Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondtam nem akartam<#nyes>

A szó elszáll, írni meg nem tudok...

Zs0lt1
nem fogsz tudni olyat belerakni, amit nem támogat, mert máshol van az a kis 'bevésés' a ramokon.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

amit akarok alaplapot az támogatja az 1066mhz-eset is de azért kösz

Amelyik alaplap a 800MHz-eset bírja, az többnyire bios update-tel az 1066-osat is kezeli.
Prohardver.hu fórum-on lehet errõl olvasgatni!

Fatboyz4ever!

ejha 😄
nem próbáltam ki nem is akarom kockáztatni csak az alaplapot nem rendeltem meg ^^

Hát többféle képen reagálhat!
1. Se kép se hang kakukk! (nem romlik el csak nem megy vele. Itt a bios update segíthet! Meg az is lehet hogy a faszkón kell állítgatni!)
2. kisebb mhz-en használja és müxik!
3. simán megy!

písz!

Fatboyz4ever!

off

mivan akkor ha olyan ram-ot rakok az alaplapba amit nem támogat az alaplap(a ram 1066mhz az alaplap ezt nem támogatja) ? elromlik tõle valami? <#vigyor>

felrakod a gamet, bemásolod a players mappát, konzolból csatizol egy szerverhez, és halj meg egyszer, hogy megváltozzon a cfg..

menni fog

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Evil
Mind1 hova rakod a pbsetup.exet.. Elkell indítani, kiválasztani játék listából a cod4 et, aztán kiválasztani hogy hol van az iwmp.exe azt megkeresed és rányomsz a check for updates re és kész frissíti.

Letöltés , képekkel...

Morfi
Nekem mûködött, igaz eddig egyszer csináltam - asszem, de nem biztos - de én ugyan oda telepítettem ahol volt a játék. Szóval a profilom is ugyan ott volt 😄

ez nem jött be, csak azt nem tudom miért
megvan😄 köszi😄
el kellett volna mentened a players mappádat és azt bemásolni az eredeti kulccsal

ha az nincs meg akkor cumi

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

na felraktam de most a multis mentésekhez mit kell átrakni v egyálltalán át kell e vmit?
Morfi
B I N G Ó !

kösz a segítséget😄 de még egy kérdésem lenne😄 ha ugyanazzal a cd kulcsal raknám fel akkor jó lenne?
bigapó
úgy keress rá, hogy Nvidia Power Pack.

ez tartalmazza a legújabb nvidia drivert és a physix szoftver legújabb verzióját. geforce 8-9 és a 200-as szériáknál használható. pontos lista az oldalon.

The Matrix has you...

Sziasztok puhányok😊

Szeretném frissíteni a PB -t.
Van egy pbsetup nevû kézikészülékem, ezt a játék fõkönyvtárából kell elindítanom?? Úgy van értelme a frissítésnek??

Köszönöm

Üdv. Hassel, rég hallottam felõled, már nem vagy a harcmezõn???
Békés nyugdíjas évek? peca?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Hassel606
Hi! Ezzel telepítés után mit kell kezdeni? Dolgozik a háttérban magától, vagy el kell indítani valamit?<#miaz>

HUNMemphis
Nekem meg van az AGEIA Physix.Klive Braker's Jerichoval kaptam.
Ammi segítek ha gondolod.
Nekem újdonság Jericho elött nem találkoztam vele.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Evil
Persze hogy nem indul el az amelyiknek a mûködéséhez szükséges 😊

Morfi
Én már több játéknál találkoztam vele, hogy enélkül el sem indul, igaz nem az összesnél, de már láttam 😄

bigapó
köszönöm.

Evil:

Lehet nem használja,de sok rosszat nem tehet a géppel ha fent van. azt írják, hogy 8*** szériához is jó, igaz, hogy nem túl sok játékhoz, de nem hiszem, hogy csak azért a párért berakják, valamennyit kell hogy dolgozzon a többi alatt is. kipróbálom és majd elmondom😊)

ja és persze semmi nem változott a gépen azon kívül, hogy szûz winfos van fent alapprogramokkal. nem most kezdtem a szakmát, mindent ugyanúgy szoktam beûééítani. driver is új van fent, még directx-et kell legújabbat néznem a cod4-én kívül.

The Matrix has you...

http://downloads.guru3d.com/NVIDIA-PhysX-System-driver-8.08.01_d2029.html
itt megtalálod

Evil
Vga? Ugyanaz az oprendszer, grafikai beállítások? Call of Duty 4 elvileg nem használja az AGEIA PhysX et szerintem, bár lehet tévedek.

bigapó
az én gondomat meg nem mondtam😊

szóval újrarakés óta kicsit csökkent az fps számom, amit nem értek pontosan miért, csak tippelek arra, hogy fel volt rakva az aegia physix nevû progi, amit gondolom tudjátok mi. ez viszont most nincs meg, neten meg egyenlõre nem találtam csak az nvidia oldalán leírást róla (mivel ugye õk vették meg a céget).

tudtok adni tippet, hogy honnan szerezhetném meg?

The Matrix has you...

bigapó
sajnos rengetegszer találkozom hasonlóval. ennek bosszantóbb fajtája mikor úgy dolgozik a heli, hogy sehogy. nagyarán csak repked, lõdöz de szinte senki nem hal meg...

alap esetben meg még falon keresztül is megtalál ( a szemét wh-ja😊)

ezeken kellene változtatni, meg egy-két fegyó sebzésén és mindjárt királyabb lenne minden.

The Matrix has you...

bigapó
kezd elölrõl. ugyanebben a cipõben járok most én is. pár óra 40-es tdm szerveres játék után majdnem ugyanott vagyok mint régen. az alapfegyók megvannak amiket használtam, csak néhány perk hiányzik, de megvagyok nélkülük is...

nem nagy kunszt, legalább megint van mit gyûjteni😊))

The Matrix has you...

Morfi
Eredeti játék = 1db cd kulcs, ergo ha újra rakod azzal rakod és ha átmásolod a mentésedet akkor menni fog. Illegális verziónál nem 1 cd kulcs van, ergo ha nem ugyan azzal rakod fel akkor elvesznek az eredményeid.

miért mi köze van ahhoz a cd kulcsnak?
Sziasztok!

Az mitõl lehet,hogy fellépek,frissitem a szervereket,és nem jönnek be,csak üresek. Eredeti játékom van,elvileg utolsó peccsel.

Köszi

Triathlon for life

Morfi
Hát ez a másik topic így elsõre, mert ezek szerint nem eredetid van, mivel akkor ugyan az lenne a cd kulcsod, és akkor nem lenne ilyen problémád. 😊

ha valaki tud segíteni gyorsan írjon!!!! újraraktam a gépet és gondoltam simán átrakom a mentéseket, de természetesen nem jött össze. Ha vki tudja hogy lehet a multi mentéseit áttenni v egyáltalán lehet e az írjon. Köszi
HUNMemphis
Egyetértek.Sosem izgatott a csitelés sõt annak módja és tudománya sem.Tudok jól játszani ha akarok de odáig sosem jutottam el hogy csiteljek csakazért hogy jobb legyek.
Most hogy Admin lettem odafigyelek a srácokra mert nem tûröm el hogy a szerveren csitelés történjen.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Morfi
Én arra lennék kíváncsi hogy a pb konfigjába nem-e lehetne beírni azt a sort amit az illetõ a gyors tüzelés érdekében módosít a saját cfg-jben. Mert akkor elvileg kivágna a pb is. Mivel már nem egy pb-s szerveren láttam valami fast fire scriptes embert. Ugyebár ha online kapcsolja be akkor szép színesen kiírja, hogy mi van.

Morfi
Én olyan hibával találkoztam hogy küldtem egy helikoptert, megölt 2 ellenfelet majd meghaltam. Spawn után ölt a helikopter és kaptam egy uav-ot, elnyomtam, majd a helikopter ismét ölt és megint kaptam ey uav-ot. A lényeg hogy csak uavot kaptam akár mennyi embert öltem, de abból végtelen számút, míg meg nem haltam 😄

pontosan...

DarkSector
gratulálok.
És így mi értelme játszani?
Mert attól te még gyenge maradsz, vagy az aki használja.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
még egy köcsög csiter... -.-

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mNzJean
Miért is nem csodálkozom rajt ,hogy ebben a témában is ilyen tájékozott vagy. Nekem az a véleményem ,hogy tisza játék az amikor változtatás nélkül az eredeti játékoddal játszol ,minden más módosítás ami elõnyhöz juttat az ellenféllel szemben ,CSALÁS. Ennél érthetõbben nem tudom megfogalmazni.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

jaja néha szokott lenni amikor hullik az ellen 😄

Valaki találkozott már azzal a buggal hogy ledobtam az ellen kezdõjére egy airt (chinatown), 3 összejött nyomtam a 6-ost hogy legyen radar, és mire megnyomtam akkor lett meg a második airom. De akárhogy nyomogattam a 6-ost, eltûnt, nem tudom a következõtt indítani. Néztem tényleg 5öt nyirt ki, de mégis eltûnt az airom. :-)

hidd el , cod4 be cfg-be olyan modositasokat nem lehet csinálni hogy vki kurva béna és cfgvel meg pro.

mindenki a cfg vel jön, cod2 meg a cod4 teljesen más.

pb csak néhány cfg kódért dob ki.

Köszi a választ srácok!
(De ezek a cfg-k valamilyen értékeket változtatnak meg nem? a PB-t nem lehet "megtanítani" rá, hogy kickelje õket?)
Bye!

Battlelog: Purga5

azt azért megnézem h cfg be mit ir át az az illetü h a félautomata fegyverekkel is automatán lõjjön.

automatán lehet lõni sokféleképpen (például g3al) :

van ugye a görgõ, van akinek gyorsak az ujjai 😄, + van egy teljesen kivülálló progi : Doubleclick. 1et kattintasz és a windows 2nek veszi....

Lényegében csalás igen de amugy nem egy oldalt ismerek ami komplet csalást(aim,Wallhack,Speedhack,radarhack,...stb)tartalmaz töménytelen mértékben nemcsak COD4-hez amit nem hogy a punkbuster hanem még maga a szervernek az anticheatja(VAC) sem ismerfell!!!(tudom mert kiprobáltam csak aztán ujraraktam a kodot és elvesztek az ipk😞 )szoval csak enyi.

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Hello mindenkinek ,tört a cod4em de szeretnék vele játszani neten felpatcheltem 1.7 ig és csomo szervere nem enged be rengeteget kerestem de mindenhonan kidobb valaki tudna addni szerveripket?

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

newszepiking
csak tudod, ha megveszed, és eredeti a kulcsod, akkor vigyázz....

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

newszepiking
nem tudom miért nem hallottam, valahogy kimaradt.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Sziasztok mostanság sokszor látok itt-ott szerverken, ilyen hypergyorsan lövõ 10-12 éves kölköket félautomatákkal. (kp-vel, G3-al stb.), aztán elkezdtem keresgélni és láttam egy magyar ocsmány oldalt, ahol valami cfg-k vagy mi a **arok voltak, ez lényegében csalás nem? a PB nem szûri ki õket? :/

Battlelog: Purga5