Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv! Nem tudom hogy ezt a "telepítsd fel"-t nekem írtad-e vagy sem, de ha nekem (#28613), akkor a játék fel van telepítve..., a multiplayer elindul, de a single nem és nekem ez a gondom.

HTS s3rg1nh00
telepítsd fel

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

bujty
szevasztok!kéne egy segítség!nem tudok interneten játszani mert folyton azt írja ki hogy engedélyezzem a punkbuster-t ,én mindíg átállítom yes-re de folyton visszaál.mit tegyek????

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

Sziasztok! ! Help !

Van egy kis vagy inkább nagy gondom. Nem megy a CoD4, de már játszottam ezen a gépen vele. (3 GHz-es DualCore, 3 Gb DDRII, 256 Mb ATI X1600 - és ezek szerint kellene mennie, sõt...) Vagy 3 hónappal egy magyarosítást tettem fel a játékhoz, és utána már nem indult el. (Kb. egy 640x480-as ablak kerete bevillan egy pillanatra, majd eltûnik és ezzel be is fejezõdött a játék futása) Most volt (pont ma) egy XP újratelepítésem (friss driverek stb.), de a hiba most is jelen van és nem tudom hogy mit is tehetnék ez ellen.

Esetleg valakinek valami ötlete??

nefürgyé le!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

<#wilting><#banplz><#nyes>

A szó elszáll, írni meg nem tudok...

Szagold az enyémet! 😄

Fatboyz4ever!

Sziasztok! Tudnátok modokat leírni a cod4-hez, és azokhoz szervert? Mint pl. zombi mod meg ilyenek. Válaszotokat elõre köszönöm!
bigapó
kapj be két Algopyrint és akkor már kibírod míg jön a Felcser....

The Matrix has you...

Kojiro
Nem érzem a lábam...!

<#gun>

Kojiro ergo sum.

bigapó
kicsit lentebb lesz olyan, hogy custom class. ott tudod beállítani a fegyókat és egyébb kiegeket.

The Matrix has you...

classon belül tudod változtatni a ( már elérhetõ ) fegyvereket, perkeket

Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni!
Multiplayerben hogyan tudok fegyvert választani? Csak player class-t enged,pedig már többször kiírta,h 1-1 újabb fegyver elérhetõ,de mindig csak az alap standard fegyvereket látom .-O
Elõre is köszönöm!
Tud vki olyan szervert amin csak kés, esetleg csak kés/pisztoly van elfogadható pinggel?

ifj Hooligan
cs<#wave>

ma pont ugyan ezzel sz***am!
Uninstall pb reinstall pb és jó lesz!

Fatboyz4ever!

vagyis nem még mindig le dob

és modemem van ^^
+ oldodott már nem kell köszi XD
routered van..?

hali
valaki segitsen pls csatlakozok 1 szerver hez és ezzel a képpel ki dob
pls help mit tegyek ^^ elöre is thx

ha nem müködne a link : XD
http://kepfeltolto.hu/i/?227871
Du 4,5 körûl talán én is felérek majd, hátha találkozunk.

HD JOHNNIE
Köszi! Rápillantok majd ma vmikor! 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Hi JOHNNIE! 84.2.39.238:28971, custom mapos, normál sebzés rendszerû szerver. Mindenki 1 szintrõl kezd, csak az ott elért rangodat tudod használni. Nézd meg, hátha tetszik.

fgjm

kakaoskalacs
Hardcore HQ server tudna vki mondani? thx

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

<#worship>

HD JOHNNIE
És ez milyen szerver? Gyûjtõje a vagyok a normális szerverek ip-nek 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HTS s3rg1nh00
írd be ugyanazt konzolba 1-el a végén

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fél éve játszom egy szerveren és soha semmi problémám nem volt de ma folyamatosan kibasz a pb 2 percekre "cvar_r drawsun 0" üzenetekkel, mit kell bekapcsolnom vagy följebb állítanom hogy megint oké legyen minden? <#help>

mNzJean
grat . végre valami jó is történik .<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Evil
Nemtudom kivolt az, de régebben lett ide a fórumba linkelve az Ogi Cod4 kupa (http://cod.ogi.hu) amire lehetett jelentkezni, ha nincs ide beírva nemis hallunk róla szóval ezúton szeretném megköszönni annak aki beírta, végre megkaptuk a nyereményt szóval nem csalódtunk 😊

Prince of Máté
Kössz a tippet, megnézem. Remélem legközelebb lesz egy állandó CD kulcsom 😊

zaki
amikor telepítetted, akkor generáltál kulcsot, vagy csak azt írtad be, ami pl az nfoban volt? azokat érdemes megpróbálni, hátha.

És az mért van ha a módhoz rakok új pályát felmegyek a szerveremre elkezdi a pályát tölteni majd azután konzolba beírom hogy töltse be akkor elkezdi a töltõ képernyõ pont a pályából van és mikor betölti egy alap pálya jön be?
XD
Látom routered van.
1, Állítsál be a helyi hálózati kapcsolatodra fix ip címet. pl : 192.168.1.2
2, Routerben: beteszel egy Port forwarding -ot (Virtual server). pl: ip cím:192.168.1.2 , public ports: 28960 , private ports :28960 , típus: udp&tcp
3, Elindítod a cod4 serveredet 28960-as porton
4,Innen leolvasod az aktuális külsõ ip címedet, ebbõl pedig a servered címe: pl. 123.123.12.12:28960

bigapó
pedig ez még annyit is megér simán, amikor gépezek legalább egy óra cod4 is van benne😊 nem tudom megunni.

at16, te meg az uccsó mondatodon kívül egész segítõkész voltál, de azzal elkúrtál mindent...

The Matrix has you...

bodesz
xD
látom ügyes vagy...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Helló! Léci valaki akinek eredeti a cod4-e majd jöjjön a szerómra vagy próbáljon meg belépni hogy egyántalán betudtok e lépni 😊
IP: 192.168.1.2:28960
Prince of Máté
Meg is fogom venni, csak nem 12k-ért.

Zomil
ezért jó ha eredetid van...ott nincs ilyen probléma

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Prince of Máté
Vinyó formázás nem volt, a regben már nincs ott.
Az a szívás, hogy 2 hónap alatt 2szer újrakezdtem, mert mindig elfelejtettem a cd kulcsot leírni :/ Mindegy, szeretek fejlõdni 😊

És ha esetleg felakarnátok venni xfire-re akkor : koncy007
Még egy fontos dolog! ha valami hiba van a szerveremmel kérlek jelezzétek! Ha valakit látok hogy bemegy én is bemegyek ezt megígérem 😊!
Hello! Nem rég csináltam egy jó kis szerót 😄 természetesen eredeti a játékom és a szerver sem tört! Csak gondoltam h hátha van itt néhány eredeti cod4-el rendelkezõ magyar akinek van kedve egy jót játszani ! Szeretném a szervert még ma tesztelni ezért jöttem ide hogy páran jöjjetek a szerómra 😊! IP: 192.168.1.2:28960 A szerver neve HARDCORE TDM! HUN 16 játékost tud befogadni a szívébe, általában tdm lesz rajta de kívánságokat szivesen fogadok! Nincs team kill, de kill cam, punkbuster van. Nincs szavazás mert az senkinek sem lenne jó, a szervert én ügyelem majd rcon-al! Aki kedved kap hozzá jöjjön és lépjen be a szerómra 😊 ^^ tehát IP még 1 szer: 192.168.1.2:28960 Mindenkit sok szeretettel várok!!!!!!!! ^^ bye bye
ha formáztad a winyót akkor kész ennyi volt.
ha csak a játékot törölted le akkor talán még a regbázisban benne van, de sztem már ott sincs .

szóval kezd elõrõl, 1 hét és 55 vagy megen.
de ha ennyire nem akarod elõrõl kezdeni akkor meg rankhack és kész.

ez még semmi neki 18-21 éves korukban mindenkinek kell menni katonának és nem találnak ki kamu dumkákat hogy ez a bajuk meg az a bajuk 😊
én olyan katona csajt láttam egy gépüzivel hallod 😄 mint pl nálunk Horváth Éva egy ak-47 grnátvetQs fegyverel lett volna 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Prince of Máté
Hát igen, késõ bánat<#szomoru1> De törlés elõtt direkt lementettem minden infót, még a multin belül a CD kulcsot is le akartam Print Screenezni, és erre elfelejtem... Esetleg nem lehet a rendszerben keresni valami "telepítési" információt, hogy mit és mivel telepítettem?

amikor mész belehet menni vhol balra egy kis részhez, azzal letod vágni az utat és ugy tudod üldözni... másként nem megy

Synchronous
Pls, help! Nem tudok teljesíteni egy küldetést. Ott tartok, hogy el kellene fogni egy menekülõ fickót bizonyos Zakhaevnek a fiát, aki ilyen melegítõ cuccban rohan elõttem, de annyi a fegyveres körülötte hogy nem tudom elfogni, mindig elmenekül. Ha lelövöm, akkor meg kiírja, hogy küldetés sikertelen. Ezért arra gondoltam megkérdezem, hogy mit kell itt pontosan csinálni, mert elfogni egyszerûen nem lehet. Már rengetegszer újrakezdtem és a tab-ot lenyomva is azt látom hogy a feladatom az, hogy el kell fogni, na de hogyan?
Próbáltam azt is, hogy nem foglalkozom a rám lövöldözõ katonákkal hanem futok utána, de mire elérném már meg is szökött.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Zs0lt1
jaa ha uninstall volt akkor tényleg bukó.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_