Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam is ez volt néhány napja , ahol a szervert is frissítették ott fel tudtam menni, de ahol nem, oda nem.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
és mindig valamilyen old versionrõl dirigál online közben, amíg fennt vagyok
old version c2 117
valami iesmi.
Eddig rajtm kívül szemet szúrt valakinek, hogy a SAS vs. Spetznaz multi játékokban a spetznazosok egy réze arab kendõben rohangál? 😄 Gondolom erre nincs magyarázat. Biztos úgy voltak vele a készítõk hogy "roszfiú mindkettõ, szal mindegy" 😄
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Most tiszta a gép, remélem mostmár jo lessz!
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
valami ilyesmit ír online közbe.
meg hogy frissítsem a pb-t, de hát hányszor:?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Szerintem futtasd úgy, utána lehet tudod rendesen is. Vagy pedig indítsd újra a gépet és próbáld meg megint elindítani.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Ezt írja: It appers that COD 4 MODERN WARFARE did not quit properly the last time it ran.
Do you want to run the game in safe mode?
This is recommended for most people.
It will change your system settings but no your controls.
Mi lehet a baj??
Ujabb probléma, gondoltam letrölöm az egézset és ujrateszem, de telepités után el se indul!
Mi lehet a bibi, le van tesztelve a gép az jo neki!
Valaki segítsen?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Segítség kellene, valami miatt nem tudom feltelepiteni a magyarosítást, kell neki az 1.5 patc, de valami miatt azt se tudom feltenni, ki ír valami 1.4 patch, de az se megy fel! Mi lehet a baj? Telepítésnél, a cd key után valamit kiiír de feltelepíti, lehet ezzel összefüggésbe??
Mi van Jean?😊 Láttam egy hóhér nevû kölköt jcsr prefixel tartózkodni a ts-en az elõbb, szóval nálatok is leesett a színvonal😊
Baromság az egész.Élményromboló szemét.<#shakehead>#shakehead>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mikor és hol lenne esély egy kis mp5-ös párbajra? 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
csak telepítsd+crack
Az act I be a 7. küldetést nem tölti be , felénél megakad és utána lemegy tálcára oszt nem válaszol!
azóta játszom mióta kijött a cod1 demoja, nem szoktam senkit lecsíterezni, sõt, mikor szervereken lecsalóznak valakit, aztán engem is leszed, egybõl látszik, h csal-e vagy nem.. általában nem.
de ez a Davidjka nevû kis csíra még büszke is volt magára h milyen ügyes..
Staton meg nem mindíg lástzik meg h tiszta e a csávó, lõttem én is olyanokat már, hogy a szomszéd szerveren is felsírtak, hogy csíííííííííííteeeeerrrrrrrrrr... <#ravasz1>#ravasz1>
az aim nem csak fejest ad. ez egy kibaszott városi legenda. én már láttam aimost serverünkön . sõt, waroztam multihekker ellen is (pb shot miegymás) és kurvára nem csak fejes volt...
MJ rulz Pink Team The Only One
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem tudok dönteni az ügyben hogy megvegyem-e a World at Wart. -_-"
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Én láttam igazi AIM-ost.Volt idõ mikor PB mentes szeróra szorultam és ott pofátlanul ûzik a csiter szakmát.Egy AIM ellen nagyon kevés az esélyed.DE VAN.Arra van hogy megöld párszor és akkor jók kiröhögheted meg húzhatod az agyát.AIM-ot nagyon egyszerû észrevenni.A WH-t már nem.Illetve ott fönn áll a lehetõség hogy UAV-on látott.Vagy jó a fülese mint nekem.<#whatever>#whatever>
A lényeg hogy waron is hallom hogy ezt mondják fülemre."Kurva csiter aimos.LOL ezt hogy?AIM köcsög."Egy deka fejest sem adott be a srác de Õ AIM-os.Lássunk tisztán az AIM CSAK FEJEST AD BE.Nem éri a testet csak a fejet a lövés.
Azért írtam le mert sokan rosszúl tudják mit jelent.Persze a tapasztalt gémerek tisztában vannak a szó jelentésével.<#gun>#gun>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]