Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szó elszáll, írni meg nem tudok...
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Prohardver.hu fórum-on lehet errõl olvasgatni!
Fatboyz4ever!
nem próbáltam ki nem is akarom kockáztatni csak az alaplapot nem rendeltem meg ^^
1. Se kép se hang kakukk! (nem romlik el csak nem megy vele. Itt a bios update segíthet! Meg az is lehet hogy a faszkón kell állítgatni!)
2. kisebb mhz-en használja és müxik!
3. simán megy!
písz!
Fatboyz4ever!
mivan akkor ha olyan ram-ot rakok az alaplapba amit nem támogat az alaplap(a ram 1066mhz az alaplap ezt nem támogatja) ? elromlik tõle valami? <#vigyor>#vigyor>
menni fog
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Letöltés , képekkel...
ha az nincs meg akkor cumi
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ez tartalmazza a legújabb nvidia drivert és a physix szoftver legújabb verzióját. geforce 8-9 és a 200-as szériáknál használható. pontos lista az oldalon.
The Matrix has you...
Szeretném frissíteni a PB -t.
Van egy pbsetup nevû kézikészülékem, ezt a játék fõkönyvtárából kell elindítanom?? Úgy van értelme a frissítésnek??
Köszönöm
Üdv. Hassel, rég hallottam felõled, már nem vagy a harcmezõn???
Békés nyugdíjas évek? peca?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ammi segítek ha gondolod.
Nekem újdonság Jericho elött nem találkoztam vele.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Evil:
Lehet nem használja,de sok rosszat nem tehet a géppel ha fent van. azt írják, hogy 8*** szériához is jó, igaz, hogy nem túl sok játékhoz, de nem hiszem, hogy csak azért a párért berakják, valamennyit kell hogy dolgozzon a többi alatt is. kipróbálom és majd elmondom😊)
ja és persze semmi nem változott a gépen azon kívül, hogy szûz winfos van fent alapprogramokkal. nem most kezdtem a szakmát, mindent ugyanúgy szoktam beûééítani. driver is új van fent, még directx-et kell legújabbat néznem a cod4-én kívül.
The Matrix has you...
itt megtalálod
szóval újrarakés óta kicsit csökkent az fps számom, amit nem értek pontosan miért, csak tippelek arra, hogy fel volt rakva az aegia physix nevû progi, amit gondolom tudjátok mi. ez viszont most nincs meg, neten meg egyenlõre nem találtam csak az nvidia oldalán leírást róla (mivel ugye õk vették meg a céget).
tudtok adni tippet, hogy honnan szerezhetném meg?
The Matrix has you...
alap esetben meg még falon keresztül is megtalál ( a szemét wh-ja😊)
ezeken kellene változtatni, meg egy-két fegyó sebzésén és mindjárt királyabb lenne minden.
The Matrix has you...
nem nagy kunszt, legalább megint van mit gyûjteni😊))
The Matrix has you...
Az mitõl lehet,hogy fellépek,frissitem a szervereket,és nem jönnek be,csak üresek. Eredeti játékom van,elvileg utolsó peccsel.
Köszi
Triathlon for life
Most hogy Admin lettem odafigyelek a srácokra mert nem tûröm el hogy a
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
És így mi értelme játszani?
Mert attól te még gyenge maradsz, vagy az aki használja.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
mindenki a cfg vel jön, cod2 meg a cod4 teljesen más.
pb csak néhány cfg kódért dob ki.
(De ezek a cfg-k valamilyen értékeket változtatnak meg nem? a PB-t nem lehet "megtanítani" rá, hogy kickelje õket?)
Bye!
Battlelog: Purga5
automatán lehet lõni sokféleképpen (például g3al) :
van ugye a görgõ, van akinek gyorsak az ujjai 😄, + van egy teljesen kivülálló progi : Doubleclick. 1et kattintasz és a windows 2nek veszi....
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Battlelog: Purga5