Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
Van egy kis vagy inkább nagy gondom. Nem megy a CoD4, de már játszottam ezen a gépen vele. (3 GHz-es DualCore, 3 Gb DDRII, 256 Mb ATI X1600 - és ezek szerint kellene mennie, sõt...) Vagy 3 hónappal egy magyarosítást tettem fel a játékhoz, és utána már nem indult el. (Kb. egy 640x480-as ablak kerete bevillan egy pillanatra, majd eltûnik és ezzel be is fejezõdött a játék futása) Most volt (pont ma) egy XP újratelepítésem (friss driverek stb.), de a hiba most is jelen van és nem tudom hogy mit is tehetnék ez ellen.
Esetleg valakinek valami ötlete??
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A szó elszáll, írni meg nem tudok...
Fatboyz4ever!
The Matrix has you...
Multiplayerben hogyan tudok fegyvert választani? Csak player class-t enged,pedig már többször kiírta,h 1-1 újabb fegyver elérhetõ,de mindig csak az alap standard fegyvereket látom .-O
Elõre is köszönöm!
Uninstall pb reinstall pb és jó lesz!
Fatboyz4ever!
és modemem van ^^
valaki segitsen pls csatlakozok 1 szerver hez és ezzel a képpel ki dob
pls help mit tegyek ^^ elöre is thx
ha nem müködne a link : XD
http://kepfeltolto.hu/i/?227871
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Látom routered van.
1, Állítsál be a helyi hálózati kapcsolatodra fix ip címet. pl : 192.168.1.2
2, Routerben: beteszel egy Port forwarding -ot (Virtual server). pl: ip cím:192.168.1.2 , public ports: 28960 , private ports :28960 , típus: udp&tcp
3, Elindítod a cod4 serveredet 28960-as porton
4,Innen leolvasod az aktuális külsõ ip címedet, ebbõl pedig a servered címe: pl. 123.123.12.12:28960
at16, te meg az uccsó mondatodon kívül egész segítõkész voltál, de azzal elkúrtál mindent...
The Matrix has you...
látom ügyes vagy...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
IP: 192.168.1.2:28960
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az a szívás, hogy 2 hónap alatt 2szer újrakezdtem, mert mindig elfelejtettem a cd kulcsot leírni :/ Mindegy, szeretek fejlõdni 😊
ha csak a játékot törölted le akkor talán még a regbázisban benne van, de sztem már ott sincs .
szóval kezd elõrõl, 1 hét és 55 vagy megen.
de ha ennyire nem akarod elõrõl kezdeni akkor meg rankhack és kész.
én olyan katona csajt láttam egy gépüzivel hallod 😄 mint pl nálunk Horváth Éva egy ak-47 grnátvetQs fegyverel lett volna 😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Próbáltam azt is, hogy nem foglalkozom a rám lövöldözõ katonákkal hanem futok utána, de mire elérném már meg is szökött.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]