Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha pedig pályát akarsz váltani a kodok:
/rcon map mp_killhouse
/rcon map mp_carentan
/rcon map mp_broadcast
/rcon map mp_creek
Persze elõtte be kell loginolni a serveren vagy pedig ha csak saját hostolt akkor elég a /map mp_...
És amugy kizárt szerintem hogy kilehessen tótozni az mpdata-ból a cd kulcsot. Szóval azt valószínûleg buktad..
keress rá Call of Duty 4-re és ott lesz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Valaki meg tudja mondani hogy lehet egy cod 4 es szervere Új pályákat feltölteni?
Elõre is THX!
valami .bak
A szó elszáll, írni meg nem tudok...
1 kia ablak hejett
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
az elõzõ gépkonfigommal is ezt csinálta:
telepítés, peccselés, faszául elindul, aztán a pálya töltése közben kifagy
következõ indításnál már szeret kifagyni a bevezetõ harci filmecske közben is. és utána marad is ez így. nem tudok vele játszani egyáltalán. pedig jó kis game lenne....
vmi 5 let?
agp-rendszer ez is, de elég erõs, radeon 2600 xt
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
eredeti a game, persze
vsynic off/on: nem változik
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Ha esetleg volt már erre megoldás, bocsi, de nem találom...
Szóval az a gondom hogy a MP rész átlag 16-20 fps-t produkál, míg a single stabil 60at. Ezt én a lenti konfiggal nagyon karcsúnak érzem. Nettel nincs gond, drivert tegnap szedtem, más gamék ultra high beállításon is gyönyörûen futnak (Bioshock, MOHAA stb).Vidkari cseréje után ugyanez. Megoldás?
cod4 setup: 1680x1050, minden a maxra tolva (ha 1024x768ban próbálom minimum beállításokkal, akkor is szar)
Amd 3600+
2g ram
GF 9600GT
XP 32bit
Tanácsokat nagyon köszönöm!
Trance&Friends nothing more..
Ha a billentyûzeteden világít a Num Lock játék közben, akkor kapcsold ki. Lehet, hogy az alaplapi ps/2-es csatival van a gond. Ha ps/2 billentyûzeted van, próbáld ki egy usb-s billentyûzettel is amennyiben van rá lehetõség.
Más játéknál is elõjön ez a probléma? Ha csak a CoD-nál van az még nem olyan vészes. Nekem több játéknél is elõfordult, de másik portra váltás megoldotta.
Esetleg még azt megpróbálhatod, hogy lejjebb veszed a grafika részletességét.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nem tudom, írta-e már valaki, visszaolvastam vagy öt oldalt, de ott nem találtam hasonló problémát.
szóval az a gondom, hogy a mozgás a játékban akadozik.Ha elõre, vagy oldalra lépek akkor sokszor úgy marad, és csak megy abba az iányba, hiába nyomok mást.Ez egy pár másodpercig tart, de éppen elég arra, hogy szarrá lõjenek.Nem szerveren, csak single-ben nyomom.Mi lehet a baj?A billentyûzetemnek semmi baja, az biztos, más játéknál nem csinálja.
Elõre is köszi!
Helló!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Csak ennél a játéknál fordult elõ eddig. Radeon 1950pro-m van. Az a legfurább, hogy tavaly már játszottam vele egy kicsit, csak sajna helyhiány miatt le kellett szednem. Aztán kölcsönadtam a lemezt és "hosszú" idõ után most kaptam vissza.
Az én problémám is az, hogy nem indul el a játék. Egy pillanatra bevillan indításkor, aztán semmi. Újraraktam már a catalyst-ot, a játékot is, frissítettem directx-et is, mégsem megy.😞 Tudna valaki segíteni?