Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evil
1.6os patch ben vannak a pályák, 1.7 et meg csak 1.6 ra tudod felrakni.
Ha pedig pályát akarsz váltani a kodok:
/rcon map mp_killhouse
/rcon map mp_carentan
/rcon map mp_broadcast
/rcon map mp_creek

Persze elõtte be kell loginolni a serveren vagy pedig ha csak saját hostolt akkor elég a /map mp_...

És pl:. hogy felrakjam Azt a 4 új pályát amit a fejlesztõk csináltak, mert 1.7 be nekem nincs benne ahhoz is progi kell?
Kössz!!!
 Evil
Custom mapot csak moddal lehet elindítani, lehet az promod,pam4,zombie vagy akármilyen, berakod a pályát a cod4/usermaps/rat_house_v1 (példa a rat_house ide a map neve kell) könyvtárba majd elindítod a servert mondjuk pam modal és betöltöd a pályát. pl: /map mp_rat_house_v1

Evil
Hát ha már törölte a játékot, akkor már nem esküdnék meg rá hogy bennemaradt volna regeditben 😊

És amugy kizárt szerintem hogy kilehessen tótozni az mpdata-ból a cd kulcsot. Szóval azt valószínûleg buktad..

Most akkor senki se tudja hogy lehet a szervere Új pályákat feltölteni?
Zs0lt1
regeditben megtalálod a cdkulcsot
keress rá Call of Duty 4-re és ott lesz.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

extra sensory
Én találtam cd kulcsot, csak az a gond hogy vírusos a fájl, így nem is tudtam letölteni, mert az avast nem engedte. Sajnos az interneten található cd keyekkel ez gyakran elõfordul.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Prince of Máté
MP_Config fájlban sincs elrejtve? Mármint konkrétan a cd kulcs nem, de valami jelölés csak utal rá <#szomoru1>

extra sensory
<#idiota>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

cumi..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Prince of Máté
:Ááá éppen újra akartam rakni a játékot, lementettem minden profil beállítást, kivéve a cd kulcsomat :S Van esély még rá, hogy meg tudjam milyen CD kulcsom volt? Nem akarom 3adszorra is újrakezdeni :/

izrael harcosai <#buck>

HI!
Valaki meg tudja mondani hogy lehet egy cod 4 es szervere Új pályákat feltölteni?
Elõre is THX!
ha tudnám már leírtam volna..

valami .bak

#28341 ezt nézd meg asszem azaz

A szó elszáll, írni meg nem tudok...

melyik állományt?

át kell nevezni egy állományt, és menni fog, de szerintem ebben a topikban is le van írva, de a warezben biztos

de nem tudja betölteni

warez topik!! le van írva!

el akarom indítani a játékot és ki jön 1 kis ablak run safe in mod mindegyikre mentem és bejön az elsõ kép aztán semmi

mekkora internet kell hogy menyjen az online
xotyi
Eredeti a játék,warezzal nem jönnék ide nyafogni.

Trance&Friends nothing more..

1 kis ablak bocs
1 kia ablak hejett

el akarom indítani a játékot és ki jön 1 kia ablak run safe in mod mindegyikre mentem és bejön az elsõ kép aztán semmi

NEOreg3
írd le mi a problémád

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

akk vegyé fel te és segíts

ok

NEOreg3
írd le még 20x, lehet valaki majd megsajnál

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

[email protected] msn címem vegyetek fel segítsekek lécci

megtörtént, nincs változás
visszaolvasgattam, de nekem más a problémám

az elõzõ gépkonfigommal is ezt csinálta:

telepítés, peccselés, faszául elindul, aztán a pálya töltése közben kifagy

következõ indításnál már szeret kifagyni a bevezetõ harci filmecske közben is. és utána marad is ez így. nem tudok vele játszani egyáltalán. pedig jó kis game lenne....

vmi 5 let?

agp-rendszer ez is, de elég erõs, radeon 2600 xt

HTS s3rg1nh00
próbáld ki ezt,rakj fel egy zsírúj directx-et...utána meglátjuk

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

rengeteg szerveren próbáltam, lanon is de ugyanaz
eredeti a game, persze
vsynic off/on: nem változik
zzeN
nekem is ez a bajom volt proci csere után, utána volt egy winfos reinstall, azóta nem próbáltam...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

hasonló a konfigunk, nekem maptól függõen változik, de 100 fölöt van az esetek többségében

vsync off?

Synchronous
Nem lehet, hogy a szerver lassú, ahol játszol? Más szerveren is kipróbáltad? Eredeti a játék?

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

aki ért a cod 4 hez vegyen fel msn re [email protected] pleas

Üdv!
Ha esetleg volt már erre megoldás, bocsi, de nem találom...
Szóval az a gondom hogy a MP rész átlag 16-20 fps-t produkál, míg a single stabil 60at. Ezt én a lenti konfiggal nagyon karcsúnak érzem. Nettel nincs gond, drivert tegnap szedtem, más gamék ultra high beállításon is gyönyörûen futnak (Bioshock, MOHAA stb).Vidkari cseréje után ugyanez. Megoldás?
cod4 setup: 1680x1050, minden a maxra tolva (ha 1024x768ban próbálom minimum beállításokkal, akkor is szar)
Amd 3600+
2g ram
GF 9600GT
XP 32bit

Tanácsokat nagyon köszönöm!
extra sensory

xotyi
Sziasztok. Olyan problémám lenne,hogy mindíg kidob a játék, PunkBusterB inicialization failed üzenettel, márt újratelepítettem a játékot, a punkbustert és még mindíg az a gondja h nem találja a PunkBusterB.log nevû fájl-t.<#nemtudom>

Trance&Friends nothing more..

Bokafix2
Ez a billentyûzet akadás illetve késés problémája, viszont legtöbbször nem a billentyûzet a hibás. Szerintem nézd meg, hogy nem mutat-e az eszközkezelõ valamilyen szoftver/hardver ütközést, vagy driver hibát. A legújabb patch-ek fel vannak rakva?
Ha a billentyûzeteden világít a Num Lock játék közben, akkor kapcsold ki. Lehet, hogy az alaplapi ps/2-es csatival van a gond. Ha ps/2 billentyûzeted van, próbáld ki egy usb-s billentyûzettel is amennyiben van rá lehetõség.
Más játéknál is elõjön ez a probléma? Ha csak a CoD-nál van az még nem olyan vészes. Nekem több játéknél is elõfordult, de másik portra váltás megoldotta.
Esetleg még azt megpróbálhatod, hogy lejjebb veszed a grafika részletességét.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Helló!
Nem tudom, írta-e már valaki, visszaolvastam vagy öt oldalt, de ott nem találtam hasonló problémát.
szóval az a gondom, hogy a mozgás a játékban akadozik.Ha elõre, vagy oldalra lépek akkor sokszor úgy marad, és csak megy abba az iányba, hiába nyomok mást.Ez egy pár másodpercig tart, de éppen elég arra, hogy szarrá lõjenek.Nem szerveren, csak single-ben nyomom.Mi lehet a baj?A billentyûzetemnek semmi baja, az biztos, más játéknál nem csinálja.
Elõre is köszi!

Végre sikerült megoldanom!😊 A Razor-féle "okosság" volt a ludas. Találtam egy másikat, azzal megy. Köszi mindent!

Helló!
Synchronous
Mivel a kártya AGP-s nem a legkorszerûbb a konfigod, de elvileg mennie kellene. Próbáld meg frissíteni az alaplapi Biost hátha bejön, de a legmegfelelõbb az lenne, ha váltanál egy PCI-os alaplapra és videokártyára. A többi játék talán régebbi, azért fut gond nélkül.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

akkor most kattints kettõt az exére. bal gombbal.
Helló!

Csak ennél a játéknál fordult elõ eddig. Radeon 1950pro-m van. Az a legfurább, hogy tavaly már játszottam vele egy kicsit, csak sajna helyhiány miatt le kellett szednem. Aztán kölcsönadtam a lemezt és "hosszú" idõ után most kaptam vissza.
Synchronous
Ez csak a CoD4-gyel van így, van más játéknál is elõfordul? Nem ártana ha leírnád a videokarid típusát.

Sziasztok!

Az én problémám is az, hogy nem indul el a játék. Egy pillanatra bevillan indításkor, aztán semmi. Újraraktam már a catalyst-ot, a játékot is, frissítettem directx-et is, mégsem megy.😞 Tudna valaki segíteni?