Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aragorn10
Azért nem dobja le a többieket mert õk még biztos nem frissítettek pb-t.
Nálam is ez volt néhány napja , ahol a szervert is frissítették ott fel tudtam menni, de ahol nem, oda nem.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Prince23
De csak engemet dobott le, többieket nem😞
és mindig valamilyen old versionrõl dirigál online közben, amíg fennt vagyok
old version c2 117
valami iesmi.

Sziasztok!

Eddig rajtm kívül szemet szúrt valakinek, hogy a SAS vs. Spetznaz multi játékokban a spetznazosok egy réze arab kendõben rohangál? 😄 Gondolom erre nincs magyarázat. Biztos úgy voltak vele a készítõk hogy "roszfiú mindkettõ, szal mindegy" 😄
Aragorn10
A szervert nem frissítették menj másikra !

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Prince23
DE kézileg is frissítettem a pb-t, és csak le dob😞( nem értem az egészet!

Errõl az jut eszembe, amikor annó bevettük janekot, mondván, hogy éppen megváltozott. 😊))))

Patchelés elõtt se ment, de lehet megvan a baj, olyan vírust kaptam, hogy eltüntetett a gérpröl minde rendszer dolgot, vezérlõpult sajátgép, eltünt, az asztalon nagy betüvel: VIRUS ALERT!
Most tiszta a gép, remélem mostmár jo lessz!
newszepiking
nekem is ez volt a bajom, aztán kb. 5 perccel miután frissítettem, már nem dobott le. fogalmam sincs mitõl van.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Prince23
Warning! Your old version c2.117
valami ilyesmit ír online közbe.
meg hogy frissítsem a pb-t, de hát hányszor:?

Prince23
A pb ma állandóan ledob😞(
már frissítettem, semmi

Zomil
van vmi olyan minöségü szerver mint az ngz volt? pam v promod-al?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ha felpeccseled, akkor a single nem megy csak, a multi igen?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Köszi, megprobálom! Hátha...
NEOreg3
nem, elõször 1.6-ot tegye fel, utána az 1.7-et

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Bokafix2
A patch-elésnél meg az a baj, hogy valószínûleg nem tetted fel a legelsõ patch-et az 1.1-est. Elõször azt tedd fel, utána a 2-est és így tovább. Egymás után kell feltenni õket, csak így lehet.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Bokafix2
Kalózverziót használsz? Akkor nem csodálom.

ugyse megy, SAFE modba se, ujraindítottam de megint semmi!! már 4x ujratelepítettem de nem megy! kezdd idegesíteni a dolog!!
Synchronous
Azt írja, hogy a legutóbbi alkalommal nem tudott megfelelõen futni a játék, és azt kérdezi, hogy akarod-e futtatni védett módban.
Szerintem futtasd úgy, utána lehet tudod rendesen is. Vagy pedig indítsd újra a gépet és próbáld meg megint elindítani.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Multi modba elindul, de singleba nem!
Ezt írja: It appers that COD 4 MODERN WARFARE did not quit properly the last time it ran.
Do you want to run the game in safe mode?

This is recommended for most people.
It will change your system settings but no your controls.

Mi lehet a baj??
Hoppá!
Ujabb probléma, gondoltam letrölöm az egézset és ujrateszem, de telepités után el se indul!
Mi lehet a bibi, le van tesztelve a gép az jo neki!
Valaki segítsen?
mNzJean
Persze , most "jófiu" volt beugrott egy-két warra onnan a prefix.Azért örülök ,hogy a TS rendõrség még mûködik.<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

gbc csabika
Jóvanna, csak szívom a véred. De azért még annyi, hogy ez az emotikon azt akarná jelenteni hogy tudtál róla?😊)

Hello!

Segítség kellene, valami miatt nem tudom feltelepiteni a magyarosítást, kell neki az 1.5 patc, de valami miatt azt se tudom feltenni, ki ír valami 1.4 patch, de az se megy fel! Mi lehet a baj? Telepítésnél, a cd key után valamit kiiír de feltelepíti, lehet ezzel összefüggésbe??
mNzJean

gbc csabika
Üdv!

Mi van Jean?😊 Láttam egy hóhér nevû kölköt jcsr prefixel tartózkodni a ts-en az elõbb, szóval nálatok is leesett a színvonal😊

HUNMemphis
Hmm álmomban sem gondoltam vona ami írtál!Tényleg be lehet állítani?Háát nah kábé ennyit értek a csithez.Csak külsõ szemlélõdõ vagyok sosem nyúltam/nyúlok csithez. -_-"
Baromság az egész.Élményromboló szemét.<#shakehead>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Jim Morrison
nem

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mrgoldodott csak ujra kellet raknom! mostmár mehet tovább a <#violent><#gun><#boxer><#nevetes1>
HD JOHNNIE
Szia Csuszi!

Mikor és hol lenne esély egy kis mp5-ös párbajra? 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

RNadal1203
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
multiplayerben nehéz megszerezni az aranyfegyókat????

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

bujty
sziasztok!nem tudjátok hogy a singleplayer-hez be lehet -e valahogy állítani az hogy mennyi lõszer lehet nállunk max??(nem a tárban)

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

csuszi
micsoda éjszaka volt...<#szeret>

MJ rulz Pink Team The Only One

bocs nem rétem szóval akkor rekjam ujra és crackeljem de elõszõr a mentéseket tegyem el?
single hez ne rakj patchet

csak telepítsd+crack

sajnos nem eredeti ! nem tudod meik patchet szedjem le?ha nem megy ujrateszem!
Bokafix2
Eredeti a játékod? Sztem telepítsd újra, hátha megoldódik a gond. Vagy pedig peccseld, illetve frissíts drivert.

sziasztok Segitsetek má léci!

Az act I be a 7. küldetést nem tölti be , felénél megakad és utána lemegy tálcára oszt nem válaszol!
aim volt, kis wh val bolondítva.. backloton fent van a csávó az mg nél a sarokban, és nyomja az lmg t, rángatja ide oda fel le...

azóta játszom mióta kijött a cod1 demoja, nem szoktam senkit lecsíterezni, sõt, mikor szervereken lecsalóznak valakit, aztán engem is leszed, egybõl látszik, h csal-e vagy nem.. általában nem.

de ez a Davidjka nevû kis csíra még büszke is volt magára h milyen ügyes..

Staton meg nem mindíg lástzik meg h tiszta e a csávó, lõttem én is olyanokat már, hogy a szomszéd szerveren is felsírtak, hogy csíííííííííííteeeeerrrrrrrrrr... <#ravasz1>

mNzJean
így van , már emlékszem ,az elsõ randinkon mesélted.<#puszis>

csuszi
én mondtam te pöcsi😊
az aim nem csak fejest ad. ez egy kibaszott városi legenda. én már láttam aimost serverünkön . sõt, waroztam multihekker ellen is (pb shot miegymás) és kurvára nem csak fejes volt...

MJ rulz Pink Team The Only One

Zomil
pontosan, nem azért hivják aim-nek, mert csak fejest ad, a pénzes csiteket már elég szépen lehet állitgatni, biztos vagyok benne ahogy Jean is irta, a fejesek gyakoriságát is lehet benne álitani

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Vki tudna a cod4-hez modokat írni. Pl. zombi mod.
mNzJean
A multkor nekem valaki pont ezt ecsetelte ,hogy az aimnál meg lehet adni ,hogy hány lövésbõl mennyi fejest adjon ,szóval nem csak az aimozik aki fejeseket oszt .Marad a PB-s szerver , és a jobb nevü klánoklkal a warozás.

Bokafix2
Aim csak fejest ad be? Quake-nél például nem. Figyeltünk egy aimos fickót, aim-ot használt ez száz, mégis csak néhány lövése volt headshot, szal nem mindegy még az sem milyen csíter progit használ.

HUNMemphis
Az is lehet hogy tartanak attól hogy sokan lezárták magukban a II. Világháborút.Sõt nem is érdekli már õket mert már rengeteg játék feldolgozta az akkor zajló eseményeket.A Japán hadszintér érdekesebb lesz a dzsungel miatt más lesz a hangulata.Láttunk már ilyet a MOHPA-ba.
Nem tudok dönteni az ügyben hogy megvegyem-e a World at Wart. -_-"

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
Hmm sokan esnek olyan hibába hogy azt is AIM-nak titulálják aki 70//23-as tatot ér el.Csak kérdezem hogy miket adott be egyfolytába?Nah?
Én láttam igazi AIM-ost.Volt idõ mikor PB mentes szeróra szorultam és ott pofátlanul ûzik a csiter szakmát.Egy AIM ellen nagyon kevés az esélyed.DE VAN.Arra van hogy megöld párszor és akkor jók kiröhögheted meg húzhatod az agyát.AIM-ot nagyon egyszerû észrevenni.A WH-t már nem.Illetve ott fönn áll a lehetõség hogy UAV-on látott.Vagy jó a fülese mint nekem.<#whatever>
A lényeg hogy waron is hallom hogy ezt mondják fülemre."Kurva csiter aimos.LOL ezt hogy?AIM köcsög."Egy deka fejest sem adott be a srác de Õ AIM-os.Lássunk tisztán az AIM CSAK FEJEST AD BE.Nem éri a testet csak a fejet a lövés.

Azért írtam le mert sokan rosszúl tudják mit jelent.Persze a tapasztalt gémerek tisztában vannak a szó jelentésével.<#gun>

az.. de annyira felb@szott a kiscsávó mahdnem szétrúgtam a monitort..

HD JOHNNIE
Leszámítva a csítereket jó gamma volt!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
And also XXX Tigras vagy ki, más ilyen nevû nem volt úgyhogy meg lehet találni.

FGJM szerverre nézzen fel egy admin pliz kibaszni egy David nevû aimos csitert!! Danke