Pack 1)" kompatibilis módba rakni és adminisztrátorként futtatni, a CoD4 mappában az "iw3mp.exe"-t pedig "Windows XP (Service Pack 2)" kompatibilis módba rakni. -
csabicsabi #32395 Próbálj meg egy PB frissítést. -
#32394 Hello egy kis segítség kellene Belépek xfire-re h felmegyek egy szeróra nem tölt be mert kiirja h a punkbustert kapcsoljam be, bekapcsolom,kilépek h felmennyek a szeróra de akkor megint kikapcsol a PB és igy nemtok játsazni,valaki help? -
xxxpaulxxx #32393 Amíg ki vagy tiltva, addig is kamionozz:) -
KaryKeksz #32392 Valaki War ?? -
haxoror #32391 :D -
koppi2 #32390 Szerver kell irjon ram : msn: [email protected] HIDD EL MEG ERI ha lagg menteset-es olcsot szeretnel !!! :D
www.fullgamehosting.com -
MyopiC #32389 Sziasztok!
Látogassatok el a *HardStyle* Rifle Feeling szerverre!
12 játékos, egylövetű puskákkal: Springfield, Kar98, Arisaka
Iced, Shipment, Poolday, Toujane, Matmata...
Nagyobb létszámnál, nagyobb pályákat ad!
FFA, TDM és már CTF is!
Old Skool Cod2 érzés, *Hardstyle* tempóban!
80.249.166.44:28969
Üdv,
--MyopiC-- -
cser #32388 helló lenne egy olyan problémám h mi most váltottnk Fibernetről UPC-re és akárhányszor be akarok lépni egy szerverbe(xfire-el) időtullépést ír...
nagyon kéne a segítség... -
#32387 Rendben köszönöm szépen:)
További jó estét midnenkinek -
#32386 a frissítések között van két nagyobb amelyek az "újabb" pályákat tartalmazzák azért nagyok.
-
#32385 milyen mod készítő lemaradtam valamiről:) -
Zicsi85 #32384 Köszönöm a tanácsoadat Robo
nézegettem 600Mb-os Patcheket, mod kiegészítőket lehet letölteni....
azt írja ennek a csomagnak a leírása, hogy:
olyan programcsomagot adtak ki, amivel különféle modokat készíthetünk a CoD 4-hez. A csomag nem mondható kis méretűnek, de aki szeret saját tartalmakat készíteni a játékokhoz, azt biztosan nem fogja ez eltántorítani.
megnézem hátha előrébb jutok..... -
hk417 #32383 Na! utána nézegettem. Van ugyan jostick böven PC-k hez,de-mint nyilván tudod-nem FPS játékokhoz ajánlják öket. Valahol azt olvastam,hogy létezik használható gamepad ehhez a stilushoz--nna ennek kéne utánajárnod,ha rühelled a hagyományos módszert. -
#32382 hali
ha sima szervert akarsz tudomásom szerint nem lehet kikapcsolni a fegyvereket, mindenképpen valami az eredetihez hasonló modot kell alkalmazni amiben van fegyverszabályzás. -
pocokpofa #32381 Heló!Mikor elindítom a játékot ez írja ki nekem
Error!
Couldn't load image "weapon_benelli_super_90_col"
Mit csináljak?????????