Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Van egy horvát, (vagy talán szerb?) szerver, elég sokan vannak (48 a limit) fent rajta, szóval aki alacsony szintû és szeretne gyorsan fejlõdni, akkor mindenképpen próbálkozzon rajta a cím: 212.69.36.85:28960

indítsd újra a masinát, és jó lesz..

nekem is elkezdte ma, de restart után jó ( meg ne kérdezd miért )

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Üdv nem tok felmenni egyetlen szerverre sem vagy kodot kér vagy timeout! Tört a játékom, fentvan az 1.6 1.7es pach. Nem tudok vele játszani! Mit tegyek?

Zomil
ehh bazz, ez rossz hir :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Asszem nem játszok tovább cod4-et. Mióta rátaláltam a szerverre, CSAK azon játszottam. És akkor ismertem meg, mikor kirakták a bannerba. Eleinte többet, mostanában kevesebbet.<#bdead><#falbav><#nemtudom><#szomoru2><#sir><#rinya><#shakehead><#schmoll2><#rolleyes><#szomoru1>

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Evil
Azok nemkellenek, 1.6 tartalmaz mindent ami azokból kell.

Boron Power
Magyarország egyetlen jól mûködõ, látogatott, streamelt, origi SD szervere, a Team-niggaz bérlõtársak hiányában megszûnt.

R.I.P.

Firerock
1.4 és 1.5 nemkell?mert mos felraktam ezeket is és szar
msot amikor tölti be a pályát akkor írja ki

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Igen, mindegyiken csinálta, rájött a bolondóra, de mára ráhagyta és kó minden. <#nemtudom>
Egyébként ha jól tudom maga a "Call of duty", mint kifejezés (katonai) behívót jelent.

igyekszik az ember😊
mellesleg tervezgetem a videomat és az is kibebaszottul be fog büntetni...legalább ennyire😉

a h0rdások okosok is meg nem is hüjék

*mad arcába markol*

HD JOHNNIE
Arghhh <#idiota><#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

hüje honda 😊

Running
idióta<#hehe>

amúgy meg azt jelenti, hogy nem témába vágó ügyben telefonon keresnek a sittrõl:
Call -telefonon keresnek
of- nem témábavágó (szleng igazából off)
Duty- az bedig a sitt, kóter, börtön.

😊😊😊

mé talán büdös a munka?😊

Hassel606
Ha ezt jelentené, az életben nem kerülne fel a gépemre! <#idiota>

gratulálok, ön nyert 😊

HTS s3rg1nh00
Hív a kötelesség.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Zomil
Hiv a becsület...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Prince of Máté
Hív a munka.

Üdv!

Egy furcsa a kérdésem lenne. Mit jelent a "Call of Duty" magyarra lefordítva??
(sajna angolul nem tudok)

Köszi!

Evil
Régebben találkoztam callofduty.hu-n olyan patchel ami cd kulcsot ellenõrzött pedig még az eredeti patch ek se nézik soha. Nem tudom milyen buherált volt azmeg de én onnan ilyen dolgot sose szedek.

Evil
Csak ne a cod.husal nemtudom oda mitraknak fel de az mindig szar volt..
1.6 ot innen Filefornt egész megbizható
Aztán meg az 1.7 et innen

Firerock
melyik patchel?

Evil
Rakd újra, máshonnan szedett patch el.

Firerock

lentrõl olvastam felfelé, aztán láttam h már válaszoltál <#nyes>

csuszi
csak az eredetiken. a pb tud róla kijavítják, nem kell túlragozni. és nem tud vele mit csinálni, nem nála a hiba.

MJ rulz Pink Team The Only One

minden szerveren csinálja..?

csuszi
semmi se tökéletes. nekem se jó most. kijavítják, ez van. addig menj tört serverekre.

Na jó,de nem azért veszek meg egy játékot hogy gáz legyen vele. Ez nem fair. Köszi

Triathlon for life

Nálam is ez lehet a baj?(#28430) Mondjuk én látom a szervereket.

csuszi
valami gáz van a pb-vel központilag. sok embernek van vele gáz, nekem is volt. magától elmúlt.

bujty
óó köszi csak tudod régen voltam gépnél utólag is köszi az IP-t

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

Szevasztok!
Találkozott már vki olyannal, hogy minden szervernél kiírja a key code validation awating-et aztán erõlködik egy darabig majd kiírja hogy timed out, azaz nem tudok felmenni semelyik szerverre. Eredeti a cucc és mióta megvan soha nem volt semmi baja, pedig lasan fél éve neki. Van vkinek vmi ötlete?

Firerock
helósztok
ujraraktam a játékot mert mindenféle hülyesget írt ki hoyg nem tudja olvasni valamelyik mapot,de a következõ indításnál már jó volt
most ujratelepítettem kipróbáltam mûködött aztán peccseltem és ez írja ki amikor elindulna a játék:

http://www.game-monitor.com/

Fatboyz4ever!

Firerock
szevasztok
tudnátok mondani egy oylan nemhardcore Tdm szerót ahol sokan vannak és jó is szeró?

akkor olvass vissza két három oldalt, valami .asi filet át kell nevezni .bak ra...

vagy fordítva..

pont a napokban kérdezte valaki

aham 😊

tört a gamed?

This is recommanded for most people.
it will change your sistem settings but not your controls

felraktam az xfire nevü progit de most nem indul :S ááá

iw3mp.exe leáll vagy mi a tököm :S

multihoz rakd fel az xfire nevû progit.

a hibaüzit meg szúrd be pliz!

Üdv COD4 felraktam de nem tudok multiban játszani, mert valami codot kér vagy nem tudom mit akar:S PLS segitsetek

csecs mindenkinek!

hosszú idõ után újra elkezdtem codozni. szeretnék belépni egy normális arcokból álló klánba. van rá lehetõségem...?

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Sziasztok!

Eredeti játékom van,1.7 patch,és ma frissitettem a pb-t is. Viszont nem látok egy szervert sem,és nem is talál semmit ha keresek. Mi lehet? Eddig jó volt.

Köszönöm

Triathlon for life

Csirke4
12 éves*
Csirke4
(M) Marksman Hardcore 1.7 ALAP SZERVER! LAGG MENTES!! |Powered by fgcklan.hu
Server IP 62.112.194.111:28967

Ezt a csodás szervert messze elkerülni, kis 12 pöcsök az adminok és ha lelövöd õket véglegesen bannolnak. 😊
Nem játszható fajta.
Zs0lt1
ja ok 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_