Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teddymac
Valaki le tudná irni,hogy kell frissiteni server oldalon a pb.-t
részletesen, köszönöm

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

HD JOHNNIE
Ejj má... a cod 102-ik részével fogunk játszani má 80 éves korunkba... Nem bánom meg semmi, jól sikerült egy játék de hány része lesz má?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

<#nyes>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Evil
Call of Duty 6 - ismét az Infinity Ward kezében

A Call of Duty: World at War, vagyis (ha jól számoljuk) az ötödik epizód megjelenése novemberben várható, egyes források pedig máris a hatodik részrõl beszélnek.
Még be sem fejezõdtek rendesen a Call of Duty: World at War munkálatai, az Activision fejese, Mike Griffith máris a soron következõ epizódról beszélt. Állítása szerint a hatodik Call of Duty fejlesztése ismét az Infinity Ward kezébe került, akiknek a nagyszerû Modern Warfare alcímmel ellátott részt köszönhetjük. Vajon ismét egy jövõben játszódó Call of Duty-val leszünk gazdagabbak? Reméljük hamarosan kidderül.

Forrás:Gamekapocs

Hát nagyon ugyfest hogy a cod5 nemlessz egy nagy sikerszéria.. Pláne úgy hogy közvetlenül rá jön a 6. amit ismételten az Infinity Ward készít.

Evil
Ott írja hogy mit kell csinálnod közvetlenül az oldal elején, hogy hova kell másolnod a fájlokat stb.. <#idiota>
De tutira csak modos serveren fut amire felis van rakva, szóval azt ne várd el hogy minden pub szerveren ilyen kinézettel fogsz játszani.

hy vki tudja h hogyan lehet 1.7 multira skint feltenni??? skinek: http://cod_4_hun_site.extra.hu/letoltesek15.php
Bokafix2
Miért nem adtok már neki egy cd kulcsot?

Tessék: Link

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Evil
Ne bántsátok már szegényt, a mi hibánk hogy nemírtuk bele a bannerbe mind a 10000 bannolt cd kulcs számát <#idiota><#idiota>

mNzJean
Szerintem ne vedd meg , ez a játék nem neked való.<#hehe> Ja és a cd-kulcsot nem apu kulcstartóján keresni ám.<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hassel606
Ehh, még hülye is vagy hozzá...Az energiát úgy látom nem nekem kellene olvasásra fordítani.<#wave>

Zomil
megveszed

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

r4f1
<#worship>

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

NEOreg3
cd-kulcsot cserélsz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

r4f1
thx, és valamit lehet ellene tenni?

Lényegében ugyan az nem eredeti ennyi.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

r4f1
igen láttam...
OLVASD EL TE IS MÉG 1X.
(a hibaüzenet vége kicsit más, de ez biztos nem tûnt fel )

Ennyi erõvel amennyi energiát belefektettél a kommentbe segíthettél volna is.

Hassel606
A banner alatt olvasd el a szöveget...

r4f1
mit kellene tennem?

( sry a 2 postért )<#szomoru1>

r4f1
Csõ! lenne 1 kérdésem.
Ezt írja ki a játék multiplayer csatlakozásnál:
"Ger1 Punkbuster permanent ban issued on this GameServer for player 'Ger1'...GLOBAL PunkBuster GUIDBAN 1676b4e6"

Hassel606
PÖCS! <#nyes>

hy vki tudja h hogyan lehet 1.7 multira skint feltenni??? skinek: http://cod_4_hun_site.extra.hu/letoltesek15.php
thx
Kulee
jaaaa hogy újra kell rakniiii
váááágooom😄
bocsi :$
nem rég volt újrarakva, és azóta nem mükszenek a game-k:S

Kulee
lehet én vagyok tudatlan de nem tom mi az a winreinstall...😄
adnél egy kis segítséget róla?:$

Evil
DirectX, Driverek ilyesmik legújabbak felvannak rakva egyáltalán?

HTS s3rg1nh00
reflexbõl winreinstall,ha az sem jó akkor én memóriagondra tippelek elsõ körben,ha nem akkor viszont winyó/optikai meghajtó szarakodik...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Kulee
hy all!!<#integet2>
most egy nagyon nagy OFF következik, de remélem megértitek😛
na szóóóóval az lenne a gond, hogy ha feltelepítek egy játékot, akkor ez a kis tetves gépezet nem indítja el, mindig kidob valami hibaüzenetet, de mindig mást...
akár eredetit telepítek, akár másoltat elkezd rínyálni....
nem tudjátok mi lejet a baj, vagy hogy lehet megoldani, vagy újratelepítés vagy mi?<#nemtudom>
válaszotokat elõre is nagyon megköszönném<#worship>

Evil
A lényeg a [ spoiler ] És közé irsz persze ne rakj bele szóközt a [ /spoiler ]

HD JOHNNIE
Ehh nem jött be 😄

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
bolondozunk?😊

Zomil
<#vigyor2>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mNzJean
én is én is<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

NEOreg3
100+ van😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

a smile kat nehogy eláruljátok, mert végigpróbálja és van vagy 50

<#idiota>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bujty
[/spoiler] ez csak próba

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

bujty
ez csak próba! [/spoiler]

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

bujty
köszi

Ahová a hozzászólásodat írod van egy olyan hogy, makrók!
Ott van a Spoiler! és sok más!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyszerû mint az 1x1

Fatboyz4ever!

bujty
Evil! hogy csináljátok ezeket a láthatatlan írásokat??

bujty
köszi szépen

Oké. Megcsináltam, mûködik! :-)

Köszönök szépen mindent!!!

Evil
Innen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_duty_4.shtml

Jó, de honnan szedjek cracket? /ami nem vírusos/

Mejik!

A problémádra a megoldás a következõ.
Mivel gondolom multizál azóta, így gondolom megvan a legújabb patch is hozzá. Nem kell semmi tenned csak leszedni egy mûködõ cracket. Bemásolod a Single indítófájljának helyére(felülírod) és kész. Mehet a Campaign és az arcade üzemmód is.
Igen és mivelhogy új a rendszerem, újak driverek is

Evil
Játékot patchelted? Amikor elõhozza a telepítõt directX et felraktad?

Igen sajnos nem eredeti, de már játszottam ezzel a "verzióval", értem ezalatt a cracket. Fogalmam sincs hogy miért nem akar indulni.

(de nem akarok "warez"-olni...)

Evil
Gondolom akkor nem eredeti.. Rossz lesz a crack és az miatt nem indul a single.

Amúgy meg van a Válasz erre oldalt a fejlécben ha azt használod akkor kiírja alul hogy kinek írtad a hozászolást. Ha meg rákattintasz akkor meg még elõ is hozza azt a hszt.

Evil
Leszedsz egy frissebb verziót a hivatalos oldalról, régebben is volt már másnak ilyen gondja, ne az effajta vacak oldalakról szedjétek a dolgokat már... Innen letöltheted.

bujty
lenne még 1 kérdésem.letöltöttem innen http://www.zsirklan.hu/download.php?view.10 1 punkbuster frissítõt.
elindítottam bementem az add game-be és ahol a játékok nevét ki kell választani üres.mit lehet ennek csinálni?????????pls segítsetek.

Nem neked írta, de elõbb utóbb a te bajodra is válaszol valaki<#vigyor>

A szó elszáll, írni meg nem tudok...